DEPOLAMA TESİSLERİ YAPIMI PINARTEPE BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL FİRMALARI

Depolama tesisleri yapımı

sektörüne ait

Pınartepe Büyükçekmece İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR - GÜVENİLMEZ FİRMADIR Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ YENİ NESİL GEOSENTETİK DONATILI İSTİNAT DUVAR
    İMALATI ANAHTAR TESLİMİ FABRİKA ,VİLLA İNŞAAT İŞLERİ ,
    DEKORASYON İŞLERİ YAPMAKTADIR.
    Firmamız , yaptığı ve yapacağı bütün projelerde; Mühendislik ve gelişen inşaat sektöründe son teknolojik gelişmeleri projelerine entegre etmeyi, Bulunduğu bölgeye değer katmayı, yüksek kalitede üretim yapmayı, modern ve estetik yaşam alanları oluşturmayı, Evrensel standartlarda, kaliteli ,güvenli ve daha sağlıklı ,doğaya uyumlu çevreye zarar vermeyen projeler üretmeyi, Projelere özgü özel çözümler geliştirerek, yenilikçi ve yaratıcı sonuçlara ulaşmayı, Kaliteyi en uygun maliyetle elde etme başarısını göstermeyi Müşteri bağlılığına verdiğimiz önemle taahhüdümüzdeki işleri zamanında tamamlamayı ilke edinmiştir.
  • Şerefiye Mah. Atatürk Bulv. 33/101 Merkez, Düzce
    DÜZCE - MERKEZ
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.380 524 56 55
    Şirket Web Sitesi: www.dcmgrup.com
    DCM Grup mimari ve iç mimari projelendirme,proje yönetimi ve taahhüt hizmetleri vermektedir. Projelerini konsept aşamasından ele alıp,anahtar teslimine kadar takip eden firma çeşitli ölçeklerde birçok projede yer almıştır.
    Dcm Grup Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited şirketi olarak Rusya Federasyonu ve Türk Cumhuriyetlerinin inşaat norm ve standartlarına göre mimari projelendirme işlerinde uzman kadromuzla hizmet sunmaktayız. Konut kompleksleri,alış-veriş merkezleri,oteller,kamu binaları ve bu yapılara ait 3d görsel çalışmalar hazırlayarak doğru maliyet analizleriyle proje bütçesi dahilinde zamanında ve kalite standartlarımıza uygun proje teslimleri ana hedefimizdir. İnşaat süresi boyunca verilen proje desteği,nitelikli taşeronların proje sürecine katılması,sıradışı tasarım fikirlerinin uygulamaya dahil edilmesi ve gelişen sorumluluk bilincimiz işverenlerimizle uzun süreli çalışmamıza imkan sunmaktadır.
  • Org Deri Yan San Sitesi Salamura Sok No:16 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 710 24 25
    Şirket Web Sitesi: www.adewstudcivisi.com
    Adew stud çivisi olarak önceliğimiz her zaman müşterilerimizin mutluluğu ve yaptığımız çalışmalardan hoşnutluğu olduğu için hedefimiz bizimle çalışmak isteyen her müşterilerimize gerekli ilgiyi göstermek ve ürün imalatında gerekli özenli çalışmayı sağlamaktır. Bilgilendirme yapmak ve o süreçte ihtiyaç duyduğu her türlü üretim, tedarik, lojistik ve satış hizmetlerinde mevcut kaynaklarımızı kullanıp, maksimum kazanç sağlamalarını garanti etmektir. Müşterilerimizin memnuniyeti sağlamak ticari kaygıdan daha çok, işimize ve sizlere duyduğumuz saygıdan olduğunu belirtmek isteriz.
  • (MEHMET ŞÜKRÜ CERRAHOĞLU)

    menderes mah.seyfidemirsoy cd. no:20 d:2 BUCA İZMİR Şirinyer, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ŞİRİNYER
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 487 20 00
    Şirket Web Sitesi: artikonseptyapi.com
    Artı Konsept Yapı, inşaat sektöründe tüm projelerini insan odaklı planlayan, gelişen teknolojileri ve inşaat sektöründeki uygulama tekniklerini yakından takip eden, en küçüğünden en büyüğüne tüm projelerinde farklılık yaratmaya çalışan bir firmadır.

    Ekip ruhu ve çözüm üretme kabiliyeti yüksek personel ve çözüm ortaklarıyla çalışan firmamız, her üretiminin gelecek nesillere devredecek bir miras olduğu bilinciyle, konut imalatında kurumsal kalite anlayışıyla hizmet vermektedir.
  • Karabaş Mh. Belde Sk. Ekşi İş Merkezi No:5 D:213 İzmit - Kocaeli Saraybahçe, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - SARAYBAHÇE
    Elektrik Tesisatı, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 311 06 92
    Şirket Web Sitesi: www.tesmont.com
    Başta gıda, ilaç, kimya, petrokimya, otomotiv, demirçelik endüstrilerinde olmak üzere tüm endüstriyel tesisler ve ticari binalar için danışmanlık, mühendislik ve uygulama konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Kurucularının Elektrik - Otomasyon - Mekanik sistemlerdeki 20 yılı aşkın proje ve yatırım yönetimi tecrübelerini biraraya getirerek, tüm ticari ve endüstriyel ortamlarda ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunmasıyla, taahhüt sektöründe kaliteli hizmet anlayışının artırılması amaçlanmaktadır. Elektrik ve Makina Mühendislerinden oluşan kadrosu ile işletmelerin A dan Z ye tüm teknik ihtiyaçlarına cevap verebilecek durumda olan firma, birikimlerini müşterilerine tek çatı altında komple çözümler sunarak avantaja dönüştürmekte ve anahtar teslim paketler sunmaktadır.
  • Akıncılar Mah. Muttalip Sokak A-1 Blok Altı No:1/N Selçuklu - KONYA Tepe, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - TEPE
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 247 00 23
    Şirket Web Sitesi: www.konyabinayikimi.net
    KIZILTAŞ YIKIM;bina yıkımı Konya yıkım,bina yıkımı,yıkım firması,yıkım firmaları,Konya hafriyat,konyada hafriyat,Konya hafriyat firması firmaları,Konya kiralık kepçe,kiralık iş makinası,kiralık eskavatör,kiralık dozer,hafriyat firması,hafriyat şirketi,Konya kiralık kepçe,kiralık iş makinası,toprak taşıma Konya,moloz kaldırma moloz taşıma Konya,
  • TAŞOCAKLARI SOK NO:1/18 Hasanpaşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - HASANPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 427 19 18
    Şirket Web Sitesi: www.yapimmimarlik.com.tr
    Yapım Mimarlık olarak, insanların yaşam alanlarına kaliteli, güvenilir, estetik yapılar inşa etmek için teknolojinin bütün yeniliklerini kullanarak alanında uzman kadrosu ve tecrübesi ile 1975’ten beri inşaat sektöründe hizmet vermekteyiz.
    Ofis ve mağaza revizyonları, mimarlık işleri, banka ve şube genel müdürlükleri revizyonları, konut yenileme, zemin kaplama, duvar kaplama, iç ve dış cephe boyaları, betonarme binalar, köprüler, çelik taşıyıcılı binaların tüm yapım işleri, dış cephe duvar işleri, bölme duvar ve bahçe duvarların yapılması işi, asma tavan, bölme duvar, duvar giydirme işleri, tasarımı, projelendirilmesi ve yapımı dahil tüm tadilat ve onarım işlerini, bünyemizde bulunan Mimar ve İnşaat Mühendisleri aracılığıyla gerçekleştirebilmekteyiz.
    Yapım Mimarlık olarak, inşaat sektöründe çağdaş yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yeni bir iş üretmek ya da üretilmiş işlere yenilikler getirmenin ne derece mühim olduğunun bilinciyle birçok yapım, onarım ve revizyon projelerinde önemli roller üstlendik ve tamamladığımız bu projeler sayesinde sektör içinde itibar kazandık.
    Bu itibarın oluşmasında ülkemizin farklı il ve ilçelerindeki kamu kurumlarında ve Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı askeri yerleşkelerde yapılan inşaat projeleri önemli rol oynamaktadır. Özellikle askeri yerleşkelerde tamamladığımız yapım, onarım ve revizyon projeleri sayesinde yeni yapılacak ihale ve benzeri anlaşmalarda öncelikli olarak tercih edilen firma olmaktan kıvanç duyuyoruz.
    Milli Savunma Bakanlığı ve kamu kuruluşlarındaki projelere sağladığımız bu itibar ve güveni, son 10 yıldır özel sektör için de sağlamaktayız. Sektörlerinde lider birçok özel kuruluş ile süre gelen iş ortaklıklarımız, değişen tüketici tercihlerine göre kendini sürekli yenileyen, modern toplumun değerlerine ve yaşadığımız çevreye duyarlı bir şirket olmamızı kaçınılmaz hale getirmiştir.
    Yıllardır inşaat sektöründe sahip olduğumuz deneyim ve uzmanlığı, günümüzün yenilik ve ihtiyaçları ile harmanlayarak, iş ortaklarımıza kaliteli işler üretmek için kullanacağımızı taahhüt ederiz.
    Saygılarımızla,
    Yapım Mimarlık Tasarım ve İnşaat Ltd. Sti.
  • JOSE MARTI Caddesi 5/2 Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 440 22 28
    Şirket Web Sitesi: www.cinemathome.com
  • (FATİH DADAK)

    CENNET MAH. HÜRRİYET CAD. NO:79/C Cennet, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - CENNET
    Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 624 71 73
    Şirket Web Sitesi:
  • (CAN SOYSAL)

    Yeşilbahçe mah.1480 sok. gizem apt Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 310 34 00
    Şirket Web Sitesi:
  • iosb triko center m-2 blok İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Şubat 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • DEMİRCİLER SİTESİ 7 YOL NO:82/2 Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 558 20 13
    Şirket Web Sitesi:
  • (H.ÇAĞLAR ATALAY)

    30AĞUSTOS CD. HIZIRREİS SK. N:7 CEVİZLİ KARTAL Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 352 53 36
    Şirket Web Sitesi: www.alpser.com
  • Kısıklı Caddesi No:106 34662 Altunizade Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 339 65 70
    Şirket Web Sitesi: www.tasyapi.com
  • Aşağı Ayrancı, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - AŞAĞI AYRANCI
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 426 78 90
    Şirket Web Sitesi:
  • Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 457 69 21
    Şirket Web Sitesi:
  • Kavaklıdere, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KAVAKLIDERE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 464 57 35
    Şirket Web Sitesi:
  • Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 880 66 70
    Şirket Web Sitesi:
  • Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 496 02 31
    Şirket Web Sitesi:
  • Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 461 96 67
    Şirket Web Sitesi: