CEPHE GİYDİRME FİRMALARI

Cephe Giydirme

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AYHAN ŞİMŞEK)

    Demetgül Mh. Vatan Cad. No:4/A-B Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 345 97 97
    Şirket Web Sitesi: www.fundacam.com.tr
    Funda PVC Alüminyum Cam Sanayii, 1950 yılından bu yana tam 65 yıldır sektöründe bir lider olarak hizmet vermektedir.

    Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar için (0312) 345 5 949 ve (0312) 345 9 797 nolu telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

    * PVC Pencere
    * Ayna
    * Düz Cam, Aynalı Cam, Lamine Cam, Jumbo Cam ve Temperli Cam Ürünleri
    * Buzlu Cam Çeşitleri
    * Vitrin Camları
    * Cam Balkon ve Katlanabilir Balkon Camları
    * İşyeri Cam ve Cephe Vitrinleri
    * PVC Sistemleri
    * Alüminyum Doğrama ve Alüminyum Cephe Giydirme
    * Balkon Kapama
    * Çerçeve ve Sanatsal Çerçeve Ürünleri
    * Duşakabin ve Banyo Sistemleri
    * Kompozit İç Kapı Sistemleri (PakDoor)
    * Isıcam
    * Sineklik
    * Menfez

    gibi ürün ve hizmetleriyle birlikte dış cephe sistemleri ve dekorasyon alanlarında da hizmet vermektedir.

    Ankara'da Pakpen pvc kapı ve pencere sistemleri bayiliği ile beraber, Katlanır cam balkon sistemleri, Küpeşte Sistemleri (Balkon Korkuluğu), Sineklik Sistemleri, Motorlu Panjur Sistemleri, Ayna Çeşitleri, Düz Cam, Temperli Cam, Vitrin Camı, Katlanabilir Balkon Camı, Cam Balkon, Balkon Kapama Hizmetleri, Çerçeve, Sanatsal Çerçeve, Duşakabin, Isıcam, Menfez, Dekorasyon Hizmetleri, Dış Cephe Sistemleri gibi hizmetler de vermektedir.
  • (MÜCAHİT ÇANKAYA)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
  • Marongozlar Sanayi Gözüpek Sokak No: 11 Selçuklu – KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 235 68 15
    Şirket Web Sitesi: www.konyacephegiydirme.com
    KONCANSAN;Konyada cephe giydirme,alüminyum cephe giydirme,cephe kaplama,alüminyum korkuluk Konya,alüminyum merdiven balkon korkuluğu,alüminyum doğrama,alüminyum cephe giydirme,alüminyum korkuluk fiyatı,alüminyum korkuluk fiyatları,alüminyum korkuluk fiyatı, konya cephe giydirme,alüminyum cephe giydirme,dış cephe giydirme,kompozit cephe kaplama,alüminyum giydirme cephe,alüminyum doğrama,dış cephe kaplaması,fiyatları,alüminyum pencere korkuluğu,konya korkuluk,konyada korkuluk,konya alüminyum korkuluk,konya merdiven korkuluğu,konya balkon korkuluğu,konya alüminyum korkuluk firmaları,alüminyum korkuluk konya,küpeşte alüminyum konya,konyada alüminyum korkuluk,alüminyum merdiven,
  • ÇAKMAK MAH. SAATÇİ SK. NO: 17/7 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Haziran 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 508 15 10
    Şirket Web Sitesi: www.bynart.com.tr
  • Küçük Mustafa Mah. Osman Kavuncu Bulvarı Örnek Sk. No:3 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.352 331 83 88
    Şirket Web Sitesi: www.al-beyapi.com
    2008 Yılından bu yana Kayseride American Siding Uygulama ve Satış Bayi olarak hizmet vermekteyiz. Profesyonel Montalama ve Dış Cephe Giydirme ekibimizle hizmet vermekteyiz.
  • (HAYATİ DEMİR)

    Çınarlı Mahallesi. Kamuran Caddesi. No:17/A Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 209 00 69
    Şirket Web Sitesi: www.ugurluyapialuminyum.com
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.

    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.

    Firmamız müşteri beklentilerinin tam anlamıyla karşılanmasını temel amaç edinen, ortaklarına reel kazanç sağlayan, tedarikçi ilişkilerini dengeleyen, çalışanlarını bilgilendirip yetkilendirmesini ve takım çalışması ve güncel eğitimler ile süreçlerin sürekli iyileştirilmesini hedefleyen, kaliteli ürünlerin devamlılığını sağlayarak toplumsal sorumluluklarını yerine getiren, çevresine saygılı satış ve yönetim ile hedeflenen kalitede, zamanında ve hatasız olarak sunmak kalite politikamızdır.
  • (MAHMUT ARSLAN)

    Eski Edirne Asfaltı 345 Küçükköy, Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA - KÜÇÜKKÖY
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 776 43 47
    Şirket Web Sitesi: www.mantolamabankasi.com
    İstanbul Arts olarak yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefi ile yola çıktık.
    Estetik, modern,sağlam, kaliteli ve garantili çözümler sunup,binanızın estetiğini arttırak harika bir dış görünüşe kavuşması için hizmet veriyoruz. Binanızda enerji tasarrufu elde edip, aynı zamanda küf nem, pas gibi dış etkilere mağruz kalmadan ve yıllarca eskimeden ayakta kalmasını amaçlıyoruz.
    Kaliteli ürün grupları, konusunda uzman ekip ve garantili işçilik ile her zaman müşterilerimizin yanında bulunarak, iş teslimat süresini aksatmadan, vaad edilen tarihte teslim ediyoruz. Her marka ve ürün grubu ile hizmetinizdeyiz.
  • (KEREM ÖZDEMİR)

    Mezopotamya Mah. Ahmeti Hani Cad. Şirinevler Sitesi Altı 59/B Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.412 251 25 56
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Dış cephe ısı yalıtım ve mantolama işleri yapmaktadır.
  • Mimar Sinan Cad. Şenay Sok. No:25 Eğitim Apt. Kat 1 D:3 Çekmeköy – İstanbul Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 639 06 55
    Şirket Web Sitesi: www.pergeprekast.com.tr
    Fiber Beton Cephe Kaplamaları
  • (HAYRULLAH KURTAY - AYHAN AYDIN)

    Mehterçeşme mah. Ufuk cad. 1926 Sokak No: 30/1e Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 852 12 50
    Şirket Web Sitesi: www.papidcephe.com
    Papid cephe ve mimarlık, 1997 yılında pvc imalat ve aluminyum doğrama sistemleri yapı altında kurulmuş olup 2008 yılında cephe giydirrme sektörüne girmiştir.İstanbul merkezli bir şirket olarak, konusunda uzman mimarlar tarafından kurulmuş bir yapı kabuğu ve giydirme cephe firmasıdır.

    Kurulduğu günden bugüne, kurucu ortaklarının yapı kabuğu ve cephe giydirme alanında edindikleri 17 yıllık sektörel bilgi birikimi ve iş tecrübelerinin ışığında, yapı kabuğunun oluşturulmasında sektörün katılımcılarına (malsahipleri, mimar, mühendis, uygulama firmaları, vb.) danışmanlık hizmeti vermektedir.
  • Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    HFK İnşaat, Dış mekanların en çok kullanılan pakre taşı olat Kilitli Parke Taşı, alışılmış biçimiyle dış zeminlerin vazgeçilmez döşeme taşı olarak kendini kanıtlamıştır. Bir çok toplu konut alanlarında rahatlıkla kullanılan ve her türlü mimariye uyum gösteren Kilitli Parke Taşı, sağlamlığının yanısıra dekoratif görünümüyle de ihtiyacınıza en iyi ve en ucuz şekilde cevap verebilmektedir.
    Özellikle şehir içi yol ve tretuar kaplamalarında, sanayi alan ve yollarında, araç park alanlarında, ticari merkezlerde, fabrika çevreleri ve benzeri yoğun çalışmalara maruz kalan bölgelerde yıllarca bozulmadan kullanabileceğiniz Kilitli Parke Taşı, muhtelif renk seçenekleri sayesine mekanlarınızı canlandıracaktır
    Güvenle yaşanacak mutlu bir hayat Hfk İnşaat ayrıcalığıyla sizleri bekliyor...
    Mantolama, izolasyon, dekorasyon, ve onarım işleri, kısaca evinizin tüm ihtiyacı Hfk ile karşılanıyor.

    Anahtar teslim inşaat Hfk güvencesinde.

    Hfk İnşaat, birlikte hep daha iyiye...
  • (ERDAL YILMAZ)

    ALPAY SK NO:27 Yavuz Selim, Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - YAVUZ SELİM
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 366 84 95
    Şirket Web Sitesi:
    Alüminyum cephe giydirme işleri itina ile yapılır. cam cephe.
  • Altayçeşme, Samanyolu Sk. No:16, Maltepe/İstanbul Altayçeşme, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTAYÇEŞME
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.531 354 24 45
    Şirket Web Sitesi: www.degeryapi.com
    Değer Yapı olarak siz değerli müşterilerimizin dış cephe ve çatı işleri için ücretsiz keşif hizmeti sunuyoruz. Deneyimli ustalardan oluşan ekibimizle işyeri veya evinizi ziyaret edip geniş çaplı keşif araştırması yapıyoruz. Edinilen bilgiler ışığında bütçenizi zorlamadan en kaliteli hizmeti sunabilmemiz için iş planı hazırlıyor ve sizlere sunuyoruz. Size sunacağımız teklif detaylı olarak işin gidişatı, kullanılan malzeme, ücretlendirme ve işin yapılma süresi dahil bütün ayrıntıları içermektedir. Bu teklifi değerlendirip bizlerle çalışıp, çalışmama kararını tamamen sizlere bırakmış oluyoruz. Eğer siz de ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak isterseniz bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Sizlerle işbirliği yapmaktan büyük kıvanç duyacağımızı şimdiden belirtmek isteriz.
  • Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 3. Cad. No:64 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Cephe Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 51 98
    Şirket Web Sitesi: www.mkreklamtabela.com
    Uzun yıllardır tabela ve cephe kaplama alanlarında faaliyet gösteren firmamız, açık hava reklamcılığı ve kompozit panel cephe sistemlerinde, İstanbul bölgesinde hizmet vermektedir. Bir çok farklı tabela modelleri, kayan yazı, led tabela, ışıklı tabela, ışıksız tabela, paslanmaz kutu harf sistemleri ile müşterilerimize çözüm ortağı oluyoruz.
  • (ORUÇ İVAK)

    YARIMCA SANAYİ SİTESİ B/BLOK NO:212 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 527 01 06
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız dış cephe elamanları üretmekdedir , bunun yanında teknik bir kadroyla uygulama işleride yapmaktadır.
  • (MURAT SONGÜR)

    İhsaniye Mh. Sultan Cem Cd. 1/21 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mart 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 322 13 21
    Şirket Web Sitesi: www.tugragrup.com
    Konya da faaliyet gösteren grup şirketimizde, İmalatını da yaptığımızTSE, ISO 9001, ISO 14001 belgeli H tipi tam güvenlikli galvanizli dış cephe iskelesi kiralaması ve satışı yapılmaktadır. Ayrıca plywood ve kalıp satışımız vardır. Dış cephe kompozit, panel, cam giydirme işleri ile mobilya üretimi de yapmaktayız. Çelik konstrüksiyon da dahil olmak üzere kabası biten inşaatlarınızın tüm taahhüt işleri tarafımızdan yapılabilir.
  • Sarıgazi Merkez Mah. Balkaya Sok. No:10/10 Sarıgazi Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.544 232 25 09
    Şirket Web Sitesi: www.uygarprekast.com
    11 Yıllık Dış cephe Prekast kaplama sektöründe aktif olarak faaliyet göstermekteyiz. Biz yapmış olduğumuz işlerin çokluğu veya büyüklüğü ile değil, müşterilerimizin memnuniyeti ile övünüyoruz.
  • (AYDIN DEMİR)

    caybaşıfuadiye mah. 804 sok no 7/1 Arifiye, Sakarya
    SAKARYA - ARİFİYE
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.264 606 09 60
    Şirket Web Sitesi: ddkyapi.com
    Alüminyum kompozit panel cephe kaplama giydirme sistemleri, kapaklı cam cephe kaplama sistemleri,
    silikon cam cephe kaplama sistemleri, ısı yalıtımlı ve yalıtımsız cephe giydirme,
    alüminyum doğrama sistemleri,döner ve kayar fotoselli kapı sistemleri,
    katlanır kapı sistemleri, ahşap kompakt laminant dış cephe kaplama sistemleri,
    transparan cam cephe kaplama sistemleri, skylight sistemleri, camlı alüminyum paslanmaz,
    küpeşte sistemleri uzman mimar, mühendis, imalat ve montaj ekiplerimizle teknolojik
    gelişmeleri yakından takip ederek, ekonomik, fonksiyonel, estetik ve profesyonel çözümleri
    müşteri memnuniyeti ile buluşturarak uyguluyoruz.
  • (ÖZKAN AKTUNÇ)

    Dogu San.Sitesi 6306 Sok No:16 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.352 223 29 70
    Şirket Web Sitesi: www.ozkarcephe.com
    Firmamız Kayseride, Alüminyum Cephe Sistemleri, Cam Balkon, Alüminyum doğrama işleri, cephe kaplama, kompozit panel, fotoselli kapı, alüminyum doğrama işleri, cam giriş kapıları yapmaktayız.
  • TABAKHANE MAH. ÇAKIRMAHMUT CAD. KADIOGLU SOK. NO.10/3 Bafra, Samsun
    SAMSUN - BAFRA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.534 205 30 43
    Şirket Web Sitesi: www.tulumcatikaplama.com
    TULUM TICARET CATI KAPLAMAKENET SISTEMLERI’in vizyonu sürdürülebilir, yeşil bir çevrede konfor için kaliteli ve ekonomik üretim yaparak uzun vadede düzenli bir şekilde büyümektir.
    Misyonumuz
    4 fabrikasında inşaat malzemeleri için sürekli daha iyi kalitede ve daha ekonomik ürünleri üretmek,
    Sürdürülebilir bir şekilde üretim yaparken çevresini güzelleştirmek; insan sağlığı ve iş güvenliğini en öne koymak,
    1956’dan beri oluşmuş güvenilir ve saygın marka imajını devam ettirmek,
    Tüm çalışanlarının yeteneklerini geliştirmek, yaratıcılıklarını desteklemek ve hepsi için oluşturduğu yüksek yaşam standartlarını korumak; üretkenliği, işbirliğini ve dayanışmayı özendiren bir çalışma atmosferi oluşturmaktır.
    www.insaatfirmalarim.com