AKUSTİK MEKAN TASARIMI SİNCİK ADIYAMAN FİRMALARI

Akustik mekan tasarımı

sektörüne ait

Sincik Adıyaman firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AYHAN KARAPINAR)

    Barbaros Hayretti Paşa Mah. 2262 sk. no:10/9 Esenyurt Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 342 92 06
    Şirket Web Sitesi: AYKA YAPI İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    Ayka Yapı İnşaat izolasyon konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe malzemeleri satış ve uygulamasında 20 yıllık tecrübesi ile dış cephe ısı yalıtımı ve dekor profilleri üretiminde müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.

    Dış cephe kaplama yalıtım sistemleri ve söve uygulamaları üç boyutlu tasarım olarak mühendislerimizce hazırlanıp müşteri isteği gözönüne alınarak itina ile yapılır.
    Mantolama her nekadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detay uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir.
    Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Burdan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yetmeyecektir.

    Makine parkurunda mevcut strafor kesim makineleri, otomatik kaplama makineleri, özel tasarım karıştırma kazanları vs. mevcut olup teknolojiyi ve sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Ayka Yapı İnşaat yakın zamanda sektöre yön vermeyi ve ilgi merkezi olmayı hedeflemektedir.

    İstanbul Şubesi İletişim Bilgililerimiz;
    Telefon :0212.509 35 32
    Fax :0212 509 35 33
    Adres : 1.Denizköşkler Mah. Doktor Sadık Ahmet Cad. Orhan Veli sk. No:28/A Avcılar-Istanbul
  • Altınova Mah 15. Demir Sok No:2 Altınova, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALTINOVA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 216 04 98
    Şirket Web Sitesi: www.gazioglusove.com
    GAZİOĞLU SÖVE MANTOLAMA
    Yapı koruma kapsamında en önemli konuma sahip olan ve ortalama %50
    ısı tasarrufu sağlayan yalıtım malzemesi montolama'yı alışıla gelen klasik
    görünümünden çıkarıp, başta YALI BASKI, AHŞAP BASKI, SÖVE, KAT
    SİLMESİ, PAYANDA, DENİZLİK, DAMLALIK, KİLİTTAŞI, SÜTÜN TAŞ
    KAPLAMA... vb. daha bir çok model ve Tse uygun cephenizi uzman kadroylan ve seçeneklerle sizlere sonsuz alternatifler sunmaktayız..

    Ayrıca dış cephe montalama, ısı yalıtımı, kat silmesi, denizlik taç, köşe profileri, panel imalat ve uygulama işleride yapmaktayız...

    ESKİ VE YENİ BİNA İŞ YERİ FABRİKA DIŞ CEPHE ISI YALITIM MANTOLAMA İŞLERİNİZİ DENEYİMLİ KADROLARIMIZLAN UYGUN FİYATALARLA YAPTIRINIZ.

    GSM= 0506 993 00 74

    referanslarımız için web adresimiz

    www.gazioğlusöve.com
  • Yeni mh. Okul sk. No 3/E Nevşehir Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.384 212 40 20
    Şirket Web Sitesi: www.kayaizolasyon.org
  • Turgut Reis Mahallesi Fatih Bulvarı Burgaz Sokak 15 Turgutreis, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - TURGUTREİS
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 116 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    SüperSprey
    Sprey Poliüretan Köpük Yalıtım Uygulama İşlerinde işini severek yapan ve karşısına güven duygusu ile birlikte duâ almayı hedef edinen bir ekip olarak kabul edilen bir firmadır
  • (MURAT RAMADANOĞLU)

    Eyüp Sultan Mah. İmam Rabani Cad. No:1 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 311 66 63
    Şirket Web Sitesi: www.mutasyon.com.tr
    15 yıllık prekast cephe tecrübesi ile, birçok yapının dış cephesine imzasını atmış Mutasyon Prekast , İstanbul içinde ve dışında, binaların dış cephelerini prekast cephe elemanları ile kaplayan, bunun dışında anıt gibi özel prekast projelerini de gerçekleştiren özel bir dış cephe kaplama firmasıdır.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (İLHAN SAMET ÖZEK)

    Gazi Mah. Milli egemenlik cad. Emine kına apt 39/a Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.342 360 39 33
    Şirket Web Sitesi: konfordogalgaz.net
    01 Ocak 2012 tarihinde Gaziantepte kurulan Mekasis Doğalgaz Mühendislik Isı yalıtım Sistemleri, gerek yönetim kademesi gerek personel yapısı itibariyle köklü 2000’Li yıllara dayanan bir birikim ürünüdür.
    Mekasis Doğalgaz Mühendislik Isı yalıtım Sistemleri sadece ürün satma gayesi gütmemekte, birikimiyle oluşturduğu sistematiği “Ortak Akıl” yoluyla geliştirilip, ”Ortak Fayda” misyonuyla sektörün kullanımına açmayı hedef almaktadır.
    Isıtma – soğutma sektöründe üretimden, nihai tüketicinin kullanımına kadar olan tüm aşamalarında etkin, farklı ve başarılı çalışmalar yürütmüş bu ekip; sektöründeki tüm aksaklıkların en ince detaylarına, sebepleri ve en önemlisi çözümlerini; üreticiler, sektörler firmaları, sektör çalışanları ve nihai tüketiciyle Mekasis Doğalgaz Mühendislik Isı yalıtım Sistemleri Ltd. Şti. çatısı adlında paylaşacaktır.
    HEDEFİMİZ;
    Kaliteli ürün kullanımı
    Güvenilir Pazarlama
    Kaliteli İşçilik
    Müşteri Memnuniyeti
  • (SÜLEYMAN DURAK)

    Cumhuriyet mah. Mithat Paşa cad. No:28 Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.256 213 44 55
    Şirket Web Sitesi: www.dukarmuhendislik.com
    Her türlü yapı ve endüstriyel tesislere inşaat ve mekanik Mühendisliği konularında hizmet veren 10 yılı aşkın deneyimlerini ortaya koyan bir Mühendislik firmasıdır.İnşaat grubu olarak faaliyet gösterdiğimiz her türlü yapının tadilat, tamirat, bakım onarım, alt yapı, dekorasyon, izolasyon v.b. iş kollarında kullandığımız malzeme, tanınmış markalara ait kaliteye önem veren temini ve kolay uygulaması ile önemli rol oynamaktadır.
  • (SAMİCAN)

    CUMHURİYET MAH. ÇEVİK SOK. CUMHURİYET İŞ HANI NO 76 KAT 6 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 232 54 54
    Şirket Web Sitesi:
    2009 YILINDA ISI YALITIMI BAŞTA OLMAK ÜZERE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HER TÜRLÜ YAPININ TADİLAT,DEKORASYON,BOYA VE İZOLASYONU İLE İLGİLİ ALANLARINDA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTE VE BÜTÜN BU HİZMETLERİNDE TEKNOLOJİ,KURUMSAL,GÜVEN VE KALİTE ÇERÇEVESİNDE VE KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ PRENSİPLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARAN BİR YAKLAŞIM SÜRDÜRMEKTEDİR...
    TÜM ÇÖZÜMLERİN VE ÜRÜNLERİN GİDEREK BİRBİRİNE BENZEDİĞİ VE DOLAYISIYLA TÜKETİCİLERİN SEÇİM YAPMAKTA ZORLANDIĞI ÇAGIMIZIN REKABET ORTAMINDA İZOKAY,İŞTİRAK ETTİĞİ BÜTÜN PROJELERDE MÜŞTERİLERİNE VE ÇÖZÜM ORTAKLARIYLA GÜVENE DAYALI İLİŞKİLER GELİŞTİRMEYİ VE TEMEL UZMANLIĞI OLAN ISI YALITIM ALANINDA DOKUNDUĞU TÜM BİNALARDA BİR DEĞER KATMAYI BİRİNCİ ÖNCELİĞİ OLARAK GÖRMEKTEDİR....

    SEKTÖRE GETİRDİĞİ KURUMSAL VEYA YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERLE İŞ YAPTIĞI MÜŞTERİ İLE GÜVENE DAYALI BİR İLİŞKİ TESİS EDEREK,KISA SAYILA BİLECEK BİR SÜREDE ISIYALITIMI SEKTÖRÜNDE REKABET EDİLEN FİRMA KONUMUNA YÜKSELEN,ANCAK BU KONUMUNU KORUYA BİLMENİN YOLUNU,KENDİSİNİ SÜREKLİ GELİŞTİRMEK VE YENİLEMEKTE ARAYAN İZOKAY,YAŞADIĞI DÖNÜŞÜMDEKİ EN BÜYÜK PAYA SAHİP OLDUKLARINI BİLDİĞİ MÜŞTERİLERİ VE İŞ ORTAKLARI İLE BU SÜRECİ PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK VE GURUR DUYMAYA DEVAM EDECEKTİR.
  • (SONER EZGİ)

    AKSARAY ESKİL VE KONYA Eskil, Aksaray
    AKSARAY - ESKİL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.541 593 17 20
    Şirket Web Sitesi:
    ISI,SU,SES VE YANGIN YALITIMI İSTEKLERİNİZE SONUÇDA BİZDEN
  • (SANER SAÇIKAY)

    Lalapaşa Mah. Somunoğlu Caddesi Kırmacı Apt.Altı 65/B Yakutiye, Erzurum
    ERZURUM - YAKUTİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.442 238 02 62
    Şirket Web Sitesi: www.sfsinsaat.com
    ''Firmamız İnşaat Sektörü Alanında Temelden Çatıya Uygulama İşleri Yapmakla Birlikte,
    Çatı ve Teras İzolasyonları, Temel Perde İzolasyonları, Isı, Su, Ses Yalıtımları, Çatı Kaplama ve Onarımı,
    Mantolama Uygulamaları, Ayrıca Yeni Nesil Yapı Kimyasallarıyla Hizmet Vermektedir.
    Erzurum ve Çevre İllere Uzman Usta Kadromuzla Bu Uygulama Hizmetlerimizi Sunmaktayız..
    Ayrıca İnşaat Demiri, Granit Seramik, Boya, Alçı, OSB Plywood, Kalıp Yağları Satışını Yapmaktayız.''

    www.insaatfirmalarim.com

    Faaliyet Alanları :

    * Teras Yalıtımı
    * Balkon, Banyo, Tuvalet ve Perde Duvar Yalıtımı
    * Yapı Kimyasalları
    * Koku Önleyici Antibakteriyel Boyaları
    *Rutubet, Küf ve Nem Boyaları
    * İnşaat Demiri , Çatı OSB'si Plywood
    * XPS , EPS , Taşyünü
    * Özel Kalıp Yağları

    .
  • İ.O.S.B Eskoop sanayi sitesi C4 blok /145 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 407 07 95
    Şirket Web Sitesi: tur.perlitmak.com/
    PERLİT GENLEŞTİRME FIRIN ve MAKİNELERİ ÜRETİMİ
  • (İBRAHİM KOÇ)

    5517 SOK NO 5 Altındağ, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ALTINDAĞ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 435 18 50
    Şirket Web Sitesi:
    yalıtım ve çatı kaplamada prefesyonel çözüm ortağınız
  • (İSMAİL ÇEVİK)

    MİTHATPAŞA MAH.CUMAOVASI CAD.NO 28 /A Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 782 12 92
    Şirket Web Sitesi: caglayanyapi.net
  • (MUSTAFA ALICI)

    ÜRGEN PAŞA MAH. EKİNCİ YOLU ÜZERİ ZEYTİN PALAS APT. NO:80/A Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.326 227 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.hamizolasyon.com
  • (PULS ELEKTRONİK)

    Adnan Kahveci Bulvari Kos.Koop. San. Sitesi 2. Blok No:9 Ömerli Hadımköy/ISTANBUL Topçular, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - TOPÇULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 798 36 36
    Şirket Web Sitesi: www.puls.com.tr
  • (ELVAN KIZIL)

    Pınarbaşı Mahallesi 93.Cadde No: 49 / 12 Sincan / ANKARA Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 294 60 70
    Şirket Web Sitesi: www.elsayapiinsaat.com
  • MALAZGİRT MH. 94. CD. 28/A Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 269 00 86
    Şirket Web Sitesi:
  • TEPEKULE İŞ MERKEZİ ANADOLU CAD. NO.40/610 Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 435 85 52
    Şirket Web Sitesi: www.asensyapi.com
  • KamilTuncaBulvarıNo:22Altındağ-Bornova Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 467 50 10
    Şirket Web Sitesi: www.mantolamadogalin.com