TURİZM VE SEYEHAT SOĞANLI BAHÇELİEVLER İSTANBUL FİRMALARI

Turizm ve seyehat

sektörüne ait

Soğanlı Bahçelievler İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Uğur Mumcunun Sokağı No:73/5 Gaziosmanpaşa Çankaya / ANKARA 100. Yıl, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - 100. YIL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 447 47 73
    Şirket Web Sitesi: www.saglikbank.com
    Firma Hakkında : Sağlıkbank (www.saglikbank.com) Türkiye geneli sağlık alımlarının yayınlandığı medikal tedarik veri tabanıdır. Üyelerimiz İhale bilgi sistemimiz üzerinden online olarak; - Günlük ihale takibi, - İhale arşiv tarama ve raporlamaları - ürün bazında pazar araştırma raporları - ihale sonuçları ve raporları alabilmektedirler. Kurumlar Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılabilmesi, ihtiyacın zamanında temini, kaliteli malzemenin alınabilmesi ve güvenilir, eşit ve rekabetçi bir alım sürecinin sağlanması için Kurumunuza ait ihale,doğrudan temin vb. İlanlarınızı Sağlıkbankta yayınlamaktadır Tüm medikal tedarikçilere ve medikal alım yapan kurum ve kuruluşlara hizmet vermektedir. Resmi kurum üyeliği ücretsizdir.
  • Taşcami uzun Harmanlar Cad. No: 11/A Meram – KONYA Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.507 333 63 63
    Şirket Web Sitesi: www.suarizakonya.com
    EHİL Konyada Su arıza Konya,su arızası tamiri,konya su arıza tespiti,Konyada su arıza,çeşme musluk arızası,su kaçağı tespiti,su sızıntısı tespiti,su kaçağı bulma, su kaçaklarını bulma, kırmada su kaçağı tespiti,kırmadan su sızıntısı tespiti,su kaçağı tespiti,su sızıntısı tespiti,Konya Su Kesintisi,
  • (MEHMET KARTAL)

    batıkent cad 55:a Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 321 24 21
    Şirket Web Sitesi: batikentcilingir.biz
    Ankara batıkent bölgesinde yer alan firmamız tüm çilingir problemlerinizde batıkent bölgesindeki müşterilerimizin hizmetindedir. Eğer sizde batıkent bölgesinde çilingir arıyorsanız eskisi gibi cadde cadde gezmenize gerek yoktur. tüm anahtarcılık ihtiyaçlarınızda 7 gün 24 saat boyunca hizmetinizdeyiz.
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: [email protected] (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • (FATİH YILMAZ)

    Akçay Sok No:7/C İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 235 08 82
    Şirket Web Sitesi: www.ozgurtasnakliyat.com/
    Ankara evden eve nakliyat işi yaptırmak isteyenler için alternatif çözümler üretmeye devam ediyoruz. Çankaya ilçesi , Ankara’nın en neşeli , en güzel ve turizm açısından her insana açık olan turistik bir bölge konumundadır. Şehir dışından ve yurt dışından gelen turistler Ankara’ya ayak bastıkları andan itibaren görmek istedikleri yerlerden Çankayadır. Ankara evden eve nakliyat konusunda henüz bilgi sahibi olmayanlar, bu ilçeye yeni taşınmış ya da taşınmak isteyen bireyler, Çankaya alanında yer alıp başka ilçe ve semtlere taşınmak isteyen insanlar için önereceğim ilk şey profesyonel danışmanlık hizmeti almalarıdır. Günümüzde evden eve taşımacılık sistemi tamamen revizyona girip yenilerek 2013 yılında bambaşka bir hal almıştır. Bu gibi durumlardan bihaber olan kullanıcılar için danışmanlık hizmeti almak yada bu konu hakkında derinlemesine bir araştırma yaparak sağlam kaynaklara ulaşmak için taşıma işlemi yaptırılacak olan nakliye şirketleri bürosu danışmanlık bölümündeki görevliler ile temas kurulmalıdır. Sizlerin öğreneceği bilgiler , onlarından sizlerden öğrenmek istedikleri iş hakkında detaylı konular yabana atılmayıp doğru bir şekilde cevap verilmelidir. Bu sayede görevliler sizlere belirttiğiniz hususlar doğrultusunda olması gereken bilgileri arz ederek , kafanız içerisinde yer alan birden fazla soru işaretlerini ortadan kaldıracaklardır.
  • (FERDİ YILDIZ)

    sakarya mah. kıbrıs şehitler cad. no:18 ofis:405 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 532 00 53
    Şirket Web Sitesi: www.macrosoftyazilim.com
    firmamız web sitesi olan www.matbaamarket.netten Tüm matbaa ürünlerini, görselini, özelliklerini, açıklamasını ve fiyatlarını görüp direk siteden sipariş verebilir veya firmamızı telefonla arayarak daha kapsamlı bilgi alabilir sipariş verebilirsiniz. Bunların dışında özel ürün ihtiyaçlarınız için fiyat teklifi alabilirsiniz.
  • (ASLI DOĞANAY)

    Necatibey Caddesi Gözlükçü İşhanı No:26/29 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 231 87 82
    Şirket Web Sitesi:
  • meşrutiyet cad 10/70 Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 419 39 39
    Şirket Web Sitesi: www.ankaranakliyefirmalari.org
  • Çamlık Mah.Şahinbey Cad.Esinti Sk.No:2 K:4 Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 642 57 15
    Şirket Web Sitesi: www.spotcu.co
  • merkez Sandıklı, Afyon
    AFYON - SANDIKLI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.272 515 14 22
    Şirket Web Sitesi:
  • ANBAR MAH. DERE SOK. NO:40 MELİKGAZİ/KAYSERİ Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 326 44 05
    Şirket Web Sitesi: www.basaranprefabrik.com.tr
  • Atatürk Cd.Öğrenci Yurdu Yanı Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 428 41 16
    Şirket Web Sitesi:
  • İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 567 08 41
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 253 58 11
    Şirket Web Sitesi:
  • (Adem TATLI)

    1203/5 Sk.No:3/A ikiz Çarşı Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 441 61 11
    Şirket Web Sitesi:
  • (Meziyet KARDAŞ)

    1203/3 Sk.No:6/H-K B.Çarşı Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 459 36 36
    Şirket Web Sitesi:
  • Yeni Tabakhaneler Baltacı Sk.N.2 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 364 97 97
    Şirket Web Sitesi:
  • Altınova Mh.karınca Cd.N.10 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: