ALIŞVERİŞ SEKTÖRÜ BATTALGAZİ MALATYA FİRMALARI

Alışveriş sektörü

sektörüne ait

Battalgazi Malatya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AYNUR PEKTAŞ)

    BULGURLU MAH. KANYON CAD. MALATYA TEKNOKENT A NO89/B1 BATTALGAZİ/ MALATYA Battalgazi, Malatya
    MALATYA - BATTALGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2020 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.422 322 12 01
    Şirket Web Sitesi: https://www.magiccell.net/
    Üst düzey antimikrobiyal olarak geliştirdiğimiz hidrojeller içine immobilize edilmiş bitkisel özlü yüz maskesi tasarımı ve bilimsel çalışmaları aylar öncesine dayanmaktadır. Buradaki amacımız enfekte hastalarla teması olan sağlık personelin veya diğer kişi ve kişilerin enfekte olma riskini ortadan kaldıran bir bariyere sahip maske üretimidir. Bu doğrultuda bu ürün tasarlanırken yapılan çalışmalar bitkisel uçucu yağlar, biyouyumlu hidrojeller ve biyouyumlu polimer yapılar kullanılarak gerçekleştirildi.
    Piyasada bulunan NonWoven kumaşlardan elde edilen klasik maskeler bu amaçtan çok uzak durumdadır. Geliştirilen yeni ürünle 3 katmanlı NonWoven kumaş kullanıldı. Orta katmanda kullanılan kumaş emme özelliği yüksek ve emdiği sıvıyı tutma özelliği olan bir tür tercih edildi. Diğer iki katmanda kullanılan kumaş emme ve tutunma özelliği zayıflatılmış bir tür kullanıldı. Bu amaçla mikro organizmaların bu yüzeyde tutunması minimize edilmiş olup, bu kısımdan iç tabakaya geçen mikro organizmaların ise burada kullanılan hem NonWoven kumaşın özeliğinden hemde kumaş emdirilen doğal bitkisel özlü mix karışım sayesinde burada tutunarak hiçbir şekilde iç kısma hareket edemeyecektir.
    Ürünümüzde orta kısımda ki NonWoven kumaşa emdirilen ve tutturulan solüsyonun özelliği; doğal bitkisel uçucu yağlardan oluşan bir mix karışım kullanıldı. Bu çözelti içerisinde kullanılan bileşenler hem Web of Science yayınlanan makalelerde hem bu konuda yapılan doktora ve yüksek lisans tezlerinde hem de eski çağlardan beri sağlık alanında kullanıldığı ve kimyasal içeriğinin Anti bakteriyel, Anti fungal ve Anti viral özelliklere sahip olduğu ve bilim insanları tarafından faydaları ispatlanmıştır. Doğal bitkisel ve biyo uyumlu olması insanlara ve hayvanlara tarafından hiçbir yan etkisi olmadığı literatürde kanıtlanmıştır.
    Bu uçucu yağ mix i polimer bir yapıyla çapraz bağlanmış ve bu polimer yapı biyo uyumludur. İkinci katn-man olarak deniz yosunlarından elde edilen bir hidrojel kullanılmıştır. Üçüncü katmanda ise deniz kabuklularından elde edilen bir hidrojel kullanılmıştır. Bu katmanlarda anti mikrobal özelliktedir. N-Kapsül tekniği kullanılmıştır.
    Sonuç olarak bu tarz da piyasada muadili olmayan 24 saat süre ile etkin koruma saylayabilecek üst düze Antimikrobiyal bir maske geliştirildi. Sonuç olarak geliştirdiğimiz üst düzey maskemizin bilimsel olarak ta testleri İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından test edildi ve onaylandı.
  • Zafer Sanayi Çayırova Sk No: 2 Selçuklu - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.554 873 65 61
    Şirket Web Sitesi: www.silobastamiri.com
    SANCAK;Konyada silobas imalatı,silobas treyler imalatı, silobas tamiri tamiratı,yakıt tankeri tamiri,dorse damper tamiri tamiratı,tanker tamiri tamiratı,yakıt tankeri imalatı,damper ve dorse imalatı,1360 sal dorse,kuru yük treyleri imalatı,havuz damper,kaya damper,kum damper,hafriyat damperi imalatı,kasa damper,kamyon üstü damper imalatı,sebze damperi,akaryakıt tankeri,petrol tankeri,sebze dorsesi,küçük kasa damper,
  • Ketenci sanayi 14332 Sokak No: 33 Karatay - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 251 40 72
    Şirket Web Sitesi: www.traktortarimromorku.com
    ÖNAL;traktör römorku,tek ve çift ilave traktör römorku,damperli traktör römorku,traktör römorgu imalatı,çift ilave traktör römorku,tek ilave traktör römorku,traktör düz römork ve tek teker traktör römorku imalatı,traktör römorku,traktör römorgu,traktör römorku imalatı fiyatı fiyatları,damperli traktör römorku,dingilli traktör römorku,çift dingilli traktör römorku,satılık römork römorg,satılık romork romorg,römörk fiyatı fiyatları,damperli römork,traktör römorku imalatı imalatçısı,traktör römorku fiyatı fiyatları,traktör römorgu imalatı imalatçısı,traktör römorgu fiyatı fiyatları,
  • Musalla Bağları Mh. Yeni Buğday Pazarı Çataksu Sokak No: 18 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 237 33 86
    Şirket Web Sitesi: www.acildus.net
    İŞLEM DUŞ; boy duşu fiyatı,boy duşu fiyatları,göz duşu nedir,acil vücut duşu,göz duşu kullanma talimatı,göz duşu istasyonu,göz duşları,göz duşu nasıl kullanılır,Acil emniyet göz ve boy vücut duşları üreticisi,göz duşu istasyonu,Acil emniyet vücut duşu istasyonu,Set üstüne monte boyalı acil emniyet göz duşu istasyonu,acil durum göz duşu,acil durum ilk yardım duşu,güvenlik malzemeleri,güvenlik malzemesi, Göz duşu,göz duşları,boy duşu,acil boy duşu,acil duş,acil göz ve boy duşları,göz duşu fiyatları,göz duşu solüsyonu,
  • Dünya Ticaret Merkezi EGS Business Park B2 Blok No: 8/5 Yeşilköy, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - YEŞİLKÖY
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 465 06 04
    Şirket Web Sitesi: www.dunyaforklift.com
    Dünya Forklift ve İş Makineleri San.Tic. LTD arkasına 1911 yılında kurulmuş Burla Makıne’nın köklü yapılarından olan Teknika T.A.Ş ‘nin gücünü alarak Clark Forkliflerinin yetkili bayiliğini yürütmekteyiz.
    Forklift alım satım, yedek parça ithalat-ihracat tedariğı, forklift servisi, ikinci el alım satım ve forklift kiralama hizmeti konusunda profesyonel çözümler sunmaktayız.
    Ayrıca; Türk Silahlı Kuvvetler iştiraki olan İşbir Elektrik San. A.Ş den aldığımız destek ile jenaratör tedarik hizmeti de verilmektedir.

    Şirket Politikamız ;
    İş ahlakı ve prensiplerine bağlı kalarak müşteri memnuniyeti oluşturmak, güleryüzlü hizmet anlayışı, deneyimli satış ekibi, servis işçiliği ile satış öncesi ve sonrası güvenilir yöntemleri uygulayarak kalite güvence ve sistem sürekliliğini sağlamaktır.

    Kalite Anlayışımız;
    Misyonumuz, hizmet verdiğimiz her alanda müşteri memnuniyeti sağlamak ve daima EN İYİ olmaktır.
    En iyi olmaktan anladığımz;
    Müşterilerinin memnuniyetini sağlamış
    Kurumsal ve sosyal sorumluluklarının bilincinde,
    Yasalara saygılı
    Rakiplerine karşı referans olarak gösterilebilen bir firma olmaktır.
    Misyonumuz;
    Daima en iyi olabilmektir. Müşterilerimiz, İş ortaklarımız ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlayarak, tercih edilen bir şirket olmaktır.
    Müşterilerimizin tüm ürün ve hizmet beklentilerini karşılamaktır.
  • Keykubat Sanayi 10571 Sokak No: 38 Karatay - KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mayıs 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 400 00 93
    Şirket Web Sitesi: www.konyamutfakdolabivestiyer.com
    EŞMEKAYA;Konyada mutfak dolabı,laminant parke,panel kapı,amerikan kapıankastre mutfak dolabı,Mutfak dolabı,tv ünitesi konya,hilton banyo dolabı,ray dolap,sürgülü dolap Konya,banyo dolapları,mutfak dolabı modelleri,mutfak dolabı fiyatları,mutfak dolabı fiyatı,televizyon ünitesi,mdf mutfak dolabı imalatı,işyeri dekorasyon,mağaza dekorasyon,eczane dekorasyon,panel kapı,amerikan panel kapı,panel kapı imalatı,panel kapılar,mutfak dolabı fiyatları ve modelleri,Konya amerikan kapı,gar,Konya gar,raylı dolap,konyada ray dolap,rap dolap imalatı Konya,televizyon ünitesi,televizyon standı konya,televizyon dolabı,
  • (ERDOĞAN ÖZTÜRK)

    Atatürk Bulvarı No: 151/906 Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 419 21 32
    Şirket Web Sitesi: www.ekamusavirlik.com
    EKA Teknik Müşavirlik Olarak, Yatırım Teşvik Belgesi Alırken Hizmetlerimiz;

    -Yatırım kararı öncesi firmanızı bilgilendirir. Yatırım yeri seçimi, Yatırım cinsleri menfaatleriniz, sorumluluklarınız hakkında detaylı bilgiler vererek doğru karar vermenizi sağlar.

    -Firmanızın satın alacağı ithal ve yerli makineler hakkındaki ihtiyacınızı, Yatırım yeri ve yapılacak yatırım tutarı hakkındaki bilgileri sorar. Firmanıza ait başvuru evraklarınızı isteyerek başvuru dosyanızı hazırlar.

    -Yatırım Teşvik Belgesi alabilmek için talep edilen 2872 sayılı Çevre kanunun 10. maddesine göre Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı veya Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir Kararı yazısının alınmasını sağlar.
  • (AYDOĞAN KAVRAR)

    istasyon mh fırat cd no 23/b Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.544 551 65 29
    Şirket Web Sitesi:
  • KOCASİANAN SAN SİT B 2 BLOK NO 18 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 652 70 70
    Şirket Web Sitesi: www.tekniktanker.com.tr
  • Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa, İzmir
    İZMİR - KEMALPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 877 03 18
    Şirket Web Sitesi: www.ybsetiket.com
  • Anadolu Mh.Karlıdağ Cd.Başaran Sk.N.35 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 364 80 88
    Şirket Web Sitesi:
  • 1430 SOK. NO: 4 D. 2 ALSANCAK-İZMİR-TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 464 99 54
    Şirket Web Sitesi:
  • Eski Gemlik Yl.N.260 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 376 81 07
    Şirket Web Sitesi:
  • İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 376 77 00
    Şirket Web Sitesi:
  • Abdal Mh.Tahıl Cd.N.8/C Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Yeni Çrş.Barbaros Sk.N.40 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • 10032 SK. NO:3/A ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 458 60 73
    Şirket Web Sitesi:
  • K.Balıklı Ege Sk.N.49 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.326 225 13 94
    Şirket Web Sitesi: