EĞİTİM KURUMLARI TAŞKALE MERKEZ KARAMAN FİRMALARI

Eğitim Kurumları

sektörüne ait

Taşkale Merkez Karaman firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Midyat, Mardin
    MARDİN - MİDYAT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.suryanievsarabi.com
    Aromalı, klasik şarap üreticisi Süryani Ev Şarabı www.suryanievsarabi.com, Mardin Midyat (Turabdin) mezopatamya bölgesinde en kaliteli, egzotik şarapları doğal, organik ürünlerle üretmektedir.
    Süryaniler için bir kültür olan şarap, günümüzde yaygınlaşarak talep haline gelmiştir. Bugün 2 ayrı süryani şarabı fabrikası yılda onbinlerce litre kapasiteyle süryani şara üretimi yapmaktadır.
    Süryani şarabı ev yapımı şaraptır. Fabrika şarabı da yapılmaktadır. Süryani ev yapımı şarap organik, katkısız ürünlerle doğal ortamlarda yapılır. Hiçbir makine ve fabrikasyon olmaksızın el yapımı süryani ev şarabıdır.
    Süryani şarabı fiyatları ev yapımı olanlar daha uygun fiyatlandırılır. Süryani fabrika şarabı ev şarabına göre daha yüksek fiyattadır. Süryani şarabı sipariş vermek için web sitemizden ulaşabilirsiniz. İstanbul, izmir, antalya, ankara ve tüm Türkiyeden süryani şarabı sipariş ederek satın alabilrisiniz.
    Türkiyenin her yerinde süryani şarabı satışı yapmaktayız. Bize telefon, mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Süryani ev şarabı organik öküzgözü, boğazkere üzümlerin kerküş, mezrona üzümleri kullanılarak yapılır.
    Süryani şarapları; klasik ev şarabı kırmızı, beyaz, mahlep aromalı kırmızı ev şarabı, butik kırmızı şarap, kustan şarap, turabdin, manastir, dara, classic, ninve, kustan, mezopatamya, matiat, levy şarap ürünlerimiz bulunmaktadır. Mardin Şarap denilince akla süryani şarabı gelir. Kimileri Midyat şarap olarak bilinsede asıl adı süryani şarap olarak bilinmelidir.
    Ev yapımı şarap, evde şarap yapımı koşullarında hazırlanır, tamamen bitkisel, doğal ürünler kullanılarak yapılır.
  • (HİLMİ ÇAĞLAYAN)

    Şehitkamil/Gaziantep Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 466 06 41
    Şirket Web Sitesi:
    Gaziatep ve yakın illerinde; Bina yıkımı, Fabrika yıkımı , Havuz Yıkımı , Plaza İç yıkım ve yenileme gibi ihtiyaçlarınızda komple yıkım hizmetimiz ile sizlere çözüm sunmaktayız.
  • Hacı Fettah Mah. Furkan Dede Cad. Karaağaç iş Merkezi No:56 / 302 Meram - KONYA Çarıklar, Meram, Konya
    KONYA - MERAM - ÇARIKLAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 350 49 20
    Şirket Web Sitesi: www.konyahacamatt.com
    ŞİFA;hacamatla boyun fıtığı tedavisi,Konya hacamatla bel boyun fıtığı rahatsızlığına çözüm,ameliyatsız bel boyun fıtığı tedavisi konya antalya,ameliyatsız bel boyun fıtığı tedavisi afyon karaman,ameliyatsız bel boyun fıtığı tedavisi aksaray nevşehir,bel fıtığına tamamen doğal, ameliyatsız,hacamat fıtıkta ameliyatsız tedavi,bel fıtığına ameliyatsız çözüm,hacamatla sinüzit tedavisi,hacamatla bel ağrısına çözüm tedavi,hacamat yapılarak ameliyatsız bel fıtığı tedavisi mümkündür,ameliyatsız bel fıtığı tedavisi,boyun fıtığı tedavisi,hacamatla bel fıtığı tedavisi,
  • Yenişehir Mah. Şahinağa Sk. Onur Sitesi Altı No: 14/B Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 236 99 36
    Şirket Web Sitesi: www.konyaevdenevenakliyatt.com
    HAKAN;Konya evden eve nakliyat fiyatları,konyada evden eve nakliyat,asansörlü evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve nakliye,evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve nakliyat fiyatları,Konya evden eve taşımacılık,Konya evden eve nakliyat firmaları,evden eve nakliyat fiyatları,evden eve nakliyat Konya,Konya evden eve taşımacılık,Konya nakliyat şirketleri,Konya nakliyat şirketi,konya evden eve taşıma şirketleri,konyadaki evden eve taşıma şirketleri,konya evden eve taşıma firmaları,konya evden eve nakliye,konya evden eve nakliyat,konya evden eve taşımacılık,konya evden eve nakliyat fiyatları,konya evden eve taşıma fiyatları,Konya Asansörlü Taşıma,Konya nakliyat,konyada nakliyat,konyadaki evden eve firmaları,Konya evden eve nakliyat firması,ev taşıma fiyatı Konya,evden eve fiyatları konya
  • Gebze O.S.B Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatif Göktürk Sok No:18 Şekerpınar, Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE - ŞEKERPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 658 06 99
    Şirket Web Sitesi: www.rotagrup.net
    ROTA TRANSMİKSER METAL DEMİR ÇELİK VE PASLANMAZ SAC SAN. TİC. A.Ş. transmikser imalatı, inşaat ve demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir rota grup kuruluşudur.
    Teknolojiyi yakalamış makine ve teçhizatı ile yeniliklere açık, inovasyona önem veren, kaliteyi ve güvenilirliği ilke edinen anlayışımızla müşterilerimize daha iyi hizmet ve en iyi kaliteyi en ucuza vermek amacımızdır.Yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizin yaptığımız işlerle güvenini kazanarak, imalat ve hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkarmak ve çözüm ortağı olmakla mükellefiz. Rota Transmikser A.Ş. transmikser ve yedek parça imalat, bakım, revizyon, hasar, onarım, kumlama, boyama işleri olmak üzere transmikser sektörünün tam komple giriş yapmış, kendi bünyesinde transmikser adına gerekli bütün materyalleri üretebilen, bunu sizlere en iyi ve en uygun koşullarda sunabilen son sistem makine ve teknolojilere sahip olan, sektörün kalitesini yükseltme amacı ile çalışan çözüm ortağınızdır.Sorunlarınıza en kısa sürede cevap vermek şirketimizin birinci politikasıdır. Gerek teknik gerekse yerinde destek ile işleriniz istediğiniz zamanda ve en iyi şekilde sizlere teslim edilir.Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde imalat ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde servis hizmeti vermekteyiz.
    Rota Transmikser A.Ş sizlere sunduğu hizmette tamamen şeffaf bir yol izlemektedir. İmalatların yapıldığı materyallerin ISO TSE standartlarına uygunluğunu, materyallerin kimyasal içeriklerine kadar belgelerle sizlere sunum yapmaktadır.Şirketin amacı en iyi imalatı sizlere sunarak sizlerin oluşacak aksaklıklar sonucu iş ve zaman kaybınızını minimize etmektir.

    KALİTE POLİTİKAMIZ,
    Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak, müşterilerimizin firmamıza olan güven ve teveccühünü sürekli kılmak, rekabet gücümüzü demir çelik inşaat transmikser ve treyler konularında müşterilerimize en iyi hizmeti verebilecek düzeyde tutmak ve dürüstlükten ödün vermeyerek,sektöründe lider bir kuruluş "ROTA GRUP ŞİRKETLERİ" olmak amacındayız.
    ROTA TRANSMİKSER olarak çalışanlarımızın ve toplumumuzun daha aydınlık bir geleceğe taşınması için; Müşteri memnuniyetini birinci planda tutmak, Müşterilerimizin ve piyasaların istek ve beklentilerini sürekli takip etmek, Demir Çelik İnşaat transmikser ve treyler konularında kalite,hız ve güven sunmak, Alanın yeniliklerini dünya ile aynı zamanda müşterilerimize sunmak, En önemli kaynağımız olan çalışanlarımızın bilgi beceri ve yeteneklerinin sürekli gelişmesini sağlamak, Çevrenin korunmasının toplumumuza ve insanlığa karşı önemli bir sorumluluğumuz olduğu bilinciyle çalışmak, Transmikser satış transmikser kumlama boyama transmikser satış sonrası servis transmikser revizyonu transmikser kaza ve hasar onarımında kendi imalatımız olan tüm transmikser ve yedek parçalarıyla müşterilerimizin istek talep ve beklentilerine cevap vermek için çalışanlarımız ve biz transmikser ve transmikser yedek parça stoklarımızla kaliteyi ön plana çıkarmış servis hizmetimizle ihtiyaç duyduğunuzda İstanbulun her iki yakasındaki fabrika ve servisimizle her zaman hazır olan 7/24 gezici servislerimizle ihtiyaç duyduğunuz anda sizin yanınızda olmak.
    www.insaatfirmalarim.com
  • (NEJDET BEY)

    Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.yuzeytemizleyici.gen.tr
  • KEÇİÖREN MAMAK YENİMAHALLE PURSAKLAR ÇAYYOLU SİNCAN DİKMEN Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 361 00 55
    Şirket Web Sitesi:
  • (AYHAN BEY)

    KASTELLİ SAN: SİTESİ C- BLOK NO 18-17 Yakacık, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - YAKACIK
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 671 14 97
    Şirket Web Sitesi:
  • AKASYALI SOKAK AKASYA APT NO : 1 DAİRE :11 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 362 94 64
    Şirket Web Sitesi: http//:www.besgengayrimenkul.com
  • 1231-1 SOKAK NO:44 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.031 385 75 52
    Şirket Web Sitesi: ankarakiralikkonteyner.com/
  • sanayi sitesi 1. cad. no:88 Nizip, Gaziantep
    GAZİANTEP - NİZİP
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 513 00 50
    Şirket Web Sitesi:
  • (ENES EYOL)

    YENİ SANAYİ SİTESİ 2. CADDE NO : 23 (İTFAİYE YANI) Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.422 336 61 61
    Şirket Web Sitesi: www.genpark.com.tr
  • (SELAHATTİN TÜRÜT)

    853 sk.no5 kemeraltı izmir Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.153 054 07 87
    Şirket Web Sitesi: www.kesitgrup.com
  • Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 238 82 82
    Şirket Web Sitesi:
  • Mavi Cd. No: 1 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 243 42 00
    Şirket Web Sitesi: www.yaysanteknik.com.tr
  • Duaçınar Mh.Yeşilova Cd.N.72 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 363 61 18
    Şirket Web Sitesi:
  • Yeni San.6.Sk.N.36 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 242 89 00
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 277 61 79
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.258 251 60 27
    Şirket Web Sitesi: