POLİETİLEN KÖPÜK FEVZİ ÇAKMAK ESENLER İSTANBUL FİRMALARI

Polietilen köpük

sektörüne ait

Fevzi Çakmak Esenler İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • Büsan Sanayi 4. Blok 10670 Sokak No: 26 / N Karatay - KONYA İsmil, Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY - İSMİL
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 501 96 76
    Şirket Web Sitesi: www.izoprobims.com
    İZOPRO BİMS;Konyada bims,yalıtımlı bims,ısı yalıtımlı bims,konya yalıtımlı bims imalatı,bims blok imalatı,bims briket fiyatı fiyatları,bims tuğla,bims briket fabrikası, blok bims, bims tuğla, kılavuz tuğla, briket, kılavuz plaka,ısı yalıtım bims,inşaat tuğlası bims,bims fiyat listesi,blok bims,briket,kılavuz plaka,kılavuz tuğla,bims tuğla,blok bims,bims tuğla,kılavuz tuğla,briket,kılavuz plaka bims fiyat listesi,blok ims,briket,bims,kılavuz plaka,kılavuz tuğla,bims tuğla,bims fiyat,sağlam bims,bims plaka,bims briket fabrikası,bims tuğla fabrikası, bims briket imalatı,
  • (mehmet güney)

    Adres:Altıparmak Cad No 39 Petek İş Hanı Kat 6 Biro 39 Altıparmak, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALTIPARMAK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 220 12 33
    Şirket Web Sitesi: www.mgyapiinsaatyalitim.com
    2000 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdürmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran mg.yapı ısı yalıtım üst üste sağladığı büyüme oranlarıyla 2012 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
    Güney Yapı Mimarlığın kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.
    Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında MG yapı ısı yalıtım iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı alanında dokunduğu tüm binalarda bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir.
    Yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiği müşterilerinin en değerli varlıklarının evleri olduğunun bilinciyle, ısı yalıtımı alanında yaptığı birincil görevin, müşterilerinin zor hayat şartlarında en önemli korunakları olan evlerini mg yapı ve inşaat güvencesiyle öncekinden daha korunaklı bir hale getirmek olduğuna inanmaktadır.
    Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede ısı yalıtımı sektöründe lider firma konumuna yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan mg yapı inşaat yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.
  • (BATTAL HERGÜL)

    Anadolu OSB Dumlupınar Cad. No:4 Malıköy Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 658 35 39
    Şirket Web Sitesi: www.urungu.com.tr
    Ülkemizin enerji verimliliğine katkı sağlamak ve 2023 ihracat hedeflerinin gerçekleştirilmesinde etkin bir oyuncu olmak amacıyla 2014 yılında Battal HERGÜL tarafından Ankara Anadolu Organize Sanayi bölgesinde 9000 m2 kapalı alan üzerine kurulan fabrikamızda, mekanik tesisat sektöründe ısı yalıtımı sağlamak amacı ile kullanılan elastomerik kauçuk köpüğü esaslı izolasyon malzemesi üretimi yapılmaktadır.
    Türk tüketicisinin hakkı olduğunu düşündüğümüz Avrupa standartlarında ürünleri müşterilerimize sunarken, tam otomasyona sahip üretim süreçleri sayesinde sürekli en yüksek kalite standardize edilmektedir. Kurduğumuz kalite sistemi bünyesinde ürünleri sürekli geliştiren ve ürün kalitesini yükseltirken maliyetlerini minimize eden TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ’ne uygunluk esas alınmaktadır.
    Ulusal çevre mevzuatına uygun olarak faaliyetlerimizi sürdürülebilir çevre için sürekli iyileştirerek, çevreye zarar vermeden üretim yapmak; ÇEVRE POLİTİKAMIZDIR…
    Rekabet eden değil rekabet edilen bir firma olarak; çalışanlarımız ve bayilerimizle kurduğumuz güçlü iletişim, tüm iş süreçlerindeki yüksek verimliliğimiz, devletimize, bireylere ve çevreye karşı sorumluluğumuzu mükemmeliyetçi çabalarla yerine getirmemiz en temel değerlerimizdendir. Sahip olduğumuz tüm değerleri, URUNGU gücünün faydalarını ulusal ve uluslar arası pazarlarda müşterilerimize sunmak çalışanlarımızın ve firmamızın ortak özelliğidir.
    Bizler biliyoruz ki; temel değerlerimizle oluşturduğumuz müşteri memnuniyeti pazardaki yerimizin temel göstergesidir.
  • (GÖKALP ŞENTÜRK)

    KARABAŞ MAH. SÜLEYMAN PAŞA SOKAK NO:16\1 Saraybahçe, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - SARAYBAHÇE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 311 63 08
    Şirket Web Sitesi: www.kocaeliasist.com/
    KocaeliAsist hizmetleri ekonomiktir" önermesini doğru anlamak adına şunu belirtmekte yarar görüyoruz; Hizmet fiyatlarımız en ucuzdur demiyoruz, en ekonomiktir diyoruz. En ekonomikten kastımız; işi yaptıranın bütçesine göre, en yüksek verimi alabileceği malzeme ile bütçeye uyan en üst düzeyde işçiliği bir araya getirmek ve mümkün olan kısa teslim süresini hedeflemektir. Daha somut bir örnek vermek gerekirse; herhangi bir işin 20.000TLye de, 40.000TLye yapılabileceğini vurgulamak gerekir. Bütçesi 20bin TL olan bir işveren için "en ekonomik" ürünler ile bütçesi 40bin TL olan işveren için "en ekonomik" ürünler muhakkak farklı olacaktır. İşte tam da bu nokta da; KocaeliAsist, bütçeniz ne olursa olsun sizin için "en ekonomik" kaliteyi, sınıfının en iyisi işçilikle buluşturur.
  • (MUHARREM FIRAT)

    Aydınlar Mah.Sultangazi Cad.No:163 Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 328 34 45
    Şirket Web Sitesi: www.ehilizolasyon.com
    Poliüretan sprey köpük ve polyurea sprey sistem ısı su ses izolasyonu.Su izolasyonu,ısı yalıtımı,temel izolasyonu,perde beton izolasyonu,havuz izolasyonu.
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL ATAŞEHİR İSTANBUL Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • 14 SOKAK NO 69 D Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    AKSA AKUSTİK İZMİR ŞUBESİ
  • GÜL SOKNO4 Abant, Merkez, Bolu
    BOLU - MERKEZ - ABANT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (H.İBRAHİM KAHRAMAN)

    744 SK. NO:1 Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 782 66 60
    Şirket Web Sitesi: www.mantolamaofisi.com
  • sanayi sitesi Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 662 33 28
    Şirket Web Sitesi: www.antalyaizolasyon.net
  • (CANBERK ÖZBALABAN)

    EĞİTİM MAH. PROF. TEZOK CAD. NO:118/A Ortabağlar Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - ORTABAĞLAR MAH.
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.531 812 03 67
    Şirket Web Sitesi: www.ozbalabanyapi.com
  • (MEHMETGÜNEY)

    İHSANİYE ÇİFLİK MAH ARİF NİHAT ASYA CAD.BLK BARAKA ARKASI NO20 GÖLCÜK İhsaniye, Gölcük, Kocaeli
    KOCAELİ - GÖLCÜK - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 321 25 96
    Şirket Web Sitesi: www.guneyyapimimarlik.com
  • durmaz sok no 45 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • GÜL SK NO 25 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (MEHMET NURİ AŞAN)

    bekirsubaşı sokak no:4/A Nuripaşa, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - NURİPAŞA
    Cephe Kaplama, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 415 58 50
    Şirket Web Sitesi: www.oscaryapi.com
  • (AHMET ÇİÇEK)

    FEVZİ ÇAKMAK MAH. ÇANLI TAB. NO 31 Merkez, Uşak
    UŞAK - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.276 231 17 83
    Şirket Web Sitesi: www.anadoluplast.com
  • (AHMET)

    mahallesi Büyükada, Adalar, İstanbul
    İSTANBUL - ADALAR - BÜYÜKADA
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 506 32 36
    Şirket Web Sitesi: www.dubleyol.com
  • (MEHMET KARAKAŞ)

    mimar sinan mah. küçük sanayi sitesi no:99 Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.364 234 01 11
    Şirket Web Sitesi: www.ikmalyalitim.com
  • (MUSTAFA KAHRAMAN)

    ESENTEPE MAH TRANVAY DURAĞI KARŞISI Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 331 02 50
    Şirket Web Sitesi: