AMBALAJ SANAYİ KARAKOÇAN ELAZIĞ FİRMALARI

Ambalaj sanayi

sektörüne ait

Karakoçan Elazığ firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Hacı Yusuf Mescit Mah. Limonlu Sokak No: 9 Karatay - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 342 57 15
    Şirket Web Sitesi: www.cetinmetalkonya.com
    ÇETİN METAL;Konyada metal çöp kovası kutusu,açık alan çöp kovası kutusu,metal çöp kovaları,park bahçe çöp kovası,metal sıvama,Konya sıvama firmaları,metal sigaralık fiyatı fiyatları,çöp kutusu imalatı,metal çöp sepeti,tekli ikili çöp kovası kutusu,üçlü çöp kovası sepeti kutusu,boyalı çöp kutusu kovası sepeti,paslanmaz çöp kutusu kovası sepeti,şehir parkı çöp kutusu sepeti kovası,Metal bank,ahşap oturma bankı fiyatları,bank imalatı,park bahçe bank imalatı, Metal Oturma Bank Fiyatları,Dış Mekan Küllük Fiyatları,ayaklı küllük,Ayaklı Çöp Kovalı Kule Küllük,ayaklı metal küllük imalatı,paslanmaz ayaklı küllük,Baca döneri, döner baca fiyatları,döner baca şapkası fiyatları,esmatik baca döner aspiratörü fiyatları,döner baca aspiratörü,baca fırdöndü fiyatları,baca aspiratörü fiyatları,baca fırıldak fiyatları,kömür kovası,soba kovası imalatı,
  • (DEMET YILMAZ)

    Atakent mahallesi, Banka Blokları TK-2 Çarşısı 346/E, PTT Yanı Elvankent, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ELVANKENT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 260 25 26
    Şirket Web Sitesi: www.elvankentbaglicahaliyikama.com
    Elit Halı Yıkama, Elvankent halı yıkama firmalarından olup; halı yıkama, kilim yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama, koltuk yıkama ve halı kenarına overlok çekme hizmeti vermektedir.
    Halı yıkama, kilim yıkama, koltuk yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama, ve halı kenarlarına overlok çekimi konularında Elvankent, Etimesgut, Eryaman, Bağlıca,Çayyolu, Ümitköy ve Sincan bölgelerine hizmet vermekteyiz.
    Elit Halı Yıkama firması olarak, son teknoloji tam otomatik halı yıkama makinelerinde el-ayak değmeden ve ERA 111 halı şampuanla ile yıkanmaktadır.
    Halılarınızın, kilimlerinizin, koltuklarınızın, yorganlarınızın, battaniyelerinizin sağlıklı ve tertemiz yıkanmasını ve zamanında teslim edilmesini istiyorsanız lütfen bizi arayınız.
    Elvankent, Bağlıca,Eryaman, Çayyolu, Ümitköy, Etimesgut ve Sincan bölgelerine halı yıkama konusunda hizmet veren Elit Halı Yıkama işini profesyonelce gerçekleştirmekte ve halı yıkamada tavsiye edilen bir firma haline gelmiştir.
    Elit Halı Yıkama, müşterilerine halı yıkama konusunda 100 memnuniyet garantisi vermektedir.
    Müşterilerimizden gelen halı yıkama talepleri doğrultusunda çalışan firmamız, halı yıkama aşamalarını aşağıdaki sıralamayla gerçekleştirmektedir:
    1-Müşterimizin halı yıkama talebini aldıktan sonra müşterimizin adresine gider ve yıkanacak (temizlenecek) halılarını teslim alırız.
    2-Müşterilerimizden aldığımız halıları, makine halısı, yün halı gibi kategorilere ayırırız. Kirlilik, leke durumu, yıpranma durumunları firmamız peronelince kontrol edilip müşterimize hemen orada bu konuyla ilgili bilgi veririz.
    3-Müşterimize halı yıkama fiyatını bildirip müşterimizden halı yıkama (temizleme) alimatını alırız.
    4-Halıların üzerinde biriken kum, toz ve bakterileri çırparak bakterilerden korumaya yarayan toz alma makinemize müşterimizin halılarını atarız ve otomatik yıkama aşamasına geçeriz.
    5-Otomatik yıkama aşamasında, müşterilerimizn halıları kirlilik durumuna göre tam otomatik halı yıkama makinesine ya da yarı otomatik halı yıkama makinesine atılmaktadır. Bu makinelerde yürüyen konveyör sistemi mevcut olup, halı bant üzerinde ilerler ve bazı ünitelerden geçer.
    6-Bu aşamada halı sırasıyla ısıtma, şampuanlama, halının alt ve üst yüzeyinden fırçalama, durulama, vakumlama, rulo ve sarma işlemlerinden geçirilir.
    7-Halı sıkılıp kurutulduktan sonra yıkanıp durulanan halılar makinede yüksek devir uygulanarak sıkılma ve halı üzerindeki suyun arındırılması aşamasına geçilir.
    8-Havalandırma aşamasında her türlü pislikten ve mikroplardan arındırılmış olan halılar doğal ve sıcak ortamda kurutulmaya başlanır.
    9-Kurutulma aşamasından sonra kalite kontrolü yapılan halılar müşteriye teslim edilmek üzere bekleme salonuna alınır.
    10-Bu aşamada halıları teslim etmek üzere müşterimizi arar ve yıkanmış (temizlenmiş) halıların teslim edilmesi için randevu alırız.
    11-Halılar müşteriye teslim edilmek üzere paketlenir ve paketlenen halılar müşteriye teslim edilir.
  • (ALİ DEMİRCİ)

    Hacı Yusuf Mescit Mah. Özkafa Sok.No:97 KARATAY / KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler, Elektrik Tesisatı,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 342 11 91
    Şirket Web Sitesi: www.organiktarimmarket.com
    Organik Tarım Market organik gübre, organik sıvı gübre, damla sulama gübresi, yaprak gübresi, sıvı gübre, toprak düzenleyici, toprak dezenfektanları , tarım gübreleri ve organik gübre çeşitleri imalatı yapmaktadır.
    BYR ORGANİK TARIM 2011 yılında Konya da kurulmuştur. Firmamız damla-sulama gübreleri, özel sıvı ve toz karışımlı yaprak gübreleri, organik madde bazlı aminoasitler, organaminerel gübreler ve iz elementler üretmektedir. Üretimimizde kullandığımız hammaddeler Ph’ı düşük, bitki tarafından alınabilirliği çok yüksek, kalitesini ispatlamış maddelerdir. Dolayısıyla ürettiğimiz gübrelerin formülasyonları ve bu formülasyonlarda kullanılan özel maddeler sayesinde bitki tarafından alınabilirliği çok yüksektir. Firmamız çiftçimize teknik hizmet sunarak kaliteli ürünlerimizin tarım sektöründe daha fazla
    kullanılmasını sağlamaktadır.http://www.organiktarimmarket.com
  • Feritpaşa Mah. İfa Sokak No: 1/D Hayıroğlu, Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY - HAYIROĞLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 476 21 51
    Şirket Web Sitesi: www.asansorluevdenevekonya.com
    YAŞAR;Konya evden eve nakliyat,konyada evden eve nakliyat,asansörlü evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve nakliye,evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve nakliyat fiyatları,Konya evden eve taşımacılık,Konya evden eve nakliyat firmaları,evden eve nakliyat fiyatları,evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve taşımacılık,Konya nakliyat şirketleri,Konya nakliyat şirketi,konya evden eve taşıma şirketleri,konyadaki evden eve taşıma şirketleri,konya evden eve taşıma firmaları,konya evden eve nakliye,konya evden eve nakliyat,konya evden eve taşımacılık,konya evden eve nakliyat fiyatları,konya evden eve taşıma fiyatları,Konya Asansörlü Taşıma,Konya nakliyat,konyada nakliyat,konyadaki evden eve firmaları,Konya evden eve nakliyat firması,ev taşıma fiyatı Konya,evden eve fiyatları konya
  • (İBRAHİM AK)

    VARLIK MAHALLESİ TANZİMAT CADDESİ 11/A Akköprü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - AKKÖPRÜ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 342 21 85
    Şirket Web Sitesi: www.akhayvancilik.com
    ADAK AKİKA VE ŞÜKÜR KURBANLARINIZ HER TÜRLÜ HİJYEN VE DİNİ KURALLARA UYGUN BİR ŞEKİLDE KESİLİR VE SİZE TESLİM EDİLİR.
  • (NEJDET BEY)

    Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.muayeneeldiveni.gen.tr/beybi-eldiven.asp
    Firmamız Muayene Eldiveni, Muayene Eldiven, Muayene Eldivenleri, Beybi Eldiven, latex muayene eldiveni, pudralı muayene eldiveni satışı yapmaktadır.
  • (AYŞEGÜL ÇELİK)

    Cumhuriyet Mah. Esenyurt İstanbul Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 356 24 24
    Şirket Web Sitesi: www.faturabayiligiverenler.com
    TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN ONLİNE FATURA ÖDEME ŞİRKETLERİNDEN OLAN “FATURA BAYİLİĞİ VERENLER” YENİ BAYİLİK FIRSATLARI SUNUYOR
    Sahip olduğu çağdaş hizmet ve yenilikçi fikirleri ile Türkiye’nin 81 il ve 923 ilçesinde bayilikleri olan Fatura Ödeme Merkezi yeni bayilik fırsatları sunmaktadır. Modern pazarlama unsurlarını bünyesinde barındıran örnek bir şirket olan Fatura Ödeme Bayliği online fatura ödeme sistemini ilk kez başlatarak yeni fikirleri ile diğer firmalarla rekabet edebilmiştir
    Fatura Ödeme Merkezi Bayiliği yaparak gelir elde etmek istiyorsanız ve güvenli bir bayilik arıyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Fatura Ödeme Bayiliklerinin tamamı franchise sistemiyle faaliyet göstermekte olup kurumsal kimlikleri marka bilinci taşıyan işletmeler olup hepsi aynı kalitede hizmet veriyor. Fatura Ödeme
    Bir fatura ödeme merkezi bayisi hangi hizmetleri verir?
    Fatura Ödeme Fatura ödeme bayileri günü geçmiş ya da geçmemiş elektrik, su, doğalgaz, tüm cep telefonları gibi faturaların ödemelerinin alınmasını yapan birimlerdir. Bayilik sistemi ile aktif bayiimiz olan kişi ya da kurumların kazançlarını artırmak için sunduğumuz hizmetlerin çeşitliliği sayesinde müşterilerimiz çok daha fazla kazanç sağlamaktadırlar. Fatura Ödeme Bayiliği kurumlar ile bağlantılı çalışarak tüm Türkiye de online tahsilat yapabilmektedir.
  • (MANSUR MUSTAFA ARİFOĞLU)

    ÇETİN EMEÇ BULVARI NO:68/D Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Diğer Sektörler, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 284 86 60
    Şirket Web Sitesi: www.galaksigergitavan.com
  • (İZZETTİN ÖZPOLAT)

    gatem buğday borsası 7. blok no 4 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.342 230 37 99
    Şirket Web Sitesi:
  • (CENK VARDI)

    Eski yakacık cd. Atasayar Ap.No:15 Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL
    Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 353 96 74
    Şirket Web Sitesi: www.erayisguvenlik.com
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 552 27 28
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 257 33 78
    Şirket Web Sitesi:
  • K.Balıklı Ay Sk.N.30 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • 97 SOKAK NO: 14 PINARBAŞI İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 479 84 87
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 361 05 49
    Şirket Web Sitesi:
  • 505 SOK. NO.6/A ŞİRİNYER-İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 448 87 62
    Şirket Web Sitesi:
  • K.Balıklı Çeşme Sk.N.9 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 215 83 75
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 822 81 61
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 637 06 29
    Şirket Web Sitesi:
  • Duaçınarı Orman Sk.N.19 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 360 69 69
    Şirket Web Sitesi: