DENGE KABI EREĞLİ ZONGULDAK FİRMALARI

Denge kabı

sektörüne ait

Ereğli Zonguldak firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ALİ AKYOL)

    natoyolu caddesi polat sokak no 3 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 526 06 66
    Şirket Web Sitesi: www.kompresortamir.com
    kompresör tamiri ; MikroDew Kompresör Hava kurutucu, Sıfır ve İkinci, Ayrıca hava kurutucu servisi tamir yedek parça, 2 el ekovat motoru kompresör servis Tamiri ve bakımı, kompresör kafaları, Kompresör Şalteri jeneratör servisi saati kompresör yağı, kompresör kafası, sessiz ve yağsız medikal kompresörler abac kafa, hava kurutucuları, vidalı ve pistonlu kompresorler ordu kocaeli inport, export
  • Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    KESKİN ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA SİSTEMLERİ’nin işi, sizin işiniz için gerekli olan soğuk depolama ve iklimsel alanları geliştirmek, dizayn etmek ve kurmaktır. Amacımız müşterilerimize arzu ettikleri çözümleri kaliteli ve hızlı bir şekilde sunarken işletme ve üretim maliyetlerini mümkün olduğunca azaltmaktır. Bütün şok ve soğutma makineleri, ekipman ve sistem seçenekleri için, teknoloji ve öngörü ile doğru çözümler sunmak, özel talepleriniz için yeni tasarımlar üretmek, KESKİN ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA’nın uzmanlık alanıdır

    Soğuk hava odaları, endüstriyel soğutma sistemleri, şok dondurucular, , su soğutma sistemleri, soğuk oda panelleri Kasap şarküteri reyonları imalat satış, montaj, bakım ve servis hizmetleri ana faaliyet konularımızdır.
  • (EMRAH AZILI)

    Doğanbey Mah. Fuat Börekçi Cad. 9/28 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.505 812 60 11
    Şirket Web Sitesi: www.angoramuhendislik.net
    Angora Mühendislik 2013 yılının Ekim ayında değişik firmalarda mekanik tesisat üzerine sektördeki önde gelen firmalarda çalışmış şirket sahibi makina mühendisliği eğitimi almıştır. Firmamız Ankara merkezli kurulmuştur.
    Faaliyet konumuz konut ve endüstriyel tesislerde ısıtma, soğutma, havalandırma iklimlendirme, özel amaçlı teknolojik tesisat, enerji ve yenilenebilir enerji konularında proje, imalat ve montaj işleri yapan teknolojik tesisat firmasıdır.
    Sektörde yılların verdiği deneyimi kendi işine aktaran kurumsal büyüme yolunda başlayan Angora, gelişmiş teknolojik ürünleri kullanarak ekonomik ve çevreci ürünlerle çözüm ortağınız olmak için çalışmaktadır.
    Müşterilerimizin her gereksinime uygun yüksek kaliteli modern sistemler kurmaktayız. Taahhütlerimizde yüksek işletme emniyetli ve kullanımı kolay ürünler tercih etmekteyiz. Enerji tasarrufu sağlayan ve çevreyi koruyan yapıların tasarımı için yüksek kaliteli ve sertifikalı ürünler siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
    Sektörde uzun yıllar hizmet etmeyi hedefleyen Angora, adını kaliteyle özdeşleştirmek için toplam kalite yönetimini şirket felsefesi haline getirmeyi amaçlamış ve bu yöndeki belgelendirmeler için (ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi) gerekli çalışmalara başlamıştır.
    Kalite, mühendislik prensipleri ve verdiğimiz sözler vazgeçilmezlerimizin başında gelmektedir. Bizim için bir şirket ancak taahhütlerini zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirmek temel politikamızdır.
    Müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için sektörel araştırma ve geliştirme çalışmalarımız mevcuttur. Böylelikle siz değerli müşterilerimiz yeni teknolojik ürünlerle tanıştırmış ve yeni gelişmelere yönlendirici olarak katkıda bulunmaktayız
  • M. Akif Mah. Tavukçuyolu Cd. No:150/A Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 508 29 27
    Şirket Web Sitesi: www.zplast.com.tr
    Faaliyete başladığı 2001 senesinden bu yana artan başarı grafiği ve yoğun iş hacmi ile,
    alanında güçlü bir deneyime sahip olan Z Plast, birikimini yeni başarılara dönüştürüyor.
    Boru sistemleri dendiğinde dünyanın akla ilk gelen firmalarından Plassonun Türkiye
    distribütörü olarak, tüm müşteri taleplerine çok geniş bir yelpazede çözümler sunuyor.
    Uzman kadrosu ile hizmet veren Z Plast ürünlerinin belli başlı kullanım alanları arasında,
    doğalgaz hatları, içme suyu ve tarımsal sulama hatları, yangın hidrant hatları ve
    fabrika tesisatları geliyor. Polietilen boru sistemlerinde Adan Zye kaliteli çözümler Z Plastta
  • (CİHAN BURUKOĞLU)

    Kemerköprü mah. Arka sok. No:62/A Merkez, Bartın
    BARTIN - MERKEZ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.378 505 00 75
    Şirket Web Sitesi: www.dogalgazmalzemecim.com/
    İnsanın en önemli kaynak olduğu prensibinden yola çıkan firmamız; tüm çalışanları ile kenetlenmiş bir aile anlayışı içinde doğru ve dürüst olmaktan taviz vermeden büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürmekte, firma bünyesine dahil olan her yeni proje ile birlikte teknik yeterlilik ve kapasitesini de artırmaktadır.
    Firmamız donanımlı teknik kadrosu, çağdaş çalışma alanları ve her geçen gün genişleyen modern makine parkıyla sektörünün en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, özellik arz eden ve çok kısa sürelerde bitirilmesi gereken birçok projeyi de zamanından önce ve eksiksiz olarak teslim etme başarısını göstermiş ve ilgili kuruluşların takdirlerini kazanmıştır.
    Bunca yıllık çağdaş, dürüst, onurlu, başarılı ve kesintisiz bir geçmişi olan şirketimiz bugünlere emin adımlarla ulaşırken; işlerini yaptığımız kurum, kuruluş ve kişileri tam anlamıyla memnun ettiğimizi özellikle vurgulamak gerekmektedir. Bugünkü güçlü konumumuzun ana etkenleri olan bu prensipler ve çağın gerektirdiği sektördeki yenilikleri ve teknolojiyi ülkemize taşımak temel ilkelerimiz olmuştur. Amacımız; 2004 yılında yöresel hizmet vermek amacıyla kurduğumuz ve bugün ülkemizin dört bir yanında önemli işleri tamamlayarak sektörünün parlayan yıldızı konumuna gelen firmamızı sağlam temeller üzerinde üçüncü bin yıla taşımaktadır.
    Bize güvenerek projelerini hayata geçirme imkanını veren kurum, kuruluşlara ve bizleri bugünlere taşıyan tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum
  • (VEDAT TEMİZ)

    Şifa mah. gülveren sok. no:6 Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.342 218 02 02
    Şirket Web Sitesi: www.susogutmakulesi.com
    Hakkımızda
    CTP Mühendislik ; mühendislik çözümleri ve yüksek kalite beklentisi olan müşterilerimizin endüstriyel uygulamalar alanındaki çözüm ortağı ve teknik danışmanı olarak kurulmuştur.
    Uzman uygulayıcısı olduğumuz uluslararası ve güçlü Türk markalar ile mevcut veya muhtemel sorunlarınıza en son teknoloji ürünler ile mühendislik çözümleri üretmekteyiz. Özellikle sanayisi hızla gelişmekte olan ülkemizin sanayi bölgelerinde ortaya çıkan endüstriyel uygulama ihtiyaçlarına dünya standartlarında tek bir elden çözüm üretmekteyiz.
    Hizmet verdiğimiz iş alanlarında yaptığımız doğru uygulamalar ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma ilkelerimiz ile bölgesel ve Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.
    Özellikle nitelikli işgücü ve bilginin gereksinim duyulduğu uygulamalarda gerek masa başında gerekse de saha mühendisi arkadaşlarımız ile birlikte projenin büyük veya küçük olmasına bakmaksızın müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda en uygun çözümleri üretmekteyiz.
    Tecrübeli teknik kadromuz ve sahip olduğumuz yüksek bilgi birikimimiz ile müşterilerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek amacıyla en güncel mühendislik tekniklerini ve son teknoloji ürünlerini yaptığımız çalışmalarda kullanıyoruz. Kurulduğu ilk günden beri her zaman ilkleri ve yenilikleri uygulamayı hedefleyen firmamız; özellikle ahşap ve metal konstruksiyon kullanmadan yalnızca 304 kalite krom bağlantı elemanları ile ctp ve pvc malzemelerle su soğutma kulesi imal ediyoruz. Ayrıca firmamız ihtiyaç duyabileceğiniz tüm teknik ve endüstriyel uygulamalara kendi bünyesinde çözüm üretmektedir.
    Sektördeki haklı ünvanımızı teknik bilgi ve tasarruf sağlayan uygulama metotlarımız ile perçinliyoruz.
    Mühendisliğe ihtiyaç duyduğunuz her zaman sizlerle olmak ümidiyle...
    Saygılarımızla,
  • AŞIK PAŞA CAD. 24/C Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.581 581 01 80
    Şirket Web Sitesi:
  • DÖRTYOL KAVŞAGI ÇÖMCE LOKANTASI YANI Merkez, Batman
    BATMAN - MERKEZ
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.048 215 66 88
    Şirket Web Sitesi: www.ersusolar.com
  • (SEVLİHAN BARKAN)

    gaziler cad. no:367/v Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 449 23 92
    Şirket Web Sitesi: www.egessolar.com
  • karşıyaka Bostanlı, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BOSTANLI
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 363 47 04
    Şirket Web Sitesi:
  • karşıyaka Mavişehir, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - MAVİŞEHİR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 363 47 04
    Şirket Web Sitesi:
  • konak Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 363 47 04
    Şirket Web Sitesi:
  • Özkan Sokak No:3 Çelik İş Merkezi K:4 D:7 Kavacık Beykoz İstanbul Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 537 08 77
    Şirket Web Sitesi: www.rkyapi.com.tr
  • k.balıklı mh. sarıyer cd. gezici sk. no:5 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 215 55 21
    Şirket Web Sitesi: www.kuruogluhavalandirma.com.tr
  • Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 230 15 80
    Şirket Web Sitesi:
  • Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 222 73 92
    Şirket Web Sitesi: www.oracal.com.tr
  • İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 384 19 54
    Şirket Web Sitesi:
  • Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 886 54 08
    Şirket Web Sitesi: www.ihlas.com.tr
  • Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 394 01 91
    Şirket Web Sitesi: www.isidem.com.tr
  • Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 552 30 00
    Şirket Web Sitesi: www.hisarsogutma.com
ISITMA, SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ