FAYANS DÖŞEME SAFRANBOLU KARABÜK FİRMALARI

Fayans döşeme

sektörüne ait

Safranbolu Karabük firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Şehit Cengiz Karaca Mah. 1356 Sk. No:1/A Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0542 680 43 89
    Şirket Web Sitesi: EYMEN YAPI TASARIM DEKORASYON Web Sitesini Ziyaret Et
    İstediğiniz bir ev, iş yeri veya aklınıza gelebilecek herhangi bir yapı tipi, yeni ya da eski olsun, iç ve dış mekanlarda projelerin yanısıra hayallerinizdeki çizgileri kişiye ve mekana özel tasarımlar ile sıradışı farklılıklar sunmaktadır. Yapı tasarım ve dekorasyon asma tavan aydınlatma sistemleri bölme duvar sistemleri dekorasyon dış cephe kaplama-izolasyon havalandırma sistemleri hizmetlerimiz ile her tür projenin hayallerden çıkıp gerçeğe dönüştüğü yerdesiniz
    Eymen Yapı Tasarım Dekorasyon olarak evinizde yaptırmış olduğunuz basit bir tadilattan bütün bir binanın inşasına kadar ihtiyaçlarınız karşılayacak şekilde hizmetinizdeyiz.Sizlere çalıştığımız mevcut branşlarda tecrübeli ustalarımızla istediğiniz bütçede isteğiniz malzeme alternatiflerini sunarak en iyi hizmeti en ucuza sunmak için çalışmaktayız
    Projelerin yanı sıra hayallerinizdeki çizgileri sıra dışı tasarımlara dönüştürmek firmamızın bir geleneği olmuştur. Tekdüze çalışmalardan öte farklılıkları yaratmak amacı ile kişiye ve mekana özel tasarımlarla A dan Z ye yapı dekorasyon çalışmaları yapmak bizim felsefemiz haline gelmiştir.
    Temel prensip olarak müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ilke edindik.
    Yaptığımız tüm çalışmalarda gösterdiğimiz özen ile bir sonraki referans listemizde siz sayın kişi ve kuruluşlarınızın ismini eklemekten onur duyacağımızı bildiririz.

    Saygılarımızla
    Eymen Yapı Tasarım Dekorasyon
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    uretim@polymex.com.tr
    destek@polymex.com.tr

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • (ALİ RIZA KARAASLAN)

    Kabil Cad. 1326. sk. no:4/1 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 438 95 60
    Şirket Web Sitesi: www.tabzemin.com.tr
    TAB Zemin Limited Şirketi 2004 yılından bu yana zemin sektöründe kaliteli, güvenilir ve yenilikçi
    hizmet anlayışıyla faaliyet göstermektedir.
    Ürünlerinde her zaman dört temel noktaya önem vermektedir:
    1. Kaliteli, uzun ömürlü ve garantili
    2. Ekonomik
    3. Pratik uygulanabilir, kullanımı kolay
    4. Sayısız renk­desen alternatifleri, estetik ve modayı takip eden.
    Faliyet alanlarımız; Anti Statik­Anti Bakteriyel PVC zemin kaplamaları, Masif Parke, Lamine
    Parke, Laminant Parke zemin kaplama malzemeleri, Kapalı­Açık mekan FİBA - ­ VİBA­ - FİFA
    onaylı spor zemin kaplama malzemeleri, Yükseltilmiş Döşeme(Çiftboard­ Kalsiyum sülfat-
    Anhidrat 28­38 mm paneller) malzemeleri, Epoksi zemin kaplama malzemeleri ve her mekana
    uygun karo ve rulo halı zemin kaplamalarını içermektedir.
    Firmamız bünyesinde alanlarında profesyonel, yurtdışı eğitim almış uygulama ve montaj ekibi
    ile faaliyet göstermekte olduğu zemin kaplama işlerini Türkiye genelinde özveri ile yerine
    getirmektedir.Türkiye distribütörü olduğumuz firmaların listesi aşağıda belirtilmiştir:

    * Amstrong DLW – Almanya­ PVC­ Linoleum Zemin Kaplama Malzemeleri
    * Grabo Sport – Çek Cumhuriyeti – İç Mekan Spor Zemin Kaplamaları
    * Junkers – Danimarka – Masif Parke Zemin Kaplama Malzemeleri
    * Beau Floor – Belçika – Akustik Antistatik­Antibakteriyel Zemin Kaplama Malzemeleri
    * Mero – Almanya ­ Yükseltilmiş Döşeme Zemin Kaplama Malzemesi.
  • (TURAN ERTEM)

    KARTAL Dragos, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - DRAGOS
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.850 636 00 34
    Şirket Web Sitesi: www.maytekepoksi.com
    Firmamız 2001 senesinden itibaren yapan BASF-YKS HUNTSMAN DURATEK PPG SİKA firmalarının uzman uygulayıcı bayisidir. Görevimiz uzmanlığı ile ilgili Dünyada ki gelişmeleri takip ederek kendini güncel tutmak, yapmış olduğu uygulamalarda farklılıklar yaratmak, standartları yükseltmek, başarıları ve çalışanların memnun kalmasının da getirdiği güçle sektörde örnek bir firma olmak. ileriye bakış : Avrupa birliği standartlarında en son teknoloji ile çevresinde saygın, Yüksek ürün kalitemiz , hizmet anlayışımız, iş ahlakımız, çevreye duyarlılığımız , çalışanlarımızla olan ilişkilerimiz ve bizi biz yapan değerlerimizi sürdürmektir.
    Endüstriyel zemin kaplama, epoksi zemin kaplama, poliüretan zemin kaplama, spor alanları ve dekoratif zemin kaplama hizmetlerinin yanı sıra; su izolasyonu alanlarında da hizmet veren Maytek Epoksi, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
    Epoksi (metalik ve dekoratif), poliüretan zemin kaplama malzeme çeşitliliği sayesinde her zevke ve bütçeye hitap eden Maytek Epoksi; kaliteli ürün ve hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Alanında uzman, tecrübe sahibi ve güler yüzlü personeli ile temiz, dikkatli ve özenli çalışmayı ilke edinmiştir.Maytek Epoksi’nin tüm projeleri, uzman kadrosu tarafından planlanıyor, denetleniyor ve tecrübeli uygulama ekiplerinin çalışmaları sonucunda teslim ediliyor.
    Yılların getirdiği tecrübe sayesinde zamanında ve sorunsuz tamamlanan projeleri ve referansları ilgili sayfalardan görebilirsiniz Müşterilerine en hızlı ve kaliteli çözümleri en uygun şartlarla sunmak prensibini ilke edinen Maytek Epoksi, insana ve çevreye saygılı, rekabet gücü yüksek, yenilikçi ürünler ve yaratıcı uygulamalarıyla sektöre yön vererek dürüstlükten ve kaliteden ödün vermeden örnek projeler üretmektedir.
  • ATAPARK MAH, ENGELLER CADDESİ 26/2 Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.545 855 43 19
    Şirket Web Sitesi:
    Başarımızın ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır.

    FİRMAMIZ KALİTE İŞ YAPMA PRENSİPLERE SAHİP OLUP HER ZAMAN MÜŞTERİ MENMUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTATARAK PRESTİJ SAHİBİ OLMAYI HEDEFLEMİŞTİR.
  • LANSE YAPI NO 58 Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 482 19 38
    Şirket Web Sitesi: www.aliciinsaat.com
  • Rüstem Balkan Sk. No:53 Çırpıcı, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - ÇIRPICI
    Cephe Kaplama, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 546 84 48
    Şirket Web Sitesi:
  • GÜL SK NO 4 Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (ALİ TINKIR)

    aksaray yolu 20.km Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 397 00 88
    Şirket Web Sitesi: tinkirbims.com.tr/default.asp
  • MÜCAHİTLER MAHALLESİ GAZİ MUHTAR PAŞA BLV.ALASKA APT ALTI NO:52 ŞEHİTKAMİL Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.034 325 00 06
    Şirket Web Sitesi: www.agoyapi.com
  • GÜL SOK NO 5 Yeni Mahalle, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - YENİ MAHALLE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (TORUNLAR İNŞAAT)

    istanbul Caddesi No: 62 Ulus/ANKARA İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 341 92 81
    Şirket Web Sitesi: www.torunlarinsaatyapi.com
  • (BİLAL ÇETİN)

    MANSUROĞLU MAH.283/12 SOK NO.2/1-A Manavkuyu, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - MANAVKUYU
    Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 347 03 53
    Şirket Web Sitesi: www.hansuyapi.com.tr
  • SÜLEYMAN DEMİREL CADDESİ SUNFLOWER CENTER LİFE AVM. NO:25 ESENKENT ESENYURT - İSTANBUL Esenkent, Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT - ESENKENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 672 43 06
    Şirket Web Sitesi: http//:www.erdagyapi.com
  • (CİHAD UÇAR)

    muhittin mah fikir sok no 12/B Çorlu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇORLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 652 69 02
    Şirket Web Sitesi:
  • (ESAT BAŞARANLAR)

    beylikdüzü mermerciler sanayi sitesi 14.cad. no:18 Yakuplu, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - YAKUPLU
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 875 79 83
    Şirket Web Sitesi:
  • Otello Kamil Sok. Mert Apt. No:8 D:11 Mecidiyeköy / İstanbul Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 288 48 38
    Şirket Web Sitesi: www.envoyspa.com
  • eskikadıköy yol cad. no:1 Tepeüstü, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - TEPEÜSTÜ
    Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 364 35 43
    Şirket Web Sitesi:
  • FATİH MAH MELEK AP NO:1 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 263 42 15
    Şirket Web Sitesi: yapi-yalitim.blokspot.com
  • Anafartalar mahallesi Salkım sk. No:16 ÖDEMİŞ İZMİR Ödemiş, İzmir
    İZMİR - ÖDEMİŞ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 546 27 85
    Şirket Web Sitesi: