PASPASLAR MERDİVENKÖY KADIKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Paspaslar

sektörüne ait

Merdivenköy Kadıköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Şehit Cengiz Karaca Mah. 1356 Sk. No:1/A Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0542 680 43 89
    Şirket Web Sitesi: EYMEN YAPI TASARIM DEKORASYON Web Sitesini Ziyaret Et
    İstediğiniz bir ev, iş yeri veya aklınıza gelebilecek herhangi bir yapı tipi, yeni ya da eski olsun, iç ve dış mekanlarda projelerin yanısıra hayallerinizdeki çizgileri kişiye ve mekana özel tasarımlar ile sıradışı farklılıklar sunmaktadır. Yapı tasarım ve dekorasyon asma tavan aydınlatma sistemleri bölme duvar sistemleri dekorasyon dış cephe kaplama-izolasyon havalandırma sistemleri hizmetlerimiz ile her tür projenin hayallerden çıkıp gerçeğe dönüştüğü yerdesiniz
    Eymen Yapı Tasarım Dekorasyon olarak evinizde yaptırmış olduğunuz basit bir tadilattan bütün bir binanın inşasına kadar ihtiyaçlarınız karşılayacak şekilde hizmetinizdeyiz.Sizlere çalıştığımız mevcut branşlarda tecrübeli ustalarımızla istediğiniz bütçede isteğiniz malzeme alternatiflerini sunarak en iyi hizmeti en ucuza sunmak için çalışmaktayız
    Projelerin yanı sıra hayallerinizdeki çizgileri sıra dışı tasarımlara dönüştürmek firmamızın bir geleneği olmuştur. Tekdüze çalışmalardan öte farklılıkları yaratmak amacı ile kişiye ve mekana özel tasarımlarla A dan Z ye yapı dekorasyon çalışmaları yapmak bizim felsefemiz haline gelmiştir.
    Temel prensip olarak müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ilke edindik.
    Yaptığımız tüm çalışmalarda gösterdiğimiz özen ile bir sonraki referans listemizde siz sayın kişi ve kuruluşlarınızın ismini eklemekten onur duyacağımızı bildiririz.

    Saygılarımızla
    Eymen Yapı Tasarım Dekorasyon
  • (HAMZA AKTÜRK)

    EREĞLİKAPI MAH. ATATÜRK BULVARI 100/B KAT:10 NO:59 Taşpınar, Merkez, Aksaray
    AKSARAY - MERKEZ - TAŞPINAR
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.382 213 34 31
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız ana çalışma alanları hafriyat, andezit, inşaat taahhütleri ve Müteahhitliktir.
    Hafriyat birimimizde sert zemin kazıları başta olmaz üzere, kanal, dolgu, yol yapımı, bina yıkımı, altyapı kanalizasyon, içme suyu, arazi tesviye işleri tekniğine uygun olarak, zamanında ve en ekonomik şekilde müşterilerimize teslim etmekteyiz.
    Firmamız yine Aksaray ve çevresinde yapılan yol, su depoları, köydes projeleri, altyapı işleri, zemin iyileştirme işleri, gibi resmi işlerde taşeronluklar almış ve bu işlerin takibinde bulunmuştur.
    Firmamız 2014 yılında aldığı ek yatırım kararıyla andezit işleme tesisi ve andezit maden ocağı açmayı kararlaştırmıştır ve hali hazırda Aksaray organize sanayi bölgesinde 9759m2 alan üzerine kurulu 3000m2 kapalı alanı olan doğaltaş işleme tesisimiz faaliyet göstermektedir.
    Aktürk hafriyat olarak Aksaray ve çevre illerinde müşterilerimize hafriyat , taahhüt ve doğaltaş konusunda hertürlü çözümü sunabilmenin gayreti içinde olduk ve olacağız.
  • (MUHAMMED BEKTAŞ)

    4413 SK no:3 Kışla, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - KIŞLA
    Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.535 643 65 08
    Şirket Web Sitesi: www.omurprefabrik.com
  • Abdurrahmangazi Mah. Belediye Cad. Dağıstan Sok. No:14 Dük:16/A Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 589 92 99
    Şirket Web Sitesi: www.noktabeton.com
    FİRMAMIZIN HİZMETLERİ
    POLİCON ISI VE SES İZOLASYONLU HAFİF BETON
    CELLMAX HÜCRESEL HAFİF BETON,
    ISI SES VE YANGIN YALITIMLI CELLUBOR
    SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK
    POLYUREA SU İZOLASYONU
    Nokta Beton Sistemleri olarak; ürün ve hizmet kalitesinin ötesinde çalışmalarımız, müşterimiz ve tedarikçilerimiz başta olmak üzere bütün paydaşlarımızı kapsayan, üretim ve kalite kontrol süreçlerini bir bütün olarak gören genel bir yaklaşımdır. Sektöre teknoloji ve kapasite açısından katkıda bulunmayı kurumsal bir sorumluluk olarak gören Nokta Beton Sistemleri, üretim ve yönetim süreçlerindeki kaliteyi arttırmak için teknoloji ve çağın gerektirdiği tüm yenilikleri izler ve uygular. Deprem riski altında bulunan ülkemizde inşaat malzemelerinin üretim ve uygulama kalitesinin hayati önem taşıdığı gerçeğinden hareketle, ilgili uluslararası standartlarımızın ve gerektirdiği teknik yeterliliği en üst seviyede sağlamak ve bunu sürekli kılmak, üründe kalite anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.
  • İstikbal mah.Yeşilova cad.No:20 Hürriyet, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - HÜRRİYET
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 249 99 15
    Şirket Web Sitesi:
    ERCAN YAPI İNŞAATDEKORASYON
  • (TARIK TAR)

    KAVAKLIBAĞ MAH. HECE SOK. NO:11 Beydağı, Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ - BEYDAĞI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
    İZOLASYON SEKTÖRÜNDE,ISI,SU,SES,YANGIN YALITIMINDA,
    UZUN YILLARDIR,GÜVEN VE BAŞARININ ADRESİ OLAN FİRMAMIZ,
    SİZİNDE YALITIMLA İLGİLİ SORUNLARINIZI,EN DOĞRU BİÇİMDE
    TESPİT EDİP GİDERECEKTİR.
    EKONOMİK KOŞULLARDA,EN KALİTELİ ÜRÜNLER İLE
    EN İYİ HİZMETİ VERMEYİ HEDEFLEYEN FİRMAMIZLA SİZDE TANIŞIN.

    DYO MANTOLAMA
    FİLLİ MANTOLAMA
    İZOCAM ISI YALIMITIM
    SİSTEMLERİ

    www.insaatfirmalarim.com
  • 462.Sokak Özzümrüt Sitesi Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 206 98 98
    Şirket Web Sitesi: www.polteksan.com
    Enerjinin üretilmesinden çok korunmasına olan acil ihtiyacın farkında olan firmamız, sprey poliüretan izolasyon ve polyurea uygulamaları konusunda birçok sektöre başarılı hizmet sunmanın haklı gururunu sizlerle paylaşmaktadır.
    Firmamız için müşteri, sadece ekonomik bir değer değil; izolasyonla ilgili ihtiyacı karşılandığında, ülkemiz ve dünyamız için çok büyük bedeller ödenerek elde edilen enerjinin korunması hususundaki sorumluluğunu yerine getirmenin huzurunu yaşatan bir aracı niteliğindedir.
    Polteksan, yurt içi ve yurt dışında her türlü ısı, ses, su yalıtımı, sprey poliüretan ısı yalıtımı, polyurea su yalıtımı ve zemin kaplama uygulamaları ile ileri teknoloji yalıtım sistemleri, yerinde uygulama ve bunun için gereken tüm malzemelerin toptan perakende alım satımı ve ithalatını, ihracatını yapmaktadır. Her türlü izolasyon ihtiyacınızın karşılanması konusunda uzman ekibimizle her an çözüm ortağınız olmaya hazır olduğumuzu saygılarımızla bilgilerinize sunarız.
    Ayrıca firmamızın diğer iş kolu olan bilgisayar, bilgisayar tüketim malzemeleri ve yan ürünleri, bilgisayar yedek parçaları, bilgisayarlı otomasyon ve diğer alanlarda her türlü yazılım ve donanım dahil toptan ve perakende alım satımı, ithalatını ve ihracatını da yapmaktadır.
  • (İ.EŞSİZ)

    46/19 SOKAK ÜÇKUYULAR MAH 14 S 83/B Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 603 96 21
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    tüm hırdavat ürünleri,izolasyon,dekorasyon ürünlerimiz mevcuttur
  • (YUKSEL KORKMAZ)

    koçak sokak no:77 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 350 02 77
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraplywoodfiyatlari.com
    Türkiyede kalıplık kontrplak (plywood) üretimi yerli plywood’ta bir numara olan KURİŞ entegre yapmaktadır.
    Günümüzde kullanımı gittikçe artan kalıp malzemesi olan Plywood’lar brüt beton almak için geleneksel ahşap kalıpların yerini almıştır. Bildiğiniz üzere Plywood’lar filmli ve filmsiz olmak üzere ikiye ayrılır.
    Bilinenin aksine aralarındaki fark dayanıklılık ile alakalı olmayıp sadece beton yüzeyini etkiler. Filmli malzemelerin sıva yapılmayacak yüzeylerde kullanılması doğrudur ve parlak brüt beton almanızı sağlar. Sıva yapılacak yüzeylerde ise filmsiz plywood’ların kullanılması gerekmektedir. Filmsiz malzemelerde alınan beton yüzeyi yine brüt olmakla birlikte parlak değildir. Bu özelliği sayesinde sıva yapılmasına imkan sağlamaktadır.
    Doğru yerde doğru malzeme kullanılmamasından dolayı daha sonrasında ek maliyetler ile karşılaşmanız olasıdır. Sıva yapılacağı halde filmli malzeme kullanılmasından dolayı bazı kimyasallar ile tekrar artı bir maliyete katlanılmak zorunda kalınacaktır. Sonuç olarak; filmli malzemelerin sıva yapılmayacak yüzeyler oluşturmak için kullanılması, filmsiz malzemelerinde parlak olmayan ve sıva yapılacak yüzeylerin istendiği yerlerde kullanılması uygundur.
    Finlandiya, Rusya, Romanya, Hindistan, Endonezya, Malezya, Şili, Brezilya ,ABD ve Kanada menşeili ürünler Türkiyeye ithal edilmektedir.
    İTHAL ÜRENLERE SON VERMEK VE YERLİ ÜRETİCİYE DESTEK İÇİN ANKARA KURİŞ PLYWOOD KULLANINIZ.
  • YENİMAHALLE 3068 SK. NO:15 Atakent, Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ - ATAKENT
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 156 01 61
    Şirket Web Sitesi: www.vizyonyapidekorasyon.com
    FİRMAMIZ SAMSUN DA ANAHTAR TESLİM TADİLAT,MUTFAK DEKORASYON,BANYO DEKORASYON,VİLLA DEKORASYON,OFİS DEKORASYON,MAGAĞAZA DEKORASYON,RESTORANT DEKORASYON,ECZANE DEKORASYON,ANAHTAR TESLİM İNŞAAT,MÜTEAHHİTLİK, HİZMETİ VERMEKTEDİR.
    -İŞLEYİŞ-
    Bize ulaşıyorsunuz, size en kısa zamanda ziyarete geliyoruz, değişiklik yapılacak alanların bilgileri alıyor ve istekleriniz öğreniyoruz. Tasarım ve projeniz istekleriniz doğrultusunda dijital ortamda hazırlanıyor..Ve tadilat yapılacak yerin 3 boyutlu halini ekranda görüp, değerlendirmeye almanızı sağlıyoruz... Proje son halini aldıktan sonra teklifimizi sunuyoruz, Fiyat teklifimiz tarafınızdan onaylandıktan hemen sonra, karşılıklı olarak sözleşmelerimizi imzalayıp,çalışmalarımızı son hızla başlatıyoruz. Ardından belirlenen süre sonunda projeniz teslim ediliyor.
    www.vizyonyapidekorasyon.com
    [email protected]
    +90532156 01 61
  • guzeltepe mevkı emnıyettepe mah. mehmetakıf ersoy cad.no:87 alıbeykoy/eyup/istanbul Alibeyköy, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - ALİBEYKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.034 625 53 31
    Şirket Web Sitesi:
  • GÜL SK NO 4 Kutlu, Merkez, Aksaray
    AKSARAY - MERKEZ - KUTLU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • GÜL SOK NO 4 Muradiye, Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ - MURADİYE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2012 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.com.tr
  • PİRİMEHMET MAH.1721 SOK. NO 17 Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.024 232 51 21
    Şirket Web Sitesi:
  • Fatih Mah. Dağsaray sok. No:5/B Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 237 77 77
    Şirket Web Sitesi: selcukluyapi.com.tr
  • (DERYA DEMİREZEN)

    KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ 85.SOKAK NO:32 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 240 24 67
    Şirket Web Sitesi: www.bekdermarble.com
  • (ORHAN KILIÇ)

    Demirciler Sit. 6.yol No:677 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 510 22 98
    Şirket Web Sitesi: tekyapigroup.com
  • (EDİP ÇAVUŞ)

    Ulubat sokak no/49 SİTELER/ANKARA Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 350 48 23
    Şirket Web Sitesi: www.teknikahsap.tr.gg
  • (HAYRETTİN AKTAŞ)

    Talat paşa mahallesi, Öz toprak Sokak, No-51 / A Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 220 84 93
    Şirket Web Sitesi: