MOBİLYA SEKTÖRÜ GÜMÜLDÜR SEFERİHİSAR İZMİR FİRMALARI

Mobilya sektörü

sektörüne ait

Gümüldür Seferihisar İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Fetih Mah. Çevre Yolu Cad. No: 113 Karatay - KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 342 26 09
    Şirket Web Sitesi: www.ikincielvincfiyatlari.com
    ASELKON Konyada ikinci el vinç,satılık 2.el vinç,2el vinç,ikinci el satılık vinç, satılık ikinci el vinç,satılık hiap vinç,satılık vınç,sahibinden satılık vinç,satılık 2 el vinç,sahibinde satılık vinç,satılık vinç ilanları,sahibinden satılık vinç fiyatları,satılık 25 tonluk vinç,satılık vinçler,ikinci el vinçler,sahibinden satılık vinçler,satlık vinçler,2 el satılık vinçler,vinçler 2 el vinçler,satılık 2 el vinçler,mobil vinçler,satılık vinçler sahibinden,ikinci el vinç konya,ikinci el vinç ilan,ikinci el ve sıfır satılık ilanları Konya
  • Sultan Selim Mah. Behcet Sk. Bilek İş Merkezi C Blok No:3 Kat:3 4.Levent - Kağıthane / İstanbul Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 284 12 55
    Şirket Web Sitesi: www.kota.com.tr
    Yazılım üretme, yaşama geçirme, eğitim, danışmanlık, bakım ve destek faaliyetlerinde 30 yılı aşkın deneyimi ile fark yaratan KOTA’nın uzmanlığı ERP ve etrafındaki değer katan çözümlere odaklanmıştır.
    Her faaliyet alanında konusunda uzmanlaşmış insan kaynakları ile yüksek kalitede müşteri hizmeti ve desteği vererek memnuniyeti en üst düzeyde tutmak yıllardır KOTAnın amacı olmuştur. Bu yıllar süresince KOTA kendi geliştirdiği uygulamalara ek olarak dünyada konusunda lider yazılım firmalarının ürünlerini Türkiye koşullarına ve gereksinmelerine uyarlayarak yeni çözümlerle hizmet yelpazesini genişletmiştir.
  • Ahmet Özcan Cd. Nisa Sitesi No: 15/B Meram- Konya Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.537 722 37 10
    Şirket Web Sitesi: www.konyapvckapipencere.win
    TUNÇ PEN;Konyada Pvc kapı ve pencere,cam balkon,pvc kapı pencere tamiri tamiratı,plastik kapı pencere Konya,pvc sineklik,pvc kapı pencere fiyatı fiyatları,pvc kapı pencere modelleri Konya,Konya plastik pvc kapı,pencere,pvc kapı Konya,pvc pencere,çift camlı pvc plastik pencere,pvc kapı pencere malatcısı,imalatı,üreticisi,pvc pencere ve kapı imalatı,Pakpen uniplast konya bayisi,pvc kapı ve pencere sistemleri,pvc kapı pencere fiyatları,pvc kapı pencere aksesuarları,pvc kapı,plastik kapı pencere,pvc pencere fiyatları,pvc pencere,pvc kapı modelleri,pvc doğrama,kapı pencere sistemleri,pvc kapı pencere markaları,pvc katlanır kapı,pvc pencere fiyat hesaplama,pvc fiyatları,pvc pencere sistemleri
  • Ulus Mah Hastane Cad Eski Özel İdare Binası Zemin 2 /B Çarşı, Ceyhan, Adana
    ADANA - CEYHAN - ÇARŞI
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 613 90 02
    Şirket Web Sitesi: www.ceyhansuaritma.com
    CEYHAN SU ARITMA Dünyadaki seçkin Su Arıtma Fuarlarini müsterileri için yerinde takip eden, son teknolojik gelismeleri müsterisine aktarmayi amaç edinmis bir firmadir. Fuarlarda tespit etmis oldugu en kaliteli ürünlerin ithalatini direk kendisi yapar.
    Ceyhan Su Arıtma içme su arıtma sistemleri için kullanilan filtrelerin kalitesi çok önemlidir. Bu nedenle Ceyhan Su Arıtma, 1. Sinif kalite filtreleri 1.sinif kalite pompa ve ekipmanlari direk üreticisinden getirir ve arıtma cihazlarinın dış kasasına montajini yine kendisi yapar. Bu nedenle cihazın dış görünüşünün, estetiklik haricinde arıtma islevine ve içme suyunun tadinin kalitesine herhangi bir pozitif katkisi yoktur. Bu nedenle bir arıtma cihazi alirken arıtma islevinin yaninda suyun tadi enönemli kissasdir. 1.sinif kalite malzemelerin kullanildigi Ceyhan Su Arıtma Su Arıtma Cihazları ile üretilen suda acilik olmaz ve tüketicide çok rahat içimi olan bir his uyandirir.
    Türkiyenin ve Dünyanın yeni markası AquaGlobal http://AquaGlobal Su ArItma cihazları tüm türkiyede ve dünyada yerini alacaktır.Bunun için gece gündüz çok çalışıyoruz.7/24 arge ve teknik sorunlar ile çalışmaktayız. CEYHAN SU ARITMA hizmet anlayışı her gün olup, 7/24 teknik servis imkanı ile çalışıyoruz.
    Ceyhan Su Arıtma; AquaGlobal Su Arıtma Cihazlarının Resmi Bayisidir.
    Aquaglobal suarıtma sistemlerinde en iyi kalite ve hızlı hizmet
  • Uğur Mumcu Cad. No:89/1 G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 447 07 68
    Şirket Web Sitesi: www.tekserelektronik.com.tr
    Tekser Elektronik Sistemler Ticaret Ltd Şirketi, T.C.Telekomünikasyon Kurumundan satış ve satış sonrası hizmetleri ile ilgili yetki belgelerini tamamlayarak, telekomünikasyon sektöründe faaliyet göstermek üzere 1993 yılında iki girişimci iş adamı tarafından kurulmuştur.
    Tekser Analog ve Dijital ( Dmr- Tetra- Trunk) Motorola telsiz sistemlerinin Türkiye’de Motorola distribütörü Novatel Haberleşme A.Ş’nin yetkili çözüm ortağı olarak ile her türlü mühendislik hizmetleri, proje geliştirme, satış ve satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini müşterilerine sunmayı kendine ilke edinmiştir.
    Tekser 2002 yılında yurt dışına açılarak Afganistanda Motorolanın ülke distribütörlüğünü üstlenerek Afgan yerel güvenlik güçleri başta olmak üzere Afgan resmi ve özel kuruluşları ile Afganistanda görev üstlenmiş olan NATO GÜVENLİK GÜÇLERİ (ISAF) , BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ve ABD silahlı kuvvetlerine MOTOROLA Telsiz çözümlerini sunan firma konumuna yükselmiştir.
    Tekser, bina içi haberleşmesi ile ilgili olarak plazalar AVM, iş merkezleri, raylı sistemler (metrolar) radyo frekansının havadan ulaşamadığı ölü nokta diye tanımlanan bölgeleri, ölü alanları yer altında hem kendi içi ile haberleşmesini hem de yer altında kalarak yer üstüne çıkamayan radyo frekansının özel frekans taşıyıcı sistemler ile projelendirip yer üstüne taşıyarak, bu konuda Türkiyedeki ilk projeleri başlatan kurum olma başarısını göstermiştir.
    Tekser Hidro Elektrik Santralleri, enerji dağıtım şirketleri, doğal gaz ve petrol hattı projeleri ile otoyol inşaatı projelerinde geniş alan kapsama Motorola telsiz sistemlerini kurarak bu konuda müşterilerinin çok önemli ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
    Tekser, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yeniden düzenlenerek 5809 sayılı elektronik ve haberleşme kanunu ile yürürlüğe giren ORTAK KULLANIMLI TELSİZ HİZMETLERİ Yönetmenliği’ne dayanarak kendi bünyesinde yeni bir yapılanmaya giderek TEKSERNET OKTH Ortak kullanımlı telsiz hizmetleri San ve Tic Ltd Şti firmasını kurarak OKTH işletmeci lisansını almış olup Türkiye genelinde telsiz sistemi kullanmak isteyen müşterilerine OKTH hizmeti sunmaya başlamıştır.
    Tekser sosyal sorumluluk projelerinde ise Ankara Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyetinin TRAC Ankara Şubesinin telsiz sistemi alt yapı ( analog ve dijital röle ) sistemlerinin 7/24 çalışabilmesi için sürekli teknik destek hizmetini sürdürmektedir.
    Tekser gelişen bilgi ve iletişim teknolojisini her zaman yakından izlemeyi kendine ilke edinerek FİLOTÜRK A.Ş. ile 2005 yılında iş ortağı anlaşmasını tamamlamış olup FİLO YÖNETİMİ ve ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ uygulamasını başlatmıştır. Bu 8 yıllık süre içerisinde 50.000 araçlık bir filoya ulaşmıştır. Her geçen gün büyüyen Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri hizmetini halen vermeye devam etmektedir.
    Tekser çözüme yönelik başarılı proje uygulamaları, satış sonrasındaki bakım onarım hizmetleri ile ilgili sorumluluk anlayışı içinde olarak 1997 ile 2014 yılı arasında Motorola Türkiye Distribütörleri tarafından en başarılı Çözüm Ortağı ödülüne layık görülmüştür.
  • YENİ SANAYİ SİTESİ 6 CAD.NO:62 ÇAVUŞOĞLU Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.422 336 33 53
    Şirket Web Sitesi: otomutluar
  • Tepe Mah. Eski Datça Yolu No:17 Marmaris, Muğla
    MUĞLA - MARMARİS
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.252 412 72 84
    Şirket Web Sitesi: https://www.marmarisyapi.com/
  • Necip Fazıl Mah.Alemdağ Cad. Kemerdere mevkii No: 906/4 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 415 00 14
    Şirket Web Sitesi:
  • (AYTAÇ)

    turgutreis cad. 17/2 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.242 248 68 30
    Şirket Web Sitesi: www.saltotuzodasi.com
  • Şeyh Müftü Mh.Hakıbey Sk.n.20 Bursa
    BURSA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 613 36 92
    Şirket Web Sitesi:
  • ANADOLU CAD. NO:919/A ÇİĞLİ İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 386 05 11
    Şirket Web Sitesi:
  • ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 45030 MANİSA TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 233 10 31
    Şirket Web Sitesi:
  • Yavuz Selim Mh.Yudum Sk.N.1 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • 1333 SOK NO.10 35210 ÇANKAYA-İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 484 20 26
    Şirket Web Sitesi:
  • K.S.S.80.Blk.N.50 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 441 43 70
    Şirket Web Sitesi:
  • MİTHATPAŞA CAD NO 484/2 SARMAT APT 35280 YALI-İZMİR-TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 483 48 44
    Şirket Web Sitesi:
  • Çalık Halil Mh.Kanal Cd.N.8 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 482 27 99
    Şirket Web Sitesi:
  • Büyük San.Ömer Esin Sk.N.14 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 713 91 67
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 220 71 83
    Şirket Web Sitesi:
  • Org.San.Böl.1.Cd.N.6 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: