TADİLAT BAKIM ONARIM İŞLERİ BEŞEVLER NİLÜFER BURSA FİRMALARI

Tadilat Bakım Onarım İşleri

sektörüne ait

Beşevler Nilüfer Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (YELİZ TURANLIGİL - FİLİZ CANDAN)

    Konak Mah. Burgaz sok. M.meka apt. No:1/5 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2022 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 222 29 23
    Şirket Web Sitesi: www.yalinyonetim.com
    YALIN SİTE VE BİNA YÖNETİCİLİĞİ olarak firmamız, Apartman, Site, İş merkezi yönetim işlerinin profesyonel olarak yürütülmesi amacıyla 2019 yılında kurulmuştur.
    Muhasebe ve hukuki işlemler aksamadan düzenli bir şekilde takip edilirken, bina sakinlerine sadece iyi komşu olmak kalıyor.
    Artık komşunuzdan aidat istemek zorunda kalmıyorsunuz. Görevliniz ya da yönetici elden para toplamıyor. Firmamız aidatların tahsilatını, gününde ödemeyenlerin uyarılması ve devamında hukuki işlemlerin takibini yapıyor. Bina görevlisi ve diğer personellerin maaşlarını, elektrik, su, doğal gaz gibi faturaları ve diğer tedarikçilere yapılacak ödemeleri şirket merkezinden belge karşılığında yapıyor. Aidatların tahsilatı şirketimizin ödeme noktasından nakit veya kredi kartıyla yapılabildiği gibi, Türkiye’nin her yerinden banka havalesi ve internet sitemizden online olarak kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir.
    Ayrıca bütün bina sakinleri, hesaplarını internet sitemiz üzerinden kendilerine vereceğimiz şifrelerle 7/24 takip edebiliyorlar. Hem binanızın anlık gelir gider durumunu, bilançosunu, anlık borçlu listesini takip edebilir, hem de vadesi gelen borçlarınızı, ödeme günlerinizi, günü geçmiş borçlarınızı vb kişisel durumunuzu takip edebilirsiniz.
    Eski usul yönetimlerden başınız ağrıdıysa, komşularınızla sorun yaşamak istemiyorsanız, gelir ve giderlerinizin şeffaf bir ortamda sürekli yayınlanmasını istiyor, faturaları, maaşları nasıl ödeyeceğim diye düşünmek istemiyorsanız Sizleri YALIN SİTE VE BİNA YÖNETİCİLİĞİ inde birlikte çalışmak dileğiyle
  • Beşevler Konak Mahallesi Yağmur Sokak No: 2/E Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2021 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Sık bulunduğunuz mekânlarda daha uzun ve kaliteli zamanlar geçirmek için yeni değişikler gerekebilir. Verimi arttırmak bazen değişikliklerden geçer. Bi’decor-s Yapı olarak ihtiyacınız olan değişikliği sizler için yapıyoruz. Hiçbir yapı ilk gün ki gibi kalmaz, yıpranır, kırılır, zarar görür, kirlenir veya eskir. Mekânlarda bu aşınmalara maruz kalır, Bursa iç dekorasyon olarak yenilemek istediğiniz her alanı sizlerin isteği arzusu ve zevki doğrultusunda yeniliyor ve tadilatlarını yapıyoruz.
    Çağa ve çağın getirdiği hıza ayak uydurup modern ve kaliteli tasarımlar tasarlıyoruz. Klasik veya dönem işi dekorasyonlarda dahi göze hitap eden şık ve modern tasarımlar sağlıyoruz. Tasarımlarımızla minimal evler veya iş yerleri için kullanım alanı sağlıyor, gözü yormayan şık minimal eşyalar kullanıyoruz. Firma olarak alanında en iyi usta ve mimarlarla çalışıp en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Müşterilerimizin anlık zevklerine değil aynı zamanda kullanışlı ve memnuniyet sağlayan ürünler ve malzemeler kullanıyoruz.
    Mutfağınızın hem şık hem de geniş görünmesini, iş yerinizin daha modern görünüm kazanmasını, daha ferah, aydınlık ve modern alanlarda vakit geçirmek istiyorsanız aradığınız doğru adres firmamızdır. Evinizde veya iş yerinizde dekorasyon işleri yaptığımız gibi aynı alanlarda boya veya tadilat gibi bakım işlemleri de yapıyoruz. Evinizin her türlü işlemleri için güven duyup korkmadan bizi arayabilirsiniz.
  • (HİDAYET ÖZTÜRK)

    Konak Mahallesi Koç sokak mehtap sitesi A blok no 2/C. Nilüfer Bursa Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2020 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 451 70 51
    Şirket Web Sitesi: hizayapidekorasyon.com
    Yaşam alanlarınızı ihtiyacınıza ve zevklerinize göre yeni baştan dekora etmek ve sizlere ihtiyacınız olan ürünleri sunmak için doğadan ilham alan Hizart Desing Bursa Nilüfer ilçesinde hizmet vermektedir. Her zevke uygun olarak tasarlanan ve geniş ürün yelpazesine sahip olan Hizar Desing’da ihtiyacınız olan her ürünü bulabileceksiniz. Şehrin karmaşasından sıkılmış ve yorulmuş siz değerli müşterilerimizi biraz olsun bu ortamdan uzaklaştırmak ve sizlere huzuru , dinginliği sağlamak bizim başlıca görevlerimizdendir. Hem dekoratif hem de işlevsel olan ürünlerimiz hayatlarınızı kolaylaştırmak için sizleri bekliyor. En keyifli mobilya ve dekorasyon alışverişlerinizde sizler için çalışmaya devam edeceğiz.
  • (MURAT KARABEY)

    DEMİRCİ MH. KORUK SK. NO:11 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 233 74 65
    Şirket Web Sitesi: www.keyifhavuz.com.tr
    Firmamız 1996 yılında yüzme havuzu kimyasalları satışı,yüzme havuzu bakım hizmetleri, yüzme havuzu sezon başında işletmeye alma ve yüzme havuzu mekanik tesisatları yapımı amacıyla Bursa da kurulmuştur.
  • (KAMİL ÇAYIR- İBRAHİM ÇAYIR)

    23. Nisan Mah. Ata bulv. gizemler3 plaza no:5/36 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 252 31 04
    Şirket Web Sitesi: www.escatiinsaat.com
    Es Çatı İnşaat Taahhüt, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.
    "Kalitede Süreklilik", "Uygun Fiyat", "Karşılıklı Güven" ve "Dürüstlük" vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.
  • (KİMPAŞ GROUP İNŞAAT)

    Konak Mah. Eğitimciler Cad. Buryap Plaza No:10 K:2 D:3 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 647 14 14
    Şirket Web Sitesi: www.kimpasyapi.com
    Kimpaş Yapı üstlendiği tüm inşaat işlerinde edindiği bilgi birikimi ve deneyimi çevre ve güvenlik şartlarına uygun olarak kaliteden ödün vermeden her türlü yapı ve sanayi tesisleri bünyesinde müşterilerinin en geniş isteklerinden en küçük ihtiyaçlarına kadar cevap verebilmeyi, müşteri memnuniyetini öncelikli hedefi kabul ederek, tüm ihtiyaçlarını karşılayıp kalıcı projelere imza atmak amacıyla kurulmuş bir şirkettir.
    Kimpaş Yapı olarak, her projenin kendine has özelliğine, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına göre, aşağıda genel hatları çizilmiş uygulama alanlarından birisinin tek bir sisteminden tüm sistemlerine kadar eksiksiz hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.

    FAALİYET ALANLARIMIZ

    •ANAHTAR TESLİM KONUT-HASTANE-SOSYAL TESİS İNŞAATI
    •BOHÇALAMA VE SU İZOLASYONU
    •PERDE DUVAR VE SU İZOLASYONU
    •MANTOLAMA VE SU İZOLASYONU
    •ALÇI-SIVA-SATEN-ALÇIPAN-KARTONPİYER-ASMA TAVAN
    •KARA SIVA- İNCE SIVA
    •DIŞ CEPHE BOYASI
    •İÇTEN ISI İZOLASYONU VE İÇ CEPHE BOYASI
    •TERAS,ÇATI, SU VE ISI YALITIMI
    •DİĞER ÇATI UYGULAMALARI
    •SU DEPOSU İZOLASYONU
    •SES İZOLASYONLARI
    •DEKORATİF UYGULAMALAR (Söve,kat silmesi, köşe taşı, fugalı kaplama, vs.)
    •İÇ VE DIŞ DEKORASYON
    •CEPHE KAPLAMALARI
    •SERAMİK, GRANİT, MERMER
    •HAVUZ VE SÜS HAVUZU
    •SİTE YÜRÜYÜŞ YOLLARI, BORDÜR TAŞLARI
    •BİNA DEKORASYON VE BOYA
    •ÇELİK KAPI, ODA KAPILARI
    •MUTFAK DOLABI, LAMİNANT PARKE
    •ALİMÜNYUM DEMİR İŞLERİ
    •MEKANİK TESİSAT
  • (SÜLEYMAN KARAKAYA)

    71 Evler Mah Cumhuriyet Bulvarı No:300 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.537 016 20 93
    Şirket Web Sitesi: www.karakayayapi.com.tr
    Firmamız Eskişehirde boya ve yapı kimyasalları satış ve uygulama işleri, alçı satış ve uygulama işleri , inşaat malzemeleri satışı, inşaat kaba sıva, ince sıva, alçıpan uygulaması, mantolama, iç ve dış boya işleri, anahtar teslim olarak yapmaktayız.
    Kaliteli işçilik ve zamanda teslim firma ilkemizdir.
  • (MUAMMER DEMİR)

    Süleymanbey Mah. istiklal cad. Üstündağ Apt No:108 Merkez, Yalova
    YALOVA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.541 922 29 42
    Şirket Web Sitesi: www.adaksuyapi.com
    DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;
    BİZ ADAKSU YAPI EKİBİ OLARAK, SİZLERİN EVİNİ, APARTMANINI VE BİNANIZIN ISI YALITIMINI YAPMANIZ İÇİN EN UYGUN FİYAT VE TEKLİFLERLE İMKAN SUNUYORUZ.
    SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ BU FIRSATI KAÇIRMAMANIZI DİLERİZ.
    7/24 BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ, ARADIĞINIZ TAKDİRDE 24 SAAT İÇİNDE ÜCRETSİZ KEŞİF ELEMANLARIMIZI GÖNDERİP BİNANIN DURUMUNU VE YAPILACAK İŞLERDE SİZİ BİLGİLENDİRECEĞİZ.
  • (KEREM ÖZDEMİR)

    Mezopotamya Mah. Ahmeti Hani Cad. Şirinevler Sitesi Altı 59/B Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.412 251 25 56
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Dış cephe ısı yalıtım ve mantolama işleri yapmaktadır.
  • (VEYSEL MENGEN)

    Gümüşpala mah. İnci sok. Avcılar/İst Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 245 44 04
    Şirket Web Sitesi: veysel.53.website.tc/vekayapisistemleri
    Veka Yapı Sistemleri, küçük ölçekli özel bir konuttan, büyük ölçekte tasarladığı ofislere, hastanelere kadar farklı alanda projeye imza atmıştır.
    Mutfak-banyo yenileme, komple ev tadilatı, 3D projelerle iç mimarlık hizmetleri ve tasarım, tüm duvar işleri (boya, sıva, kağıt kaplama v.s.), bölme duvar ve tavan işleri, taş, seramik işleri, dış cephe ve çatı işleri, sıhhi ve elektrik tesisatı işleri, her tür marangozluk hizmetleri, kaba inşaat işleri v.s. peyzaj ve alt yapı işleri hizmetlerimiz içindedir.
  • Çırçır Mah. Güngören Cad. No:11 Alibeyköy, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - ALİBEYKÖY
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 536 25 26
    Şirket Web Sitesi:
    Sektöre yeni adım atmış olan firmamız proje ve taahhüt çalışmalarıyla katkılarını sağlamaktadır.
  • Cemalpaşa Mah. Gazipaşa Bul. Yılmaz Apt Kat:5 Daire:16 Cemalpaşa, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - CEMALPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 458 61 61
    Şirket Web Sitesi: www.businessgayrimenkul.com
    BUSINESS GAYRİMENKUL REKLAM DEKORASYON OLARAK BİZLER EMLAKÇILIK, REKLAM TABELA İŞLERİ, DEKORASYON UYGULAMALARI, BOYA BADANA, ALÇI, KARTONPİYER, ASMA TAVAN, ZEMİN DÖŞEME İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
  • (FETULLAH)

    CİHANGİR MAH.YEŞİLCE SOKAK.NO:8 AVCILAR Cihangir, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - CİHANGİR
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.537 696 55 00
    Şirket Web Sitesi: www.komple-tadilat.com
    KOMPLE TADİLAT DEKORASYON İŞLERİ
  • (KEMAL OGÜN KÖYMEN)

    4277 Sokak No:24 Aydın Mah. Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 264 65 66
    Şirket Web Sitesi: www.kayramed.com.tr
    KAYRA inşaat sektöründe komple tadilat, mantolama, dekorasyon, kaba - ince inşaat işleri, plan proje, taşeronluk hizmetleri ve motorlu iskele kiralama işleri yaparak tecrübeli kadrosuyla hizmet vermektedir.
    KAYRA 35 yıla varan tecrübe ve birikimi ile inşaat sektöründe faaliyete geçmiş bir yapı şirketidir.
    Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarında yeniden bizimle birlikte çalışmayı tercih etmeleri, firmamıza duyulan güvenin göstergesidir. KAYRA her geçen gün sektördeki youluna emin adımlarla sistemli bir şekilde devam etmektedir.
    Kaliteden ödün vermeyen KAYRA düzenli olarak inşaat sektöründeki gelişmeler ve yenilikleri takip ederek bu alanda yaptığı, aynı zamanda yapacağı projelere doğrudan yenilikçi vizyonunu uygulamaktadır.
  • (UDF İNŞAAT)

    Yeni Mahalle İnönü Bulvarı 52/2 Yatağan, Muğla
    MUĞLA - YATAĞAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.252 572 96 33
    Şirket Web Sitesi: www.udfinsaat.com
    1996 yilindan itibaren Maden sektöründe Muğlanın Yatağan ilçesinde faaliyete başlayan FAER Limited Şirketinin kolu olan UDF İnşaat iç/dış Dekorasyon, plan/proje alanlarinin yanı sıra dış mantolama sektöründe de 2014 yılında faaliyete başlamıştır.
    Müşterilerine kusursuz bir hizmet sunmayı ilke haline getirmiş olan UDF İnşaat faaliyete başladığı günden itibaren yapmış olduğu bina dış cephelerinde sağlamlığa, kaliteye ve estetik görünüme önem vermiş ve bu standartı yakalamıştır.
    UDF inşaat İş Sağlığı ve İş Güvenliği konularına vermiş olduğu önemi bünyesinde İSG uzmanı çalıştırmakla kanıtlamıştır. Birçok firmanın gözardı ettiğ İş Sağlığı ve İş Güvenliği sorumluluğunu yasal bir zorunluluktan ziyade vicdani bir sorumluluk olarak gören UDF inşaat müşteri memnuniyetini düşündüğü kadar çalışan güvenliğinide düşünmektedir.
  • Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.com
    NUREL İNŞAAT TİC 2005 YIINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR. İNŞAAT ANAHTAR TESLİMİ İŞLERİ YAPMAKTAYIZ. İNŞAATIN HER DALINDA EKİPLERİMİZ BULUNMAKTADIR. MÜTEAHHİT YETKİ BELGEMİZ MEVCUTTUR.GÜVENİLİR VE KALİTELİ KADROMUZLA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ...
    Tüm değerli dost ve müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyar saygılar sunarız.
    NUREL İNŞ TAH TİC
  • Bahçelievler Mah. Mimar Sinan cd. Manolya sk.No:6 Kapaklı, Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY - KAPAKLI
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.282 717 12 19
    Şirket Web Sitesi: www.cetingroupinsaat.com/
    Merkezi Çerkezköy’de bulunan ve bir ÇETİN GROUP Firması olarak, 2004 yılında kurulduğu günden itibaren inşaat dünyasındaki tüm yenilikleri takip eden ve müşterilerine doğru çözümler sunmada çalışmalarını kuvvetle sürdüren firmamız, siz sayın müşterilerine hayatı kolaylaştıran, zaman kazandıran, bilgiye kolayca ulaşılmasını sağlayan çalışma prensiplerini harfiyen sürdürme gayreti içindedir.
    Çetin Group İnşaat olarak hedefimiz, İnşaat sektöründe edindiğimiz bilgi birikimi ve tecrübeleri ile yatırımcılara modern, kaliteli, ekonomik ve güvenli çözümler üretmektir. Günümüz inşaat teknolojisine uygun yapılar kurmak, gerek firma çalışanlarımız gerekse müşterilerimizi olası iş kazalarından korumak, çözüm ortaklarımızla birlikte en uygun ve kaliteli çözümlere erişmektir. Bu nedenle sektördeki son gelişmeleri, kalite, iş güvenliği ve uluslararası çevre standartlarını kullanmayı kendine hedef seçmiştir.
    Çetin Group modern ve güvenilir bir firma olma anlayışı içerisinde; toplumun değer yargılarına ve iş ahlakı kurallarına bağlı kalarak, yasal yükümlülüklerini zamanında ve tam olarak yerine getiren, toplum içinde güvenilir bir firma olmayı amaçlamış, dürüstlük ve disiplin ortamında en kaliteli hizmeti en hesaplı şekilde müşterilerine vermeyi temel görev olarak benimsemiştir.
  • MERKEZ MAH NO 1221 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    dekorasyonun güler yüzü
  • Kazım Karabekir Mah. Asarcık Sok. Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.546 256 44 03
    Şirket Web Sitesi:
    Samsunda Firmamız 80.kişilik ekibimiz ile size hizmet vermekten gurur duyarız
    Boya, kaplama , montalama , alçı , sıva, tadilat işleri, iç dekorasyon işleri itinayla yapılır.
    Kendi sektöründe yenilikçi nitelikleriyle öne çıkan firmamız Isı Yalıtımı konusunda yılların birikimi, tecrübesi ve alanlarında uzmanlaşmış tecrübeli çalışanları ile MANTOLAMA, DIŞ CEPHE BOYASI, GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ, ÇATI İZOLASYONU, İÇ DEKORASYON hususlarında siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.
  • AHU SOKAK NO 10 Kartaltepe, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - KARTALTEPE
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 571 12 02
    Şirket Web Sitesi:
    su tesisat , su kaçak tespiti,kanal açma
    banyo tadilatı, kalorifer,doğalgaz tesisatı