ALÜMİNYUM ÇATI MERKEZ ORDU FİRMALARI

Alüminyum çatı

sektörüne ait

Merkez Ordu firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Ramazanoğlu Mahallesi Yıldırım Beyazıt Cad. No:31 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ehliuzmaninsaat.com
    ŞUBE ADRESİ: ÖZGÜRLÜK MAH.251/4 SK. NO:1 ÇAYIROVA KOCAELİ
    TELEFON: 0262 606 05 52
    38.Yıldır inşaat taahhüt tamirat izolasyon ve dekorasyon alanlarında
    işinde ehli uzman kadromuzla uygulamacı olarak hizmet vermekteyiz
    Bizim ayrıcalığımız çıraklık kalfalık ustalık alanlarında bire bir uygulama yaparak 38.yılın bilgi ve birikimiyle işinde uzmanlaşmış yapacağı işin bilincinde olan müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yapılan işin kalitesi ve kullanılacak olan malzemenin kalitesinde dikkate alınarak
    her yapmış olduğu işlerine on yıl garanti belgesi sunmaktadır.
    DANIŞMA 0850 302 31 55:UZMAN MEHMET ARSLAN
    Bize danışmadan yaptıracağınız işlerinize karar vermeyiniz çünkü menfaatinize olacak tır tek servis ücreti yok danışma ücreti yok
    sadece danışma hattımızdan bizlere ulaşmak olacaktır
  • Kazım Dirik Mahallesi 185.sok. No:23 Kat:1 Daire:1 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 388 38 35
    Şirket Web Sitesi: www.izokopuk.com
    KIRŞEHİR TEL: 0386 213 18 04 -- GSM: 0546 875 38 38
    ANKARA TEL: 0546 614 64 47
    AKSARAY TEL. 0505 433 97 38
    KONYA TEL. 0530 405 89 51
    ÇANKIRI TEL. 0532 477 63 63
    ------------------------------------------------------------------------------------
    İzoköpük, ısı, ses ve su yalıtımında hizmet vermek için 2002 yılında kurulmuştur.
    Sprey poliüretan köpük izolasyonunda son teknolojiyi kullanan firmamız adımlarını sağlam temeller üzerine atmak için çaba göstermektedir.
    Müşterileri ile birlikte gelişim ve büyüme felsefesini kendine ilke edinmekte ve hizmet ağını tüm Türkiyeye yayarak satış ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir. İzoköpük, uzman ve tecrübeli kadrosu ile sprey poliüretan sektörünün en iyilerinden birisi olmuştur.
    Her geçen Ar-ge ve gelişim çalışmaları ile izolasyon ve yalıtım sektöründe yeni ürünler ve yeni çözümler araştırmaktadır. Müşterinin hak ettiği kalite ve uygulamayı uygun fiyata, haksız rekabete yol açmadan sunmaktadır.
    Tüm Türkiyede çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, poliüretan sprey köpüğün uygulanması konusunda tüm tecrübeyi edinmiştir. Çalışmalarını yenilikçi bakış açısı ile sürdüren firmamız, gelişimini ve uygulama sahasını her geçen gün büyütecektir...
  • Şeyhli Mahallesi Molla Gürani Caddesi No:25/5 Pendik - İstanbul Şeyhli, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ŞEYHLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 378 69 16
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapiyalitim.com.tr
    KURUMSAL
    Yalıtım sektöründe, ürün ve işçiliğin kaliteli olmasını sağlayıp insan ve doğa odaklı faaliyet göstererek kurumsallaşmayı ilke edinen , KALE YAPI YALITIM ilk gününden itibaren kalite ve müşteri beklentilerini karşılamak amaçlı doğru ve dürüst çalışmaları ile sürekli geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir. KALE YAPI YALITIM , yalıtım konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında,çatı onarım ve yalıtım uygulamalarında,ses ve yangın yalıtımı hizmetlerinde,su ve havuz yalıtımlarında,çevre düzenleme ile iç ve dış boya uygulamalarında,inşaatın her alanında ki tecrübesiyle müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.
    MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak prensibimizdir. KALE YAPI YALITIM yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat ilkesi ile sunmaktayız.
    HEDEFİMİZ; KALİTELİ, HESAPLI, GÜVEN VE MEMNUNİYET.
    KALE YAPI YALITIM olarak dış cephe kaplama, yalıtım sistemleri ve söve uygulamalarını üç boyutlu tasarım şeklinde mühendislerce hazırlatılıp müşteri isteği odaklı çizimler yapılır. Mantolama ne kadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detaylı uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir. Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Buradan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız veya uygun bir maliyet düşüncesi binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yeterli olmayabilir...
    İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKEMİZ.
    Tüm ilişkilerimizde KALE YAPI YALITIM olarak karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, samimi ve anlayışlı davranmak, yasa ve toplum ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize, şirketimizde bizleri daima ileriye yönelik geliştirmek ve karşılığında iyi hizmetler alınabilmesi için öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak güler yüzlü ilişkiler kurmak temel ilkemizdir.
  • (MEHMET FATİH ÖZYURTLU)

    1202/1 Sokak Kat:3 Daire: 313 Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.metgurinsaat.com/
    Metgür İnşaat olarak yıllardır İzmir ve çevresinde çatı ve cephe sistemlerinde malzeme satışı ve uygulamalı işçilik olarak hizmet vermekteyiz. Çatı, izolasyon ve boya konularında problemlerinizi çözüyor, uzun vadede teknik servis imkanı veriyoruz.
    Jotun boya bayisi olarak perakende malzeme satışı, mantoloma, iç ve dış cephe boya uygulamaları ile cephenizi güçlendiriyor aynı zamanda estetik bir görünüm katıyoruz.

    Velux Çatı Penceresi sistemleri Ege bölgesi dağıtıcısı olan firmamız, çatı pencere çeşitleri ve detay aksesuarları ile çatı altı yaşam alanlarınıza ışık ve görsellik katıyor.

    Pivot ve çift açılım seçenekleri, uygun pencere ölçüleri, motorlu ya da manuel kullanımı, konfor cam tercihleri ve montaj kolaylığı ile dünyanın bir numaralı çatı pencere üreticisi Velux Çatı pencere ve sistemlerinin ürün satışını ve montajını sizlerin hizmetinize sunuyoruz.

    Remmers uygulama bayii olarak su izolasyonu konularında gerekli keşfi yapıyor, teknik destekle beraber en doğru malzeme ve uygulama yöntemleriyle uzun vadede sıkıntılarınızı gideriyoruz.
    Başak kiremit Ege bölge bayii olarak çatınızı uzun yıllar koruyacak malzeme ve uygulamaları gerçekleştiriyoruz.
    Konularında uzman ekiplerimiz sayesinde işimizi önemsiyor, hayallerinize ortak oluyoruz.

    Misyonumuz, güvenilir ve kaliteli yaşam alanları oluşturmaktır.
    İletişim adresimizden bize ulaşabilir, teknik destek alabilirsiniz.
  • (SEYFULAH AKALAY)

    Eski Sanayi Sitesi Maden İşletme Bölümü No:25 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 349 54 07
    Şirket Web Sitesi:
    Çatı kaplama bileşenlerinin önemli kısmını kaplama malzemeleri oluşturmaktadır. Çatı kaplama malzemelerinin ise üç ana işlevi bulunmaktadır; kaplama, koruma ve su geçirmeme. Yani kullanılacak malzeme çatıyı kaplar, örtü altında kullanılan su yalıtımı, ısı yalıtımı gibi katmanları korur ve yağışlarda çatı örtüsü altına su girmesini engeller. Ancak bu üç önemli özellik çatının fonksiyonel bir şekilde tüm işlevlerini yerine getirmesini sağlaması konusunda yeterli olmamaktadır. Çünkü çatılarda çeşitli baca - duvar dipleri, çatıya çıkış noktaları, anten boruları, mail dereler gibi detaylar bulunmaktadır. Aynı zamanda çatı örtüsü altında yaratılacak havalandırma birçok açıdan çatının ömrünü uzatmakta ve sağlıklı bir çatı altı ortamı yaratmaktadır.

    Doğru çatı, tüm bu noktaları bir sistem garantisi içinde birbirine uyumlu bileşenlerle çözen ve havalandırmayı destekleyen modüler bir çatı sistemidir. Aynı zamanda bu sistemin konularında uzman sertifikalı kişilerce uygulanması, performansın garanti altına alınması için son derece önemlidir.

    Antalya Çatı ailesi olarak çatı uygulamalarında kendimize güveniyor ve yaptığımız işin garantisini veriyoruz. Kaliteli ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle irtibata geçiniz..
  • (MUSTAFA UYSAL)

    İboosman cad. yeşil yurt mah enes pide fırını karşısı Yeşilyurt, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - YEŞİLYURT
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 227 51 24
    Şirket Web Sitesi: www.adanauysalcati.com
    1970 yılında Adanada faaliyete başladık. Çatı kaplama, izolasyon-yalıtım,inşaat,dekorasyon konularına odaklandık ve bu alanda yoğunlaşarak hizmet kalitemizi üst sıralara çıkarma başarısını gösterdik. Estetik ve sağlamlığı ön plana çıkaran çalışmalarımızda, kullandığımız malzemeyi hassasiyetle seçmeyi ilke edindik.Kaliteli mazleme, kaliteli işçilik, kaliteli iletişim olmadan ortaya kaliteli bir ürün çıkmaycağının bilincindeyiz. Yaptığımız işin amacı, müşterimizin çatı konusundaki tüm beklentilerini karşılamak olduğu için, arkasında yılların birikimi olan firmamız, seçkin kadrosuyla yaptığı güzel işlere, yapım sonrası da sahip çıkmakta ve hizmetleriyle hep yanınızda olmaktadır.
    Güzel günlerde buluşmak dileklerimizle..
    Not: Firmamız profesyonel ekibiyle yurt içinde ve yurt dışında faaliyet göstermektedir.
  • kordonboyu cad. no :13 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 343 29 71
    Şirket Web Sitesi: www.varyapiteknik.com
    Bina güçlendirme konusun 15 yıllık tecrübemizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız. Zemin güçlendirme, kolon güçlendirme kiriş güçlendirme, güçlendirme projesi, kentsel dönüşüm, bina performans tespiti yaptığımız işlerdir.
  • (MURAT ŞEN)

    Yeni Sanayi 10.ek Blok No:9 Nevşehir Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 212 63 70
    Şirket Web Sitesi:
    Her Türlü Çelik Çatı İşleri Yaplır...
  • (ABDULLAH)

    şeyhsinan mah.şehitirfan atasayar sok.ulusen apt no:40 Çorlu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇORLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 654 48 10
    Şirket Web Sitesi: www.badedekorasyon.com
    çatı izolasyon ve dekorasyon firması.
  • Fabrikalar Mevkii, Pancar Yolu 1700. mt. Ayrancılar, Torbalı, İzmir
    İZMİR - TORBALI - AYRANCILAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 854 71 13
    Şirket Web Sitesi: www.molumer.com
    www.izoleser.com.tr
    1982 den beri sektörde birçok izolasyon sorununu çözmüş, emin adımlarla büyüyen, ülkemizin büyük kısmında uygulayıcı bayiler oluşturan firmamız; MOLÜMER ve İZOPRATİK markalarından sonra dört yıl süren bir çalışma sonucu Ülkemizde, Avrupa´da ve Dünyada tek %100 yerli sermayeli, çağın İZOLESER çatı kaplama malzemesi keşfetmiş deneme uygulamaları yapılmış ve çok başarılı sonuçlar elde edilmiştir.

    Teknik bilgi, deneyim ve donanım gibi güçlerimizi başarı, prestij ve kazanç isteyen değerli uygulayıcı ve teknik firmalarla paylaşmak, sürekli gelişmelere açık olarak kalite standartlarımızı yükseltmek, kaliteli ürünlerle kaliteli hizmet sunmak, tüketici pazarında güvenilmek ve benimsenmek, temelden çatıya tüm izolasyon sorunlarını garantili olarak çözümleyip tüketicilerin beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek esas amacımızdır.

    ÜRÜNLERİMİZDEN BAZILARI:

    www.insaatfirmalarim.com
  • Uluönder Cad. Reis Mah. No:55/A Yeşilyurt/KARABAĞLAR Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 250 12 19
    Şirket Web Sitesi: www.omerogullariinsaaat.com
  • (MUSTAFA TAŞCI)

    KARATAY SAN. SARIYER SK. NO:16 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Kasım 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 233 31 96
    Şirket Web Sitesi: www.tascipres.com
  • Küçük sanayi sitesi (Terminal Karşısı) Altınoluk, Edremit, Balıkesir
    BALIKESİR - EDREMİT - ALTINOLUK
    Çatı Kaplama, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.266 396 34 74
    Şirket Web Sitesi:
  • YEŞİLTEPE MAHALLESİ KÖKDERE SOKAK NO :22 Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.222 330 11 91
    Şirket Web Sitesi: www.ileriticaret.com
  • bahçelievler mahallesi gazi caddesi no:17 Sorgun, Yozgat
    YOZGAT - SORGUN
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.354 415 29 91
    Şirket Web Sitesi: fcymetal.com.tr
  • Köprü başı cad. Ergenekon sok. 4/D rahmanlar /Kartal Rahmanlar, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - RAHMANLAR
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 387 21 11
    Şirket Web Sitesi: desanmetal.com
  • (ERTUĞRUL CİVAN)

    SANAYİ SİTESİ 1312 SOK.BLOK 25 NO:45 Bandırma, Balıkesir
    BALIKESİR - BANDIRMA
    Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.266 721 38 27
    Şirket Web Sitesi:
  • (ÖMER ALTAŞ)

    Esatpaşa Mh Şehit Cahar Dudayev (35) Cd Devamı No :149/A Esatpaşa, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - ESATPAŞA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 324 60 49
    Şirket Web Sitesi: www.safak-insaat.com.tr
  • Dr. Fahri Atabey Cad. Tomurcuk İşhanı B Blok Nu: 37 D: 207/208 Üsküdar / İSTANBUL Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 391 91 70
    Şirket Web Sitesi: www.seckinyapi.com.tr
    Müteahhit Firmalar, Taşeronlar Resmi ve özel taahhütlerinize ait Hakediş Raporlarınız için bizi arayın... Hakediş Süreci 1- İmalat Mahallinde gerekli imalat ölçülerinin alınması 2- İmalatlara ilişkin ölçülerin ataşmanlar halinde çizilerek düzenlenmesi 3- İmalat metrajlarının çıkarılması 4- Yeşil Defterin çıkarılması 5- İmalat icmallerinin hazırlanması 6- Birim fiyat analizlerinin hazırlanması 7- Hakediş tutarlarının hesaplanması 8- Bütün verilerin dosyalanarak rapor haline getirilmesi
  • (HİCABİ KARABABA)

    zafer mah 4.demet sok no-6 Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Elektrik Tesisatı, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 639 58 08
    Şirket Web Sitesi: