AHŞAP AKUSTİK TAVAN HOZAT TUNCELİ FİRMALARI

Ahşap akustik tavan

sektörüne ait

Hozat Tunceli firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    uretim@polymex.com.tr
    destek@polymex.com.tr

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • İnönü Mahallesi İnönü Caddesi Boran Sok No:2/A Sarıgazi Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 317 86 86
    Şirket Web Sitesi: www.sukar.com.tr
    Sukar, kurulduğu 1987 yılından bu yana tesisat ve yalıtım uyumlu, ıslak zemin, teras, bahçe ve duş süzgeçleri üretimi yapan, satan ve ihraç eden, tamamen Türk sermayeli bir kuruluştur.

    Sukar; çatıdan zemine, bahçeden yollara kadar drenaj gerektiren her alandaki ihtiyacınıza çözüm sunmakta; tesisat malzemelerine ve su yalıtımına uyumlu, 1000’in üzerindeki süzgeç ve ızgara modeli ile cevap vermektedir.

    Ürünler

    Süzgeç & Drenaj: Yapıların ıslak hacimleri için su yalıtımı yapılırken, kullanılan süzgeç & drenaj yöntemlerinin bina yalıtımına uygun olması hem yapının sağlamlığı hem de insan sağlığı için son derece önemlidir. Ancak, yakın bir tarihe kadar binalarda su yalıtımı yapılmamakta, yapılsa bile süzgeç yalıtıma uygun olmadığı için, su kaçak alanları oluşmaktaydı.

    Sukar, Türkiye’ye özgü ihtiyaçlar ve uluslararası standartları değerlendirerek yapmış olduğu Ar-Ge çalışmaları sonucunda, Süzgeç & Drenaj alanında pek çok yeni ürün üretmiştir.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Düzayak Duş Sistemi: Banyo zeminine gömülü olarak monte edilen düzayak duş sistemi, banyoda duşun düzayak olmasını sağlar. Düzayak duşlar engelli bireyler ve yaşlıların kullanımı için uygun yapıdadır.

    Düzayak duş sistemi; kendinden yalıtımlıdır, kolay monte edilir ve kendinden eğimli olduğu için seramik uygulamasını kolaylaştırır. Kendinden eğimi (2°) ve yüksek debisi (1lt/sn) duş alanının dışında kalan alanların ıslanmasını engeller.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Molozkule: Polietilen moloz atma kuleleri, kolay ve hızlı bir şekilde iç bağlantı elemanlarıyla birbirine eklenen konik tüplerden oluşur. Her kata özel mazgal bağlantılarıyla; her yükseklikte inşaatlarınızda, her kata bağımsız olarak hizmet veren moloz atma kuleleri oluşturabilirsiniz.

    Molozkule; kolay kurulumu, kullanımı, dayanıklılığı ve tasarımıyla moloz, inşaat atığı kaldırma sorununda hızlı, temiz ve güvenli bir çözüm sağlamaktadır.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Su Yalıtımı: Islak hacimlerde su yalıtımı, süzgecin yalıtımıyla bütünleşmez ise su kaçak alanları oluşur. Binalara sızan sular; yapıların gövde ve taşıyıcı kısımlarındaki donatıları korozyona uğratarak yük taşıma kapasitesinin düşmesine, en ufak bir yer hareketinde veya depremde binalarda çatlak ve kırılmaların oluşmasına neden olur.

    Günümüzde gelişen inşaat teknikleri ile ıslak hacimlerin su yalıtımında sürme ve serme yalıtım malzemeleri kullanılmaktadır. Sukar, yılların deneyimi ve yalıtım konusunda uzmanlığı ile ürettiği ürünlerde yıllar içinde sorun yaratabilecek her ayrıntı üzerinde Ar-Ge çalışmaları yapmış ve tüm su yalıtımı ürünlerinde uygulamıştır.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
  • (EROL GÜÇYETMEZ)

    HOROZLUHAN MH. KOCAELİ SK. NO:31 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 236 00 10
    Şirket Web Sitesi:
    LİDER YALITIM MANTOLAMA VE ÇATI KAPLAMA ; DENEYİMİYLE YILLARDIR MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERMEKTEDİR.MALZEME SATIŞININ YANI SIRA YALITIMLA İLGİLİ TÜM İŞÇİLİKLERİDE YAPTIRMAKTADIR.
  • (İLKER KARACA)

    sultan orhan mh. menzilhane cd. no:14/B Çayırova, Kocaeli
    KOCAELİ - ÇAYIROVA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 507 53 04
    Şirket Web Sitesi:
  • (İLKER KARACA)

    hacı halil mh. menzilhane cd. Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.535 507 53 04
    Şirket Web Sitesi: www.karacayapiemlak.com
    Emlak Danışmanlığı Ve Mantolamada KARACA YAPI EMLAK farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz..
  • Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.com
    NUREL İNŞAAT TİC 2005 YIINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR. İNŞAAT ANAHTAR TESLİMİ İŞLERİ YAPMAKTAYIZ. İNŞAATIN HER DALINDA EKİPLERİMİZ BULUNMAKTADIR. MÜTEAHHİT YETKİ BELGEMİZ MEVCUTTUR.GÜVENİLİR VE KALİTELİ KADROMUZLA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ...
    Tüm değerli dost ve müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyar saygılar sunarız.
    NUREL İNŞ TAH TİC
  • YENİ MAHALLE İNÖNÜ BULVARI NO: 52/2 Yatağan, Muğla
    MUĞLA - YATAĞAN
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.252 572 96 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet vermektedir.
    Trakya Bölgesi , Marmara Bölgesi ,Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi olarak
    4 bölgede hizmet vermekteyiz
    kaliteli hizmet - profesyonel ekip ve zamanında iş teslimi ilkesini benimseyerek çalışmaktayız.
    kurumsal firmamız FAER İNŞAAT LTD.ŞTİ yeni logo ve ismimizle yolumuza devam etmekteyiz.
  • (RECEP LİMAN)

    46/19 SOK NO 123 Poligon, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - POLİGON
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 248 05 42
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    tüm dekorasyon işleri ,izolasyon,işleri,epoksi işleri,şap işleri yapılır,EPOKSİ VE TÜM İZOLASYON MALZEME SATIŞI YAPILIR.AKUSTİK SES YALITIM ÜRÜNLERİMİZ VARDIR.
  • Yeni Mahalle 6214 sk. Ceyhan yolu üzeri büyük Toptancılar sitesi (25. Blok) no:14 Sarıçam /ADANA Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 346 22 44
    Şirket Web Sitesi: www.catiser.com.tr
    Firmamız 1985 yılından beri bölgede Pazarlama ve satış süreçlerindeki iyi niyetli , güvenilir yapısıyla sektördeki liderliğini yıllardır korumaktadır.
  • (ALİ OSMAN SOYLU)

    HACIFETTAH MH KAYISILIBURUN SK NO 8 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 352 08 64
    Şirket Web Sitesi: www.konyaisiyalitim.org
    ISI YALITIM;yalıtım,boya,mantolama,konya,mantolama,konya çatı aktarma,konya ithal duvar kağıt,taşyünü mantolama,konya mantolama firmaları ...ısı yalıtım,yalıtım,mantolama,konya ısı yalıtım,konya mantolama,konya yalıtım,İç ve dış yalıtım, mantolama bizim işimiz. Konya civarında oturuyor ve yalıtım yaptırmak istiyorsanız lütfen firmamız ile temasa geçin. İç ve dış cephe boya, alçı, ...ISI YALITIM,MANTOLAMA,YALITIM,Konya, Isı Yalıtım,m2 birim fiyat 32.00 TL,konya boya, 352 08 64,konya boya m2 fiyatları,12 taksit,ısı yalıtım fiyatları,konya izolasyon,konya yalıtım,konya mantolama,konya ısı yalıtımyalıtım,Konyada ısı yalıtımı,ısı yalıtımı,ısı yalıtım,konyada ısı yalıtımı,KONYA BOYA,boya,badanaISI,YALITIM,KONYA,Konyad­a ısı yalıtımı,Dış cephe ısı yalıtımı Konya firmaları,KONYA ISI YALITIM BOYA MANTOLAMA - KONYA - MERAM,ısı yalıtımı firmaları - KONYA - 1 - / firma rehberi - firmasec.com,KONYA ISI YALITIM | ,Facebooktr-tr.facebook.com/pages/KONYA-­ISI-YALITIM/109661209122254,konya da ısı yalıtımı,konya boya,ısı yalıtım konya,konya,Konya Boyacısı,konyada boya,konyada Isı Yalıtım, mantolama,alçı,kartonpiyer,konya yalıtımkonya boya.ısı yalıtım konya,konya,konyada boya,ısı yalıtım,konya ısı yalıtımı,konya yalıtım, konya mantolama, konya inşaat, inşaat malzemesi, konya boya uygulama, konya yapı malzemeleri, taş yünü, asma tavan, kartonpiyer, taş kaplamalı duvar ve yürüyüş yolları, avlu duvarı, şömine, bahçe dizaynı, laminant parke, taban silimi, dekorasyon işleri,konya boya,konyada boyaKONYA BOYA SATICILARI, KONYA BOYA BAYİLERİ, KONYA İNŞAAT SEKTÖRÜ, KONYA BOYA FİRMALARI, KONYA BOYA SATIŞ FİRMALARI, KONYA İNŞAAT BOYALARI SATIŞ FİRMALARI, KONYA İNŞAAT BOYA UYGULAMALARI, KONYA POLİSAN BAYİLERİ, KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ, KONYA BOYA SATIŞ UYGULAMA FİRMALARI, KONYA BOYA VERNİK CİLA YAĞLI BOYA SATICILARI, BOYA SATICILARI KONYA BAYİLERİ, BOYA FİRMALARI KONYA, İÇ VE DIŞ CEPHE KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ, BOYA UYGULAMA KONYA , BOYA SATIŞ FİRMALARI KONYA , BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ KONYA, KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA FİRMALARI BAYİLERİ, KONYA BOYA TİCARET VE UYGULAMALARI. Konya ilindeki boya firmaları, boya şirketleri, boya fabrikaları, boya, badana, sıva, boyacı, boya fiyatı Konya.konya boya satış insaat,boya firmaları boyakonya boya konya Konya Boya, İç Cephe Boya ve Astarları, Ahşap ve Metal Boya ve Astarları, Dış Cephe Boya / Kaplama ve Astarları Konya, BOYA VE İZOLASYON satan/üreten firmalar,Konya İnşaat Boyaları (Firmaları) Bayileri ve Konya İnşaat Malzemeleri Satıcıları konya boya satıcıları, konya boya bayileri, konya boya inşaat firmaları, konya boya ve inşaat boyaları satış ve uygulama bayileri firmaları, konya boya satıcıları, konya boya firmaları ve satıcıları, konya yağlı boya iç cephe boya dış cephe boya vernik cila kartonpiyer satıcıları ve firmaları, konya boya satış ve uygulama firmaları satıcıları ticareti, konya polisan boya bayileri, konya filli boya bayileri, konya marshall boya bayileri, konya dyo boya bayileri, konya fawori boya bayileri, konya toptan boya satıcıları, konya toptan ve perakende boya firmalari. iç ve dış cephe boya uygulama bayileri konya, konya iç ve dış cephe boya uygulama ve satış bayileri satıcıları. toptan boya satıcıları konya , konya toptan boya satıcıları . boya uygulama ve satışları konya , konya boya bayileri, konya boya temsilcilikleri, konya boya , konya iç cephe boya satış, duvar boyaları satış ve uygulama konya firmaları, konya iç ve dış cephe duvar boyaları satış ve uygulama satış, duvar boyası satış firmaları konya
  • (FATİH TOPCUOĞLU)

    karatay san nefis sokak no 6 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 236 37 35
    Şirket Web Sitesi: enyalitim.com
  • Kuzeykent mahallesi Toplu iş Merkezi M Blok 22/CU Merkez, Kastamonu
    KASTAMONU - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.366 215 61 77
    Şirket Web Sitesi:
  • ATATÜRK MAH 4111SOK NO1111 Lara, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - LARA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
  • (SERKAN BESLER)

    İstikla Mh.Porsuk Bul.No:77/B Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.222 228 16 42
    Şirket Web Sitesi: www.strong.gen.tr
  • Açıktan Sokak No:23 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 317 66 23
    Şirket Web Sitesi: www.pekpanel.com
  • ESATPAŞA MAH. NO:146 Esatpaşa, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - ESATPAŞA
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 472 98 91
    Şirket Web Sitesi:
  • CEMAL GÜRSEL CAD NO:207 E-5 YANYOL KAYNARCA PENDİK İSTANBUL Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Eylül 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 596 34 34
    Şirket Web Sitesi: www.ersinyapi.com.tr
  • emek mah. hamdi mergen cad. (sanayinin bi alt sokagı ) Milas, Muğla
    MUĞLA - MİLAS
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.252 512 68 25
    Şirket Web Sitesi:
  • (İSMAİL ESENTAŞ)

    PAYAS İŞ MERKEZİ KAT6 PAYAS/DÖRTYOL/HATAY Payas, Dörtyol, Hatay
    HATAY - DÖRTYOL - PAYAS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.326 755 74 24
    Şirket Web Sitesi:
  • HOROZLUHAN MAHALLESİ ERKAN CADDESİ NO;10-12 SELÇUKLU KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 235 53 20
    Şirket Web Sitesi: www.ilkeyalitim.com