Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:15-1 Kartal / İSTANBUL Rahmanlar, Kartal, İstanbul
İSTANBUL - KARTAL - RAHMANLAR
Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2016 Pazartesi Şirket Telefonu:0.216 646 41 21 Şirket Web Sitesi:
www.gunyolasfalt.comŞehiriçi ve Şehirlerarası Yollar Özel Site İçi Yollar Açık ve Kapalı Otoparklar Fabrika Sahaları Spor Sahları
Ulubatlı Hasan Cad. Çam Sokak 23 /C Yayla, Bahçelievler, İstanbul
İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YAYLA
Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Pazar Şirket Telefonu: Şirket Web Sitesi:Mobilya, Mutfak Dolabı,Laminant Parke, Kapı Çeşitleri, Sürgülü Gardolap, Genç Odası Takımı, Banyo Dolabı, Pergule, Lambiri, Komple iç dizayn imalat ve montaj işleri yapıyoruz.
Her türlü mobilya imalatı. Mobilya, Mutfak Dolabı,Laminant Parke, Kapı Çeşitleri, Sürgülü Gardolap, Genç Odası Takımı, Banyo Dolabı, Pergule, Lambiri, Komple iç dizayn imalat ve montaj işleri yapıyoruz. Toplu işlerinizde İstanbul'un tüm ilçelerine montaj ve imalat işi yapılır. Deneyimli teknik kadromuzla 7/24 hizmetinizdeyiz.
Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2014 Perşembe Şirket Telefonu:0.533 086 97 14 Şirket Web Sitesi:
www.turkogluinsaat.netSOSYETE DEKORASYON HİZMETİN EN İYİ HALİ
İskele ve Kalıp Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma Şirket Telefonu:0.312 350 02 77 Şirket Web Sitesi:
www.ankaraplywoodfiyatlari.comTürkiyede kalıplık kontrplak (plywood) üretimi yerli plywood’ta bir numara olan KURİŞ entegre yapmaktadır. Günümüzde kullanımı gittikçe artan kalıp malzemesi olan Plywood’lar brüt beton almak için geleneksel ahşap kalıpların yerini almıştır. Bildiğiniz üzere Plywood’lar filmli ve filmsiz olmak üzere ikiye ayrılır. Bilinenin aksine aralarındaki fark dayanıklılık ile alakalı olmayıp sadece beton yüzeyini etkiler. Filmli malzemelerin sıva yapılmayacak yüzeylerde kullanılması doğrudur ve parlak brüt beton almanızı sağlar. Sıva yapılacak yüzeylerde ise filmsiz plywood’ların kullanılması gerekmektedir. Filmsiz malzemelerde alınan beton yüzeyi yine brüt olmakla birlikte parlak değildir. Bu özelliği sayesinde sıva yapılmasına imkan sağlamaktadır. Doğru yerde doğru malzeme kullanılmamasından dolayı daha sonrasında ek maliyetler ile karşılaşmanız olasıdır. Sıva yapılacağı halde filmli malzeme kullanılmasından dolayı bazı kimyasallar ile tekrar artı bir maliyete katlanılmak zorunda kalınacaktır. Sonuç olarak; filmli malzemelerin sıva yapılmayacak yüzeyler oluşturmak için kullanılması, filmsiz malzemelerinde parlak olmayan ve sıva yapılacak yüzeylerin istendiği yerlerde kullanılması uygundur. Finlandiya, Rusya, Romanya, Hindistan, Endonezya, Malezya, Şili, Brezilya ,ABD ve Kanada menşeili ürünler Türkiyeye ithal edilmektedir. İTHAL ÜRENLERE SON VERMEK VE YERLİ ÜRETİCİYE DESTEK İÇİN ANKARA KURİŞ PLYWOOD KULLANINIZ.