HURDA, GERİ DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ TAVŞANLI KÜTAHYA FİRMALARI

Hurda, geri dönüşüm hizmetleri

sektörüne ait

Tavşanlı Kütahya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Hüdai Cad. 10568 Sokak No: 37 Karatay - KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.507 085 09 07
    Şirket Web Sitesi: www.yaymakinasiimalati.name.tr
    SEKRON Yay makinası imalatı Konya , yerli yay makinası,yay sarma makinası,ikinci el Yay makinası,satılık yay makinası,Yay makinası,sahibinden satılık yay makinası,yay makinası imalatı,sahibinden yay makinası,yay makinası video,satilik yay sarma makinasi,otomatik yay sarma makinası,yay taşlama makinası, yay sarma makinası,satılık yay makinası,yay yapma makinası,otomatik yay sarma makinası,Yay sarım Makinası, otomatik yay sarım makinası mezar taşı yazma makinası,mermere yazı yazma makinası,mezar taşına yazı yazma makinası,yay sarma makinası,otomatik yay sarım makinası,bora yay makinası,eftu yay makinası,baskı yayı sarma makinası,yay yapma makinası,tel işleme makinası,yay makinaı fiyatları,yay sarma makinası fiyatları,yay sarma makinası fiyatları,cnc yay makinası,yay makinası imalatı,yay makinası imalatcısı,yay makinası üreticisi,baskı yay makinası,çekme yay makinası,kapalı yay makinası,mezar taşına isim yazma makinası,mezar taşı oyma makinası
  • (BERAT)

    Rüzgarlı Caddesi 14/238 5 kat Ulus/Ankara Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 229 57 56
    Şirket Web Sitesi: www.ankaramatbaacilik.com
    Firmamızın kuruluşundan bugüne kadar en büyük başarımız, sizlerin bizlere göstermiş olduğunuz güven ve takdiriniz olmuştur.Bizlerde haklı olarak sevincimizin gururunu yaşamaktayız.Çağın gerisinde kalmamak için her an yeni teknolijileri takip etmekteyiz.Bu teknolijileri kullanarak sizlerin isteklerinizi daha mükemmel bir şekilde yerine getirmekteyiz.
  • Suadiye caddesi No:68 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 343 40 00
    Şirket Web Sitesi: https://www.gartransfer.com.tr
    Ankarada transfer hizmetleri konusunda müşterilerine hava limanı transfer hizmetleri sunan Ankara Havalimanı Transfer konusunda sizler için daima en iyi hizmeti sağlamaktadır. Profesyonel ekip ile hareket eden firmamız Ankara esenboğa transfer ile sizlere kaliteli, güvenli transfer hizmet sağlamak konusunda daima yanınızda. En uygun fiyatlarla taşıma ve transfer hizmeti ile sizlerin yanındayız. Firmamız Gar Transfer İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa havalimanı transfer konusunda hizmet Vermektedir.
  • Aslım Sanayi Funda Sokak No:3/C Karatay - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.530 760 28 21
    Şirket Web Sitesi: www.greenmiledamlamasulama.com
    GREEN MİLE;gübre tankı,kollektör,hidrosiklonlu sistemler,damla sulama filtre,filtre sistemi,metal filtre,Damlama sulama sistemleri imalatcısı,damla sulama imalatcı firmaları,Damlama sulama filtre,istemleri,hidrosiklon,gübre tankı,yosun tankı,yosun filtresi,damlama sulama filtresi,disk filtre,elek filtre,turbo filtre,çakıllı yosun filtresi,hidrosiklonlu sistemler,Jet Filtre,Meç Filtre,Turbo Jet Filtre,Gravel Disk Filtre imalatı,plastik filtre,metal filtre,otomatik filtre,hidrolik filtre,Hidrosiklonlu plastik filtre,Hidrosiklon ve Arabalı Sistemler,damla sulama filtreleri,damla sulama filtre,damla sulama filtre sistemleri,damla sulama sistemleri, ,hidrosiklon filtre,filtre sistemleri,damla sulama filtre,filtre sistemi,metal filtre,Damlama sulama sistemleri imalatcısı, damla sulama filtreleri,hidrosiklon,damla sulama gübre tankı,damla sulama parçaları,disk filtre,elek filtre,turbo filtre,çakıllı yosun filtresi,
  • Horozluhan Mah. Ardıçkuşu Sokak No: 160 Selçuklu - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.506 466 23 12
    Şirket Web Sitesi: www.itfaiyetamiriimalati.com
    FRT;İtfaiye tamiri tamiratı tamircisi,itfaiye aracı tamiri tamiratı tamircisi,cenaze yıkama aracı,cenaze morg aracı,cenaze taşıma aracı,seyyar cenaze aracı,sulama arazözü,itfaiye arazöz,vidanjör arazöz,arazöz imalatı arazöz imalatçı firmaları,arazöz imalatcısı,arazöz imalatcıları,arazözö imalatı,vidanjör imalatı,satılık vidanjör,kanal açma,kanla açma aracı,kuka aracı,basınçlı kanal açma aracı,kombine kanal açma aracı,kanal açma,kanla açma aracı,kuka aracı,basınçlı kanal açma aracı,kombine kanal açma aracı,cenaze aracı,cenaze araçları,cenaze morg aracı,seyyar cenaze aracı,cenaze yıkama aracı firmaları,cenaze yıkama aracı imalatçıları,çöp toplama aracı,çöp aracı tamiri tamiratı,çöp kamyonu,çöp araçları,çöp aracı imalatı
  • köşk mahelesi köşk sosyete pazarı arkası Erciyes, Talas, Kayseri
    KAYSERİ - TALAS - ERCİYES
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 221 37 44
    Şirket Web Sitesi: www.kaysericetinlernakliyat.com
    Kayseri de evden eve nakliyat hizmeti verecek güvenilir, profesyonel bir firma bulmak oldukça zordur.
    Buradan yola çıkarak siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermeyi hedef alan Kayseri Çetinler nakliyat yönetici ve çalışanları yaklaşık 5 yıldır değişmeyen kadro ve müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla bayrağımızı yukarılara taşımaya devam etmektedir.
    Yönetici kadromuzda bulunan personellerimiz tam bir disiplin ve ciddiyet içerisinde en ufak ihmale ve başıboşluğa meydan vermeden bugünkü başarımızın temellerini atmıştır.
    Biliyoruz ki evden eve nakliyat sektöründe gerek hizmeti gerçekleştirme gerekse de personel açısından en önemli şey güvenilirliktir.
    Tüm ev ve ofis eşyalarınız, eşyanın cinsine göre en uygun malzemeler ile itina ile ambalajlanır ve böylece emniyetli bir şekilde taşımaya hazır hale getirilir.
    Ambalajlama işlemleri deneyim ve beceri gerektirir. Eşyanın sorunsuz taşınmasının önemli unsurlarından biri de yapılacak düzgün ambalajlamadır. Evden eve nakliye öncesi eşyalar deneyimli kadromuz tarafından en iyi şeklide en uygun malzemeler ile sarılır ve böylece yeni adresinize temiz, sorunsuz bir taşıma gerçekleştirilir.
  • (SÜLEYMAN ARIKOĞLU)

    Metalsan San. Sit. Oymaağaç Mah. 3111. Sk. No:15/A Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 336 30 09
    Şirket Web Sitesi: www.imajtente.com
    2004 yılında kurulan imaj bugün Kayseride Açıkhava Reklamcılığı Sektöründe öncü firmalardan biridir.Kurulduğumuz günden beri hep daha ileriyi hayal edip gerçekleştirmek için peşinden koştuk. Sürekli teknolojiyi takip edip müşterilerimizle buluşturduk. Reklam sektöründeki kalitemizi yeni bir alana daha taşımak istedik ve tente sektörüne girdik.
    Bu alan aslında bize hiçuzak değil.Reklamcılıktaki kalitemize tenteyide katarak dış mekanda görselliği daha yüksek projeler oluşturacağımızı düşündük.
    Hep ileriyi hedefleyen imaj kısa sürede tente sektöründe de hakettiği yeri alacaktır.
  • (MEHMET CANSIN)

    ATATÜRK MAHALLESİ ATAŞEHİR BULVARI ATA 2 / 1 BLOK NO:23 ataşehir/istanbul İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 450 50 50
    Şirket Web Sitesi: atasehirdekombiservisi.com
    Ataşehir Kombi Servisi, gezici mobil ekipleri ile Ataşehir bölgesinin tamamına hizmet vermektedir. Gezici ekiplerimi, Ataşehir Kombi Servisi, bölgesinde aynı gün içerisinde kombi sorunlarınızı çözmektedir. Eğer ataşehir bölgesinde kombi servis, ihtiyacı duyuyorsanız, bizi aramanız yeterli olacaktır.
  • Toros mah 78153 Sok Demirçalı Sit C Blok Zeminkat No.16 Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 235 84 33
    Şirket Web Sitesi: www.gunerithalat.com
    Uzman Dış Ticaret Kadrosuyla, İhtiyaca göre ürün belirleyip ithalat ve ihracat yapmak.
  • (MURAT TEPE)

    44.cadde cenevre apartma kat 3 Osman Ağa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - OSMAN AĞA
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 354 22 34
    Şirket Web Sitesi: www.cildinebak.com
    Ayna karşısında güzel görünmek herkesin istediği bir şeydir. Bu konuda çoğu zaman iş yoğunluğu dolayısıyla bakımlarını ihmal edenler için sürekli kullandığımız internette sanal güzellik sırlarının insanlara sunulduğu sitemiz tasarlandı.
    Bu sitede yaşamı kolaylaştırıcı pek çok bilgiyi bulabilirsiniz. Öncelik güzellik ve bakım sırları olmakla birlikte kapsamlı bir şekilde dekorasyon, sağlık, moda, anne-çocuk, yemek tarifleri ve cinsel ilişkiler gibi hayatınızın her alanında ihtiyacınız olan bilgilere ulaşmanız mümkün.
    Yine çalışma temponuzdan vakit ayıramadığınız eviniz için pratik dekoratif öneriler, evinizi güzelleştirmek ve farklılaştırmak için size yardımcı olurken, televizyon izlemeye vakit bulamadığınız için takip edemediğiniz magazin haberlerini de bu siteden güncel olarak takip etme imkânı bulabilirsiniz.
  • (SÜMER ÖZTÜRK)

    9125 SOKAK 184 NO ALİ FUAT CEBESOY MAH. Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 271 56 00
    Şirket Web Sitesi:
  • (M.EMİN YILDIRIM)

    Eski anakara cad. no.444/1 kurtköy/pendik/istanbul Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 378 00 67
    Şirket Web Sitesi: yildirimvinc.net
  • (ÜZEYİR ÇAVUŞ)

    CUMHURİYET MAH. MİLLET CAD.(27 MAYIS) SAĞLIK SARAYI APT. NO:17/2 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.035 221 30 81
    Şirket Web Sitesi: www.yağız bina yönetimi
  • UŞAK OSB 105.CAD NO:295 Merkez, Uşak
    UŞAK - MERKEZ
    Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.276 266 81 55
    Şirket Web Sitesi: www.stsnonwovens.com.tr
  • (PASLANMAZ VANA)

    İKİTELLİ O.S.B. METAL-İŞ SANAYİ SİTESİ 18. BLOK NO :12 BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 549 88 37
    Şirket Web Sitesi: paslanmazvana.tk/
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 371 14 41
    Şirket Web Sitesi:
  • Org.San.Böl.Sarı Cd. Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • KAZIMPAŞA MAH. ÇANAKKALE ASFALTI NO:14 MENEMEN, İZMİR, TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 832 19 99
    Şirket Web Sitesi:
  • Kayapa San.Böl.N.24 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 493 24 44
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 215 97 10
    Şirket Web Sitesi: