BETON PARKE ÇAYIRLI ERZİNCAN FİRMALARI

Beton parke

sektörüne ait

Çayırlı Erzincan firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • ZUBEYDE HANIM MAH. CAMLIDERE SOK. NO:19/A İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0532 747 55 07
    Şirket Web Sitesi: ARABOĞLU BETON DELME KESME İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    http://www.araboglu.com

    http://Www.bodrumkarot.net

    Araboğlu Beton Delme Kesme

    Firmamız 2007 yılında inşaat sektöründe (Beton delme, kesme, kimyasal ankraj, filiz ekme, asfalt kesme, beton kesme makinaları satış-servis-yedek parça ve danışmanlık) faaliyet göstermeye başlamıştır.

    Tecrübeli ekibimiz ve kaliteli ekipmanımızla temiz, güvenli ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşıyoruz. Amacımız firma olarak teknolojiyi yakından takip ederek sürekli makine parkurumuzu geliştirmek ve bu sayede siz değerli müşterilerimize hızlı ve sorunsuz hizmet sunmaktır. Ticari anlayışımızdaki “İş, iştir.” Politikasıyla yola çıkıp, küçük veya büyük tüm işlerinizde gerek duyduğunuz anda yanınızdayız.

    Bu doğrultuda sizleri de müşterilerimiz arasına katılıp Araboğlu’nun kaliteli ve titiz hizmetinden yararlanmaya davet ediyoruz. 1998yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetine devam etmekte olan ARABOGLU55 san.ve Tic. A.Ş. kurucularının uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimleri, uzman teknik kadro ve kalifiye elemanlarıyla sürekli değişimin eseri olarak sektörde haklı yerini almıştır. Teknolojinin her türlü araçlarının kullanıldığı tesislerinde faaliyet göstermektedir.

    MİSYONUMUZ ; Yenilikçi yaklaşımları benimseyen anlayış, toplam kaliteye olan inancımız ve güçlü çalışanlarımızla, güven, tecrübe, hız, memnuniyet ve yüksek sorumluluk duygusuyla gerçek bir sektörel marka olmak.

    VİZYONUMUZ ; Müşterilerimizin beklentilerini aşan iş birliği değerlerine sahip olmak, sunduğumuz ürün ve hizmet kalitesini her zaman sağlamak.

    DEĞERLERİMİZ ; Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışı ile süregelen değerlerine bağlı kalarak faaliyet alanlarına iyi odaklanmak, müşterilerinden tedarikçilerine, çalışanlarından topluma kadar tüm paydaşları için değer oluşturmak.

    HEDEFİMİZ ; Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda en iyi hizmeti vermek sektörde ayrıcalıklı olmaktır.

    KURUMSAL POLİTİKAMIZ ; Faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana kazandığımız bilgi birikimi, tecrübe deneyimi ve teknolojinin sunduğu olanakları kullanmaktır.

    YÖNETİM POLİTİKAMIZ; BODRUM KAROT yönetimi ,yüklendiği işleri uluslararası kriterlere, yürürlükteki şartlara, standartlara uygun olarak kalite doğrultusunda işlerini doğru ve tam olarak zamanında yapmak, mevcut kaliteyi artırma politikasındadır.

    ARABOĞLU GRUP BETON DELME KESME A.Ş.
    BETON DELME
    BETON KESME
    ÇELİK KONSÜRKSÜYON
    KONTROLLÜ BİNA YIKIMI
    ÇATLATMA
    FİLİZ EKİMİ
    FALİYET ALANLARIMIZ PROFOSYONEL EKİP İLE ÇALIŞMAKLA BERABER İŞ VE İŞÇİ SAĞLIĞINIDA ÖNEMSEMİŞ OLUP SGK SIZ İŞÇİ ÇALIŞTIRILMAMAKTA VE SAĞLIK RAPORLARI VE EĞİTİMLE İŞE BAŞLATILMAKTADIR.
  • KAZIM KARABEKİR MAH. AKYOL CAD. NO:1 Kazım Karabekir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - KAZIM KARABEKİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 461 72 78
    Şirket Web Sitesi: www.royalclasstente.com
    2000 Senesinde girdiğimiz Tente sektöründe günümüze kadar gelen bir tecrübeye sahibiz. Çalışmalarımızda her zaman hedefimizi "Müşteri Memnuniyeti" odaklı olarak siz müşterilerimizin beğenilerine sunduk.
    www.insaatfirmalarim.com
    www.grafiweb.net
  • (FATİH ÇALIŞKAN)

    Gazi Mustafa kemal paşa mah mescit sokak no:4/B Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY
    Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.282 726 63 33
    Şirket Web Sitesi: www.cerkezkoypeyzaj.com
    Çerkezköy Peyzaj
    Çerkezköy Tarım
    Tohum Gübre zirai ilaç satışı
  • (HAYRETTİN AYDİN)

    hamidiye mah M.Kemalpaşa, Bursa
    BURSA - M.KEMALPAŞA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.541 794 56 26
    Şirket Web Sitesi:
    Peyzaj uygulama bahçe isleri profoyonel ekip ve ekipmanı ile musterilerimize hizmet vermektedir rulo çim uygulaması çim ekimi fidan ekimi otomatik sulama tesisatı kurulumu sert peyzaj uygulamaları anahtar teslim uygun fiyat ile hizmetinizdedir
  • sağlık mahallesi, halk sokak 5/2 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 431 47 47
    Şirket Web Sitesi:
    DM YAPI
    Mimarlığın görselliğini, Mühendisliğin sağlamlığı ile birleştirerek yeni yaşam alanları inşaa etmek üzere kurulmuş kurumsal bir firmadır
    MİSYONUMUZ
    Güvenilir ve dürüst çalışma ilkeleriyle sektöründe aranılan isimlerden biri olarak nesiller boyu insanlığa hizmet verecek yapılar üretme bilinci içinde, yaptığı tüm projeleri kaliteli, sorunsuz ve zamanında yerine getirerek, en mükemmel sonuca ulaştırmak.
    Tüm kamu ve özel kurumların isteklerini kendi hedefimiz olarak benimseyerek en ince ayrıntılarına kadar daima en kusursuzu inşa etmek için çalışmak.
    Ana faaliyet alanı üst yapı olan DM YAPI, danışmanlık, problem tespiti ve çözümü, projelendirme ve uygulama alanlarında kendi uzman kadrosu ve makine parkı ile dünya standartlarında hizmet vermek,
    Sektörle ilgili teknik ve idari şartnameleri, uygun hizmet verebilmek amacıyla güncel olarak takip etmekte ve üstlendiği işleri nesilden nesile aktarılan kalıcı bir eser olarak teslim etmek.
    Bir projenin başarısındaki en vazgeçilmez unsurun insan faktörü olduğunun bilinciyle, tecrübelerini işe adamış personelinin yaşam kalitesine değer katmayı ilke edinerek inşaat dünyasındaki her türlü teknolojik gelişme ve yeniliği üretiminin tüm alanlarına yansıtarak doğaya zarar vermeden şekillendirip, insanlığın hizmetine en verimli ve temiz şekilde sunmak.
    FAALİYET ALANLARIMIZ
    Anahtar teslim üst yapı taahhüt işleri
    Anahtar teslim üst yapı özel işler
    Duvar ve Zemin kaplama uygulamaları
    Dış cephe kaplama teknolojileri
    Peyzaj uygulama
    Komple elektrik uygulamaları
    Proje ve Teknik danışmanlık
  • İLYAS MAH SEBZE PAZARI NO:14 Hayrabolu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - HAYRABOLU
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 315 53 01
    Şirket Web Sitesi: www.murcaktarim.com
    ŞUBE: HÜKÜMET CAD. NO:311/A TEKİRDAĞ 282 262 50 50

    www.tekirdagsulamasistemleri.com/

    Özel sektörde tarımsal sulama ve araştırma kuruluşu statüsüne sahip olan MÜRÇAK TARIM 1987 yılında kurulmuştur.
    Mürçak Tarım İthalatı ve ticareti konusunda kaliteden ödün vermeden uzmanlık alanını sulama olarak belirlemiş, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ürünlerini sunmaktadır. Merkezi TEKİRDAĞ\Hayrabolu olmak üzere, çeşitli bölgelerde bayileri ile sektördeki konumunu,teknolojilerini ve birimlerini kullanarak sektörünün en iyi ürünlerini Türk Çiftçisine sunmaktadır. Sektörünün en kaliteli su pompalarını, yağmurlama ve damla sulama ekipmanlarını,benzinli ve dizel su motorlarını,alt ve üst yapı gruplarını, park bahçe peyzaj ürünlerini geniş bir yelpaze ile piyasaya sunan MÜRÇAK TARIM, sektöründe her geçen gün pazar payını arttırarak; müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir..
  • Fener Mah. Tekelioğlu Cad. No:44/4 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ekim 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 324 40 50
    Şirket Web Sitesi: www.katircilar.com.tr
    KATIRICILAR ORMAN ÜRÜNLERİ, İthal ve yerli üretim ürün çeşitleri ile başta inşaat sektörü olmak üzere, yapı, dekorasyon, çatı izolasyon, reklamcılık, prefabrik vb. bir çok sektöre malzeme tedarik etmektedir.

    KATIRICILAR ORMAN ÜRÜNLERİ Türkiye’nin her yerine hızlı ve ekonomik fiyatlarla malzeme tedarik etmektedir.

    Sektördeki 20 yıllık tecrübesini ve profesyonelliğini 2013 yılında KATIRCILAR ORMAN ÜRÜNLERİ adı altında birleştirmiş kurumsal olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

    Firmamız ihracat ve ithalat olarak hizmet vermektedir. Gerek yurt içi piyasasında gerekse Uluslararası pazarda tanınan ve özkaynakları ile sürekli yatırım yaparak kendini geliştirmektedir.

    İthalat yaptığımız depomuzda ise Ladin ve Çam ağacından, doğramalık ve inşaatlık kereste, OSB, Plywood, H20 ahşap kiriş, çivi tel, kalıp yağı mevcuttur.

    Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
  • Ağaç İşleri San. Yunuseli Sk. No: 16 ŞUBE : Ağaç İşleri San. Mescitli Sk. No:26 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 251 19 56
    Şirket Web Sitesi: www.ozimamoglu.org
    Kuruluşu 1991 olan firmamız ; demir doğrama ve kaynak işleriyle sektördeki yerini almaya başlamıştır. Uzun yıllar bu alanda hizmet verdikten sonra Belediyelerin özel ve kamu kuruluşlarının hafriyat ve inşaat işlerini yürütmüştür. Disiplinli çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, müşterilerine istikrarlı ve etkin hizmet vermek bilinciyle çalışmaktadır.

    Faaliyetlerine 2000 yılında çevre düzenlemesiyle devam eden firmamız Parke ve uygulamaları dışında, PVC Pencere imalatı, Ahşap Doğrama, Kamelya yapımı ve estetik çevre düzenlemeleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.

    2012 yılında Kurumsallaşmaya giden firmamız PVC Pencere ve Kapı İmalatı, Ahşap Kapı, Çelik kapı, Mebran Kapak, sektörlerini alanına dâhil etmiştir.
  • Ağaç İşleri San. Yunuseli Sk. No: 16 ŞUBE : Ağaç İşleri San. Mescitli Sk. No:26 Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Kuruluşu 1991 olan firmamız ; demir doğrama ve kaynak işleriyle sektördeki yerini almaya başlamıştır. Uzun yıllar bu alanda hizmet verdikten sonra Belediyelerin özel ve kamu kuruluşlarının hafriyat ve inşaat işlerini yürütmüştür. Disiplinli çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, müşterilerine istikrarlı ve etkin hizmet vermek bilinciyle çalışmaktadır.
    Faaliyetlerine 2000 yılında çevre düzenlemesiyle devam eden firmamız Parke ve uygulamaları dışında, PVC Pencere imalatı, Ahşap Doğrama, Kamelya yapımı ve estetik çevre düzenlemeleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.
    2012 yılında Kurumsallaşmaya giden firmamız PVC Pencere ve Kapı İmalatı, Ahşap Kapı, Çelik kapı, Mebran Kapak, sektörlerini alanına dâhil etmiştir.
  • GÜL SK NO 05 Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (SABRİ YILDIRIM)

    İNÖNÜ MAH. RAJİV GANDHİ CADDESİ 60 YIL SİT. NO : 14 BATIKENT -ANKARA Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 251 35 35
    Şirket Web Sitesi: www.andorainsaat.com
  • (ÖMER ÜNAL)

    sokullu dikmen Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 737 33 02
    Şirket Web Sitesi:
  • GÜZELBAHÇE SOK NO13 Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - PAŞA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 231 52 31
    Şirket Web Sitesi:
  • (HÜSEYİN ÇELİK)

    MELİH GÖKÇEK BULVARI 564.SOKAK NO:46-48 İVEDİK Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 395 81 74
    Şirket Web Sitesi: www.celikbeton.com
  • (MUSTAFA ÇEVİK)

    ikitelli org. san. böl. biksan san. sit. a-2 blok no 15 İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 485 45 21
    Şirket Web Sitesi: www.cevikpaslanmaz.com
  • (MUSTAFA ERDOĞAN)

    M.SİNAN MAH.FUZULİ CAD.ELA APT. 56/4 KOCASİNAN Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 235 06 44
    Şirket Web Sitesi: www.sektorr.com
  • KUŞTEPE MAH.KIVILCIM SOK.NO:218 ŞİŞLİ İST. Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 212 64 86
    Şirket Web Sitesi: hazirlanmaktadir..
  • (MEHMET ALİ SARITİKEN)

    OSTİM SANAYİ SİTESİ 29.SOKAK NO:18 OSTİM ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 354 78 44
    Şirket Web Sitesi: www.aksutel.com.tr
  • Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 421 09 37
    Şirket Web Sitesi: www.uzunlaryale.com
  • Şişhane, Eminönü, İstanbul
    İSTANBUL - EMİNÖNÜ - ŞİŞHANE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 238 57 22
    Şirket Web Sitesi: www.uzaraydinlatma.com.tr