TURİZM VE SEYEHAT GÖRÜKLE NİLÜFER BURSA FİRMALARI

Turizm ve seyehat

sektörüne ait

Görükle Nilüfer Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Meram Sanayi Nilüfer Sokak No:11/1 Meram - KONYA Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 745 04 35
    Şirket Web Sitesi: www.kocinoks.com
    KOÇİNOKS Konyada ikinci el endüstriyel mutfak malzemeleri,ikinci el endüstriyel bulaşık makinası,Konya bardak yıkama makinası,ikinci el pizza fırını,ikinci el pasta börek fırını,ikinci el kuzine,çalışma tezgahı,ikinci el krom tezgahı,ikinci el lokanta malzemeleri,2. el sanayi tipi davlumbaz fiyatları,ikinci el bardak yıkama bulaşık makinası,ikinci el pizza pasta börek fırını,ikinci el kuzine,çalışma tezgahı,ikinci el krom çalışma tezgahı,ikinci el planet mikser,hamur yoğurma makinası,ikinci el Döküm Izgara,Elektrikli Izgara,gazlı Izgara, ikinci el Lavataşlı Izgara,Elektrikli Ocak,ikinci el Sosbenmari,Kuzine,Nötr Tezgahı,
  • (NAFİ ERDEM)

    Demirhendek caddesi No.22 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 348 48 49
    Şirket Web Sitesi: www.zigonsehpaankara.com
    Vizyon Ahşap Aksesuar, Ankara Sitelerde ahşap sehpa imalatçısı bir aksesuar firması olup, imalatlarımızı kendi atölyemizde yapmaktayız.
    İmalatını yaptığımız ürünler; ahşap zigon sehpa, orta sehpa, yan sehpa ve dresuar olup, ürünlerimizin toptan ve perakende satışını yapmaktayız.
    Yılların verdiği tecrübeyle yaptığımız işlerimizde müşteri memnuniyeti ve kalite odaklılık prensipleri doğrultusunda çalışmaktayız. Bunun dışında müşterilerimizin siparişlerini müşteri talepleri doğrultusunda ve zamanında teslim ederiz.
    Firmamızın vizyonu, hem Ankara hem de diğer şehirlerdeki müşterilerimize kaliteli ürünlerimizi sunarak portföyümüzü artırabilmektir.
    Siz değerli müşterilerimize Ankara Sitelerdeki atölyemizde hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyarız.
  • Sarı Yakup Mah. Karaman Cad. No: 45/L Karatay – KONYAw Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.539 208 49 55
    Şirket Web Sitesi: www.konyaendustriyelmutfakservisi.com
    NTS ENDÜSTRİYEL;endüstriyel mutfak tamiri tamiratı tamircisi konya,endüstriyel fırın,ocak,kuzine tamiri tamiratı tamircisi Konya,endüstriyel mutfak ekipmanları tamiri Konya, Endüstriyel bulaşık deterjanı konya,endüstriyel çamaşır deterjanı,endüstriyel el yıkma sıvı sabun,endüstriyel bardak yıkama makinası tamiri tamiratı servisi Konya,giyotinli bulaşık yıkama makinası tamiri tamiratı servisi Konya,endüstriyel buzdolabı tamiri tamiratı servisi Konya,buz yapma makinası tamiri tamiratı servisi Konya,tezgah tipi dondurucu tamiri tamiratı servisi Konya,tezgah tipi soğutucu tamiri tamiratı servisi Konya,endüstriyel fırın tamiri tamiratı servisi Konya,endüstriyel pasta börek fırını tamiri tamiratı servisi Konya, endüstriyel mutfak tamiratı,endüstriyel bulaşık makinası tamiri tamiratı tamircisi konya,endüstriyel çamaşır makinası tamiri tamiratı tamircisi konya,
  • (MUSTAFA GÜNEY)

    muratpaşa mah fabrikalar caddesi Murat Paşa, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - MURAT PAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 480 06 29
    Şirket Web Sitesi: www.guneypark.com.tr/
    Güney Park Metal olarak 20 yıldır bu işi yapıyoruz ve işimizi devam ettirebilmemizin tek sebebi kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen anlayışımızdır. Referansımız müşterilerimizdir. İletişim bilgilerimiz ve daha önce yağmış olduğumuz işlerin küçük bir bölümüyle ilgili örnekler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
  • Zafer Sanayi Güven Caddesi No: 36 Selçuklu - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 249 00 39
    Şirket Web Sitesi: www.konyavinckiralama.com
    AĞABEYLİ;kiralık vinç konya,vinç kiralama fiyatı fiyatları konya,vinç kiralama firması firmaları konya,
    konyada vinç kiralama,vinç kiralama Konya,kiralık vinç fiyatı fiyatları,kiralık sepetli vinç,kiralık mobil vinç,vinç kiralama fiyatı fiyatları,Konya sepetli vinç hizmeti,vinç kiralama firması,vinç kiralama firmaları,kiralık vinç firması,Konya kiralık vinç firmaları,Kiralık forklift Konya,konyada forklift kiralama,Konya forklift kiralama firması, sepetli vinç konya,kiralık mobil vinç Konya,vinç kiralama konya,konyada vinç kiralama,oto kurtarma konya,araç çekici konya,
  • 7410 SOKAK NO:39/CDK 5.SANAYİ SİTESİ PINARBAŞI İZMİR Işıkkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - IŞIKKENT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 479 34 06
    Şirket Web Sitesi: www.yucelergroup.com
    FİRMAMIZ İZMİR İLİ VE İLÇELERİ,KOMŞU İLLLERE HER TÜRLÜ İNŞAAT MALZEMESİ TEMİNİ VE NAKLİYESİ YAPMAKTADIR.KUM,MICIR,ÇAKIL,V.B
  • İkitelli osb heskoop sanayi sitesi sinpaş iş modern blokları j blok no j25 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 438 34 29
    Şirket Web Sitesi: www.tekstape.com
    Tekstape Konveyör Bant (KAYIŞ) , PTFE Kaplı Cam Kumaş ve Termo Plastik firması olarak İstanbul merkezli olarak konveyör bant firmaları başta olmak üzere taşıma bandı imalatı ve konveyör bant toptan satışı, Textape yapışkanlı yapışkansız teflon® kaplı cam kumaş, ısıya yüksek sıcaklığa dayanıklı teflon bant, pvc konveyör bant, poliüretan konveyör bant , teflon ve polyester örgü kurutma bantları, saf ptfe-teflon® levha ürünlerinde ambalaj ,gıda, lojistik, makina üreticileri gibi birçok sektörde değerli firmaları ve şirketleri hedef alarak toptan ve perakende satış ve konveyör taşıma bandı imalat hizmeti veriyoruz. Firmamız büyük ölçekli üretim yapan gıda firmaları, ambalaj ve plastik firmaları, tekstil ve sanayi firmalarını müşteri portföyüne katarak konveyör taşıma bandı , ptfe-teflon kaplı cam kumaş bantlar ve kurutma-fikse bantları konusunda Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan sektörlerinde önemli bir rol oynamaktadır.Kendi imalatımız bitmiş ürünlerin yanısıra çeşitli markalarında satışını yapmaktayız.

    PTFE Kaplı Cam Kumaş Bant
    Yapışkanlı PTFE Yanmaz Bant ,PTFE Kaplı Yanmaz Cam Kumaş ,kendinden yapışkanlı teflon cam kumaş ve bantlar konusunda hizmet veren Tekstape Türkiye de konusunda öncü , yenilikçi ve kaliteye önem veren lider firmalardan birisidir.Özellikle shrink ambalaj paketleme makinası, poşet ağzı yapıştırma makinası, poşet pres makinası ,torba ağzı kapama makinası gibi uygulamalarda ambalaj ve poşet sektöründe , pvc kapı pencere sektöründe pvc kaynak makinası teflonu, gıda işletmelerinde pişirme fırınlarında , gıda ambalaj makinelerinde ve kauçuk üretim tesisleri Teflon (PTFE) ürünleri konusunda ürünlerimizi başarı ile kullanmaktadır. 2016 yılına kadar hızla gelişen internet erişimi ile artık perakende olarak Türk sanayi işletmelerine direk olarak satış yapmak ve son kullanıcılara büyük maliyet avantajları sağlamak ana hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
    2014 yılı için diğer hedeflerimiz ise İstanbul Anadolu yakasında, Tekirdağ Çorlu, Bursa, Denizli, Sakarya ve Gaziantep illerinde konveyör bant ve yapışkanlı teflonlar konusunda yeni şubelerimizi açarak son kullanıcı alanında müşteri portföyümüzü arttırmaktır. Şu anda ikitelli konveyör bant atölyesi ile hizmet veriyoruz. Firmamız yurtiçi ve yurtdışı firmalarla Türkiye'de bir Dünya markası olarak üretim yapmak üzere modern bir tesis kurulması için anlaşma ve görüşmelerine devam etmektedir.
    Ürünlerimiz tamamen üretici markaların kalite standartları altında dünyanın konusunda sayılı üreticilerinin sıkı kontrolleri ile birinci sınıf hammaddeler ile üretilmektedir.

    Konveyör bant Çeşitleri
    Konveyör bant PVC-POLİÜRETAN-KAUÇUK Konveyör(Taşıma sistemi)yük taşıyıcı bandı, Düz ve Grip desenli taşıyıcı konveyör bantlar, Ambalaj makinası ptfe-teflonu, PVC kaynak makinası ptfe-teflonu, yapışkanlı yapışkansız Textape PTFE kaplı cam kumaş ihtiyaçlarınız için TEKSTAPE hizmete hazır.
    Tüm sanayi ve ticari işletmeler için , konveyör bant , ambalaj ve plastik sektörü için ptfe kaplı cam kumaş bantlar, kurutma ve yıkama örgü bandı, saf ptfe film ve levha ile hizmetinizdeyiz..
  • İ.O.S.B MUTSAN SAN. SİT SOK.10 NO.27 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 485 23 33
    Şirket Web Sitesi: www.ekmboya.com
    BİR BOYAHANEDE OLMASI İÇİN GEREKEN TÜM TESİS VE EKİPMANLARI KENDİ BÜNYESİNDE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN İMAL ETMEKTEDİR. MÜŞTERİLERİNİN İSTEKLERİNE GÖRE VE UYGUN ÇÖZÜMLER SUNMAKTADIR.
    UYGUN FİYAT SEÇENEKLERİ İLE AYNI SONUÇ İÇİN MÜŞTERİLERİNE ALTERNATİF ÇÖZÜMLER SUNMAKTADIR.
    KALİTEYİ PROJE VE İMALAT AŞAMASINDA ÜRETEREK, MÜŞTERİLERİNE ÇALIŞAN, DAYANAKLI ÜRÜNLER SUNMAKTADIR.
    İMALATINI YAPTIĞI VEYA DİĞER FİRMALARIN MAKİNALARINA MÜŞTERİNİ İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA SERVİS VERİLMEKTEDİR.
    KISACASI EKONOMİK VE KALİTELİ ÜRÜNLERİ BULABİLECEĞİNİZ TEK ADRESDİR.
  • EVREN SANAYİ MAH.1658.SOKAK NO 22 ESENYURT/İSTANBUL Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 672 08 10
    Şirket Web Sitesi: www.epsmakine.com
  • DUDULLU ORGANİZE SAN.DES SAN.SİT.B 02 BLOK 101 SOK.NO:28/30 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 314 21 00
    Şirket Web Sitesi: www.ıstglass.com
  • çiftehavuzlar yolu sk.türkmen san sit.no:27-28 Maltepe, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - MALTEPE
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 481 47 97
    Şirket Web Sitesi: www.demir-makina.com.tr
  • (İSMAİL ÖZGÜL)

    Hamidiye Mh. Sait Nursi Cad. Orhanlı Ap No:17 D.2 Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Diğer Sektörler, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 640 14 17
    Şirket Web Sitesi: www.temahavuz.com/
  • Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Aslım Sanayi Sitesi Funda Sokak No: 8 Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 342 24 86
    Şirket Web Sitesi: www.bakliyatpaketlememakinasi.net
  • (NESRİN SEVİNC)

    kartaltepe mah.gaziosmanpaşa cd. no:96/a bayrampaşa/istanbul Kartaltepe, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - KARTALTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 578 29 30
    Şirket Web Sitesi: www.boyuzaticitabanlik.net
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 420 50 00
    Şirket Web Sitesi:
  • M.KEMALETTİN CAD. NO:420-A ÇANKAYA İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 482 28 30
    Şirket Web Sitesi:
  • 1390 SOK NO:9/2 ALSANCAK İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 463 09 57
    Şirket Web Sitesi:
  • Ankara
    ANKARA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 385 47 23
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 238 93 12
    Şirket Web Sitesi:
  • 1466 SK. NO.5 ALSANCAK İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 464 54 06
    Şirket Web Sitesi: