GIDA SEKTÖRÜ SARIYER İSTANBUL FİRMALARI

Gıda sektörü

sektörüne ait

Sarıyer İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Fetih Mah. Çevre Yolu Cad. No: 113 Karatay – KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 346 06 10
    Şirket Web Sitesi: www.hidrolikvinc.org
    ASELKON hidrolik vinç imalatı Konya , hidrolik vinç imalatcısı,araç üstü hidrolik vinç imalatcısı,araç üstü mobil vinç imalatı,mobil vinç,hidrolik vinç fiyatı,hidrolik vinç fiyatları,hiyap vinç,kamyon üstü vinç,kasa içi hidrolik vinç,platform vinç,çift kırmalı vinç,araç vinç,kamyon üstü vinç,ağır kurtarıcı vinç,Hidrolik vinç,araç üstü vinç,katlanır bomlu vinç,teleskobik vinç,satılık hidrolik vinç,hidrolik vinç fiyatları,hidrolik vinç imalatı,hidrolik vinç,kamyon üstü vinç,araç üstü katlanır bomlu vinç,hidrolik platform,kameralı vinç,hidrolik vinçlere kamera takılması,araç üstü vinç,katlanır bomlu vinç,kamyon üstü vinç,araç üstü katlanır bomlu vinç,hidrolik platform
  • Mehmet Akif Mah. Şahinbey Cad. Asma Sok. No:4/4 Çekmeköy Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 640 07 77
    Şirket Web Sitesi: www.partneryonetim.com
    İnsanların taleplerine ve yaşam tarzlarına uygun yapılan farklı mimari yapılara sahip konut üretimleri sayesinde, inşaat sektörü büyük bir ivme ile ekonomik kalkınmanın lokomotifi durumuna gelmiştir. Konutların çeşitliliğinin artması, akıllı binalar ve yeşil sertifikalı modern ve teknoloji ağırlıklı yapılar beraberinde profesyonel bir yönetimi de gerekli kılmıştır. Firmamız profesyonel yönetimi gerektiren site, residence, plaza ve AVM’lerin yer alacağı arazinin etüdü ve fizibilitesi ile proje danışmanlığı, aidat ve diğer gelirlerin toplanması ve takibi, finansman yönetimi, kiracı ilişkileri, portföy yönetimi, güvenlik, temizlik, teknik bakım ve onarım, concierge hizmetleri gibi pek çok birimiyle entegre tesis yönetimi hizmeti sunmaktadırlar.
    Toplumun barınma ihtiyacını karşılamak için üretilen konutlar, yaşanılan sosyo-ekonomik gelişmeler doğrultusunda artık güvenli bir çevre sunması, dayanıklılığı ve sosyal imkanları ile yaşam alanı olarak seçilmesinde farklı alternatifler sunmaktadır.
    Bugün herhangi bir gazeteyi açtığınızda hem arka kapakta hem de iç sayfalarda pek çok yeni konut projesinin reklamını görmeniz mümkün. Peki bu projeleri birbirinden farklı kılan nedir? Pazarlama avantajı olarak neyi kullanıyorlar? Örneğin;
    a) Metro istasyonuna yürüme mesafesinde,
    b) Sağlık kuruluşlarının yakınında,
    c) Havaalanına yakın,
    d) Site içerisinde kafeteryalar,
    e) Alışveriş mağazaları,
    f) Açık ve kapalı havuz kullanım imkanı,
    g) Fitness, sauna, hamam alanları,
    h) Sergi salonları,
    i) Terastaki ortak alanda manzara keyfi,
    j) Çocuklara özel oyun alanları,
    k) Concierge hizmetleri
    vb. pek çok örnekler verebiliriz. Peki, binanızın altında yer alan alışveriş mağazaları ve kafeteryaların teknik şartnamelerini kim hazırlayacak? Havalandırma veya yangın söndürme sistemindeki ufak bir aksaklık yukarıda konutu bulunan yüzlerce insanın hayatını tehlikeye sokmayacak mı?
    Açık-kapalı havuz ve spor alanlarının bakımı, temizliği, mantar ve diğer hastalıkların oluşumunun engellenmesi için nasıl bir hizmet sağlanacak? Bu alanların bakımını ve yönetimini kim yapacak?
    Bünyemizde izolasyon ve çatı tamircisinden, asansörcüsüne, tesisatçıdan, elektrikçiye, avukatından deprem araştırma firmasına, bahçe peyzajından, güvenliğe, işletme hukuk, halkla ilişkiler, vb. alanlarında uzmanlaşmış kişileri çalıştıran firmamız sorunların hızlı çözümünü sağlamayı görev edinmiştir. Ayrıca hizmeti bir bina için değil, birçok bina için alarak, pazarlık konusunda hizmet ve malların daha ekonomik alımında etkin rol üstlenmiştir.
    Konutların çeşitliliğinin artması, pek çok hizmet biriminin de gelişmesini ve bu olanakların sürdürülebilir olmasının önemini ortaya koymaktadır. Çünkü konutlarda hayat başladıktan sonra faaliyete geçirilemeyen veya sağlıklı işletilemeyen sosyal alanlar ve aktiviteler, etkin olmayan bir yönetim konutların değerini düşürecek ve inşaat firmasına karşı olan tutumları olumsuz yönde etkileyecektir.
    Çözüm ortağı olabiliriz.
    Bizimle iletişime geçebilirsiniz…
  • Horozluhan Mah. Başkışla Sokak No: 88 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 779 02 19
    Şirket Web Sitesi: www.konyadacelikcati.com
    SR METAL;Konyada Çelik Çatı,çelik yapı,Konya demir çatı,uzay çatı,fabrika çelik çatı,çelik konstrüksiyon çatı,yangın merdiveni imalatı,yana kayar kapı,otomatik sürgülü kapı,demir doğrama,ferforje ve demir korkuluk, ferforje kapı,ferforje balkon korkuluğu,ferforje pencere korkuluğu,ferforje duvar üstü korkuluk,duvar korkulukları,ferforje merdiven korkuluğu,ferforje bahçe duvar korkuluğu ve ferforje ve demir merdiven korkuluğu imalatı,demir kapı ve demir korkuluk imalatı,ferforje ve demir garaj kapısı,demir okul kapısı ve demir bahçe kapısı imalatı,
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: info@dijitaltercume.com (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • Büsan Sanayi 4. Sokak No: 32 Karatay- KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 345 01 67
    Şirket Web Sitesi: www.katkaloriferkazani.org
    FELLUCE;kalorifer,kat kalorifer kazanı,kömürlü kat kaloriferi,kat kalorifer fiyatı fiyatları,Otomatik Yüklemeli Kül Çıkarmalı Kat Kaloriferi,katı yakıtlı kat kaloriferleri, Katı Yakıtlı Otomatik Yüklemeli Kat Kaloriferi, kat kaloriferi fiyatları,kat kaloriferi fiyat,kat kaloriferi nasıl yakılır,kat kaloriferi nedir,kat kalorifer sobası, kat kaloriferi,kat kaloriferleri fiyatı fiyatları,kalorifer kazanı,kömürlü kat kaloriferi,
  • Gaziosman Paşa Mah. Avşar Mevki Küme Evleri Karapınar-KONYA Hotamış, Karapınar, Konya
    KONYA - KARAPINAR - HOTAMIŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Eylül 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 758 51 07
    Şirket Web Sitesi: www.konyasutbank.net
    TUĞRUL Sütbank,sütbank inek düve katılım projesi,süt ineği katılım ortaklığı,sütbanka katılmak istiyorum,sütbank ne kadar kazandırıyor,sütbank firması,sütbank firmaları,sütbank şirketi,sütbank şirketleri,sütbank projesi,sütbank yatırım projesi
  • (HAKKI GÜZEL)

    ÇÜNÜR MAHALLESİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ DOĞU YERLEŞKESİ TEKNOKENT BİNASI NO:101 Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Diğer Sektörler, Elektrik Tesisatı, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.246 283 40 26
    Şirket Web Sitesi: bmgyataysondaj.com
    ısparta denizli afyonkarahisar burdur çevre illerde yatay sondaj işleri yapmaktayız otoyol demir yolu altlarından kazısız boru gecirme
  • Meram Sanayi Dikkat Sokak No:29 Meram - Konya Çarıklar, Meram, Konya
    KONYA - MERAM - ÇARIKLAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 320 61 62
    Şirket Web Sitesi: www.elektrikpanosu.org
    ESPA;Elektrik panosu,elektrik panoları,elektrik panosu imalatı,elektrik panosu fiyatı fiyatları,dikili tip elektrik panosu,piyanotip elektrik panosu,harici elektrik panosu,duvar tipi elektrik panosu,kompanzasyon panosu,doğalgaz panosu,yangın panosu,su sayaç panosu,montaj tip panolar,Piyano Pano, Sayaç Panosu, Modüler Kutu, Şantiye Panosu İmalatı,Elektrik Panosu,Trafo Panosu,Rack Kabin,Mcc Panosu,Pompa Panosu,Toptan Elektrik Panosu Konya,pompa panosu,elektrik pano imalatçıları,elektrik pano üreticileri,elektrik pano firmaları,
  • çağdaş sok no:67 Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 517 04 29
    Şirket Web Sitesi: www.agaogluexpress.com/evden-eve-nakliyat/
    evden eve nakliyat yapan firmanın bilgileri bulunuyor.
  • Nişantaşı Mah. Nalan Sokak No:14/B Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 325 00 87
    Şirket Web Sitesi: www.asansorluevdenevenakliyatkonya.net
    SEMİH;asansörlü evden eve nakliyat konya,konyada evden eve nakliyat,asansörlü evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve nakliye,evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve nakliyat fiyatları,Konya evden eve taşımacılık,Konya evden eve nakliyat firmaları,evden eve nakliyat fiyatları,evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve taşımacılık,Konya nakliyat şirketleri,Konya nakliyat şirketi,konya evden eve taşıma şirketleri,konyadaki evden eve taşıma şirketleri,konya evden eve taşıma firmaları,konya evden eve nakliye,konya evden eve nakliyat,konya evden eve taşımacılık,konya evden eve nakliyat fiyatları,konya evden eve taşıma fiyatları,Konya Asansörlü Taşıma,Konya nakliyat,konyada nakliyat,konyadaki evden eve firmaları,Konya evden eve nakliyat firması,ev taşıma fiyatı Konya,evden eve fiyatları konya
  • Konsan Organize Sanayi 10726 . Sokak No: 59 Karatay - KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 233 22 38
    Şirket Web Sitesi: www.mibzer.net
    GÜNEŞLER;mibzer,mibzer imalatı,mibzer fiyatı,mibzer fiyatları,hububat,bakliyat ekim mibzeri,fasulye mibzeri,mibzer fiyatı fiyatları,döküm merdane imalatı,fasulye,nohut,mercimek,kanola,fiğ ve çim ekim ekme makinası imalatı,kaz ayağı imalatı,dip patlatan imalatı,kaz ayağı,dip patlatan imalatı
  • Horozluhan Mah. Çanakçı Sokak No: 21 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 235 33 35
    Şirket Web Sitesi: www.konyaaluminyumkorkuluk.com
    ÖZAY METAL;Konya alüminyum paslanmaz korkuluk,fransız balkon korkuluğu,merdiven korkuluk konya,konya alüminyum doğrama firmaları,konya cephe giydirme sistemleri,alüminyum cephe giydirme,dış cephe giydirme,kompozit cephe kaplama,
    alüminyum giydirme cephe,alüminyum doğrama,dış cephe kaplaması,alüminyum cephe kaplamaları,dış cephe giydirme fiyatları,alüminyum cephe kaplama,dış cephe giydirme sistemleri,cephe giydirme,konya cephe giydirme,alüminyum cephe giydirme konya,alüminyum korkuluk konya,alüminyum balkon korkuluğu konya,alüminyum merdiven korkuluğu konya
  • Topkapı San. Horozlu Han Mah. Öksüz Cad. No: 249 Doğantarla, Merkez, Aksaray
    AKSARAY - MERKEZ - DOĞANTARLA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 251 81 31
    Şirket Web Sitesi: www.aksaraykonteyner.com
  • (NEJDET BEY)

    Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.sivi-sabun.com
  • (ALİ GÜMÜŞ)

    Kızılay/Ankara Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 419 54 16
    Şirket Web Sitesi: www.prestijnakliyat.com/
  • TURHAN CEMAL BERİKER BUL NO 464 Yeşiloba, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - YEŞİLOBA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 429 34 34
    Şirket Web Sitesi:
  • FINDIKLI MAH ATATÜRK CAD NO:32 Fındıklı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - FINDIKLI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 575 53 06
    Şirket Web Sitesi: www.bayarotokiralama.com
  • (NEJDET BEY)

    Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.katarabasi.gen.tr
  • Rami Kışla cad Emintaş Aktoker San Sit No 62 Yenidoğan, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - YENİDOĞAN
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 578 60 32
    Şirket Web Sitesi: www.denizotomat.com.tr
  • (ÜLKÜ EMLAK)

    İncilli Mah. Hüriyet Cad. Pişkin Apt. Kat:1 Karasu/SAKARYA Karasu, Sakarya
    SAKARYA - KARASU
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.264 718 18 09
    Şirket Web Sitesi: karasuulkuemlak.com