AMERİCAN SİDİNG ULA MUĞLA FİRMALARI

American siding

sektörüne ait

Ula Muğla firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ZÜHTÜ DEMİREL)

    Abdurrahmangazi Mah. Burçak Sk. No.6/1 Sancaktepe / İstanbul Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 561 57 52
    Şirket Web Sitesi: www.zedizolasyon.com.tr
    İzolasyon Firması Olarak Çatı İzolasyonu, Su İzolasyonu ve Dış Cephe Sistemlerinde Tecrübeli Kadromuzla İstanbulun Heryerine Hizmet Vermekteyiz
  • (İBRAHİM KARAKUTUK)

    fatih mahlesi cumhuriyet caddesi no 15 Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Geçerli Cep Telefonu
    Uzun yıllardır inşaat sektöründe uygun ekipman tecrübeli ekibiyle çalişmakta bulunan firmamiz kocaeli ve çevre illerde sizlere hizmet vermeye devam ediyor türkiye genelinde yaygınlaşan ve 01, 01, 2013 tarihde yasa ile mecburu olan ısı yalıtımı (mantolama) uygalma işinde oldukca başarili olan firmamız sizlerinde yapilarınizn yüzünü güldürmeye dewam ediyoruz kullandıgımız malzeme 1.inci sınıf olup yapıtıgımız uygulamalara 2 yıl garanti vermektedir. kısa sürede ve uygun fiyatlara ısı yalıtım(mantolama) işinde sizlerin tercihi olmaktan gurur duyariz
  • (GÖKALP ŞENTÜRK)

    KARABAŞ MAH. SÜLEYMAN PAŞA SOKAK NO:16\1 Saraybahçe, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - SARAYBAHÇE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 311 63 08
    Şirket Web Sitesi: www.kocaeliasist.com/
    KocaeliAsist hizmetleri ekonomiktir" önermesini doğru anlamak adına şunu belirtmekte yarar görüyoruz; Hizmet fiyatlarımız en ucuzdur demiyoruz, en ekonomiktir diyoruz. En ekonomikten kastımız; işi yaptıranın bütçesine göre, en yüksek verimi alabileceği malzeme ile bütçeye uyan en üst düzeyde işçiliği bir araya getirmek ve mümkün olan kısa teslim süresini hedeflemektir. Daha somut bir örnek vermek gerekirse; herhangi bir işin 20.000TLye de, 40.000TLye yapılabileceğini vurgulamak gerekir. Bütçesi 20bin TL olan bir işveren için "en ekonomik" ürünler ile bütçesi 40bin TL olan işveren için "en ekonomik" ürünler muhakkak farklı olacaktır. İşte tam da bu nokta da; KocaeliAsist, bütçeniz ne olursa olsun sizin için "en ekonomik" kaliteyi, sınıfının en iyisi işçilikle buluşturur.
  • (NAZIM ÇAYIR)

    Bahçelievler Mah. Namık Kemal Sk. N0:18/2 Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.222 290 10 83
    Şirket Web Sitesi: www.ascatiinsaat.com
    Firmamız 2006 yılından itibaren yapı sektörü içinde çatı ve kaplamaları uygulama alanında faaliyet gösteren şahıs firmasıdır. Firma olarak müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmak, değişime ve gelişime açık olmak, konusunun en iyisi olmaya dair inançlı ve hevesli olmak, üstün iş ahlakı ile dürüst çalışmak, en önemli sermayemizin insan kaynağı olduğunu vurgulamak. "Kalitede Süreklilik", "Uygun Fiyat", "Karşılıklı Güven" ve "Dürüstlük" vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.
  • nevşehir Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.384 212 40 20
    Şirket Web Sitesi: www.izoluxnevsehir.com
  • (ONUR ÖNEMLİ)

    Paşaköy Mah 18.Mart Cad Işıl Sok No:51 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 661 30 18
    Şirket Web Sitesi: www.thermosiding.com.tr
    THERMOSİDİNG cephe kaplama malzemeleri ile, dış cephede ısı yalıtımı, estetik ve teknolojinin mimarı olan firmamız; kaplama ürünleri ile kendine özgün formlarda sunduğu yeni nesil EPS kaplama elemanlarına ilaveten cepheler için geliştirdiği cephe süs elemanları ile birlikte dış cephede eşsiz komple çözümler üretmiştir. Her birisini birer ilke imza atarak ürettiği çözümlerle çok sayıda binaya kalite, estetik ve prestij kazandırdı. Ancak, daha üstün kalitede daha iyi ürünler sunmak arzusuyla sürekli Ar-Ge ve mühendislik çalışması yaparak geliği bugünkü noktada; firma, ülkemizin gurur kaynağı olan ileri teknoloji THERMOSİDİNG marka ürünleri, dış cephe kaplama teknolojisindeki en son noktadır.
  • İstiklal Mah. İkieylül Cad. Gökdemir İşmerkezi No:28 D:20 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.222 233 66 06
    Şirket Web Sitesi: www.eskişehirizolasyon.com
    THERMOCOAT EKOLOJİK YALITIM SIVASIDIR.
    Tamamen doğal malzemelerden üretilen ekolojik yalıtım sıvası ThermoCoat, tek başına uygulanarak ısı, su, ses ve yangın izolasyonunu aynı anda sağlayan bir ürün olarak tartışmalara son noktayı koyuyor. ThermoCoat, yapıların temelden çatıya kadar her kademesinde yer alan dış cephe, çatı, iç cephe ve zeminlerde kullanılan çeşitleri ve ekonomik fiyatı ile öne çıkıyor.
    THERMOCOAT EKOLOJİK YALITIM SIVASI İLE ISI, SU, SES YALITIMI VE A1 KATEGORİSİNDE YANGIN YALITIMI.
    DENEYİMLİ USTALARIMIZLA BİNA MANTOLAMASI.
  • 1443 Sokak No:2/A Tesisat İş Merkezi B Blok Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 433 95 17
    Şirket Web Sitesi: www.sgyapi.com
    1994 tarihinde faaliyetlerine başlamış olan şirketimiz aynı yıl Markem A.Ş. bayisi olmuştur. Daha sonra Markem A.Ş.'nin Saint-Gobain Weber S.A. grubu ile birleşmesinden sonrada Saint Gobain Weber Markem A.Ş.'nin de bayisi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

    Şirketimiz kurulduğu günden beri her türlü taahhüt işleri ile toptan ve perakende yapı kimyasalları ve inşaat boyaları satışları yapmaktadır.

    Ege bölgesinde her türlü Weber -Markem A.Ş. ürünlerinin en uç noktalara kadar dağıtımını yapan şirketimiz yetişmiş kalifiye elemanlarımız ve gerekli araçlarımız ile hizmeti hem sorunsuz, hem de daha hızlı yapmaktadır.

    Halen İzmir Yeni Halimağa çarşısında Weber -Markem ürünlerinin sergilendiği bir showroom da hizmet vermektedir.

    Genişleme kararı alan şirketimiz 1998 yılında SGH inşaat Ltd. Şti.'ni kurarak taahhüt alanında daha da güçlenmiş, Bundan sonra da büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir.

    Gerekli olan her türlü araçlar ile siparişlere anında cevap veren şirketimiz il dışında kalan bölgelere de daha iyi hizmet verebilmek için mümkün olduğunca hızlı hareket etmektedir.

    Ege bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye çapında da Taahhüt alanında hizmet vermekte olan SGH İnş.Paz.Taah.Tic.Ltd.Şti. ile de her türlü inşaatla ilgili problemlere anında çözüm ekibi olarak hizmet vermekteyiz.

    Gerekli olan her türlü araç, profil iskele, motorlu asma iskele ve mobil iskelemiz ve kalifiyeli ustalarımız ile hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet vermekteyiz.

    Ürünlerimiz
    + Seramik Uygulamaları
    + Dış Cephe Uygulamaları
    + Dış Cephe Isı Yalıtım Uygulamaları
    + İç Cephe Uygulamaları
    + Su Yalıtım Uygulamaları
    + Teknik Uygulamalar
    + Zemin Uygulamaları
  • (YASEMİN KAPLAN)

    Yelki San.Sit.D-1 Blok No:10 Yelki, Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE - YELKİ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 215 15 15
    Şirket Web Sitesi: www.merdizayn.com.tr/
    Firmamız paslanmaz çelik malzeme ağırlıklı olmak üzere yapıların korkuluk,kaplama, canopy, bayrak direği,reklam yazıları,su tankları,banko,asansör kapı soveleri,süpürgelik,kapı tekmelikleri,havuz merdiveni,mağaza askılıkları ve bunların aksesuarları gibi imalatlar yanında çelik merdiven ,çelik çatı,çelik kapamalar gibi imalatlarda yapmaktadır.
    İmalatlarımız müşteri isteklerine uygun tasarım,proje,statik hesap,montaj dahil olmak üzere anahtar teslimi olması yanında korkuluk aksesuarları satışımız da vardır.
    Firmamız 1985 yılında Ankarada Bedirsan Cam olarak faaliyetlere başlamıştır.ilk etapta cam ve cam aksesuarları ile faaliyetlerine devam etmiştir.
    Cam aksesuarlarında paslanmaz çeliği sıkca kullanmış ve paslanmaz çelik ile aksesuar
    konusunda aşama kaydetmiştir.
    1998 yılında faaliyetlerini paslanmaz çelik konusunda ,İstanbulda devam ettirmeye karar vermiş ve Merdizayn İnşaatı İstanbulda kurmuştur.
    İstanbuldaki faaliyetlerde paslanmaz çelik imalatlar artık birinci plandadır.
    Paslanmaz çelik ile yaptığı korkuluk,kanopy,kaplama,konstrüksiyon,bayrak direği, tabela, lazer kesim yazılar gibi imalatlar asıl işi olmuştur.
    Proje tasarımı ve detay çözümleri konusunda yaptığı uygun çözümler sonucu, müşteri isteklerinide dikkate alarak faaliyetlerini kendi standart imalatları yanısıra özel proje çalışmalarına da yönlendirmiştir.
    Merdizayn inşaat 2000 yılından 2002 yılına kadar Atatürk Hava Limanı yeni dış hatlar
    terminalinde otopark korkulukları,Kapı hava perdelerinin konstrüksiyon ve kapamaları , Asansör kapı söveleri,p.çelik sac süpürgelik ve kapı tekmelikleri,İç mekanda cephe kaplamaları,İstanbul metrosu p.çelik korkulukları,Atatürk Olimpiyat Stadının aydınlatma sistemlerinin konstrüksiyonları, Real Practikerin bazı mağazalarının korkuluk ve araç bariyerleri İş Bankası merkez binasının grill kapaklar ,Hacettepe Hastanesinin kanopy işleri gibi proje tasarımı,detay çözümü ve statik hesap gerektiren işleri başarı ile tamamlamıştır.
    Merdizayn İnşaat bugün yine paslanmaz çelik ağırlıklı olmak üzere proje,tasarım,statik
    hesap gerektiren metal işleri yapmaktadır.
    2013 Yılından itibaren Merdizayn İzmir şubesini Güzelbahçede Açarak hizmet vermeye başlamıştır.
  • Kilit Sok. No:73 (Kandıra yolu Seymen Koleji karşısı) Yahyakaptan, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - YAHYAKAPTAN
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.kupapen.com
    Winsa Kocaeli üretici bayii, Tepe Safe Çelik Kapı Marmara Bölge Bayii, Alüminyum doğrama ve dış cephe kaplama...

    1973 yılında, demir doğrama ve kepenk imalatı ile başlayan serüven, 1980′li yıllarda popüler olmaya başlayan alüminyum doğrama ve panjur imalatı ile devam etti. Kısa sürede sektörde sözü geçen firmalar arasına giren Kupa Panjur ve Kupa Alüminyum bir marka haline geldi. 1989 yılın da PVC pencere satışına başlayan Kupapen, halen güven ile aynı anlamda kullanılıyor. O zamanlar Dünya Bankası’ndan çok zor alınan teşvik kredisini alan Kupapen, sektörde daha PVC pencere tanınmazken üretime başlar, yıllar içerisinde herkesin memnun kaldığı bir marka haline gelir. 2008 yılında winsa/inoutic bayisi olarak yola devam etme kararı alan Kupapen, kurucu ortakları konumunda olduğu Onel A.Ş. ile üretim kalitesini sektörün ötesine taşıyarak, yine sektörün ilklerini gerçekleştirmiş bulunmaktadır.Onel A.Ş. 5000m2 kapalı alanda en gelişmiş teknoloji ve makine parkuru ile yarınları bugünlere taşıyor.CNC tezgahlar ile profesyonel üretimin en üst seviyesinde, kalitenin gerektirdiği şartlarda kullanılan aksesuarları ile Türkiye’deki en kaliteli pencere üretimi konusunda iddialı olan Onel A.Ş. Kupapen gibi köklü bir firmanın profesyonel montaj ekibi ile siz müşterilerinin istekleri doğrultusunda en iyisini sunmayı amaç bilmiştir.
  • BOLU MERKEZ Mudurnu, Bolu
    BOLU - MUDURNU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 626 59 79
    Şirket Web Sitesi: www.spreyx.com
  • Cami Mah. İstasyon Cad. Horosan Sok. Eker Apt. B Blok No:1/2 Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 701 12 60
    Şirket Web Sitesi: www.bngmetal.com
  • Bilge sok no 2 b blok 7/6 Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 451 89 30
    Şirket Web Sitesi: www.ozuminsaat.com
  • (SALİH AKGÜL)

    Haşim işcan cad. Tuğtaş1 İşhanı NO:12 K1/108 Reyhan, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - REYHAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 223 45 50
    Şirket Web Sitesi: www.akgdizayn.com
  • SAMANYOLU CADDESİ KAYACAN SOK 116 Soyak Yenişehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - SOYAK YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 533 02 98
    Şirket Web Sitesi: www.powersprey.com
  • Yeni mah.Peyamisefa sk.no2 SOGANLIK/KARTAL Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 452 91 60
    Şirket Web Sitesi: hilalplastikltd.com
  • (MURAT GÜVEN)

    GÜLVEREN MAH. MAMAK ANKARA Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 786 51 39
    Şirket Web Sitesi: www.güvendekorasyon.net
  • sanayi sit hüyük konya Hüyük, Konya
    KONYA - HÜYÜK
    Cephe Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 543 21 33
    Şirket Web Sitesi:
  • (ALPER SARIKILIÇ)

    UŞAK O.S.B. 105 CADDE, NO 293-295 Merkez, Uşak
    UŞAK - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.276 266 81 55
    Şirket Web Sitesi:
  • Büyükdere Cad. Naci Kasım Sk No :1 /9 İstanbul Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 216 44 20
    Şirket Web Sitesi: www.3dmimarlik.net