CEPHE SİSTEMLERİ EMET KÜTAHYA FİRMALARI

Cephe sistemleri

sektörüne ait

Emet Kütahya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MUSTAFA ER)

    8 Eylül mahallesi Ansızca yolu üzeri No:108/E Kemalpaşa, İzmir
    İZMİR - KEMALPAŞA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 878 43 21
    Şirket Web Sitesi: www.fugali.com.tr
    FUGALI Yapı Elemanları sanayi ticaret ltd şti 2017 yılında kurulmuş, kaliteli, ekonomik ve estetik polistren dış cephe profilleri geliştirmekte uzmanlaşmış bir firmadır. Teknik kadromuz projelendirme aşamasında getirdiği estetik çözümler,mimarı anlamda modern tasarımlar yaparak sunmaktadır. Firmamızın vizyonu, rekabet avantajı yaratarak , bilgi ile çalışan mutlu ve egitimli insan gücü oluşturma stratejisini hayata geçiren müşteri odaklı hizmet anlayışımızla yaşamı kolaylaştırıcı, polistren’den mamül yenilikleri Türkiye’ye ve Dünya’ya taşımaktır.Fugalı misyonu yenilikleri takip ederek, dünya standartlarında çevre dostu ürünler üretmektir. Çalışanlarının ve iş ortaklarının yaşam standartlarına katkı sağlamaktır. İhracatını yatırıma dönüştürerek istihdamı arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.
  • Bedesten İş Merkezi R-71 Efeler Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 925 94 71
    Şirket Web Sitesi: www.elayapi.net
    ELA YAPI VE CEPHE SİSTEMLERİ , 2000 yılından bu yana inşaat sektörüde faaliyet gösteren, mühendis, müteahhit ve mimarlardan oluşan genç girişimciler tarafından 2006 yılında kurulmuştur. İş anlayışı "Geleceği İnşa Etmek" üzere kurulmuştur. Bu hedefini gerçekleştirmek için projelerinde en son tekolojiyi kullanarak, mimari açıdan işlevsel olmasının yanı sıra estetik görntüsüyle göze çarpan, üstün kalitede malzemeyle yapılar inşa etmiştir.
  • (ÜMİT KARADAĞ)

    Ahmet Yesevi Mh. Mekke Cd. 7 / A Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 680 18 85
    Şirket Web Sitesi: www.ukmimarlik.com
    Ümit Karadağ Mimarlık olarak konut, ofis, mağaza, kültürel yapılar gibi birçok lalanda mimarlık, inşaat, iç mimarlık ve proje uygulamaları hizmetlerini sunmaktayız. Yirmi yıl önce iyi projeler ile yola çıkan firmamız kısa sürede yurtiçinde ve yurt dışında başarılı çalışmalarda bulunmuştur.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (MUSTAFA ÇULHA)

    Karacaören Demirciler Sanayi Sitesi 1643.Cadde No:29 Pursaklar, Ankara
    ANKARA - PURSAKLAR
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 528 10 02
    Şirket Web Sitesi: www.renkbirmetal.com
    Başarının ekip ruhu ile kazanılacağının bilincinde olan RENK BİR METAL, yüksek yapılar ve prestij binaları gibi özel ihtisas isteyen her nevi tasarımlarını standart dizayn ve detaylara bağlı kalmadan özgün bir biçimde gerçekleştirir. Bu güne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirlemiş, sektöründeki tüm gelişmeleri ve fuarları takip ederek daima kendini yenileyen profesyonel, dinamik, işinin ehli ekipleri ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
    Bünyemizde; alüminyum doğrama sistemleri, silikon cephe sistemleri, cam cephe sistemleri, kompozit panel sistemleri, fotoselli kayar kapılar, jaluzi büro bölmeleri, çelik konstrüksiyon, terracota (kil panel) konularında hizmet vermekteyiz.
  • (HAYATİ KESKİN)

    Gazi Üniversitesi, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - GAZİ ÜNİVERSİTESİ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.academymimarlik.com
    İnşaatlarınızın Cephe , iç mimari tasarımları 3 boyutlu olarak özenle hazırlanır isteklerinize göre özel tasarımlar yapılır 3 boyutlu firma katalogları hazırlanır. Hizmet verdiğimiz alanlar :Her türlü cephe tasarımı, iç mekan; ofis içi, daire mağaza tasarımları ve 3 boyutlu katalog, insan karakter modelleme...
  • (MUSTAFA BAKAŞ)

    FİRMA REKLAM BEDELİNİ ÖDEMEDİĞİ İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR. Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yılından beri hizmet vermekte olan Birlik Yapı kurulduğu günden bu yana Konya'da yalıtım sektöründe üstün performans ve dış cephe aksesuar işinin adresi olmuştur.

    Birlik Yapı olarak vizyonumuz sektöründe adı kalite ile birlikte anılan, toplumumuz ve geleceğimiz için daha kaliteli yaşam alanları izole eden sizlerden ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle gelecekte bunu tüm yurda yayan bir firma olmaktır.

    Misyonumuz

    Sektörde yasaların gerektirdiği tüm şartlara uymak, taahhüdümüz altına aldığımız projeleri zamanında teslim etmek müşterilerimizin memnuniyetlerini en üst seviyede tutmak, tedarikçiler işçilik konusunda kaliteyi her zaman en iyi seviyeye çıkartmak bunlarla beraber çalışanlarımızın sağlığı ve iş güvenliği konusunu her şeyden fazla önemsemektir.
  • 164 Sokak No:12/A Hatay Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 243 54 84
    Şirket Web Sitesi: www.izmirirmakyapi.com/
    İzmir Karabağlar Hatayda Mantolama, Cam Balkon, Pvc Doğrama, Sineklik Panjur, Duşakabin, Çelik Kapı ve Mutfak Dolabı hizmetlerini gerçekleştirmekteyiz.
  • (FİKRET SARIDUMAN)

    ANBAR NAKLİYECİLER SİT. NO:23 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    OSMANOGULLARİ NAKLİYAT VE KİLİCKAYA DOĞAL TAŞ OLARAK,
    Taş Yapı Doğal Taş Peyzaj Olarak .Kurulduğumuz 2007 yılından Bu Yana Birçok Başarılı Projeye İmza Atan Fırmamız Hayallerinizdeki Mekanları Oluşturmak Adına İstenilen Yer ve alanda her türlü projeye uygun malzeme temini ve uygulaması Konusunda Estetik Tasarımlar Sunmuştur. Çevre Düzenleme İşlerinde Kullanımış Olduğu Çakıl Taşları, Ebatlı Döşemeler, Kayrak Taşları, Yaşam Alanlarınızın Giriş Estetiğinde Kullandığı Kemerler, Madalyonlar İstenilen Özelliklerde Tam İstenilen Şekilde İmalat ve Montajı Yapılan Şömine, Taş Duvar, Traverten patlatma,eskitme Fileli,filesiz, Yapay Taşlar, Çevre Düzenlemesinde Kullanılan meteor kayaları ile Değer Kazanan Mekanlar Yapıyor Beğeni ve Takdirinizi Kazanmaya Devam Ediyoruz
    05324967862/03523266621 www.kilickayadogaltas.com adresimizden bilgi alabilirsiniz
    istinat duvarları
    dogaltaşlar
    bazaltlar
    kayrak taşları ve serbest boy kesim taşlar
    özel kayseri taşını kendi ocağımız ve fabrikamızda işliyor isteğinize göre uygun fiyatlarda hazırlıyor,şirketimiz bünyesinde olan nakliye araçlarımız ile adresinize zamanında teslim ediyoruz. ürünlerimiz çok geniz olup sitelerimizden
    https://www.facebook.com/kilickayadogal.tas facebook adresimizden detaylı bilgiye 05324967862 ulaşabilirsiniz

    ADRES:PINARBAŞI B.KARAMANLI KOYÜ MEVKİ /KAYSERİ FABRİKA
    ADRES:AMBAR NAKLİYECİLER SİT NO:23 MELİKGAZİ KAYSERİ
    www.kilickayadogaltas.com /www.kilickayadogaltas.com@hotmail.com
    www.osmanogullarinakliyat.com/ osmanogullarinakliyat@hotmail.com

    TEL:05324967862
    TEL FAX:03523266621
  • Cumhuriyet Mh. İsmet İnönü Bulvarı No : 252/B Türkiş Atakum, Samsun
    SAMSUN - ATAKUM
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.362 999 36 73
    Şirket Web Sitesi: www.mantolamasamsun.com
    Yurt içinde ve yurt dışında, ülkemizin en büyük ve saygın firmaların da uzun yıllar görev yapmış olup, edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi birleştirerek profesyonel çalışma anlayışımız, alanında uzman personel ve ekibimiz ile dış cephe mantolama, kaplama, söve, boya ve dekorasyon, iç cephe boya, ses ve ısı izolasyonu, temelden çatıya su yalıtımı işlerinizi yapıyoruz.
  • guzeltepe mevkı emnıyettepe mah. mehmetakıf ersoy cad.no:87 alıbeykoy/eyup/istanbul Alibeyköy, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - ALİBEYKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.034 625 53 31
    Şirket Web Sitesi:
  • (KEMAL)

    petek sanayi sitesi p ada 4 blok no 1 Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.246 351 26 33
    Şirket Web Sitesi: www.mkuyapi.com
  • (HALİT PAŞA ÇELİK)

    Yeşillik Cd. Selgeçen İş Merkezi Kat:2 No:230/210 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 207 07 77
    Şirket Web Sitesi:
  • (ONUR YILDIZ)

    YILDIZ MARKET YENİ MAH 33205 SOK NO 37 Mezitli, Mersin
    MERSİN - MEZİTLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.324 357 17 23
    Şirket Web Sitesi:
  • Meram Yeni Yol. 104/2 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 432 88 94
    Şirket Web Sitesi: www.isiyalitimmerkezi.com
  • Güzel Yurt Mah. Zübeyde Hanım Cad. Ümit Sok. No:60 Jakem Alt Giriş Karşısı Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.384 213 59 70
    Şirket Web Sitesi: www.varolmuhendislik.com
  • NENE HATUN CAD. NO:7/6 Nenehatun, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - NENEHATUN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 440 07 05
    Şirket Web Sitesi: www.ern-grup.com
  • 1145/12 sokak no:9 hırdavatçılar çarşısı Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 458 88 39
    Şirket Web Sitesi: www.tekermarketi.com
  • (MURAT DEMİRKIRAN)

    Mandıra Cad.Şenol Sk.No:16 Hasanpaşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - HASANPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 339 40 68
    Şirket Web Sitesi: www.kanyonmermer.com
  • ŞEHİTLER MAH.178.SOK NO:4 GÖLCÜK KOCAELİ Gölcük, Kocaeli
    KOCAELİ - GÖLCÜK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 412 43 70
    Şirket Web Sitesi: