ELASTOMERİK KAUÇUK SANDIKLI AFYON FİRMALARI

Elastomerik kauçuk

sektörüne ait

Sandıklı Afyon firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (BURHAN ALPAR)

    Özgürlük Mah. Ziya Gökalp Cad. No:29 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.530 070 23 33
    Şirket Web Sitesi: www.elifyapidizayn.com/
    Firmamız Hatay iskenderunda Alüminyum kompozit cephe kaplama, cam cephe kaplama, çelik çatı, mantolama, yalıtım, izolasyon, boya tadilat işleri, asma tavan, alçı dekorasyon, inşaat işleri, tavan dekorasyon, zemin seramik, fayans, karo, taş kaplama, banyo dekorasyon, mutfak dekorasyoınu, iç dekorasyon yapmaktayız.
  • Kazım Dirik Mahallesi 185.sok. No:23 Kat:1 Daire:1 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 388 38 35
    Şirket Web Sitesi: www.izokopuk.com
    KIRŞEHİR TEL: 0386 213 18 04 -- GSM: 0546 875 38 38
    ANKARA TEL: 0546 614 64 47
    AKSARAY TEL. 0505 433 97 38
    KONYA TEL. 0530 405 89 51
    ÇANKIRI TEL. 0532 477 63 63
    ------------------------------------------------------------------------------------
    İzoköpük, ısı, ses ve su yalıtımında hizmet vermek için 2002 yılında kurulmuştur.
    Sprey poliüretan köpük izolasyonunda son teknolojiyi kullanan firmamız adımlarını sağlam temeller üzerine atmak için çaba göstermektedir.
    Müşterileri ile birlikte gelişim ve büyüme felsefesini kendine ilke edinmekte ve hizmet ağını tüm Türkiyeye yayarak satış ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir. İzoköpük, uzman ve tecrübeli kadrosu ile sprey poliüretan sektörünün en iyilerinden birisi olmuştur.
    Her geçen Ar-ge ve gelişim çalışmaları ile izolasyon ve yalıtım sektöründe yeni ürünler ve yeni çözümler araştırmaktadır. Müşterinin hak ettiği kalite ve uygulamayı uygun fiyata, haksız rekabete yol açmadan sunmaktadır.
    Tüm Türkiyede çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, poliüretan sprey köpüğün uygulanması konusunda tüm tecrübeyi edinmiştir. Çalışmalarını yenilikçi bakış açısı ile sürdüren firmamız, gelişimini ve uygulama sahasını her geçen gün büyütecektir...
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Kayse Grup İnşaat & İzolasyon olarak;

    Müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayışla lider bir kuruluş olmayı kendine "VİZYON" edinmiştir.

    Ayrıca belirlemiş olduğumuz bu vizyon çerçevesinde müşterilerimize, ülkemize kaynak ve değer yaratan örnek bir kuruluş olmayı kendimize"MİSYON" edindik.

    KALİTE HEDEFLERİMİZ

    » Sürekli iyileştirmelerle maliyetleri düşürmek,
    » Kurumsal ve teknolojik yenilileri her yıl yapmak,
    » Süreçleri kademeli olarak birleştirmek,
    » Müşteri memnuniyetini her yıl artırmak,
    » Her yıl karlılık hedefini aşmak.

    Son olarak;
    Kuruluşumuz, yarınlar için kaliteli hizmete dikkat eder. Kalite kadar da iş ahlakı da çok önemlidir. Sonunda bu duygularla verilen hizmet, oldukça fazla haz verir. Hedef insanlığa hizmet ve bu noktada kaliteli hizmet vermek esas felsefemizdir. . .

    ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ
    Terrawool Taşyünü
    Thermoline Taşyünü
    Oneflex Elastomerik Kauçuk Köpüğü
    Legofix Isı yalıtım Sistemleri
  • Alacaatlı Mah. 4897 Sok. 18 A/2 G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 447 35 00
    Şirket Web Sitesi: www.zeme.com
    Ze-me Mimarlık; tasarım ve taahhüt alanlarında hizmet veren, ürün ve mekan tasarlayan, çözümler üreten, ara süreçleri değerlendiren ve süreçler içerisinde farklı disiplinleri yöneten bir tasarım firmasıdır.

    Ze-me Mimarlık; konut, ofis, mağaza, sosyal mekan ve stand alanlarında ürettiği çözüm ve tasarımlarda; kullanıcı ihtiyaçlarının çağdaş tasarım çözümleri ile karşılanmasını hedefler ve tasarımın programlanan takvim ve bütçe içerisinde tamamlanmasını sağlar.

    Kurguladığı mekanlarda; fonksiyonellik, plastik, çağdaş formlar, gerekliliklerin sağlanması ve kimliğin mekana empoze edilmesi konularını, tasarımın her aşamasında birbirinden bağımsız değerlendirilemeyecek olgular olarak ele alır.

    Mekanın plastik kurgusunda, mekan bileşenlerinin birbirileriyle olan ilişkileri ile şekillenen, değişim ve gelişime açık, fonksiyon şemasına göre hareket edebilen, çağdaş tasarım anlayışını sergileyen ve modern bir kimliğe sahip mekanlar oluşturur.
  • (ENSAR MURZİOGLU)

    Organize Sanayi Bölgesi Yeni Cami Mh Cd 2 No 15 Kavak, Samsun
    SAMSUN - KAVAK
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.362 741 21 01
    Şirket Web Sitesi: www.foamark.com
    Foamark 2010 yılında izolasyon ve yalıtım konusunda köklü bir geçmişin verdiği tecrübe ile Samsunun Kavak ilçesinde kurulmuştur. Misyonumuz bugünün enerji ihtiyaçlarını gelecek nesillerin ihtiyaç kaynaklarını tehlikeye atmadan karşılayabilen enerji alternatifleri sunmaktır.
  • (BAKİ ÇETİN)

    Karacaoğlan Mh. 6157/2 Sk. No:3/8 Işıkkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - IŞIKKENT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 472 15 15
    Şirket Web Sitesi: www.mantolamayap.com/
    Firma Ünvanı: Flaş İnşaat Taah. Tic. Nak. ve Paz. Ltd. Şti.
    2010 yılından beri DYO Boyaları A.Ş. nin Ege Bölgesi toptan satış faaliyetini sürdürüyoruz. İzmir - Bornova / Işıkkentteki işyerimizde toplam 2000 m²lik kapalı alan ve 18 adet satış, sevkiyat ve sekreterya grubumuz ile dağıtım faaliyetlerini sürdürmekteyiz.
    Isı izolasyon kavramının günden güne önem kazanması ile DYO Boyaları A.Ş. 2010 yılı başından itibaren bu sektöre ciddi yatırımlar yapmaya başladı. Klimaterm adı altında ürettiği ısı yalıtım sistemlerini şirketimiz bünyesinde Uşak, Afyon, Kütahya, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla olmak üzere 7 ilde satış ve dağıtımını yapıyoruz.
    Bu sektörün ihtiyacı olan stok ve hızlı sevkiyat uygulamasını en iyi şekilde yerine getirmek birinci önceliğimizdir. Satış sonrası teknik destek ve müşteri memnuniyeti temel ilkemizdir.
  • Fatih Sultan Mah. Ögretmenler Cad. No:169 Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 229 48 48
    Şirket Web Sitesi: www.lidersovedekorasyon.com
    LİDER SÖVE DEKORASYON
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.
    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE SÖVE , SIVA, ALÇI, BOYA, MANTOLAMA, ÇATI YALITIMI MALZEME SATIŞ VE UYGULAMA YAPMAKTADIR.
  • (MEHMET KARAGÖZ)

    yeni mahalle Süleymanbey cad no 29-c Bozüyük, Bilecik
    BİLECİK - BOZÜYÜK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.220 313 00 53
    Şirket Web Sitesi: www.ak-eldizayn.com
  • (SEFA SEVİL)

    İSTASYON MAH. MITHAT PAŞA CAD. SK APARTMANI NO :51 KAT:2/2 KARTEPE /KOCAELİ Kartepe, Kocaeli
    KOCAELİ - KARTEPE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 331 33 30
    Şirket Web Sitesi:
  • (CENK BULUT)

    KIBRIS SK. NO: 68 İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 592 00 17
    Şirket Web Sitesi: www.lizoryapi.com
  • YENİ MAHALLE ORDU CAD. NO:51/A Nazilli, Aydın
    AYDIN - NAZİLLİ
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.256 313 73 23
    Şirket Web Sitesi: www.kalemuhendislik.com.tr
  • (YILMAZ YILDIZ)

    Ahmet Vefik Paşa Mah. Ankara Asfaltı 12. Km No:17 Kestel, Bursa
    BURSA - KESTEL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 360 39 08
    Şirket Web Sitesi: www.ozgunsove.com
  • 15.SOKAK 29/B EMEK Emek, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - EMEK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 222 72 71
    Şirket Web Sitesi: www.profitinsaat.com.tr
  • ŞEYH SİNAN MAH. RUŞENLER SOK. NO:2 ÇORLU - T.DAĞ Çorlu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇORLU
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 654 25 03
    Şirket Web Sitesi: www.grupizolasyon.com.tr
  • (ALİ ATALAY)

    f.çakmak mh.1139 sk no 5 esenler ist Fevzi Çakmak, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - FEVZİ ÇAKMAK
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 430 84 51
    Şirket Web Sitesi: www.atalaypolyester.com
  • Serçeönü Mah. Ahmetpaşa Cad. Çiçek İş Merkezi Kat:4 No:16 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 231 03 83
    Şirket Web Sitesi: www.kayseriisiyalitimi.com
  • 1333.CD NO 93 İVOGSAN İVEDİK ANKARA İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 394 61 80
    Şirket Web Sitesi:
  • SULTANBEYLİ Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 398 58 49
    Şirket Web Sitesi: www.stkyapimuhendislik.com
  • (YALÇIN ALTINDAĞ)

    izmir cad.no:19 menderes izmir Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 781 24 24
    Şirket Web Sitesi: