DİĞER SİVRİCE ELAZIĞ FİRMALARI

Diğer

sektörüne ait

Sivrice Elazığ firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Mobilyacılar Sanayi Cihanpınar Sokak No:75 Selçuklu / KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.555 981 91 97
    Şirket Web Sitesi: www.sedir.biz
    PEYKE;Konyada sedir,sedir modelleri,modern sedir modelleri,mutfak sediri,salon sediri,ahşap sedir modelleri,sedir modelleri ve fiyatları,sedir mobilya modelleri,sedir Konya,konya sedir imalatçıları,osmanlı sedir,konya sedir yapan firmalar,osmanlı sedir,ahşap sedir,sedir takımları,sedir ahşap,sedir imalatı,sedir takımı,sedir çeşitleri,sedir mobilya,şark köşesi osmanlı sediri,şark köşesi takımları,sark kösesi mobilyaşark köşesi,şark odası,şark odası modelleri,şark köşeleri,şark odası fiyatları,şark odaları,şark köşesi mobilyaları,sedir şark köşesi,şark köşeleri fiyatları,şark odası mobilyaları
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: info@dijitaltercume.com (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • Horozluhan Mh. Çakırlı Cad. No:57 Selçuklu - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.546 240 17 16
    Şirket Web Sitesi: www.konyaotocheckup.com
    ALİ USTA;konya oto ekspertiz, oto computest,oto test,auto test,otomobil ekspertiz,otomobil eksper,check up,otomobil çekap konya,otomobil çekup,otomobil ekspertiz,otomobil expertiz,konya otomobil eksper,otomobil exper,araç test,ikinci el araç testi,ikinci el araç kontrol,2.el araç testi,2.el araç kontrol,computest,konya computest,otomobil test,auto test,oto ekspertiz konya,oto eksper,oto check up,oto çekap,oto çekup,computest,konya computest,ikinci el araç testi Konya, oto eksper,check up,oto çekap konya,oto çekup,oto ekspertiz,oto expertiz,konya oto eksper,oto exper,araç test,ikinci el araç testi,ikinci el araç kontrol,2.el araç testi,2.el araç
  • (SERKAN DÖNMEZ)

    Kurudere sokak no 3 Zümrütevler, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ZÜMRÜTEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 661 44 88
    Şirket Web Sitesi: www.cilingirmaltepe.net/
    Maltepede çilingire gereksinim duyduğunuzda kapıda kaldığınızda veya anahtarınızın kapıdaki kilitte kırıldığını var sayalım bir yapmanız gerekecek var olan birşey bizleri arayarak çilingir talebinde bulunmanız olacaktır. Bu isteğiniz 15 ila 25 dk aralarında karşılanıp en yakın prof çilingir ve kilit ekibimiz yanınızda olabilir. Bu sistem siz müşterilerimiz amaçlı 7 yuvarlak 24 etkin olarak çalışmaktadır. Yalnızca kapıda kaldığınızda mı ;
    marquee style=position: absolute; width: 0px;a href="http://www.cilingirmaltepe.net/" alt="Maltepe Çilingir" title="Maltepe Çilingir"Maltepe Çilingir/a/marquee
  • Emek Mh. 73/Sk Bahçelievler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BAHÇELİEVLER
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 031 30 34
    Şirket Web Sitesi: www.bulutasansorkiralama1.com
    Firmamız 2005 yılından bu yana Ankara’da evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Son yıllarda sektördeki düşüş ve çıkışların fazla olması nedeni ile sektör değiştirme hamlelerimiz oldu. Nakliyat firmalarının sayısının aşırı çoğalması bu kararımızı hızlandırdı. 2008 yılında asansörlü nakliyat hizmetinin gelişmesi ile asansör ihtiyacının duyulması bizi bu sektörde kiralama işine yönetti. 2009 yılından bu yana Ankara’da kiralık asansör hizmeti vermekteyiz.
    Firmamız temiz ve sağlıklı iş anlayışı ile doğru ve dürüst işletme prensiplerine uyarak çeşitli sektörlere hizmet vermektedir. Asansör kurulum ve çalışma bakımından uzmanlaşmış iş makinesi kullanma ehliyeti olan elemanlarımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Ankara asansör kiralama hizmeti ile işlerinizde hız, kalite, ekonomiklik ve iş gücünden pozitif yönde fayda sağlayın.
  • Yenişehir Mh. Akif Çelebi Sokak Şeker Apt. Altı No: 4/D Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 236 55 00
    Şirket Web Sitesi: www.beysehirevdenevenakliyat.com
    ŞAHİNOĞLU;Beyşehir evden eve nakliyat,Beyşehirde evden eve nakliyat,asansörlü evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve nakliye,evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve nakliyat fiyatları,Konya evden eve taşımacılık,Konya evden eve nakliyat firmaları,evden eve nakliyat fiyatları,evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve taşımacılık,Konya nakliyat şirketleri,Konya nakliyat şirketi,konya evden eve taşıma şirketleri,konyadaki evden eve taşıma şirketleri,konya evden eve taşıma firmaları,konya evden eve nakliye,konya evden eve nakliyat,konya evden eve taşımacılık,konya evden eve nakliyat fiyatları,konya evden eve taşıma fiyatları,Konya Asansörlü Taşıma,Konya nakliyat,konyada nakliyat,konyadaki evden eve firmaları,Konya evden eve nakliyat firması,ev taşıma fiyatı Konya,evden eve fiyatları konya
  • (MUHAMMED AKKURT)

    Mardin Cad. Estel otogarı Midyat, Mardin
    MARDİN - MİDYAT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.482 462 60 55
    Şirket Web Sitesi: www.midyatseyyidoglu.com
  • (ZAFER GÜNDÜZ)

    KÜLTÜR MAH.BANKALAR SK. Merkez, Düzce
    DÜZCE - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.081 038 05 12
    Şirket Web Sitesi: megaemlak.com.tr
  • (HASAN YAVUZ)

    YEŞİLOBA MAH. 46.095 SK GÜR-İŞ SANAYİ SİTESİ NO:13 Şakirpaşa, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - ŞAKİRPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 429 00 45
    Şirket Web Sitesi:
  • (DENİZ CENİKLİ)

    seyrantepe mah. zühre sok. no:9 kağıthane İstanbul Seyrantepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - SEYRANTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.021 278 47 26
    Şirket Web Sitesi: www.bisikletparki.biz
  • (İZZETTİN SANCAR)

    Fatih Mah. Nüket Celal Ersoy Cad. Seda Apt Altı ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP Yenişehir, Merkez, Mardin
    MARDİN - MERKEZ - YENİŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Eylül 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.342 322 36 00
    Şirket Web Sitesi: www.ayintapcambalkon.com.tr
  • Alemdağ Cad. NO 752 Yukarı Dudullu Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 314 10 94
    Şirket Web Sitesi:
  • Duaçınarı Mh.Okul Sk.N.23 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 362 23 24
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 256 27 39
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 211 22 30
    Şirket Web Sitesi:
  • Küplüpınar Mh.Satık Sok.No:5/6 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 232 48 96
    Şirket Web Sitesi:
  • İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 486 00 54
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 223 51 29
    Şirket Web Sitesi:
  • GAZİ BULV. NO.21 K.1 İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 446 34 11
    Şirket Web Sitesi: