CEPHE SİSTEMLERİ İDİL ŞIRNAK FİRMALARI

Cephe sistemleri

sektörüne ait

İdil Şırnak firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (HAMZA AKTÜRK)

    EREĞLİKAPI MAH. ATATÜRK BULVARI 100/B KAT:10 NO:59 Taşpınar, Merkez, Aksaray
    AKSARAY - MERKEZ - TAŞPINAR
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.382 213 34 31
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız ana çalışma alanları hafriyat, andezit, inşaat taahhütleri ve Müteahhitliktir.
    Hafriyat birimimizde sert zemin kazıları başta olmaz üzere, kanal, dolgu, yol yapımı, bina yıkımı, altyapı kanalizasyon, içme suyu, arazi tesviye işleri tekniğine uygun olarak, zamanında ve en ekonomik şekilde müşterilerimize teslim etmekteyiz.
    Firmamız yine Aksaray ve çevresinde yapılan yol, su depoları, köydes projeleri, altyapı işleri, zemin iyileştirme işleri, gibi resmi işlerde taşeronluklar almış ve bu işlerin takibinde bulunmuştur.
    Firmamız 2014 yılında aldığı ek yatırım kararıyla andezit işleme tesisi ve andezit maden ocağı açmayı kararlaştırmıştır ve hali hazırda Aksaray organize sanayi bölgesinde 9759m2 alan üzerine kurulu 3000m2 kapalı alanı olan doğaltaş işleme tesisimiz faaliyet göstermektedir.
    Aktürk hafriyat olarak Aksaray ve çevre illerinde müşterilerimize hafriyat , taahhüt ve doğaltaş konusunda hertürlü çözümü sunabilmenin gayreti içinde olduk ve olacağız.
  • (SELÇUK BOZKURT)

    Çayır Mah Şalvarlı Sk. No:8 Yenişehir Bursa Yenişehir, Bursa
    BURSA - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.553 055 43 54
    Şirket Web Sitesi: www.yenisehirmantolama.tk
    Yenişehir Mantolama profesyonel olarak Dış Cephe Boya uygulama, Dış Söve Uygulama, Dış Cephe ısı yalıtımı, Dış Cephe Mantolama ve Prefabrik Ev Yapımı hizmetleri sunmaktadır.
  • Yenişehir mah. Millet Cad. No:34 D/221 Yeni Mahalle, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - YENİ MAHALLE
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 999 33 83
    Şirket Web Sitesi: www.flexton.com.tr
    Uzun yıllardır Prekast Cephe uygulaması yapan Flexton prekast; bugüne kadar yüzlerce projede başarılı uygulamalarda bulunmuştur. Tasarım ile ustalığı birleştirerek geleceğin mimarisine katkıda bulunmaktadır. Cephe tasarımlarıyla, proje konseptine uygun olarak üretim ve uygulama detaylarının hazırlanması veya tasarım aşamasında , deneyimleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.
  • (MUHAMMET)

    K.E.S.S 75 YIL MAH 5339 SOKAK NO.37/A Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.236 233 22 13
    Şirket Web Sitesi:
  • (AYHAN ŞİMŞEK)

    Demetgül Mh. Vatan Cad. No:4/A-B Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 345 97 97
    Şirket Web Sitesi: www.fundacam.com.tr
    Funda PVC Alüminyum Cam Sanayii, 1950 yılından bu yana tam 65 yıldır sektöründe bir lider olarak hizmet vermektedir.

    Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar için (0312) 345 5 949 ve (0312) 345 9 797 nolu telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

    * PVC Pencere
    * Ayna
    * Düz Cam, Aynalı Cam, Lamine Cam, Jumbo Cam ve Temperli Cam Ürünleri
    * Buzlu Cam Çeşitleri
    * Vitrin Camları
    * Cam Balkon ve Katlanabilir Balkon Camları
    * İşyeri Cam ve Cephe Vitrinleri
    * PVC Sistemleri
    * Alüminyum Doğrama ve Alüminyum Cephe Giydirme
    * Balkon Kapama
    * Çerçeve ve Sanatsal Çerçeve Ürünleri
    * Duşakabin ve Banyo Sistemleri
    * Kompozit İç Kapı Sistemleri (PakDoor)
    * Isıcam
    * Sineklik
    * Menfez

    gibi ürün ve hizmetleriyle birlikte dış cephe sistemleri ve dekorasyon alanlarında da hizmet vermektedir.

    Ankara'da Pakpen pvc kapı ve pencere sistemleri bayiliği ile beraber, Katlanır cam balkon sistemleri, Küpeşte Sistemleri (Balkon Korkuluğu), Sineklik Sistemleri, Motorlu Panjur Sistemleri, Ayna Çeşitleri, Düz Cam, Temperli Cam, Vitrin Camı, Katlanabilir Balkon Camı, Cam Balkon, Balkon Kapama Hizmetleri, Çerçeve, Sanatsal Çerçeve, Duşakabin, Isıcam, Menfez, Dekorasyon Hizmetleri, Dış Cephe Sistemleri gibi hizmetler de vermektedir.
  • 645 SOKAK NO:9/A SEYHAN MAH Şirinyer, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ŞİRİNYER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 237 37 39
    Şirket Web Sitesi: www.brs-insaat.com.tr
    BRŞ İnşaat Mühendislik Elektrik Ltd Şti, proje aşamasından başlayarak, mimari ve inşaat işleri, mekanik ve elektrik montajı, ince işler, mobilya ve ekipman montajı dahil olmak üzere anahtar teslimi kurumsal taahhüt işleri yapan bir inşaat firması olarak organize olmuştur.
    Dekorasyon-iç mimari projeleri, mantolama, zemin uygulamaları, çatı işleri ve komple anahtar teslim Yenileme, İyileştirme ve Dekorasyon çalışmaları inşaat işlerine paralel yürütülmektedir.
  • Şeyhli Mahallesi Molla Gürani Caddesi No:25/5 Pendik - İstanbul Şeyhli, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ŞEYHLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 378 69 16
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapiyalitim.com.tr
    KURUMSAL
    Yalıtım sektöründe, ürün ve işçiliğin kaliteli olmasını sağlayıp insan ve doğa odaklı faaliyet göstererek kurumsallaşmayı ilke edinen , KALE YAPI YALITIM ilk gününden itibaren kalite ve müşteri beklentilerini karşılamak amaçlı doğru ve dürüst çalışmaları ile sürekli geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir. KALE YAPI YALITIM , yalıtım konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında,çatı onarım ve yalıtım uygulamalarında,ses ve yangın yalıtımı hizmetlerinde,su ve havuz yalıtımlarında,çevre düzenleme ile iç ve dış boya uygulamalarında,inşaatın her alanında ki tecrübesiyle müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.
    MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak prensibimizdir. KALE YAPI YALITIM yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat ilkesi ile sunmaktayız.
    HEDEFİMİZ; KALİTELİ, HESAPLI, GÜVEN VE MEMNUNİYET.
    KALE YAPI YALITIM olarak dış cephe kaplama, yalıtım sistemleri ve söve uygulamalarını üç boyutlu tasarım şeklinde mühendislerce hazırlatılıp müşteri isteği odaklı çizimler yapılır. Mantolama ne kadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detaylı uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir. Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Buradan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız veya uygun bir maliyet düşüncesi binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yeterli olmayabilir...
    İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKEMİZ.
    Tüm ilişkilerimizde KALE YAPI YALITIM olarak karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, samimi ve anlayışlı davranmak, yasa ve toplum ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize, şirketimizde bizleri daima ileriye yönelik geliştirmek ve karşılığında iyi hizmetler alınabilmesi için öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak güler yüzlü ilişkiler kurmak temel ilkemizdir.
  • (AZAT İLKER)

    Beşevler Mah. Beşevler Cad. Zambak Kent Sitesi G Blok No:112 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 451 91 99
    Şirket Web Sitesi: www.teknikyapi16.com
    2001 yılında TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ adıyla kurulan firmamız, ısı, ses, su ve yangın izolasyonu alanında faaliyet göstermekte olup, bu alanda satış ve uygulama yapmaktayız.
    Uygulama personeli kendi elemanlarımız olduğundan iş verenlerimiz olan toplu konut yatırımları müteahhit firmaları ve devlet, kamu kuruluşları ile çalışmalarımızda devamlılık avantajını korumaktayız.
    Sektörün en yaratıcı ve gelişmeye, değişime açık firmalarının bayilik ve uygulamalarını sürdürüyoruz.TERRACO gibi dev ve profesyonel üreticiler ile hareket etmekteyiz.
    Firmamız, konusunda uzman satış ve teknik personeli ile, sizlerden gelecek talep doğrultusunda her türlü izolasyon problemlerinize en uygun çözümleri sunmaktadır.
    TERRACO markasını temsilcisi olarak, ürünlerinin satışı, uygulanması ve her türlü teknik hizmet, danışmanlığı firmamız tarafından sağlanmaktadır.
  • Halaskargazi Cad.Çınar Apt.No:72/8 Osmanbey-Şişli/İstanbul Osmanbey, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OSMANBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 291 62 67
    Şirket Web Sitesi: www.izobozz.com.tr
    ISI YALITIMI
    izoBOZZ ile Yazın serin, kışın sıcak davet verici havayı yaşayın. Enerji kayıplarını en aza indirip evinizin ve bütçenizin keyfini çıkartın. Mükemmel iç ısıyı gerektiği şekilde korumak için duvarlarınıza en üst seviyede R-Değeri kazandırın.
    SES İLETİM
    izoBOZZ, evinizin oda akustiğini ve işlevselliğini artırırken size daha konforlu, temiz bir ortam yaratarak yaşam alnınıza renk katar. Ev tasarımı ve mobilyalarınızın tamamlayıcısıdır. Diğer akustik malzemelerde zamanla çökme ve deformasyon yaşanırken, izoBOZZ ile darbe ve zararlara karşı...
    NEM İTME ÖZELLİĞİ Polyester Elyaf,tıbbi Alanlarda,yiyecek ambalaj ve depolarında ,giyecek ve yataklarda ,otomotiv gibi geniş bir kullanım yelpazesinesahiptir.Bu kullanım yelpazesi de ,temizlik ,güvenlik ve müşteri memnuniyetinin en yüksek derecede olduğu alanlarda kullanıldığını...
    DEPREM DAYANIMI
    Arsa maliyetleri ve kullanım alanları;göz önüne alındığında yaşadığımız ekonomik koşullar deprem bölgesinde bulunan ülkemizde yapı elemanları için; hafif ve deprem direncini arttıran bir malzeme,hem az yer kaplayan hemde ısı kayıp ve kazançlarının en az olduğu tasarımları zorunlu kılmaktadır...
    BORU İZOLASYONU
    İzoBOZZ, fabrika ve konutlarda, kalorifer dairelerinde, kazan dairelerinde, boru, kazan ve benzeri aksamların, sıcak ve –veya soğuk ortamın izolasyonunda kullanılabilir.
  • 19. mayis sanayi sit. karadeniz bulv. no 40. samsun Kutlukent, Tekkeköy, Samsun
    SAMSUN - TEKKEKÖY - KUTLUKENT
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.362 266 88 84
    Şirket Web Sitesi: www.sovehome.com
    Kirazlik sanayide isi yalitim ve dekarosyon malz. Uretimi yapiyoruz projemizdrn herseye kadar kendi uretimimizdir. Kendimiz uretiyoruz
  • (ECE ÇETİN)

    Baksan Sanayi Sitesi Blok 125/17 Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.222 340 33 32
    Şirket Web Sitesi:
    Strafor esaslı dekoratif dış - iç cephe kaplama ürünleri imalat
    Söve ,strafor kartonpiyer , dekoratif yalıtım levhaları, payanda , sutun ,
    tavan dekorları, avize göbekleri , dış cephe duvar süslemeleri
    Harf logo tabela , reklam ürünleri , avm dekor ürünleri, fuar stand,
    sahne dekorları,
    mimari projeleriniz özel tasarım strafor ürünleri
    istenilen detay ve ölçüde imalat yapılmaktadır.
    kaliteli ve ekonomik ürünler ile hizmetinizdeyiz.
  • (MAHMUT KAPLAN - CAFER ÇELİK)

    O.S.B. İKİTELLİ DEMİRCİLER SANAYİ SİTESİ İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 671 27 70
    Şirket Web Sitesi: zarayapı.com - paneldunyası.com
  • İstasyon Caddesi Mahrukatçılar Sitesi No:40 Akşehir, Konya
    KONYA - AKŞEHİR
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 813 85 49
    Şirket Web Sitesi: www.dem-sac.com
  • (ALAATTİN KILIÇASLAN)

    ÇAMLICA MAH Felek Caddesi 2496 sok no 7 Merkez, Batman
    BATMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.488 231 72 72
    Şirket Web Sitesi: www.sovefor.com
  • (SONER PAÇAL)

    hürriyet mh yiğit sk no 5 şirinevler Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 639 43 55
    Şirket Web Sitesi: www.metpainsaat.com
  • (YELİZ GÜVENÇ)

    Evren Sanayi Mah. 1658 Sok. No:22 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 672 08 10
    Şirket Web Sitesi: www.gucmakine.com
  • 58. BULVAR ZB Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 311 99 46
    Şirket Web Sitesi: https://www.facebook.com/memduhustamantolama
  • (SEBAHATTİN SATILMIŞ)

    merkez inönü mah ayca ap no 12 Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.462 230 07 66
    Şirket Web Sitesi:
  • (ÖZLEM ÇAYLAK)

    CUMHURİYET MAH.TEFİK FİKRET CAD. NO: 8 Merkez, Çankırı
    ÇANKIRI - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.376 212 85 25
    Şirket Web Sitesi:
  • ÇAMÇEŞME MAH.DOGU SOK.NO:5 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 396 42 72
    Şirket Web Sitesi: