COMPACT LAMİNAT KINIKLI MERKEZ DENİZLİ FİRMALARI

Compact laminat

sektörüne ait

Kınıklı Merkez Denizli firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İSMAİL CANPOLAT)

    Burhaniye mah.Erdoğmuş Sk.No:7/A Merkez, Düzce
    DÜZCE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.380 523 54 81
    Şirket Web Sitesi: www.canpolatlarinsaat.com
    Firmamız 40 yılı aşkın süredir Düzce ve bölgesinde sektörün öncüsü olarak hizmet vermektedir.CANPOLATLAR İNŞAAT olarak yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübelerimizle bölgemizin yeniden inşaası, yapılanması ve gelişmesi adına siz değerli müşterilerilerimize Projelerinizin ilk aşamsından son aşamasına kadar profesyonel ekibimiz eşliğinde kalite ve güvence esaslarına dayalı olarak 7/24 hizmet sunmaktan CANPOLATLAR İNŞAAT Ailesi olarak mutluluk ve gurur duyarız.
  • (YİĞİT DOĞAN)

    1643/8 Sok. No:14A Adalet Mah. Bayraklı Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 484 24 30
    Şirket Web Sitesi: www.rosyapi.com
    “Dış Cephe Mimarisi ve Mühendisliği” olarak adlandırdığımız ve yapıların dış cephelerinin ömrünü uzatacak teknik iyileştirilmelerin yapıldığı yalıtım ve mimari tasarım işlemleri olarak özetlediğimiz iş sahamıza girmeden önce, uzun süre sektör, ürün/hizmet ve pazar bazında ciddi araştırma, gözlem ve öğrenme sürecinden geçtik. Devamı...
    Öncelikli hedef kitlemiz olan daire, müstakil, işyeri, vb. gibi yapı sahipleri, apartman yöneticileri, sokak sakinleri ile empati yaptık. Yerinde gözlemledik, tanıştığımız/bildiğimiz apartman yöneticileri ve kat malikleri ile bol bol sohbet ettik. Problemleri, ihtiyaçları, kısaca durumu yerinde, birinci kanaldan (ilk elden) öğrendik.

    Bu arada bu konuda daha erken/hızlı yol almış, ilerlemiş büyük şehirlere, İstanbul’a baktık. Kurumsallaşmış uygulayıcı firmalar ile tanıştık. Avrupa’da neler oluyor, neler olmuş diye baktık, bu konuda meğer ne kadar geride kalmışız diye üzüldük.
    “Ama bu konuda bir bilinçlenme olduğunu gördüğümüzde; yasal zorunluluk ve teşviklerin etkisiyle çok hızla yol alabileceğimize inandık.”
    İş güvenliği ve uzmanlığı ile ilgili eğitimler aldık, danışman firmalar ile tanıştık. Sahadaki uygulayıcılar ile taşeronlar ile görüştük, uygulamaları yerinde gördük. Ürünleri inceledik, çeşitli ürün gruplarının içinden yeni nesil EPS grubunu seçtik. Dış cephe iyileştirmelerinde kullanacağımız EPS başta olmak üzere bir çok ürünün İzmir ve Ege Bölge bayiliğini aldık. ROS YAPI, verdiği düzgün, doğru ve profesyonel hizmetine slogan/söz olarak; “Yapınıza Değer Katar” belirledi. ROS YAPI; bu sözünün arkasında durmasını sağlayan gerekli profesyonel/kurumsal yapıya, teknik ekibe, kaliteli ve ekonomik ürünlere ve yaratıcı kadrolara sahiptir.
  • (SERKAN ALTUNKAYA- MUHAMMET İNAN ÇEVİK)

    bursa erikli Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.506 137 82 32
    Şirket Web Sitesi: www.kalenderyapi.com
    Firma kuruluşundan önce 2011 yılından 2014 yılına kadar Çeviksan Yapı İnşaat adı altında Taşeron Firma olarak hizmet vermiş olup isim değişikliği yaparak 2014den bu yana “Kalender Yapı İnşaat “ ismiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kalender Yapı İnşaat . Şuan Bursa Nilüfer deki Şubesinde hizmet vermektedir . Kuruluşundan bu yana farklı sektörlere verdiği hizmetlerle gerek kamu, gerekse özel sektörde Türkiye’nin yeniden imar edilmesi sürecinde saygın ve güvenilir bir firma olarak yerini almıştır. Büyümesini istikrarlı bir biçimde sürdüren Kalender Yapı İnşaat teknik kapasitesini de vaynı zamanda arttırmıştır. Bu büyümeyle birlikte Kalender Yapı İnşaat nitelikli ve deneyimli personeliyle kaliteden ve güvenlikten taviz vermeksizin inşaat sürelerini ve maliyetlerini azaltan yeni teknolojiler kullanmaktadır. Kalender Yapı İnşaat Çeviksan Yapı İnşaat tecrübesiyle 4 projeyi başarıyla tamamlamış olup halen 2 projeyi de sürdürmektedir. Taahütün deki işlerde “en iyi kalitede, en kısa zamanda ve tam müşteri memnuniyeti ” gerçekleştirme ilkesi ile çalışmaktadır.
    Gerçekleştirilen projelerin her aşamasında sürekli takip ve denetim, Kalender Yapı İnşaat’ ı çevre, sağlık ve güvenlik konularında da rakip firma ve kuruluşlardan ayırmaktadır. Her türlü büyük inşaat projelerini gerçekleştirebilecek altyapısı oluşmuş olan Kalender Yapı İnşaat, günümüzün hızla değişen koşullarına paralel olarak kendisini kanıtlamıştır. Kalender Yapı İnşaat taahütlerini zamanında ve en iyi kalitede yerine getiren, ilkeli, güvenilir ve saygın bir kuruluştur.

    GELECEGİNİ İNŞAA EDİYORUZ.
  • (İSMAİL GÜNEŞ)

    Yenice Mahallesi. Kasımefendi Caddesi. No: 71/A İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 713 49 89
    Şirket Web Sitesi: www.meseryapi.com
    Meşer Yapı Dekorasyon, İnegöl’de kurulmuş olup, zaman geçtikçe bulunduğu sektörde öncü firma olmuştur. Alçıpan, asma tavan, gergi tavan, bölme duvar, kartonpiyer, stropiyer, kemer, tavan kaplama, boya badana, laminat parke, çelik kapı, amerikan kapı, duvar kâğıdı, mantolama, saten-sıva alçı, mermer şömine uygulamaları, çatı işleri, izolasyon, komple tadilat alanlarında faaliyet gösteren firmamız aynı zamanda malzeme satışı ve uygulaması yapılmaktadır.
  • FIRAT BULVARI PEYAS MAH. 475. SOK. HERDEM2 APT.ALTI NO:1/B GAZİLER Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.412 252 12 06
    Şirket Web Sitesi: www.diclegidainsaat.com
    FİRMAMIZ FÜLLER BOYA VE ÇAĞDAŞ RENA BOYA DİYARBAKIR BÖLGE DİSTRİBİTÖRLÜĞÜNÜ , FANSAN ASPİRATÖR DİYARBAKIR BÖLGE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ , FÜLLER THERMO ISI YALITIM LEVHALARI DİYARBAKIR BÖLGE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ YAPMAKTADIR. TÜM TÜRKİYEDE DIŞ İÇ CEPHE BOYA İŞLERİ, MEKANİK SIHHİ TESİSAT, YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ KURULUMU , FAN COİL SİSTEMLERİ BAKIM VE ONARIMI , FM-200 GAZLI SÖNDÜRME SİSTEMLERİ , YANGIN SÖNDÜRME TÜPLERİ SATIŞI VE DOLUMU , ISITMA - SOĞUTMA SİSTEMLERİ KURULUM BAKIM VE ONARIMI , ÇATI KAPLAMA İŞLERİ, KENETLİ ÇATI SİSTEMLERİ , YAĞMUR OLUĞU VE İZOLASYON SAC DÖŞEME İŞLERİYLE BUNUN YANISIRA TAAHHÜT İŞLERİYLE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.
    AYRICA FİRMAMIZ GÜMÜŞ SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ ACENTELİĞİYLE DE SİGORTACILIK ALANINDA FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.

    www.insaatfirmalarim.com
    www.grafiweb.net
  • 014 SOKAK NO 00830 A Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    izmir inşaat firması
  • Halı Sarayi Kat:2/231 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 323 66 36
    Şirket Web Sitesi: www.dogantekstilsanayi.com
    Firmamiz insaat celik kontruksuyon, celik villa, celik cati, otel temizligi, kaba insaat , alçıpan ve insaat sonrasi temizlik yapmaktadır.
  • (YASEMİN KAPLAN)

    Yelki San.Sit.D-1 Blok No:10 Yelki, Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE - YELKİ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 215 15 15
    Şirket Web Sitesi: www.merdizayn.com.tr/
    Firmamız paslanmaz çelik malzeme ağırlıklı olmak üzere yapıların korkuluk,kaplama, canopy, bayrak direği,reklam yazıları,su tankları,banko,asansör kapı soveleri,süpürgelik,kapı tekmelikleri,havuz merdiveni,mağaza askılıkları ve bunların aksesuarları gibi imalatlar yanında çelik merdiven ,çelik çatı,çelik kapamalar gibi imalatlarda yapmaktadır.
    İmalatlarımız müşteri isteklerine uygun tasarım,proje,statik hesap,montaj dahil olmak üzere anahtar teslimi olması yanında korkuluk aksesuarları satışımız da vardır.
    Firmamız 1985 yılında Ankarada Bedirsan Cam olarak faaliyetlere başlamıştır.ilk etapta cam ve cam aksesuarları ile faaliyetlerine devam etmiştir.
    Cam aksesuarlarında paslanmaz çeliği sıkca kullanmış ve paslanmaz çelik ile aksesuar
    konusunda aşama kaydetmiştir.
    1998 yılında faaliyetlerini paslanmaz çelik konusunda ,İstanbulda devam ettirmeye karar vermiş ve Merdizayn İnşaatı İstanbulda kurmuştur.
    İstanbuldaki faaliyetlerde paslanmaz çelik imalatlar artık birinci plandadır.
    Paslanmaz çelik ile yaptığı korkuluk,kanopy,kaplama,konstrüksiyon,bayrak direği, tabela, lazer kesim yazılar gibi imalatlar asıl işi olmuştur.
    Proje tasarımı ve detay çözümleri konusunda yaptığı uygun çözümler sonucu, müşteri isteklerinide dikkate alarak faaliyetlerini kendi standart imalatları yanısıra özel proje çalışmalarına da yönlendirmiştir.
    Merdizayn inşaat 2000 yılından 2002 yılına kadar Atatürk Hava Limanı yeni dış hatlar
    terminalinde otopark korkulukları,Kapı hava perdelerinin konstrüksiyon ve kapamaları , Asansör kapı söveleri,p.çelik sac süpürgelik ve kapı tekmelikleri,İç mekanda cephe kaplamaları,İstanbul metrosu p.çelik korkulukları,Atatürk Olimpiyat Stadının aydınlatma sistemlerinin konstrüksiyonları, Real Practikerin bazı mağazalarının korkuluk ve araç bariyerleri İş Bankası merkez binasının grill kapaklar ,Hacettepe Hastanesinin kanopy işleri gibi proje tasarımı,detay çözümü ve statik hesap gerektiren işleri başarı ile tamamlamıştır.
    Merdizayn İnşaat bugün yine paslanmaz çelik ağırlıklı olmak üzere proje,tasarım,statik
    hesap gerektiren metal işleri yapmaktadır.
    2013 Yılından itibaren Merdizayn İzmir şubesini Güzelbahçede Açarak hizmet vermeye başlamıştır.
  • (FİKRİ ALTINTAŞ)

    Yeni mah.ahmetali ağa bulvarı turgut apt. 64/d Kumluca, Antalya
    ANTALYA - KUMLUCA
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 887 60 61
    Şirket Web Sitesi:
    alüminyum doğrama, kompozit cephe kaplama, fotoselli otomatik kapı, alüminyum cam cephe, taşyünü ve metal asma tavan sistemleri
  • nilüfer tic.merkezi 68.sk no:29 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 441 52 00
    Şirket Web Sitesi:
    12 yıldır devam eden işletmemiz ; dış cephe mantolama,çatı su yalıtımı ve kaplama işleri,temel perde yalıtımları uygulamaları yapmaktadır.
    Mantolama uygulamalarında bursa ve ilçelerinde bir çok konut,site,apartman,okul gibi yapıların referans bilgileri ile sizlere yardımcı olabiliriz.
  • (SELÇUK ŞİMŞEK)

    Başaran Mah.Hakan Cad.no:52 Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 253 33 66
    Şirket Web Sitesi:
    2009 yılında kurulan firmamız Bursa ve tüm yurt genelinde projeler hayata geçirmektedir.Giyidirme cam- kompozit panel cepheler,terra cotta,kompakt lamine cepheler,alüminyum korkuluk sistemleri başlıca faaliyet alanlarımızdır.Uzman mühendis-mimar ve çalışanlarımızla hizmetinizdeyiz...
  • (MUSTAFA GÖNÜL)

    hamidiye mah.ceylan sokak no:29/A çekmeköy Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 640 19 60
    Şirket Web Sitesi: www.massyapi.com.tr
  • (AHMET PINAR)

    yenidogan mah eskiderince cad kazım top demir ap no:1 /12 İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 331 64 18
    Şirket Web Sitesi: www.pınaryapıinşaat.com
  • Tepeören mah. ITOSB 4.Cad. No:7 Tepeören, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - TEPEÖREN
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 561 93 97
    Şirket Web Sitesi: www.klsplast.com
  • (SİNAN DEMİR)

    Güçlükaya Mah. Dizi Sok. 1/B Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 359 62 00
    Şirket Web Sitesi: keciorendekorasyon.wordpress.com
  • KARAKEÇİLİ MAH. KARAKEÇİLİ SOK. NO :49 (KÜLTÜR SİTESİ ARKASI) Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.364 225 08 09
    Şirket Web Sitesi:
  • İSTİKLAL MH. MİTHATPAŞA CD. NO:17/5 Atatürk, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ATATÜRK
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 316 00 35
    Şirket Web Sitesi:
  • (ÖZKAN ÇOŞKUN - KAMURAN PAÇAL)

    seyitnizam mah. ambarlar cad. no:23/c zeytinburnu / ist Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 664 86 89
    Şirket Web Sitesi: www.cskreklam.com
  • Larende Cd. Şükran Mh. Agrı Sk. No 2/A Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 352 11 12
    Şirket Web Sitesi:
  • (YÜKSEL TEVKÜR)

    mahmutbey yolu 14.sokak no:100/4 Şirinevler/İST Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 552 38 31
    Şirket Web Sitesi: