Büyük Çekmece Mimar Sinan Mah. Eski Silivri Cad. No:6/1 Mimaroba, Büyükçekmece, İstanbul
İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - MİMAROBA
Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2017 Salı Şirket Telefonu:0.212 882 67 67 Şirket Web Sitesi:
www.mermersanat.comİstanbul mermer ve granit imalatında kurumsal sorumluluk içinde tanımladığımız üstün kalite standartlarımızı, mermer tezgah ve mermer şömineler başta olmak üzere özel tasarım mermer ve granit modellerinin ücretsiz keşif ve montaj süreçlerini de tümüyle üstlenerek perçinliyoruz. Kurumsal satış kanallarının tüm kontrolü yanında adan zye taahhütlü proje çözüm ortaklığı ile birlikte üstün hizmet hedefimizi kurumsal çatımız altında toplayarak zinciri tamamlıyoruz.
FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
TOKAT - MERKEZ
Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe Şirket Telefonu: Şirket Web Sitesi:Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar. Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır. Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır. Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir. Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
Ulubatlı Hasan Cad. Çam Sokak 23 /C Yayla, Bahçelievler, İstanbul
İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YAYLA
Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Pazar Şirket Telefonu: Şirket Web Sitesi:Mobilya, Mutfak Dolabı,Laminant Parke, Kapı Çeşitleri, Sürgülü Gardolap, Genç Odası Takımı, Banyo Dolabı, Pergule, Lambiri, Komple iç dizayn imalat ve montaj işleri yapıyoruz.
Her türlü mobilya imalatı. Mobilya, Mutfak Dolabı,Laminant Parke, Kapı Çeşitleri, Sürgülü Gardolap, Genç Odası Takımı, Banyo Dolabı, Pergule, Lambiri, Komple iç dizayn imalat ve montaj işleri yapıyoruz. Toplu işlerinizde İstanbul'un tüm ilçelerine montaj ve imalat işi yapılır. Deneyimli teknik kadromuzla 7/24 hizmetinizdeyiz.
Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2014 Perşembe Şirket Telefonu:0.224 441 08 89 Şirket Web Sitesi:
www.proclad.com.trPROCLAD ÇATI CEPHE SİSTEMLERİ İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ UZUN YILLAR BOYUNCA SEKTÖRÜN ÖNCÜ FİRMALARINDA EDİNDİĞİ TECRÜBELERI; AYNI PLATFORMDA, KALİTEYİ VE MÜŞTERİ MEMNUNYETİNİ DAHA İLERİ GÖTÜRMEK AMACIYLA KURULMUŞ
Cumhuriyet Cad. Üzgül Center İşmerkezi Kat:4 No:4 Merkez, Van
VAN - MERKEZ
Dekorasyon İşleri,
Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Pazartesi Şirket Telefonu:0.432 215 92 29 Şirket Web Sitesi:
decomop.comVEDKAR İnsaat Ltd Şti bünyesinde kurulan DECOMOP; insana ve doğaya duyarlı bir şekilde,anahtar teslimi iç,dış mimari ve dekorasyon isleri yapmaktadır. Atölyemizde istekleriniz dogrultusunda özel olarak tasarladigimiz ev ve büro mobilyalari,mutfak ve banyo dolabi,tv ünitesi,amerikan kapi,ahsap kapi ve merdiven gibi ahsapla ilgili her türlü uygulamayla hizmet vermekteyiz.
CEVİZLİDERE MAH. CEYHUN ATUF KANSU CAD. 181/D ÇANKAYA ANKARA Balgat, Çankaya, Ankara
ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2013 Pazartesi Şirket Telefonu:0.312 472 30 01 Şirket Web Sitesi:
www.mafa-yapi.comFirmamız Çelik Kapı, İç Mekan Kapıları, Yangın Çıkış Kapıları, Hastane Kapıları, Mutfak, Banyo ve Her Türlü İnşaat Mobilyası, Laminat ve Lamine Parke ve PVC Pencere, Balkon, Kapı ve Diğer Her Türlü Doğrama çeşitlerinin satışı ve inşaat aşamasında uygulaması ile hizmet sunmaktadır. Satışını gerçekleştirdiğimiz her üründen sonra geri bildirim almayı kendimize ilke edinmiş bir anlayışa sahip olarak yürüttüğümüz ticari hayatımızda hizmet sunup memnuniyetle karşılaşmak her zaman öncelikli kavram olmuştur.
Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2010 Pazartesi Şirket Telefonu: Şirket Web Sitesi:ALKAN YALITIM olarak 24 Yıldır Türkiye Genelinde binlerce m² dış cephe seramik, Dış cephe boya, İç cephe, boya, kartonpiyer , Alçıpan, Alçı, sıva, mantolama uygulaması yapmaktadır. Mantolama konusunda uzmanlaşmış ekibimiz ile kaliteli malzeme ve temiz işcilikten asla ödün vermemekteyiz.
Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2010 Pazartesi Şirket Telefonu:0.242 343 24 33 Şirket Web Sitesi:
www.stoneyapi.com
SARAYLAR CD.MALATYA SK.NO:18 CEVİZLİ KARTAL/İSTANBUL Kartal, İstanbul
İSTANBUL - KARTAL
Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
Şirket Kayıt Tarihi: 7 Eylül 2009 Pazartesi Şirket Telefonu:0.216 457 80 04 Şirket Web Sitesi:AMERİKAN PANEL KAPI 200 TL KDV/ADETbrMUTFAK DOLAPLARI 190 TL KDV/m265 CM BANYO DOLABI 220 TL KDV/ADET BAŞLAYAN FİYATLARLA