ÇATI TADİLAT RİZE FİRMALARI

Çatı tadilat

sektörüne ait

Rize firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Bağdatlı Mah. 1 nolu Okul Sk. no:46 Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 311 00 53
    Şirket Web Sitesi: www.karadenizmantolama.com
    Karadeniz Mantolama kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren, iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve uygulamalarda yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.
  • TOPHANE MAH PALANDOKEN CAD B10 Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.535 700 76 32
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ RİZEDE EV ÇATI , LAMBRİ PARKE, KALEBODUR DÖŞEME İŞLERİ , KOMPLE TADİLAT İŞLERİ YAPMAKTADIR...
    www.insaatfirmalarim.com
  • Fatih Sultan Mehmet Cd. Tonoğlu Plaza N:3 K:4 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 308 62 27
    Şirket Web Sitesi: www.ozahsap.com.tr
    Bizim için ağaç, bir sanat olmasının yanında bir yaşam biçimidir. 1972 yılında firmamızı kuran Kemal Usta’nın (Öz) dediği gibi, her ağacın bir öyküsü vardır. Firmamız 1972’den beri ağaçların öyküsünü yazmaktadır. Bu arada Kemal Usta’nın da öyküsünü yazanlar olmuştur. Kurucu ustamızın ağaçlarla olan öyküsünün anlatıldığı “Her Ağaç Bir Düş Görür Ölürken” adlı öykü, 2002 TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) Öykü yarışmasında ödül alarak, “En Güzel Esnaf ve Sanatkâr Öyküleri” kitabında yayınlanmıştır.
    Biz biliyoruz ki Kemal Öz, yaşamını bu sanata adayarak en güzel öyküyü yazmıştır. Onun, “İnandığın gibi yaşayacaksın, yaptığın iş senin ömrün olacak” düsturu, firmamızı büyüten temel manevi ilke olmuştur.

    Firmamızın da bir öyküsü vardır.

    1972 yılında kurucumuz Kemal Öz Edirnekapı'da ÖZ KARDEŞLER AĞAÇ TORNA ATÖLYESİ’ni kurar. Daha sonra bu işi ilerletmek için kendi tornalarını, yine kendi yaptığı merdivenlerde kullanmaya başlar ve böylece merdiven sektörüne girmiş olur.
    1981 yılında atölye Üsküdar Selmani Pak Caddesi’ne taşınır. Üsküdar Kemal Öz için gerçek bir tecrübe ve biriktirme alanı olacaktır. Seçkin bir torna ustası olan ustamız merdiven alanında da aranan bir isim olmaya başlar. Üsküdar yalnızca iş tecrübesinin derinleştiği bir alan değildir; insan ilişkileri de birikmeye başlar. Öz Ahşap’la özdeşleşen insana güven, dürüstlük ve iş ahlakı, kaynağını Üsküdar’da örülen sağlam dostluklardan alır.
    1997 yılında ALİ ÖZ 'ün üniversite sonrası katılımından sonra firmanın ismi ÖZ AHŞAP MERDİVEN olarak değiştirilmiş ve hedeflerini geliştirerek, ürün ve hizmetteki kalitesiyle kısa zamanda büyümüştür. 1970’lerin sayılı tornacılarından olan Kemal Öz, bin bir emek vererek kurduğu atölyenin büyük bir firma haline geldiğini ve sektörde güvenilirliğiyle aranan bir “marka” olduğunu görmüştür.

    Atölyemizde teslim edilen her iş başka bir işi, başka projeleri getirerek Öz Ahşap'ı merdiven sektöründe önemli bir noktaya taşımıştır. Artık sektöründe tanınan bir firma olduğundan her projede Öz Ahşap akla gelir olmuştur. Proje detayları ve müşteri memnuniyetine önem vererek Türkiye ve yurtdışında geniş bir müşteri portföyünü oluşturmayı başarmıştır. Günümüz koşullarında sürekli gelişime inanan firmamız, her geçen gün bitirdiği projeler ve uygulamalarla daha çok müşteriye hitap etmektedir. Özel yapım korkuluklar, kavisli küpeşteler, dış mekan küpeşteler, demir merdivenler, konsol veya uçan merdivenler, profil merdivenler, ahşap taşıyıcılı merdivenler ve dekoratif ferforje konusunda uzmanlaşmış, herhangi bir projeye hizmet vermeye hazır imalat ve montaj atölyesiyiz. 45 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de 81 ile hizmet veriyoruz ve yaptığımız tüm işlerin garantisini veriyoruz.
    Öz Ahşap sadece bir marka değil, eviniz için bir yaşam stilidir..
  • Gazi Osman Paşa Mah. Refik Tulga Cad. No:35 / 12 - 1 Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 135 01 78
    Şirket Web Sitesi:
    Başarının anahtarının verimli, disiplinli ve planlı olarak çalışmak olduğuna inanır.Çalışanlarına değer katar; mesleki eğitim ve gelişime olanak tanır; başarıyı ödüllendirir.Saygın, istikrarlı ve güçlüdür, dürüst ve güvenilir bir kurumdur.

    Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak için çalışır.Sonuca odaklanır üründe ve hizmette kaliteden ödün vermez.Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime, kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyona sahiptir.

    Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmada, takımruhunun, ortak sinerjinin ve iletişimin gücüne inanır.Müşteri odaklıdır, pazarın talep ve beklentilerini tespit ederk, üretimini ona göre yönlendirir.Temizlik ve düzene değer verir, tutumluluğu teşvik eder, israfın karşısındadır.
    İnsana değer verir, paylaşımcılığı destekler; bencillik ve açgözlülüğü reddeder.

    Vizyonumuz
    Yağmur Pen Çatı Kaplama olarak vizyonumuz; kalite ve müşteri odaklı bir yaklaşımla üretici, bayii ve tüketici nezdinde oluşturduğumuz güven, istikrar, saygı ile sektörün ve pazarın dengeleyici ve itici unsuru olmaktır.
    Türkiyede ve bölgede hizmet sektöründe yer aldığımız markalarla lider grup konumuna erişmektir.

    Misyonumuz
    Üretici, bayii, tüketici ve çalışanlarımızın beklenti ve memnuniyetlerinde kalite odaklı, sürekli geliştirme ve iyileştirme anlayışı çerçevesinde ürettiğimiz etkin çözümler ve yarattığımız katma değer ile başta kendi sektörümüz olmak üzere, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.
  • Horozluhan Mah. Mansurlu Sokak No: 20-22 Selçuklu - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.545 440 90 08
    Şirket Web Sitesi: www.plastikkapipencerekonya.com
    HASAN MERAL PVC;Konyada plastik kapı pencere Konya,pvc kapı pencere,plastik pencere fiyatı,plastik kapı fiyatı,kompen plastik kapı pencere Konya,PVC Pencere ve PVC Kapı Sistemleri,plastik kapı pencere aksesuarları,plastik kapı pencere fiyatları,renkli plastik kapı fiyatları,plastik kapı pencere modelleri,plastik kapı fiyatları,ucuz pencere,pen pencere,plastik kapı pencere fiyatları,Pvc kapı ve pencere sistemleri,plastik kapı pencere Konya,pvc kapı pencere fiyatı fiyatları,Konya plastik pvc kapı,pencere,pvc kapı Konya,pvc pencere,çift camlı pvc plastik pencere,pvc kapı pencere imalatcısı,imalatı,üreticisi,pvc pencere ve kapı imalatı,
  • (AYDIN VELİOĞLU)

    ESENTEPE MAH. NO:30 Merkez, Kastamonu
    KASTAMONU - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.544 716 11 95
    Şirket Web Sitesi: www.aydinizolasyon.com
    Poliüretan ve Polyurea sıcak püskürtme yöntemi ile uygulanan bir sıvı yalıtım malzemesidir. 30 yılı aşkın bir süredir Amerika'da kullanıldıktan sonra, son 10 yıl içerisinde Avrupa ve son bir kaç yılda da ülkemizde yaygınlaşmıştır. Aydın İzolasyon farkıyla Kastamonu’lu hemşerilerimize bu hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz.
    Avrupa Makine Teknolojisi ile Hizmetinizdeyiz...
  • (FATİH LEPLEBİCİ)

    Batı Sitesi Mah. 2333 Sok. No:18/53 Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.538 664 79 44
    Şirket Web Sitesi: www.konacayapi.com
    Konaca Yapı kurulduğu günden bu yana her biri kendi işinde uzman ve güvenilir kadrosuyla müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermektedir.
    Firmamız yaptığı işlerde proje aşamasından anahtar teslimine kadar tüm inşaat işlerine tek elden çözüm bulmayı hedeflemiştir.
    Tecrübeli ekiplerle müşteriyi farklı işler için farklı ekipler arama zaman ve stresinden kurtararak müşterilerinin tek muhatabı olmayı arzulamıştır.
    Aldığımız her yeni işte yeni bir heyecan ve disiplinle yola çıkarak sizlere en uygun fiyatla, zamanında ve kaliteli bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz.
    Sizleri yaşam kalitenizi artıracak mekan tasarımlarıyla buluşturmak için hizmetinizdeyiz.
  • (CİHAN TÜRKSEVEN)

    VATAN MAH KENT SOK. NO.22 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 364 14 88
    Şirket Web Sitesi: www.stcyapi.com.tr
  • HÜRRİYET CADDESİ EMEK İŞ HANI KAT : 1 NO : 4 Merkez, Karabük
    KARABÜK - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.370 412 34 33
    Şirket Web Sitesi:
  • HESKOP SAN SİTESİ 6. BLOK NO:95 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 549 70 88
    Şirket Web Sitesi: www.deneyimmetalyapi.com
  • ATATÜRK MH. SULTAN SK. 11/9 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 269 00 86
    Şirket Web Sitesi:
  • (KAAN PEKŞEN)

    Alsancak Mah.2157 sok.no:36/A-12 Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 226 00 44
    Şirket Web Sitesi: www.favoriworldinsaat.com
  • (MURAT DUYSAK)

    Çakmak mahallesi 146 sokak no/13 denizli Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.554 898 78 84
    Şirket Web Sitesi: www.duysakinsaat.tr.gg
  • ikitelli organize sanayi bölgesi.demirciler sanayi sitesi.c5 / 249 İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 549 22 51
    Şirket Web Sitesi: www.sanlibayrak.org
  • (MEHMET ALİ AĞAR)

    Ankara Ankara
    ANKARA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.537 204 19 36
    Şirket Web Sitesi: www.agaryapi.com
  • (M.ASIM BAŞAR)

    Başar cad.Reşit Başar apt. Akçakoca, Düzce
    DÜZCE - AKÇAKOCA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.380 611 63 53
    Şirket Web Sitesi:
  • DEMİRCİLER SİTESİ 5.YOL NO:38 ZEYTİNBURNU-İSTANBUL Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 665 45 36
    Şirket Web Sitesi: www.tepeyapi.com
  • Hıdırlık mah, kuşadası yolu üzeri no:20/A Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 743 36 73
    Şirket Web Sitesi: www.polyestersudepolari.com
  • (MUAMMER EKİNCİ)

    Ferhatpaşa Mah.G-2 Sok.No:3 ATAŞEHİR / İSTANBUL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 471 29 78
    Şirket Web Sitesi: www.@ozteknik-cati.com
  • Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 348 87 97
    Şirket Web Sitesi: www.kulogluahsap.com