APARTMAN, BİNA TADİLAT SELÇUKLU KONYA FİRMALARI

Apartman, bina tadilat

sektörüne ait

Selçuklu Konya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Ağaç İşleri Sanayi Aksu Sokak No: 54 Selçuklu - KONYA Sızma, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - SIZMA
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 235 88 88
    Şirket Web Sitesi: www.nurtascam.com
    NURTAŞ;Konya vitray cam,desenli cam,kumlu cam,cam dekorasyonu,vitray cam fiyatı fyatları,cam kapı,otomatik cam kapı,sürgülü cam kapı,vitray pano,vitray modelleri Konya,konyada vitraycı,desenli ayna,vitray ayna cam,vitray örnekleri,vitray desenleri,vitray dekoratif mozaik cam,vitray kapı,vitray pencere,renkli cam,oyma cam,oymalı cam,cam ayna tasarımı,cam süsleme,kumlu kapı camı,vitray cam,vitray desenleri,vitray ürünleri,tiffany,bakır vitray,bizoteli vitray,asit oyma,plaket,cam oyma,asitli cam,tavan vitray,vitray cam desenleri,vitray cam çalışmaları ve imalatı,tavan vitrayları,bakır vitray,asit oyma,asitli cam,cam plaket,desenli cam kapı,pencere ve boyama vitray çeşitleri,vitray cam desenleri,vitray cam çalışmaları ve imalatı,bakır vitray tiffany,tavan vitrayı,asit oyma,asitli cam
  • (A.Osman ÇELİK)

    Mahfesığmaz mah. 79113 Sok A.Timur Apt. altı B/Blok No:9 Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0505 221 15 40
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yılında kurmuş olduğumuz firmamız; Isı Yalıtımı (MANTOLAMA) başta olmak üzere İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri ve İzolasyon sektörlerinde faaliyet göstermekte dir.
    Birincil görevimiz; yaşadığımız değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiğimiz müşterilerimizin en değerli varlıklarının evleri olduğu bilinciyle, Isı Yalıtımı (MANTOLAMA) ve Su Yalıtımıdır.
    2012 Yılında da çeşitliliğimiz artırarak; Epoksi Zemin Kaplama, Poliürea Su Yalıtımı, Poliüretan Su yalıtımı ve Poliüretan Enjeksiyon Alanlarında da tecrübeli personellerimizle Satış ve Uygulama Hizmetleri Vermekteyiz.
    Çözüm Ortaklarımız; AB SCHOMBURG, MAPEI, BASF, ROCKER, İZOCAM, JOTUN ve FİLLİ BOYA
  • (ALPER YAVUZ)

    Korkut Reis Mah. Cihan Sok. Özbayrak İş Hanı 1/26 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 806 26 36
    Şirket Web Sitesi: www.mirayyapidekor.com
    Miray Yapı Dekor Ankarada ev ve ofis dekorasyonu alanında hizmet veren bir firmadır. Dekorasyon hizmeti işin büyüklüğü veya küçüklüğü gözetmeksizin profesyonel bir iş olarak algılanması gereken bir hizmettir ve yalnızca konusunda uzman ve bu işi meslek olarak edinmiş kişiler tarafından organizeli olarak yapılmalıdır. Bu tarz uzman kişileri bünyesinde barındıran firmamız siz değerli müşterilerimize en yaratıcı ve mimari fikirleriyle hizmet ve destek vermektedir.
    Firmamız dekorasyon alanlarında uzman ekibi ile istek ve ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde algılayıp, olabildiğince ekonomik maliyetlerle taleplerinizi yerine getirmeye çalışmaktadır.
  • (SEDAT ORAK)

    Cumhuriyet Mah. Şehit Üst. Mesut Beyazıtlı Cad. Güner Sitesi No: 6/1 Ataevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ATAEVLER
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 452 14 41
    Şirket Web Sitesi: www.itinainsaat.net
    Bursa nın çeşitli bölgelerinde binlerce daire, çok sayıda işyeri ve konut projesi, okul ve plaza inşaatını hayata geçirdi. Kuruluşundan bugüne kadar, müşterileriyle kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratarak büyüdü. 15 yıllık bilgi, birikim ve deneyimini estetik, teknoloji, lüks ve konfor ile birleştirerek bugüne kadar imza attığı tüm projelerinde itina ile fark yarattı..
  • Haznedar Mah. Ergene Sk. No:4/B Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN
    Diğer Sektörler, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 561 19 95
    Şirket Web Sitesi: www.sutesisatistanbul.com
    http://www.tesisatekibi.com/
    Baz Yapı Tesisat | Su kaçağı bulma, Petek Temizleme, Kalorifer Temizleme
    İstanbul su kaçağı bulma hizmeti veriyoruz. Su kaçak tespiti termal kameralarımız ile belirleniyor. Kısa sürede tespit edilen bu su kaçağının bulunduğu yer ekibimiz tarafından belirlenip sadece ilgili alan küçük bir şekilde kırılıyor, yani evinize zarar gelmeden kırmadan dökmeden su kaçağını tespit ediyor ve sorunlu alana müdahale ediyoruz.
  • Egemenlik mh. 6088 Sk. NO:11 İşkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - İŞKENT
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 436 15 10
    Şirket Web Sitesi: www.erdogduas.com
    Kaba ve ince İnşaat malzemeleri toptan ve perakende satışı. Mobilya imalatı üretim ve montajı.Kamu ve özel sektör taahhüt işleri. Dekorasyon . Hafriyat ve nakliyat hizmetleri.
  • (SERKAN ALACATLI)

    Şaraphane cad. Nimet sok. No:3 Merkez, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 260 04 47
    Şirket Web Sitesi: www.detaydekorasyon.com.tr
    Detay dekorasyon ve mobilya, Dünyaca ünlü FRANKE markasının Tekirdağ Münhasır Mağazasıdır. Firmamızda tüm Franke ve Dominox ankastre ürünlerini bulabilirsiniz.
    Ayrıca Akrilik tezgah adı verilen (SOLID SURFACE) mutfak tezgahlarının imalatcısıdır.
    Frankenin kusursuz hizmet anlayışı ile sizlere sunulan SOLID SURFACE doğal görünümü le mutfak, banyo,, ofis, sağlık kuruluşları, otel, kafe, ve restoran gibi pek çok profesyonel ya da dekor gerektiren alanda, birbirinden farklı 54 renk seçeneği ile hayalinizdeki tasarımı gerçekleştiriyor.
    Mutfaklarınızda sınırsız tasarımlar sunuyor ve bünyemizde bulunan mobilya imalathanemizde her tür mutfağı tasarlayıp. Hayata geçiriyoruz..
    Detay Mimarlık ve dekorasyon olarak yaşam alanlarınızı baştan aşağıya değiştiriyoruz, sizler için ferah konforlu yaşam alanları sunuyoruz. Kalitemiz ve fiyatlarımız ile her bütçeye hitap ediyoruz.
    Kaliteyi en uyguna bulmak hiçte zor değil bunu sizin için biz yapıyoruz. Hayalinizdeki mutfağı, banyoyu, evinizin her bölgesini, iş yerinizi sizler için baştan aşağı değiştiriyoruz.
    Dijital ortamda müşteri ile birlikte hazırlanan projeler ve tasarımlar ile her aşamayı birlikte ilerliyor ve size özel yaşam alanları yaratıyoruz.
    İmalat, Montaj, Pazarlama ve idari birimleri ile şirketleşmenin önemini vurgularken, kalite anlayışını ise TS-EN-ISO 9001: 2000 sertifikası ile tamamlamış ve yeni hedeflere doğru ilkeleri doğrultusunda yol almaktadır.
    Sizi konuğumuz olarak bekliyor ve HAYALLERİNİZDEKİ EVLERİ,MOBİLYALARI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEYE davet ediyoruz.
  • (FERHAT FERMAN)

    Sahibata Mah. Sabır Sk No: 9/A Meram-KONYA Çarıklar, Meram, Konya
    KONYA - MERAM - ÇARIKLAR
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 342 27 24
    Şirket Web Sitesi: www.konyaboyabadana.com
    FERMAN;Konya boya badana,boyacı Konya,boya badana firması Konya,Boya ustası,Konya Boyacı,Boya Badana Ustası Fiyatları,Selçuklu Boyacı,meram boyacı,karatay boyacı,boya badana firması firmaları,boya badana fiyatı fiyatları,konya boyacı,Boya ustası,boya boyacı ustası,boya badana ustası,boya badana nasıl yapılır,boya badana fiyatları,boya badana yapmanın püf noktaları,boya badana renkleri,boya badana malzemeleri,boya badana nedir,
  • MERKEZ MAH AYIŞIĞI SOKAK NO4512 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.530 343 28 35
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    İSTANBULU İZMİRE GETİRDİK
  • (SERKAN ALTUNKAYA- MUHAMMET İNAN ÇEVİK)

    bursa erikli Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.506 137 82 32
    Şirket Web Sitesi: www.kalenderyapi.com
    Firma kuruluşundan önce 2011 yılından 2014 yılına kadar Çeviksan Yapı İnşaat adı altında Taşeron Firma olarak hizmet vermiş olup isim değişikliği yaparak 2014den bu yana “Kalender Yapı İnşaat “ ismiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kalender Yapı İnşaat . Şuan Bursa Nilüfer deki Şubesinde hizmet vermektedir . Kuruluşundan bu yana farklı sektörlere verdiği hizmetlerle gerek kamu, gerekse özel sektörde Türkiye’nin yeniden imar edilmesi sürecinde saygın ve güvenilir bir firma olarak yerini almıştır. Büyümesini istikrarlı bir biçimde sürdüren Kalender Yapı İnşaat teknik kapasitesini de vaynı zamanda arttırmıştır. Bu büyümeyle birlikte Kalender Yapı İnşaat nitelikli ve deneyimli personeliyle kaliteden ve güvenlikten taviz vermeksizin inşaat sürelerini ve maliyetlerini azaltan yeni teknolojiler kullanmaktadır. Kalender Yapı İnşaat Çeviksan Yapı İnşaat tecrübesiyle 4 projeyi başarıyla tamamlamış olup halen 2 projeyi de sürdürmektedir. Taahütün deki işlerde “en iyi kalitede, en kısa zamanda ve tam müşteri memnuniyeti ” gerçekleştirme ilkesi ile çalışmaktadır.
    Gerçekleştirilen projelerin her aşamasında sürekli takip ve denetim, Kalender Yapı İnşaat’ ı çevre, sağlık ve güvenlik konularında da rakip firma ve kuruluşlardan ayırmaktadır. Her türlü büyük inşaat projelerini gerçekleştirebilecek altyapısı oluşmuş olan Kalender Yapı İnşaat, günümüzün hızla değişen koşullarına paralel olarak kendisini kanıtlamıştır. Kalender Yapı İnşaat taahütlerini zamanında ve en iyi kalitede yerine getiren, ilkeli, güvenilir ve saygın bir kuruluştur.

    GELECEGİNİ İNŞAA EDİYORUZ.
  • (ERHAN SOYKAN)

    Camiatik mh. Anıt sk. no:41 d:1 Kadınlar denizi, Kuşadası, Aydın
    AYDIN - KUŞADASI - KADINLAR DENİZİ
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 771 06 03
    Şirket Web Sitesi:
    Her türlü tamirat tadilat işleriniz özenle söz verilen zamanda yapılır.
    Boya, Marangoz, Elektrik, Su tesisatı, Yer döşemesi, Çatı yenilemesi, Bahçe düzenlemesi vs. işleriniz özenle yapılır işlerinizi tek elden tek muhatapla takip edersiniz
  • (MERVE ÜLKER)

    Ayazağa Mah. Kemerburgazyolu cad. No:6 Ayazağa/İst Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 289 00 11
    Şirket Web Sitesi: www.idealkabin.com.tr
    Kompakt Laminant Wc Kabinleri, Pisuar ara bölmeleri, soyunma dolapları Islak hacim aksesuarları... gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.
  • hürriyet mahallesi 1731 sk NO:7 Altınçağ, Dörtyol, Hatay
    HATAY - DÖRTYOL - ALTINÇAĞ
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 356 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur. YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir. Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.
  • (GÜVEN LEVENT TEOMETE)

    Onur mh. Duru plaza N1/77 Balçova, İzmir
    İZMİR - BALÇOVA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 279 11 00
    Şirket Web Sitesi:
    Toprak Beton Demir İnşaat Malz. San.LTD.ŞTİ.
  • (MEHMET YURT)

    Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Şirketimiz 1960 yılından bu yana siz degerli müsterilerimize hizmet vermektedir.
    İmalatlarımız :
    Apartman giriş kapısı, Ferforje, pencere demiri , Bahçe korkulukları, Çatı ve oluk, Çardak, Çiçeklik , Sehpa , Posta kutusu , Apt. boşluğu aydınlık tamir ve yenileme işleri...
  • (ÖMER KERVAN)

    ŞEHİT HİKMET ALP CD. Ş.BÜNYAMİN SK. NO:2/A MALTEPE/İSTANBUL Feyzullah, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - FEYZULLAH
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 338 14 66
    Şirket Web Sitesi: www.kervanmuhendislik.com
    KENTSEL DÖNÜŞÜM - PROJE - İNŞAAT
  • PEKER MAH.1704 SOK 1/a MANİSA KÜLTÜR SİTESİ ARKASI TEDAŞ SIRASI Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.236 231 75 71
    Şirket Web Sitesi: manisatemizlik.org
  • DİKMEN BALGAT MERKEZ Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • ÇANKAYA BATIKENT SİNCAN DİKMEN MERKEZ Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • Kocasinan Cad. No: 84 Ferhatpaşa / Samandıra Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2008 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 661 11 93
    Şirket Web Sitesi: www.akinanyapi.com