ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME, KAPLAMA LAPSEKİ ÇANAKKALE FİRMALARI

Alüminyum cephe giydirme, kaplama

sektörüne ait

Lapseki Çanakkale firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (OKTAY BAĞRIYANIK)

    YAKUPLU MAH. BEYSAN SAN. SİT. DEREBOYU CAD. NO:3 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 422 37 34
    Şirket Web Sitesi: www.elektrostatiktozboyaistanbul.com
    http://www.systemboya.com

    İKİTELLİ ŞUBE: İkitelli O.S.B. Atatürk Oto Sanayi Sitesi 6. Sk. No:171-
    172 İkitelli / İSTANBUL
    Tel: 0212 485 32 74 Fax: 0212 485 32 73 Gsm: 0532 632 34 45 -
    0537 396 17 14
    info@systemboya.com www.systemboya.com

    System Boya olarak,12 yıldır vermiş olduğumuz hizmetlerin verdiği tecrübe ile sizlere en doğru hizmeti verebilmek için değişmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Müşteri odaklı çalışma, tecrübeli, konusunda uzman 40 kişilik çalışan kadromuz, 4 adet servis aracımız, 7 adet fırınımız(ölüçülerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz) ve 4 şubemizle uygun teknolojik alt yapı desteğiyle çözümler üretmek amacıyla, hizmetinizdeyiz..
    Yenilikçi ve buluşçu çabaları destekleyip, eğitim çalışmaları yaparak müşterilerimizin, çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın uzun vadeli bağlılığını artırmaktayız.
    İmal etmekte olduğumuz tüm ürünlerin ilgili standartlara uygunluğu ve ürün/hizmet kalitemizin müşterilerimizin beklentilerinin üzerine çıkması temel ilkemizdir.
  • (YUNUS DEMİR)

    http://www.farkcamfilmleri.com/desenli-cam-filmi/ Sanayi, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - SANAYİ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 264 19 02
    Şirket Web Sitesi: www.farkcamfilmleri.com/desenli-cam-filmi/
    Desenli Cam Filmi
    Desenli Cam Filmi Nedir?
    Dışarıda ya da içeride kullanılan, kullanıldığı yere dekoratif anlamda uyum sağlayan ve çeşitli cam filmlerinin üzerlerine de uygulanabilen filmlere desenli cam filmi denir. Kullanımı kolay ve kullanımı rahat olan bu filmler estetik yönden de göze hitap etmektedir. Desenli cam filminin avantajları arasında kendinden yapışkanlı olması ve bu sebeple herhangi bir ekstra yapıştırıcı madde gerektirmemesidir. Bu anlamda sağlığa da kesinlikle zararlı değildir.
    Desenli cam filmi buzlu ve kumlama cam filmi olarak da bilinir. İç mekânlarda, özellikle şık bir görünüm istenen yerlerde desenli cam filmi kullanılabilir. Desenli cam filmi ortam ışığını kaybetmediği gibi gizlenmesi istenen bölümleri rahatlıkla gizleyebilir. Gizlenme seviyesi sipariş anında desenli cam filminin kalınlığı belirtilerek ayarlanabilir. Desenli cam filmi tüm bir cama tek parça uygulanabildiği gibi istenildiği takdirde şerit olarak da uygulanabilir.
    Desenli Cam Filmi Çeşitleri
    Cam filmlerine şıklık ve estetik bir görünüm katması amacıyla bir desen verilmektedir. Özellikle buzlu ve kumlama cam filmleri de bu şekilde uygulanmaktadır. İstenilen şekilde ve arzu edilen malzemeye göre farklı desenler mevcuttur. Sizin için en uygun desen geniş seçenekler arasından seçilebilir.
    Desenli Cam Filmi Kullanım Alanları
    Peki desenli cam filmi nerelerde kullanılır? Desenli cam filmi kullanım alanları oldukça fazladır. Evinizde, ofisinizde, balkonlarda, vitrinlerde ve duşa kabinlerde desenli cam filmi kullanılabilir. Üzerindeki desenler sayesinde hem görülmemesini istediğiniz yerleri gizleyebilir ya da isterseniz ortama dekoratif ve estetik bir hava katmak için kullanabilirsiniz.
    Desenli Cam Filmi Fiyatları Ne Kadar?
    Desenli cam filmi fiyatları uygulanacak yere ve kullanılacak filmin kalitesine göre farklılık göstermektedir. Hangi tür cam filmi kullanacağınıza kadar vermek için lütfen bizimle bağlantıya geçiniz.
  • (SELDA KAPLAN)

    Büyük toptancılar sitesi 21.blok No.22 Sarıçam / Adana Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 304 00 88
    Şirket Web Sitesi: www.ygzizolasyon.com.tr
    YGZ İZOLASYON olarak müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.
    Plan proje ve teknik danışmanlık, inşaat malzemeleri ile hizmetinizdeyiz.
  • Alemdağ Cad. Ertürk Sk. No:26 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.545 459 84 65
    Şirket Web Sitesi: www.kardeslerizolasyon.net
    https://www.facebook.com/celebikardeslerizolasyon
    MİSYON
    Firmamız müşterisine çözüm öneren projeler ile servis ve garantiyi birlikte sunmayı bir ilke haline getirmiştir.
    Kurulduğu günden başlayarak yapmış olduğu başarılı uygulamalar, reklam çalışmaları ve tanıtım programları ile bölgesindeki yalıtım bilincinin oluşmasında çok ciddi katkılarda bulunmuştur.
    Yenilikçi
    Girişimci
    Çevreye duyarlı
    Yalıtım ve enerji tasarrufu bilincine sahip bir toplum için çalışan
    Genç, dinamik , eğitimli insan kaynağına sahip olarak , teknolojik sistemleri ile sektöründe fark yaratan
    Bütün paydaşlarına değer katan yapısından taviz vermemektir.

    Vizyonumuz
    Türkiye’deki yeni yapılanma ve kentsel dönüşüm projelerinde modern mimariye uygun, ısı yalıtımı ile mimariyi aynı anda tek ürünle çözebilen yüksek teknolojik ürünleri üretmek, tanıtmak, bilgilendirmek, geliştirmek ve ülkemizin hizmetine sunmaktır.

    Türkiye’deki mevcut binaların yeniden düzenlenmesi çalışmalarında gerek modern çizgiye uygun gerekse turistik ve tarihi, yapıların mimarilerine uygun ısı yalıtımı ile mimariyi aynı anda tek ürünle çözebilen yüksek teknolojik ürünleri üretmek, tanıtmak, bilgilendirmek, geliştirmek ve ülkemizin hizmetine sunmaktır.
  • (SABRİ KARABAŞ)

    horozlu han mah zafer san sit kurşun sok no 3 selçuklu konya Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 261 10 16
    Şirket Web Sitesi: www.cskmakinainsaat.com
  • (ÖNER ÖZTÜRK)

    Yunus Emre Caddesi Karaelmas Sokak No 56 - A Etlik Etlik, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - ETLİK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 325 34 40
    Şirket Web Sitesi: www.oznerinsaat.com
    Özner İnşaat mantolama ve ısı yalıtım sektörün en başarılı şirketlerinden birisidir. Firmamız 2008 yılında Ankara da kurulmuştur. O zamandan bugüne kadar inşaat bina mantolama, ısı yalıtım sektöründe gelişerek faaliyetlerini sürdürmüştür. Mantolama sektörünün en güvenilir şirketlerinden olan Özner İnşaat birçok kaliteli projeye imza atmış durumdadır. Referanslarımız kısmında başarıyla sonuçlandırılmış mantolama projelerini detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Şirketimiz Ankara Etlik de kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde yer almaktadır. Gün geçtikçe hızla büyüyen tecrübeli ve aynı zamanda genç, dinamik kadrosuyla size en iyi hizmeti sunmaya hazır durumdadır.brÖzner İnşaat yaptığı tüm işlerde son kullanıcı memnuniyetini ve çözümü esas almaktadır.
  • Sahrayıcedit mah. İnönü cad. Aydoğan iş merkezi No:12 kat:2 Daire:5 Sahrayıcedid, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SAHRAYICEDİD
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 455 94 29
    Şirket Web Sitesi: www.lgdizayn.com
    LG DİZAYN Yapılarda; Cephe Danışmanlığı ve Alüminyum sistemlerinin tasarlanmasında (Custom Desing) hizmet vermektedir.
    Bağımsız bir danışmanlık firması olarak, LG DİZAYN Alüminyum sistemleri ile ilgili yapı sahiplerine teknik şartnamelerinin oluşturulması, ihale dosyasının hazırlanmasında ve bu doğrultuda alt yüklenici firmalarından alınacak tekliflerin teknik olarak değerlendirmesini yapmaktadır. LG DİZAYN, özellikle malzeme seçimlerinin performansa dayalı ve uluslararası normlarında uygun olmasına dikkat eder. Sözleşme şartlarına uygun imalat ve montajların yaptırılmasını sağlar.
    Bir profesyonel hizmet firması olarak, yenilikçi yaklaşımların geliştirilmesinde yardımcı olmak, dünyada yenilikleri takip ederek yapı sahiplerine ve alüminyum sistem üreticilerine bilgilerimizi ve tasarım gücümüzü kullanmaktır.
    Amacımız yapı sektöründe alüminyum sistemleri ile ilgili doğru ve delillere dayanan bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaktır. Uzmanlığımız, günümüz mimarların taleplerine dünya yeniliklerini takip ederek yenilikçi ve pratik çözümler sunmaktır.
    Firmamız hakkında ya da belirli bir projede yardım almak veya daha fazla bilgi için, info@lgdizayn.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.
  • Çeliktepe Mah. Derya Sokak No:8/A-1 Çeliktepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇELİKTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 264 08 66
    Şirket Web Sitesi: www.gumuskayains.com
    Kapı ve Pencere Sektöründeki 22 yıllık tecrübelerimiz, bilgi ve birikimlerimizle firmamızı kurarak siz değerli müşterilerimize hitmet vermeye başladık.
    Satış, İmalat ve Uygulaması Yaptığımız Ürünler

    Alüminyum Doğrama ve Sistemler

    Alüminyum Kompozit Kaplama

    Alüminyum Kapaklı ve Silikon Cephe Sistemleri

    Kompak Laminant Kaplama Sistemler

    Kış Bahçesi ve Işıklık Sistemeleri

    Rehau, Winsa ve Pimapen PVC Kapı ve Pencere Sistemleri

    Cam Kapı (Alüminyum Kasalı ve Kasasız) Sistemleri

    Alüminyum Kasalı Laminant Panel Kapı (Hastane ve Ofisler v.b. İçin)

    Fotoselli Kayar ve Döner Kapılar

    Modüler Ofis Bölme Sistemleri

    Motorlu ve İpli Panjur, Alüminyum ve Çelik Kepenk, Garaj Kapısı, Seksiyonel Kapı ve Rustik Kepenk

    Panoramik Katlanır Cam Sistemleri (Eşikli, Eşiksiz)

    Cam Balkon

    Güneş Kırıcı Panel Sistemler

    Çatı Işıklık Sistemleri

    Otomatik Kepenk ve Garaj Kapısı

    Isıcam, Konfor Cam, Low-e (Sinerji) Cam, Güneş Kontrol Camları

    Duşakabin, Küvet, Tekne,

    Sineklik Sistemleri (Stor, Pileli, Sürme, Menteşeli, Sabit)

    Verdiğimiz Hizmetler

    Proje Detaylandırma ve Çözme

    Teklif Hazırlama.

    Danışmanlık

    Özel Detay Üretme

    Statik Hesap

    Keşif ve Metraj

    3D Görsel Hazırlama.

    2D Çizim.

    PVC Doğrama Teknik Servis, Bakım ve Onarım

    Panjur, Kepenk Teknik Servis, Bakım ve Onarım
  • (ŞAHSETTİN BULUT)

    çarşıbaşı mahallesi 3.sokak no23 sivas Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.346 225 38 42
    Şirket Web Sitesi:
  • (TARIK)

    niyazi mısrı cad leblebici 1.sok Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
  • (İSMAİL AKÜZÜM)

    Barbaros Cd. Coşkun Sk. No:3/a Çamçeşme, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ÇAMÇEŞME
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 355 01 27
    Şirket Web Sitesi: www.tammetal.com
  • (BAHRİ)

    ÇEVREYOLU NO:203 Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 782 46 33
    Şirket Web Sitesi: www.gunessovedekor.com
  • GÜLBAHÇE MH 2.CEVİZLİ CD. NO 60 ( başaran minibüsleri son durak ) Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 888 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.sivaperbursa.com
  • (BÜLENT ABUL)

    Y.dudullu mah. erol sok. no. 28 ÜMRANYE İST Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 527 36 82
    Şirket Web Sitesi:
  • (FERHAT ARABACI)

    Aşağıimaret Caddesi No:31/A Merkez, Kastamonu
    KASTAMONU - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.366 000 05 54
    Şirket Web Sitesi:
  • (ŞAKİR ERDOĞDU)

    gedik iş merkezi Bağlarbaşı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAĞLARBAŞI
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 441 41 20
    Şirket Web Sitesi: www.csyapi.com
  • ULUANAK MAH.MEHMET AKYOL SK.AYDIN APT ALTI 5/2 Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.346 225 71 71
    Şirket Web Sitesi: www.afaturkuaz.com
  • Gökalp Mh. 48. Sk. Durulsoy İş Merkezi No:2/26 Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 672 74 04
    Şirket Web Sitesi: www.alkaryalitim.com
  • (İRFAN YEŞİLPINAR)

    yeşilova mah 1679 sok no:18 Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 322 71 61
    Şirket Web Sitesi: www.tokaytas.com
  • Anafartalar Mah. Salkım sk. no:16 ÖDEMİŞ/İZMİR Ödemiş, İzmir
    İZMİR - ÖDEMİŞ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 546 27 85
    Şirket Web Sitesi: