GEOTEKSTİL KEÇE MAZIDAĞI MARDİN FİRMALARI

Geotekstil keçe

sektörüne ait

Mazıdağı Mardin firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • ÇEŞME URLA İZMİR ASFALTI CAD ATATÜRK MAH NO:150 Urla, İzmir
    İZMİR - URLA
    Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0 532 357 71 73
    Şirket Web Sitesi: MEVSEL İNŞAAT PEYZAJ SAN.TEKS.TAŞ.VE TİC.LTD.ŞTİ. Web Sitesini Ziyaret Et
    MEVSEL sunduğu ürün, hizmet ve çözümler ile müşterilerine katma değer sağlamayı ve yaptığı işlerle farklılık yaratmayı hedefleyen profesyonel bir ekibin kurumsal adıdır.

    Kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimseyen MEVSEL; müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutup, değişen şartlara ve pazar koşullarına hızla uyum sağlayıp, projeleri kusursuz ve zamanında yerine getirmektedir.

    Ürün ve hizmet kalitesinde en üst seviyeyi gözeten anlayış, ar-ge çalışmaları, satış ve satış sonrası hizmetlerdeki titizlik hem zaman yeniliklerin ve kalitenin peşinde olma azmi MEVSEL’i hem sektör, hem de rakipler tarafından takip edilir ve örnek alınır konuma gelmiştir.
  • Gökalp Mah. 58 Bulvar Cad. No:4 kat:2 Daire :6 Gökalp, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - GÖKALP
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 665 16 04
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız 2005 yılında inşaat sektörüne girmiş olup 2012 yılından bu yana da DUR YAPI İNŞAAT TAAHHÜT VE DEKORASYON unvanıyla faaliyetlerine devam etmektedir.
    Özellikle kamu projeleri (Hastane, okul, spor kompleksi, kültür merkezi, adalet sarayı, emniyet müdürlükleri vb.) başta olmak üzere iş merkezleri, alışveriş merkezleri, plaza gibi projelere imza atmış olup halen bu gibi projelerde faaliyetlerini sürdürmektedir.
    PVC ZEMİN KAPLAMASI VE ASMA TAVAN UYGULAMALARI KONUSUNDA TÜRKİYE DE SAYILI FİRMALAR ARASINDA BULUNMAKTAYIZ. ALANINDA UZMAN EKİBİMİZLE TİTİZ ÇALIŞMALARIMIZ SONUCU GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATMIŞ BULUNMAKTAYIZ.

    Firmamız kaba inşaat sonrası ince işlere geçildiğinde; ince işler kapsamındaki bir çok imalatı gerçekleştirmektedir. Alanlarında profesyonellik kazanmış ekiplerimizle inşaat sektörünün ince işler alanında hizmetlerimizi gerçekleştirmekteyiz.

    Firmamız bünyesinde Alüminyum asma tavan (60*60 ve 30*30) ve Alçıpan asma tavan suya ve yangına dayanıklı seçenekleri mevcut olan (beyaz ,yeşil, kırmızı) ve Taşyünü Asma tavan malzemelerinin satışını gerçekleştirmekteyiz.
    Satışı gerçekleşen malzemeler adresinize sevk edilerek teslimi yapılmaktadır.

    REFERANSLARIMIZ:
    Seyrantepe 600 Yataklı Devlet Hastanesi
    Bahçelievler 70. Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
    Sultangazi Kültür Merkezi
    300 Yataklı Çorlu Devlet Hastanesi
    400 Yataklı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    300 Yataklı Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    Zeytinburnu Fatma Süslügil İlköğretim Okulu
    Zeytinburnu Belediyesi Ek Binası
    250 Yataklı G.O.P. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
  • Musalla Bağları Mh. Hammer Sk No: 30 Selçuklu - KONYA Başmakçı, Afyon
    AFYON - BAŞMAKÇI
    Diğer Sektörler, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 325 10 32
    Şirket Web Sitesi: www.afyonpvczeminkaplama.com
    ASLAN;Afyonda pvc zemin kaplama,pvc yer döşemeleri,afyon pvc zemin kaplamaları,lamine zemin kaplamaları,laminant laminat zemin kaplamaları,karo halı sistemleri,pvc zemin döşemesi döşemeleri,lamine zemin döşemesi döşemeleri,laminant laminat zemin döşemesi döşemeleri,karo halı sistemleri,pvc yer döşemesi döşemeleri,lamine yer döşemesi döşemeleri,laminant laminat yer döşemesi döşemeleri,pvc zemin kaplamaları fiyatı fiyatları,lamine zemin kaplamaları fiyatı fiyatları,laminant laminat zemin kaplamaları fiyatı fiyatları,karo halı sistemleri fiyatı fiyatları,pvc zemin yer döşemesi döşemeleri fiyatı fiyatları,lamine zemin döşemesi döşemeleri fiyatı fiyatları,laminant laminat zemin döşemesi döşemeleri fiyatı fiyatları,
  • K.maraş Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.542 618 75 71
    Şirket Web Sitesi:
    Aydın inşaat olarak site içi kilitli parke taşı çevre düzeni temel kazı dolgu işleri yapmaktayız. İrtibat : 05426187571 Allah bol kazançlar nasip etsin..
  • (SİNAN TAŞTAN)

    Nilüferköy Nilüfer Cad. No:104 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 244 87 29
    Şirket Web Sitesi: www.hakeyapi.com.tr
    Firmamız 1974 yılından beri kusursuz hizmet vermektedir.
    Her türlü inşaat malzemesi satışı , boya, alçı işleri, cam mozaik işleri, taş döşeme, havuz imalat ve dekorasyonu...
  • (ALİAKBAR REZAEİ)

    Şahinali mah. Cumhuriyet bl. 7 1 Aktaş, Merkez, Niğde
    NİĞDE - MERKEZ - AKTAŞ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.388 233 14 90
    Şirket Web Sitesi: www.ekberticaret.com.tr
    Ekber Ticaret İnşaat İthalatİhracat
    İşinin ehli usta ekiplerimiz ile tüm Türkiyede hizmet vermekteyiz. Yılların ticari tecrübesi ile müşterilerimize piyasada hiçbir yerde bulamayacakları bir kaliteli hizmeti sunmak en büyük gayemiz. Mantolama,yalıtım ve inşaat işleriniz için hadi hemen sizde bizimle iletişime geçin.
    NİĞDE, KAYSERİ, AKSARAY, ANKARA, KONYA, NEVŞEHİR illerine ÖZEL FIRSATLAR
    -GRANİT TAŞ DÖŞEME-
    Firmamız tarafından yurtdışından getirtilen Granit Taşlar müşterilerimize ulaştırılır.
    Ülkemizin neresinde olursanız olun Granit taş döşeme işlemleriniz profesyonel ekiplerimiz tarafından özenle yapılır.
  • Turkey Saratlı, Gülağaç, Aksaray
    AKSARAY - GÜLAĞAÇ - SARATLI
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.003 934 68 75
    Şirket Web Sitesi: www.desenvolmente.com/types-of-granite.html
    Cobblestone specialists for paver supply. Cobble together different types of granite cobble stones. Cobblestoned products from our granite quarries to your home door
  • Burdur-Antalya Karayolu 4.KM Bucak Bucak, Burdur
    BURDUR - BUCAK
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.248 317 14 50
    Şirket Web Sitesi: http://www.cinlerdorse.com.tr/
    Firmamız; ahşap kapı sektöründe ÇİNLER AHŞAP KAPI PENCERE İML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Olarak sürdürdüğü çalışmalarına 1986 yılında Çinler İnşaat ve Otomotiv Ltd. Şti.'nin ortağı olarak başlamıştır. 1994 yılına gelindiğinde firmamız ortakları Osman, Mehmet, Hüseyin ve Adem ÇİN kardeşler Çinler İnşaat firmasından ayrılarak Çinler Dorse ve Damper Sanayi Ltd. Şti. Firmasını kurmuşlardır. Bu şirket çatısı altında yürütülen faaliyetlere 1998 yılında Osman ve Hüseyin ÇİN kardeşler öncülüğünde ÇİNLER AHŞAP KAPI LTD. ŞTİ. kurularak firmamız bünyesinde çeşitli oda kapıları üretimi başlamıştır. Zaman içerisinde yapılan atılımlarımız arasında Oğuzhan Sanayi Sitesi 1.Blok No: 3 'te orman ürünleri ve mobilya malzemeleri satış mağazamızı açtık. Kalite ve müşteri memnuniyetine önem veren firmamız izlediği bu politikanın karşılığını sektörden fazlası ile aldı ve kısa zaman içerisinde tutulan bir marka haline geldi. 2006 yılından itibaren Antalya karayolu 4. km. de bulunan 7000m2 ve bu alan içinde 4000 m2 kapalı alanı 200 m2 idari bina yapısı ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız.
  • Fatih Mah. Doğan Araslı Cad. .No:123 Ulgar İş merkezi K:7/63 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 596 53 65
    Şirket Web Sitesi: www.atlaszemin.com
    Atlas Zemin Market olarak 2005 yılından bu günlere alanında uzman kadrosu ile müşterilerine kaliteli ve sağlıklı hizmet vermektedir. Malzeme kalitesi kadar önemli olan diğer bir husus da uygulama kalitesidir. Uygulamalarda en iyi sonuca ulaşabilmek için zamanı iyi değerlendirebilmek ve çalışma programındaki titizlik ve temizlik içerisinde yapmak çok önemlidir.
    Geniş ürün yelpazesine sahip olan firmamız, PVC zemin kaplamaları, laminat parke, lamine parke, homojen ve heterojen yer döşemeleri, karo halılar, duvar kağıdı ve spor saha zemin kaplamaları alanlarında hizmet vermektedir.
    Firmamız için en önemli unsur Müşteri Memnuniyetidir. Müşteri memnuniyetinin sadece satış ile değil, satış sonrası uygulama kalitesinde mükemmelliği sağlayarak mümkün olduğunun bilincindeyiz. Yapı ve zemin kaplama ürünlerimizin tümü kaliteli, dayanıklı ve firma tarafından garantilidir.
    MİSYONUMUZ
    Sektörümüzdeki yeniliklerin takipçisi olarak, kalitemizden ödün vermeden,en yeni ürünleri en kısa zamanda müşterilerimize sunmak ve müşteri memnuniyeti oluşturmak en büyük hedefimizdi
    VİZYONUMUZ
    Vizyonumuz Güvenilirlik ve kalite ilkelerinden vazgeçmeden, müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçlarını esas alarak, kendi doğrularımız çerçevesinde sektörümüzde aranan bir marka olarak kalmak ve yenilikçi ruhumuzla istikrar içinde büyüyen bir şirket olarak uluslararası pazardaki yerimizi güçlendirmek ve uzun vadede kalıcı olmasını sağlamak.
    ATLAS ZEMİN olarak çalışmalarımız esnasında ve sonrasında tüm ekibimizle hoşgörü ve güleryüzle hizmetinizdeyiz.
  • Postahane Mah. Rauf Orbay Cad. No 184 (Deniz Harp Okulu Yolu Üzeri) Tuzla Postane, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - POSTANE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 395 52 65
    Şirket Web Sitesi: www.dekormermer.com.tr
    DEKOR MERMER GRANİT SAN. TUZLA
    KEMAL TOP
  • (RAHMİ ÖZGÜL)

    Pınar mah Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 879 29 69
    Şirket Web Sitesi: www.zeminista.com
  • NİYAZİ MİSRİ CAD.NO:14 Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.100 323 55 13
    Şirket Web Sitesi: www.altindagparke.com
  • (ÖZER TURHAN)

    arifbey mah kudüs cad no 69 sapanca adapazarı yolu üzeri Arifiye, Sakarya
    SAKARYA - ARİFİYE
    Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.264 229 22 18
    Şirket Web Sitesi: www.turhansomine.com
  • İvedik Organize Sanayi Mevkii Yuva Mh. Mermerciler Sitesi 3706.sk. No:9 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 396 00 06
    Şirket Web Sitesi: www.artasmermer.com
  • CEYHUN ATIF KANSU CAD. 1265 SK.NO:9/B Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 473 66 00
    Şirket Web Sitesi: www.bismuhendislik.com
  • Organize Sanayi Bölgesi 29 Cad. No:15 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ocak 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 322 29 29
    Şirket Web Sitesi: www.benkyapi.com.tr
    BENK YAPI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.brKAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FALİYET GÖSTERMEKTEDİR.1500 M2 KAPALI ALANDA FULL OTOMASYON SİSTEMLİ MODERN TESİSTE ÜRETİM YAPAN FİRMAMIZMANTOLAMA YAPIŞTIRICILARIMANTOLAMA SIVALARIDEKORATİF MİNERAL SIVASERAMİK FAYANS YAPIŞTIRICILARIDERZ DOLGULARYÜZEY SERTLERŞTİRİCİLERİTAMİR HARÇLARIBAŞTA OLMAK ÜZERE ÇEŞİTLİ KALEMLERDE İNŞAAT SEKTÖRÜNE HİZMET VERMEKTEDİR.
  • (İBRAHİM YILDIZ)

    Mimar Sinan Mah.Basra Cad.SULTANBEYLİ / İSTANBUL Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Aralık 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 491 68 27
    Şirket Web Sitesi: www.dekobeton.com.tr
  • (ÖZKAN SAVA)

    Yeni Karaman Mah. Mudanya Yolu Sanayi Cad. No:152 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 240 16 55
    Şirket Web Sitesi: www.yanginkapisi.tr.com.tr
  • HAYDARBEY MAH. BAHÇECİHOCA BULV. SARBEY APT. A/BLOK NO:2 Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.034 216 22 70
    Şirket Web Sitesi: www.yapisarayi.com
  • (RAMAZAN ÖGE)

    halip paşa mah. süleyman gürgen sok. Erdek, Balıkesir
    BALIKESİR - ERDEK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.266 835 00 25
    Şirket Web Sitesi: www.ramsainsaat.com