APARTMAN, BİNA TADİLAT GÜMÜŞHANE FİRMALARI

Apartman, bina tadilat

sektörüne ait

Gümüşhane firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Demetgül Mahallesi 412/1 Sokak( eski 8 sokak) Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.544 622 64 21
    Şirket Web Sitesi:
    ERKBİR İNŞAAT ISI YALITIM DEKORASYON firmamız ile degişen inşaat ve ısı yalıtım sektöründeki tüm yenilikleri takip ederek deneyimlive tecrübeli profesyonel usta kadromuzla müşterilerimizin beklentisinikaliteli malzemyle kaliteli uygulamayı birleştirerek müşteri mali degerlerini korumak gayesiyle çabalarımızı ön planda tutarak özenle iş güvenligi önlemini şartlar dahilinde üst seviyede tutarak sağlam ve düzgün şekilde imalat uygulamalarımızı iş sahibi kişiler kurumların beğenisi ve taktirini kazanmak gayreti içinde zamana uygunüretmeyi ilke edinerek iş alanlarımızda hizmetler vermekteyiz
  • (HATİP KAÇAN)

    ADANA Merkez, Adana
    ADANA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.538 585 28 99
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur.
    YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir.
    Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir.
    TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.
  • (SÜLEYMAN KARAKAYA)

    71 Evler Mah Cumhuriyet Bulvarı No:300 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.537 016 20 93
    Şirket Web Sitesi: www.karakayayapi.com.tr
    Firmamız Eskişehirde boya ve yapı kimyasalları satış ve uygulama işleri, alçı satış ve uygulama işleri , inşaat malzemeleri satışı, inşaat kaba sıva, ince sıva, alçıpan uygulaması, mantolama, iç ve dış boya işleri, anahtar teslim olarak yapmaktayız.
    Kaliteli işçilik ve zamanda teslim firma ilkemizdir.
  • (CEM ÖZER)

    OSMAN GAZİ SOK. İLHAN BEY PAT. NO : 9/1 Ondokuz Mayıs, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - ONDOKUZ MAYIS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 881 08 00
    Şirket Web Sitesi: www.dorumimarlik.com
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA SU İZOLASYONU ÇATI İZOLASYONU DEKORASYON MUTFAK BANYO DOLAP.
  • (MUAMMER DEMİR)

    Süleymanbey Mah. istiklal cad. Üstündağ Apt No:108 Merkez, Yalova
    YALOVA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.541 922 29 42
    Şirket Web Sitesi: www.adaksuyapi.com
    DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;
    BİZ ADAKSU YAPI EKİBİ OLARAK, SİZLERİN EVİNİ, APARTMANINI VE BİNANIZIN ISI YALITIMINI YAPMANIZ İÇİN EN UYGUN FİYAT VE TEKLİFLERLE İMKAN SUNUYORUZ.
    SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ BU FIRSATI KAÇIRMAMANIZI DİLERİZ.
    7/24 BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ, ARADIĞINIZ TAKDİRDE 24 SAAT İÇİNDE ÜCRETSİZ KEŞİF ELEMANLARIMIZI GÖNDERİP BİNANIN DURUMUNU VE YAPILACAK İŞLERDE SİZİ BİLGİLENDİRECEĞİZ.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (İLKER BOZKURT)

    inönü cad. no:41 Halilrıfatfaşa, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HALİLRIFATFAŞA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Aralık 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 255 54 44
    Şirket Web Sitesi: www.izmirturkcati.com.tr
    İZMİR TÜRK ÇATI olarak 1984 yılı itibari ile tüm dış ve iç mekan yapı uygulamalarında bulunmuş görev almış ve şuan İzmir çevre il ve ilçelerine sektörümüzde hizmet vermekteyiz.

    İç mimari çizim, proje, yapı uygulaması, alt yapı ve zemin müteahhitliği olarak şantiye şartlarına uygun ekip ve ekipmana sahip gerekli tüm resmi kurumlara uygun iş prensibimizle,

    Siz müşterilerimize en iyi şekilde uygun hizmeti vermek geleceğin modern mimari yapılarına sizlerle beraber çözüm üretip uygulamaktayız.
  • yunuseli mah. hüseyin kanalıcı cd. no :33 Yunuseli, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - YUNUSELİ
    Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 248 47 37
    Şirket Web Sitesi:
    amerikan kapı,mutfak dolabı,parke,aluminyum küpeşte,ahşap merdiven,işleriniz incelikle yapılır
  • MEHMET AKİF MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI OTOGAR KARŞISI NO:283 C Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.541 735 00 02
    Şirket Web Sitesi: www.betongyapi.com/
    GAZ BETON ADIYAMAN BAYİİ
  • Kutlu Mah Dereboyu Cad.No 62/A Mamak Ankara Akdere, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - AKDERE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 365 25 00
    Şirket Web Sitesi: www.atilimisi.com
    Atılım Doğalgaz Mühendislik Firması olarak kurulduk,ana faaliyet konusu olarak;toptan,taahhüt,proje ve mühendislik hizmetlerini sunmaktayız.

    Müşteri memnuniyeti endeksli çalışan firmamız,eğitimli ve uzman ekibiyle,AVM,Toplu Konut ve İş Merkezlerine toptan malzeme tedariği,mekanik tesisat imalatı ve projelendirme yapmaktadır.İleri teknolojiye sahip kombi,kazan,merkezi ısıtma sistemleri,kat kaloriferi,brülör,pompa,hidrofor,radyatör ve yardımcı malzemelerini çok uygun koşullarda tüketiciyle buluşturmaktadır.
    Hizmetlerimiz:-Doğalgaz Tesisat,Gaz Dönüşüm,Proje,Taahhüt.-Sanayi ve Ticari İşletmeler için Mekanik Tesisat ve Uygulama.-Yerden Isıtma.-Doğalgaz İç Tesisatı.-Sıhhı Tesisat Uygulama.-Konutlarda Kat Kaloriferi.-Havalandırma.-Paslanmaz Çelik Doğalgaz Bacası.
  • (NECDET KARSLI)

    MARAŞAL ÇAKMAK MAH:HÜRRİYET CAD:NO :24 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 276 15 85
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatfirmam.com
    Firmamız 2006 yılında faaliyetine başlamıştır. Kısa süre içerisinde yılların vermiş olduğu iş terbiyesi, dürüstlük, müşteri memnuniyeti ve sektör içerisindeki iş tecrübemizle hedeflerimizi gerçekleştirmekteyiz.
    Sektördeki uzun yıllar süren birikimimizle sizler için en iyi modelleri kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme ile en iyi koşullarda bir araya getirmek için süren çabamızı, bizimle çalıştıktan sonra sizinde takdir edeceğinizi biliyor ve sizlere daha iyi hizmet ilkemizi hiçbir zaman terk etmeyeceğimizin garantisini veriyoruz.
  • MERKEZ MAH NO 1221 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    dekorasyonun güler yüzü
  • İNÖNÜ CAD NO 12321/12 Üçyol, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇYOL
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    İZMİR DE İNŞAAT ALANINDA TÜM TAŞERONLUK,KALFALIK İŞLERİ DENEYİMLİ KADROMUZLA YAPILIR.DEKORASYON,TADİLAT,İZOLASYON,ŞAP,EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA,EPOKSİ BOYA,SES İZOLASYON,AKUSTİK İZOLASYON İŞLERİ YAPILIR.SES İZOLASYON İZMİR BAYİLİĞİ,EPOKSİ BAYİLİĞİ
  • (FECRİ DURAN)

    SARAYKENT MAH. ŞÜKRÜ BALCI CAD. NO:154 Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mart 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.326 227 10 73
    Şirket Web Sitesi: www.decosanmobilya.com
    Hatayda 20 yılı aşkın dekorasyonve mobilya üretimindeki tecrübemizi decosan marka ile mutfak, kapı, banyo, ofis ve özel mobilya üretimleri gerçekleştirmekteyiz.
  • (MEHMET EMİN ÖZÇAM)

    istiklal mahallesi geltat karşısı Serdivan, Sakarya
    SAKARYA - SERDİVAN
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.264 275 33 45
    Şirket Web Sitesi: www.teknikyikim.com
    Kurucusu Kenan ERER olan TEKNİK YIKIM, 1984 yılında Sakaryada hafriyat firması olarak kurulmuştur. Firmamız çevre il ve ilçelerinde temel dolgu, kazı ve hafriyat çalışmalarını sürdürmekte olup 2001 yılında bünyesine bina yıkımı beton kırımı ve tadilat işlemlerini de eklemiştir. Bu işlemler ile Sakarya çevre il ve ilçelerinde görevini sürmekte olup müşteri memnuniyetini devam ettirmektedir.
  • birlik mahallesi merkez Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • UNCUBOZKÖY Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 395 20 41
    Şirket Web Sitesi: www.facebook.com/erkaninsaat
  • Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 258 90 54
    Şirket Web Sitesi:
  • Hatay, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HATAY
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 231 04 56
    Şirket Web Sitesi:
  • Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 364 31 46
    Şirket Web Sitesi: