AKUSTİK PANEL KALE MALATYA FİRMALARI

Akustik panel

sektörüne ait

Kale Malatya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (CANİP BAKİ)

    Dr. Erkin Cad. Zaman Sok. Yılmaz Çetiner Apt. No: 15/1 Merdivenköy, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - MERDİVENKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 565 43 44
    Şirket Web Sitesi: www.dezan-izolasyon.com
    22 Yıldır değişmeyen prensiplerimiz ve kalitemizde günümüzün şartlarına göre sizlere en kaliteli hizmeti veriyoruz, bir çok referansımız ile başarımızı siz değerli müşterilerimize kanıtlamış bulunmaktayız.Değerimiz başarılarımız ve işçiliğimizdir.Kaliteyi temel felsefe edinerek 22 yıl önce başladığımız ticari faaliyetlerimize halen daha ilk günkü heyecanımız ve kalite tutkumuzla yolumuza devam ediyoruz.
    Yapılarınızın iç, dış cephe boyaları,izolasyonları yalıtımları ile ilgili profesyonel anlamda çalışma yürüterek sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz.
  • 5844 SOKAK NO:2 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 253 90 31
    Şirket Web Sitesi: www.demtasyapi.com.tr
    DEMTAŞ Türkiye de VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ (DIŞ CEPHE KAPLAMA) konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan birisidir. Ege Serbest Bölgesi-Gaziemir adresinde başlamış olduğu Ticari Hayatına Eski Aydın Yolu Üzeri, 5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR Adresinde devam etmektedir. Şirketimizin Uygulamasını Yaptığı işlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

    AMERİKAN SİDİNG Dış Cephe Kaplama Sistemleri
    Dış Cephe Mantolama Sistemleri - XPS, EPS VE TAŞ YÜNÜ
    Çelik Çatı Yapımı ve Çatı Kaplama Sistemleri
    Her Türlü Binanın iç ve Dış Dekorasyonu ile Bina Tadilatları
    Sprey poliüretan ısı, poliürea su yalıtım sistemleri Faaliyet Alanını İnşaat olarak belirlemiş olan şirketimiz İnşaat işleri ile ilgili her konuda çalışmalar yapmaktadır.

    Ege Bölgesinde en Fazla VİNİL SİDİNG DIŞ CEPHE KAPLAMASI yaparak kendine haklı bir yer edinmiş olan firmamız; bir çok Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalat ve Montajı, Çatı Kaplaması, Mantolama sistemleri alanında da uygulamalar yapmıştır.

    Türkiye de son 15 yıldır uygulanmakta olan AMERİKAN SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile MANTOLAMA SİSTEMLERİ şirketimizin ana konularından biri olup bu konuda gerek eğitimli ekipleri, gerekse idari kadrosu ile kendi alanında haklı bir unvana sahiptir. Kuruluşundan bu yana 1500’ün üzerinde Villa ve evin, 250’nin üzerinde Apartmanın, İki Üniversite’nin (Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin tüm blokları) 10’un üzerinde Otelin Dış cephe Kaplamasını VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile kaplamış bulunmaktayız.

    Uygulama sahasında olduğumuz her işte öncelikli hedefimiz MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve işin devamlılığıdır. İyi ve kaliteli yapılan bir işin şirketimiz için devamlılık içeren bir kazanç olduğu ana prensibimizdir.

    Şirketimiz Kuruluşundan bu yana uygulama sahasında olduğu her işi en iyi şekilde yaparak standartlarını sürekli yükseltmeye özen göstermiş ve yaptığı her işte TOPLAM KALİTE ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'Nİ kendisine hedef seçmiştir.

    Yapmakta olduğumuz her işte kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak takip etmekte ve ekiplerimizi sürekli bu yönde eğitime tabi tutmaktayız.
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    237 Sk. No:20/E Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • (YUSUF KUZUCU)

    ALİBEY MAH. ALBAY YUNUS DİRİK CAD. NO:96 /A Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Cephe Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 716 51 91
    Şirket Web Sitesi: www.kuzuticaret.com
    iş güvenliği mantolama malzemeleri alanında hizmet vermekteyiz

    2015 yılından beri hizmet veren firmamız için de "hakkımızda" yazısını yazmaya karar verdiğimizde, bunun gerçekten de düşündüğümüz ve başka firmalara anlattığımız kadar kolay bir iş olmadığını anladık.

    Biliyoruz ki, tanıtım yazıları belki de bir web sitesinde en son olarak okunan bölüm. Ancak her firmanın reklam ve tanıtım materyallerinin bir bölümünde mutlaka kendini anlatan bir bölümün olması şart. Ve tabi ki bu yazının son derece kısa ve verilen hizmetler konusunda net bilgiler içermesi gerekiyor.

    Çünkü her şeyden önce; "İşimizi gerçekten severek yapıyoruz."

    Belki de başarımızın tek ve yegâne sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. KUZU TİCARET ekibine dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.

    "Bahane değil çözüm üretiyoruz." Yapmaya çalıştığımız işin tahmin edilenin üzerinde zor bir iş olduğunu çok iyi biliyoruz. Çeşitli birçok sorunla karşılaşıyoruz. Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu yüzden de, bu projeleri yürütürken "bahaneler" değil "çözümler" üretiyoruz.

    "Disiplinli ve programlı çalışıyoruz." Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız her proje için iş akışını düzenliyor ve proje ekibine dahil tüm çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz. Elbette KUZU TİCARET’i farklı kılan tüm özellikler bunlar değil. Bizi daha yakından tanıdığınızda neden "farklı" olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz. Zamanınız olduğunda tanışmak için sizi ofisimize bekliyoruz...
  • Halaskargazi Cad.Çınar Apt.No:72/8 Osmanbey-Şişli/İstanbul Osmanbey, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OSMANBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 291 62 67
    Şirket Web Sitesi: www.izobozz.com.tr
    ISI YALITIMI
    izoBOZZ ile Yazın serin, kışın sıcak davet verici havayı yaşayın. Enerji kayıplarını en aza indirip evinizin ve bütçenizin keyfini çıkartın. Mükemmel iç ısıyı gerektiği şekilde korumak için duvarlarınıza en üst seviyede R-Değeri kazandırın.
    SES İLETİM
    izoBOZZ, evinizin oda akustiğini ve işlevselliğini artırırken size daha konforlu, temiz bir ortam yaratarak yaşam alnınıza renk katar. Ev tasarımı ve mobilyalarınızın tamamlayıcısıdır. Diğer akustik malzemelerde zamanla çökme ve deformasyon yaşanırken, izoBOZZ ile darbe ve zararlara karşı...
    NEM İTME ÖZELLİĞİ Polyester Elyaf,tıbbi Alanlarda,yiyecek ambalaj ve depolarında ,giyecek ve yataklarda ,otomotiv gibi geniş bir kullanım yelpazesinesahiptir.Bu kullanım yelpazesi de ,temizlik ,güvenlik ve müşteri memnuniyetinin en yüksek derecede olduğu alanlarda kullanıldığını...
    DEPREM DAYANIMI
    Arsa maliyetleri ve kullanım alanları;göz önüne alındığında yaşadığımız ekonomik koşullar deprem bölgesinde bulunan ülkemizde yapı elemanları için; hafif ve deprem direncini arttıran bir malzeme,hem az yer kaplayan hemde ısı kayıp ve kazançlarının en az olduğu tasarımları zorunlu kılmaktadır...
    BORU İZOLASYONU
    İzoBOZZ, fabrika ve konutlarda, kalorifer dairelerinde, kazan dairelerinde, boru, kazan ve benzeri aksamların, sıcak ve –veya soğuk ortamın izolasyonunda kullanılabilir.
  • (YUSUF GÖK)

    Osman Yılmaz Mh Millet Cd No:23/2 Değirmendere, Gölcük, Kocaeli
    KOCAELİ - GÖLCÜK - DEĞİRMENDERE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Kasım 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.530 371 21 81
    Şirket Web Sitesi: betaizolasyon.com
    Gölcük Dış Cephe Mantolama
    15 Ay Vade Farksız Taksit İmkanı
  • (YASİN SABUNCU)

    Orhangazi Caddesi Kardeş Sokak No:23/1 Cevizli / İSTANBUL Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 399 39 91
    Şirket Web Sitesi: www.karyayapi.com
    ŞİRKET PROFİLİ
    1996 yılından itibaren devam etmekte olan çalışmalar 1999 yılında Karya Yapı olarak inşaat sektöründeki yerini almıştır. 2007 yılına kadar şahıs firması olarak faliyet gösteren Karya Yapı 2007 yılında Karya Yapı San. Tic. Ltd. Şti. olarak şirketleşmiştir.Şirketin ana konuları: beton kesme sistemleri satışı ve uygulamaları, her tip kimyasal dübel ve ankraj sistemleri satış ve uygulaması, yapı güçlendirme, beton ve betonarme temeller, çelik konstrüksiyon ve ağır makine montajı, özel ankraj uygulamaları.Negatif basınçlı su yalıtımında kalıcı ve kesin çözüm için poliüretan reçine, enjeksiyon sistemleri tecrübeli ve profesyonel uygulama ekipleri ile devam etmektedir. Şirketimiz ağır sanayi ve endüstri makinaları montajları, endüstriyel vinç ve vinç raylarının montajları, ankrajları, ray altı groutları ve montajları yanında bazı firmaların bayiliklerini yürütmektedir. Şirketimiz, güçlü ve araştırmacı markaların ürünleri, tecrübeli ve profesyonel uygulama ekipleri ile hizmet sunmaktadır. Kuruluşumuzdan bugüne prensibimiz satışı yapılan ürünlerle ilgili teknik desteği tam olarak müşteriye sağlamak ve koşulsuz müşteri memnuniyetidir.
    HİZMET VERDİĞİMİZ KONULAR:
    •Hidrolik raylı sistemler ile beton kesme işleri
    •Halatlı beton kesme işleri
    •Kimyasal dübelle ankraj uygulamaları
    •Sanayi makinaları montajları
    •Endüstriyel vinç rayları ankrajları ve montajları
    •Karot makineleri ile Beton delme işleri
    •Montaj sistemleri
    •Mevcut betonlara çelik konstrüksiyonların ankrajlar ile montajı
    •Proje değişikliklerinde mevcut betonların yeniden filizlendirilerek güçlendirilmesi
    •Deprem sonrası hasarlı yapıların, kimyasal ankraj ve filizlendirme ile onarılması ve yeniden yapılandırılması
    •Epoxsi ile çatlak enjeksiyonu uygulamaları
    •Yüksek basınçlı veya yüksek akımlı tazyikli su sızıntılarına karşı poliüretan enjeksiyon uygulamaları
  • hürriyet mahallesi 1731 sk NO:7 Altınçağ, Dörtyol, Hatay
    HATAY - DÖRTYOL - ALTINÇAĞ
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 356 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur. YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir. Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.
  • (EMRAH KAYALI)

    357. Cadde 369.Sok No:24/C Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 332 14 00
    Şirket Web Sitesi: emkayalitim.com
    Firmamız uzman kadromuz ile ankarada dış cephe mantolama işleri yapmaktadır.
  • Alaybey Mah Cami Sok. No:9 Bozcaada, Çanakkale
    ÇANAKKALE - BOZCAADA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.286 697 04 62
    Şirket Web Sitesi: www.dingininsaat.com/
    Ahmet DİNGİN Ltd. Sti. İnşaat ve Kurye hizmeti ile Bozcaadada Temelden çatıya her türlü yapı işleri için tek adres...
  • demirciler sitesi Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 579 66 37
    Şirket Web Sitesi:
  • (A.CEMAL SARI)

    YENİ MAH. AYDIN GÜLER CAD. NO:18/A ORDU Merkez, Ordu
    ORDU - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.452 666 34 34
    Şirket Web Sitesi:
  • İZMİR AYDIN KARAYOLU UZERI JANDARMA YANI Germencik, Aydın
    AYDIN - GERMENCİK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mart 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.256 563 33 11
    Şirket Web Sitesi: www.germenciksaraytugla.com
  • durmaz sok no 45 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • fatih mah durmaz sk no 45 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: www.epoksİzemİnkapla.com
  • (ŞEFİK ÇALIK)

    çifte havuzlar yolu askeri fırın sokak çalık iş merkezi no:41 Terazidere, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - TERAZİDERE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 612 81 05
    Şirket Web Sitesi: www.calikstrafor.com
  • Atatürk Bulvarı Yakın Apt. 37/5 ÇANKIRI Çatalca, İstanbul
    İSTANBUL - ÇATALCA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.376 213 11 59
    Şirket Web Sitesi: www.akper.com.tr
  • (MURAT ÇINAROĞLU)

    GÜNAYKENT MAH.BEŞYÜZEVLER SİT.12.BLOK.NO:8 Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.342 960 74 04
    Şirket Web Sitesi:
  • (KADİR BÜYÜKAÇIKGÖZ)

    715 sok n0 5 bornova izmir Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 343 08 79
    Şirket Web Sitesi: