eski sanayi bölgesi 7 cadde no 30/C Kocasinan, Kayseri
KAYSERİ - KOCASİNAN
Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Pazartesi Şirket Telefonu:0.352 330 38 00 Şirket Web Sitesi:
www.tntyapi.comTabandaN Tavana sloganıyla yola çıkan TNT yapı , müşterilerine hep en iyiyi sunmayı ilke edinmiştir.
Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2014 Çarşamba Şirket Telefonu:0.312 353 35 37 Şirket Web Sitesi:
www.payaraluminyum.comsiz değerlı musterilerimize sınırsız hizmet vermekten onur duyarız
Dekorasyon İşleri, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Çarşamba Şirket Telefonu: Şirket Web Sitesi:Projelendirme Projelendirmede ortamda yapılması istenen değişiklikler veya üretilecek malzemenin bitmiş halini 3 boyutlu olarak görebilirsiniz.Dijital ortamda hazırlanan bu görsellerde amaç kullanışlılığı maximumda tutup estetiği ön plana çıkarmaktır. İç ve Dış cephe Mantolama Yakıt sarfiyatında %40 oranında tasarruf sağlatan mantolama yapmak için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız. Binanıza mantola yapalım , sıcağa ve soğuğa karşı hem enerji harcamalarınızı yarı yarıya azaltın hemde binanızın estetiğini sağlayalım. Banyo Dekorasyonu Bien ,Etili , Çanakkale ve birçok seramik marka seçenekleriyle banyonuzdaki ışıltıyı bizim tecrübeli ellerimizle yaşayacaksınız. Birbirinden farklı ve çeşitli banyo dolapları , aksesuarlar ve duşakabin sistemlerinden en iyisini beğenmekte güçlük çekebilirsiniz. Mobilya Mutfak dolabı,banyo dolabı,raydolap,portmanto ve mobilyayla ilgili aklınıza gelebilecek herşey,ÖZEL ÖLÇÜDE imal edebiliyoruz.Üretimimizide hiçbirzaman sunta ve benzeri malzemeleri kullanmayıp Avrupa standartlarına uygun (E1) kansorejen madde içermeyen malzemeler kullanılmaktadır. Kapı Masif kapı, Amerikan Kapı, Ofisler için panel kapı ,sürgü kapı, katlanır kapı gibi geniş model ve renk seçenekleri ile en kısa sürede, özel imalatımızla isteklerinize cevap veriyoruz. Bütçenize ve mekanınıza en uygun kapıyı belirlemek için lütfen bizimle irtibata geçin. Pencere ve Balkon kapama sistemleri Sıcak yuvalarınız için en konforlu pencere sistemine beraber karar verelim, İster pvc pencere, ister cam balkon kapama. Birçok renk seçenekleri ile pencerelerinizi beraber yenileyelim. Lamine, Laminat Parke Masif Parke, Merbau, Lamine, Laminat parke uygulama içinde bizlerden destek alabilirsiniz.Sistre, ithal ve yerli ,mat veya parlak cila ne isterseniz.. Bizden teklif almadan kesinlikle karar vermeyin. Mekanik ve Elektrik Tesisatı Kalorifer,Temiz ve pis su, doğalgaz tesisatlarımızda sektörün öncü şirketleriyle anlaşmalı olup yetkili servislerimiz tarafından altyapı işçilikleri de dahil olmak üzere 2 yıl Garantili olarak yapılmaktadır.Yine elektrik tesisatı işçiliklerimizi de garantili olarak yapmaktayız.
CEVİZLİDERE MAH. CEYHUN ATUF KANSU CAD. 181/D ÇANKAYA ANKARA Balgat, Çankaya, Ankara
ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2013 Pazartesi Şirket Telefonu:0.312 472 30 01 Şirket Web Sitesi:
www.mafa-yapi.comFirmamız Çelik Kapı, İç Mekan Kapıları, Yangın Çıkış Kapıları, Hastane Kapıları, Mutfak, Banyo ve Her Türlü İnşaat Mobilyası, Laminat ve Lamine Parke ve PVC Pencere, Balkon, Kapı ve Diğer Her Türlü Doğrama çeşitlerinin satışı ve inşaat aşamasında uygulaması ile hizmet sunmaktadır. Satışını gerçekleştirdiğimiz her üründen sonra geri bildirim almayı kendimize ilke edinmiş bir anlayışa sahip olarak yürüttüğümüz ticari hayatımızda hizmet sunup memnuniyetle karşılaşmak her zaman öncelikli kavram olmuştur.
Nişantaşı Mah. Demiryolu Cad. özcan Sitesi Altı. NO:46/B Selçuklu, Konya
KONYA - SELÇUKLU
Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Salı Şirket Telefonu:0.332 233 30 60 Şirket Web Sitesi: