EV İÇİ TADİLAT GÜCE GİRESUN FİRMALARI

Ev içi tadilat

sektörüne ait

Güce Giresun firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Kısık Sanayi Sitesi Metal İşler Bölümü 2.Cadde No: 146 Kısıkköy, Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES - KISIKKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 226 23 35
    Şirket Web Sitesi: www.tacyildizcephe.com/
    1995 tarihinden bu yana bulunduğumuz sektörde yer alıp,2005 yılında TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. firmamızı kurduk. sektöründe tecrübesi e uzman teknik kadrosu ile projelendirme, uygulama, danışmanlık ve servis alanlarında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyetini sürdürmektedir.
    Dünya bu sektörün öncülüğünü yapan iddialı firmaların ürünlerini estetik,güvenli ve ekonomik olarak siz değerli müşterilerin hizmetine sunmaktadır.

    "Koşulsuz müşteri memnuniyeti" anlayışımız doğrultusunda eksiksiz otomatik kapılar için çalışıyoruz. Biz TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD. ŞTİAilesi olarak bugüne kadar yaptıklarımızdan gurur duyuyor , yapacaklarımızın heyecanını bugünde yaşıyoruz.

    TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.

    Teknolojiyi insan yararına en doğru, en hızlı ve ekonomik çözümler üretmek amacıyla sürekli araştırma içindeyiz.
    Güven ve estetiğin buluştuğu noktada yapıcı fikirlerimizi birinci sınıf işçilik ve ileri teknoloji ile konfora dönüştürüp kalitede, hizmette e yenilikte sektörümüzde öncü olmak hedeflerimizdendir.
    Kurulduğumuz günden bu yana "titiz ve kaliteli hizmet ilkemizden" ödün vermedik, vermiyoruz.
    En son teknoloji ürünü dünya markalarından oluşan geniş ürün yelpazesi İzmir Bölgesi ve deneyimli dağıtım kanalları aracılığı ile Türkiye çapında kullanıcılarrının hizmetine sunmaktadır.
  • (HÜSEYİN PALTA)

    Hacı Halil Mah. Yeni Bağdat Cad. No:428 2 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 642 25 58
    Şirket Web Sitesi: www.sivertim.com
    2017 yılında 2 Teknik Öğretmen Tarafından kurulan Sivertim İnşaat Özel Eğitim Danışmanlık Nakliyat Gıda Sanayi Ticaret Limitet şirketi kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir.
    Bu anlayış, kaliteyi sadece inşaatta değil, hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.
    Bunu sağlamak için her çalışanımız, işini sahiplenmek, sorumluluk almak, insiyatif kullanmak, alanında gerekli bütün bilgi ve becerilere sahip olmak zorundadır.
    Kalite ve hizmet kadar önemli olan değer, onu uygun bir maliyet ve fiyatla sunmaktır. Bu müşterilerimiz için duyduğumuz bir sorumluluk duygusudur.
    Açıklık, şeffaflık ve dürüstlüğümüz müşterilerimizin bize duydukları güveni doğuran en temel özelliklerimizdir. Tüm iş ve hizmetlerimizde bunu korumak gerektiğinin bilincindeyiz.
  • (ÖMER PARİL)

    Şirintepe Mah. Yeşilkaya sk. N:6/4 Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.507 703 26 56
    Şirket Web Sitesi: www.eskisehiryapidekorasyon.com
    Firmamız Eskişehirde 2009 yılından beri yılların verdiği deneyim ve müşteri memnunuyetiyle iç tadilat , dış cephe mantolama, tavan işleri, anahtar teslim tadilat işleri, asma tavan, alçı tavan, alçı sıva, boya , niş uygulama, ısı izolasyonu, tadilat dekorasyon işleri, bahçe duvarı yapımı, fayans mermer döşeme işleri, vb. dekorasyon işleriyle hizmetinizdeyiz.
    Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.
    Ücretsiz keşif için arayın.
    0507 703 26 56
  • Gazi Osman Paşa Mah. Refik Tulga Cad. No:35 / 12 - 1 Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 135 01 78
    Şirket Web Sitesi:
    Başarının anahtarının verimli, disiplinli ve planlı olarak çalışmak olduğuna inanır.Çalışanlarına değer katar; mesleki eğitim ve gelişime olanak tanır; başarıyı ödüllendirir.Saygın, istikrarlı ve güçlüdür, dürüst ve güvenilir bir kurumdur.

    Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak için çalışır.Sonuca odaklanır üründe ve hizmette kaliteden ödün vermez.Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime, kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyona sahiptir.

    Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmada, takımruhunun, ortak sinerjinin ve iletişimin gücüne inanır.Müşteri odaklıdır, pazarın talep ve beklentilerini tespit ederk, üretimini ona göre yönlendirir.Temizlik ve düzene değer verir, tutumluluğu teşvik eder, israfın karşısındadır.
    İnsana değer verir, paylaşımcılığı destekler; bencillik ve açgözlülüğü reddeder.

    Vizyonumuz
    Yağmur Pen Çatı Kaplama olarak vizyonumuz; kalite ve müşteri odaklı bir yaklaşımla üretici, bayii ve tüketici nezdinde oluşturduğumuz güven, istikrar, saygı ile sektörün ve pazarın dengeleyici ve itici unsuru olmaktır.
    Türkiyede ve bölgede hizmet sektöründe yer aldığımız markalarla lider grup konumuna erişmektir.

    Misyonumuz
    Üretici, bayii, tüketici ve çalışanlarımızın beklenti ve memnuniyetlerinde kalite odaklı, sürekli geliştirme ve iyileştirme anlayışı çerçevesinde ürettiğimiz etkin çözümler ve yarattığımız katma değer ile başta kendi sektörümüz olmak üzere, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.
  • Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    HFK İnşaat, Dış mekanların en çok kullanılan pakre taşı olat Kilitli Parke Taşı, alışılmış biçimiyle dış zeminlerin vazgeçilmez döşeme taşı olarak kendini kanıtlamıştır. Bir çok toplu konut alanlarında rahatlıkla kullanılan ve her türlü mimariye uyum gösteren Kilitli Parke Taşı, sağlamlığının yanısıra dekoratif görünümüyle de ihtiyacınıza en iyi ve en ucuz şekilde cevap verebilmektedir.
    Özellikle şehir içi yol ve tretuar kaplamalarında, sanayi alan ve yollarında, araç park alanlarında, ticari merkezlerde, fabrika çevreleri ve benzeri yoğun çalışmalara maruz kalan bölgelerde yıllarca bozulmadan kullanabileceğiniz Kilitli Parke Taşı, muhtelif renk seçenekleri sayesine mekanlarınızı canlandıracaktır
    Güvenle yaşanacak mutlu bir hayat Hfk İnşaat ayrıcalığıyla sizleri bekliyor...
    Mantolama, izolasyon, dekorasyon, ve onarım işleri, kısaca evinizin tüm ihtiyacı Hfk ile karşılanıyor.

    Anahtar teslim inşaat Hfk güvencesinde.

    Hfk İnşaat, birlikte hep daha iyiye...
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (MEHMET GÜNEYSU)

    Güzelburç Mah. E-5 Karayolu Cad. No:170 /A Güzelburç, Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA - GÜZELBURÇ
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.507 665 25 65
    Şirket Web Sitesi: www.hataycambalkonn.com
    Firmamız Hatay merkezde İmalat, Demonte, Satış ve Teknik Servisi ile Hizmetinizdedir.
    Bilgi için bizi arayın : 0507 665 25 65
  • (ASLIHAN ŞAHİNYAŞ)

    MAÇKA YOLU 14. KM ESİROĞLU 105 KARAYOLLARI BİTİŞİĞİ TRABZON Çağlayan, Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ - ÇAĞLAYAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.462 357 57 57
    Şirket Web Sitesi: www.cepheart.net
    Esiroğlunda 105 karayolları bitişinde hizmet veren
    Cepheart yalıtım merkezi ısı ve su yalıtım konusunda faaliyet gösterirken kaliteli ürünleri uygun fiyata satmakta dır. fFlli boya renk makinesi ile sınırsız boya rengi sunmaktadır.
  • (İLHAN GÜNEŞ)

    KİREMİTHANE MAHALLESİ KOZAN YOLU CADDESİ NO:458 Kiremithane, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - KİREMİTHANE
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.322 328 78 78
    Şirket Web Sitesi: adanaelsanelektrik.com/
    ELSAN ELEKTRIK , İlhan GÜNEŞ ve Ahmet Duran ÇİRKİN ortaklığında 2011 yılından günümüze kadar teknolojik gelişimin hızlı takipçisi olarak tesisat ve aydınlatma serüvenindeki yükselen grafiğini sürdürmeye devam etmektedir. Hizmet ve kalitede kararlılık felsefesinden yola çıkarak Adana ve çevresinde yapmış olduğu çalışmalarla kendisini ispatlamış ve değişik uygulama alanlarına getirdiği yeniliklerle ismi anılır olmuştur. Başarılı yöneticisi ve uzman kadrosu ile müşterilerinin her türlü isteklerinde sonuç odaklı çalışarak estetik ve kaliteyi bir arada kullanarak projelerde aranan marka olmuştur.
    Elektrik ve aydınlatma, hayatımızda olmazsa olmazlar listesinde ilk sırada yer alır. Bazen fonksiyonel bazen de dekoratif olsa da elektrik ve aydınlatma vazgeçilmezlerimizdendir. Eğer sizin için de önemli olan kaliteli elektrik tesisatı, malzemesi ve aydınlatma ise; ELSAN ELEKTRİK tam size göre..
    Yerli yabancı, dünyaca tanınmış bir çok seçkin markanın ürünlerinin satışını ve uygulamasını yapan ELSAN ELEKTRİK müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemek için çalışmalarına devam etmektedir.
  • Kutlu Mah Dereboyu Cad.No 62/A Mamak Ankara Akdere, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - AKDERE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 365 25 00
    Şirket Web Sitesi: www.atilimisi.com
    Atılım Doğalgaz Mühendislik Firması olarak kurulduk,ana faaliyet konusu olarak;toptan,taahhüt,proje ve mühendislik hizmetlerini sunmaktayız.

    Müşteri memnuniyeti endeksli çalışan firmamız,eğitimli ve uzman ekibiyle,AVM,Toplu Konut ve İş Merkezlerine toptan malzeme tedariği,mekanik tesisat imalatı ve projelendirme yapmaktadır.İleri teknolojiye sahip kombi,kazan,merkezi ısıtma sistemleri,kat kaloriferi,brülör,pompa,hidrofor,radyatör ve yardımcı malzemelerini çok uygun koşullarda tüketiciyle buluşturmaktadır.
    Hizmetlerimiz:-Doğalgaz Tesisat,Gaz Dönüşüm,Proje,Taahhüt.-Sanayi ve Ticari İşletmeler için Mekanik Tesisat ve Uygulama.-Yerden Isıtma.-Doğalgaz İç Tesisatı.-Sıhhı Tesisat Uygulama.-Konutlarda Kat Kaloriferi.-Havalandırma.-Paslanmaz Çelik Doğalgaz Bacası.
  • Hurma Mah. Boğaçay Cad. No: 94/10 Konyaaltı, Antalya
    ANTALYA - KONYAALTI
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 228 06 80
    Şirket Web Sitesi: www.ata-group.net
    13 yıldır inşaat alanında ortak olarak faaliyet göstermekteyiz.
    1984 yılından bu güne kadar 30 yıllık inşaat birikimimizle işlerimizde bilgilerimiz ve tecrübelerimizi arttırak deneyimli, güvenilir ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla hizmetinizdeyiz.
  • Durak mah. Lüleburgaz, Kırklareli
    KIRKLARELİ - LÜLEBURGAZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.288 417 40 07
    Şirket Web Sitesi:
    Dış Cephe Mantolama Paket Sistemlerinde 24 Ay Taksitli Yalıtım Kredisi ya da 60 Ay Vadeli Isı Yalıtım Kampanyası.
    Projelerinizi hazırlar ve anahtar teslim uygulamasını yapar.
  • (RECEP AYIŞIĞI)

    MİTHATPAŞA CAD NO 11123/A Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 248 05 42
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    ahşap çatı,demir çatı,çatı tadilat,çatı izolasyon işleri yapılır
  • (ERSİN KOCAMAN)

    akyurt oto san. sit. E blok No:39 AKYURT/ANKARA Akyurt, Ankara
    ANKARA - AKYURT
    Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 844 00 94
    Şirket Web Sitesi:
  • (ŞENER)

    türkkuyusu sanayi sitesino 43 h reşat öncü cad Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM
    İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.252 316 90 79
    Şirket Web Sitesi: bodruminsaatmarket.com
    kompresör kepçe beton kesme karot gibi makine odaklı işlerin yanı sıra taş ev seramik izolasyon vb usta odaklı işler de dahil pek çok inşaat dalında çözüm ortağınız
  • FATİH BATIKENT MERKEZ Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • UNCUBOZKÖY Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 395 20 41
    Şirket Web Sitesi: www.facebook.com/erkaninsaat
  • (YAKUP KARA)

    Bağlar cad. No: 234/26 Büyükesat Ankara Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 436 64 20
    Şirket Web Sitesi:
  • Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOZYATAĞI
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 362 64 97
    Şirket Web Sitesi:
  • Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 313 12 88
    Şirket Web Sitesi: www.guvenmakina07.com