BOY AYNASI BEYLERBEYİ ÜSKÜDAR İSTANBUL FİRMALARI

Boy aynası

sektörüne ait

Beylerbeyi Üsküdar İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Kısık Sanayi Sitesi Metal İşler Bölümü 2.Cadde No: 146 Kısıkköy, Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES - KISIKKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 226 23 35
    Şirket Web Sitesi: www.tacyildizcephe.com/
    1995 tarihinden bu yana bulunduğumuz sektörde yer alıp,2005 yılında TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. firmamızı kurduk. sektöründe tecrübesi e uzman teknik kadrosu ile projelendirme, uygulama, danışmanlık ve servis alanlarında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyetini sürdürmektedir.
    Dünya bu sektörün öncülüğünü yapan iddialı firmaların ürünlerini estetik,güvenli ve ekonomik olarak siz değerli müşterilerin hizmetine sunmaktadır.

    "Koşulsuz müşteri memnuniyeti" anlayışımız doğrultusunda eksiksiz otomatik kapılar için çalışıyoruz. Biz TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD. ŞTİAilesi olarak bugüne kadar yaptıklarımızdan gurur duyuyor , yapacaklarımızın heyecanını bugünde yaşıyoruz.

    TAÇ YILDIZ ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.

    Teknolojiyi insan yararına en doğru, en hızlı ve ekonomik çözümler üretmek amacıyla sürekli araştırma içindeyiz.
    Güven ve estetiğin buluştuğu noktada yapıcı fikirlerimizi birinci sınıf işçilik ve ileri teknoloji ile konfora dönüştürüp kalitede, hizmette e yenilikte sektörümüzde öncü olmak hedeflerimizdendir.
    Kurulduğumuz günden bu yana "titiz ve kaliteli hizmet ilkemizden" ödün vermedik, vermiyoruz.
    En son teknoloji ürünü dünya markalarından oluşan geniş ürün yelpazesi İzmir Bölgesi ve deneyimli dağıtım kanalları aracılığı ile Türkiye çapında kullanıcılarrının hizmetine sunmaktadır.
  • Ankara Cad. No:54 İçmeler İçmeler, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - İÇMELER
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 392 05 04
    Şirket Web Sitesi: www.groupsahin.com
    Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına göre esneklik gösteren ve kendini sürekli yenileyerek müşterilerini daima memnun kılan kurumsal bir İNŞAAT ve YAPI hizmetleri kuruluşudur.
  • yayla mh Kilimli, Merkez, Zonguldak
    ZONGULDAK - MERKEZ - KİLİMLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yilinda ist da kurulan bursa da subesi olan mantolamatadilat alci laminant isleri iceren bir formadir.
  • (SABRİ TERCAN)

    ESENYURT ÜÇEVLER MAHALLESİ 902.SK NO:22 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 450 09 51
    Şirket Web Sitesi: www.tercanlarinsaat.com/
    Şirketimiz 2005 de kurulmuş olup Esenyurt'ta inşaat sektöründe faaliyet göstemektedir.İnşaa ettigimiz her projemiz krediye uygun , iskanlı , kat mülkiyet tapulu ve asansörlüdür.Aynı şekilde kat karşiligi aldıgımız yerleride iskanlı ve anahtar teslimi etmekteyiz. Emlak işlerinizde tarafımızdan vesile olunan her alım satımda kesinlikle sorun yaşamazsınız. unutmayınki TERCANLAR İNŞAAT GÜVEN & MUTLULUK İNŞAA EDER. Unutmayınki nerden aldıgınız degil kimden aldıgınız önemlidir.

    Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır.
    Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir.
    Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakedersiniz. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız.
    Emlak sektörünün genel niteliğinin gelişimi için, şirketimiz gibi diğer tüm sektör temsilcilerinin de çabası ve sinerjisi gereklidir. Ancak mükemmelliyetçiliğe inanan firmamız tek başına dahi olsa bu yenilikçi vizyonundan kopmayacaktır.
  • (ALTAY KARABULUT)

    Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4.Cad. No:20 Merkez, Balıkesir
    BALIKESİR - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.266 281 10 20
    Şirket Web Sitesi: www.vero-mar.com
    VEROMAR, prestijli mekanlar için lüks tasarım mermer ve mozaik ürünler üreten uluslararası bir firmadır. Faaliyetlerine 2002 yılında başlamış olup İtalya’da merkez ofis ve showroom, Balıkesir’de ana üretim fabrikası ve Amerika’da distribütörlük yapan bir şirketimiz bulunmaktadır.
    Bununla birlikte dünyanın birçok noktasındaki showroomlarda ürünlerimiz sergilenmekte ve mimarlık ofislerinde bulunan kataloglarımız sayesinde dünyanın dört bir yanındaki projelere ürün tedariği sağlamaktayız. Ayrıca gün geçtikte dünyanın önemli merkez şehirlerinde ofis ve showroom açma çalışmalarımız devam etmektedir.
    Mermer ve her türlü doğal taş üzerine çeşitli inovatif tasarımlar yapılarak oluşan bu lüks segment ürünlerimiz dünyanın her yerindeki mimarların beğenisine sunulmakta ve seçkin mekanlarda yerini almaktadır.
    Veromar ana markası içinde Via della Seta, Glamour, Diamond, Boheme, Marmoluna, Pietra Classico ve Self Stick gibi birer markaya dönüşmüş koleksiyonlarımızın yanısıra Aksesuar ürünlerimiz de bulunmaktadır. Ar-Ge çalışmalarımız ve inovasyona verdiğimiz önemle ürün portföyümüze her yıl yeni ürünler eklenmektedir.
    Ayrıca her yıl dünyanın en prestijli fuarları olan Cersaie, Masters of Lxry, Unicera, Salone del Mobile, Coverings, The Big5 Dubai fuarlarına katılarak koleksiyonumuzu ve yenilikçi ürünlerimizi mimar ve tasarımcılarla buluşturmaktayız.
  • (BİRSU AKÇAY)

    kayışdağı cad. gedikpaşa sok. no:126 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 469 94 94
    Şirket Web Sitesi: www.griyapidekorasyon.com
    Ev Tadilatı, Bina Tadilatı, İşyeri Tadilatı, Ofis Tadilatı, Büro Tadilatı, Showroom Tadilatı, Villa Tadilatı, Fabrika Tadilatı, Tadilat ve Dekorasyon İşleri vb. tüm tadilat işleriniz için hizmetinizdeyiz. Hemen arayabilir uzman ekibimizden ücretsiz keşif hizmeti alabilirsiniz.
  • (MURAT GİDER)

    duaçınar mh. 1 VATAN CAD. NO:50 Şükraniye, Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - ŞÜKRANİYE
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 364 41 44
    Şirket Web Sitesi: www.bursamutfaktezgahi.com
    Bursa mutfak tezgahı olarak geniş ürün yelpazesiyle BURSA da hizmet vermekteyiz , çok yakında İstanbul , Ankara , İzmir , Antalya bölgelerinde hizmet sunup , Türkiye’ de en güvenilir ve kaliteli markanız olma yolunda ilerliyoruz.

    Bize ulaşıp hayalinizdeki ürünü belirttiğinde , uzman kadromuz , sanatkar ustalarımız bir sanatçı anlayışıyla geniş ürün yelpazemizden mutfağınızın , Banyonuzun Tezgahını en iyi şekilde tasarlayıp , kaliteyi estetikle buluşturarak mekanlarınıza şıklık katıp , size sunmaya çalışıyoruz.

    Web sitemiz size tezgah seçiminde , araştırmalarında birçok seçenek sunmaktadır ,rahat bir seçim yapmanız için neredeyse her ürünün tezgah olarak dünya sanatkarlarının ve bizim ekibimizin elinden yapılmış örnekleri ve laboratuar test sonuçları mevcuttur , showroom ve atölyemizde çayınızı yudumlarken seçiminizi yapıp danışmaya , daha detaylı bilgi almaya bekleriz.

    Firmamız Kalite ve Fiyat dengesinde müşteri beklentisini eksiksiz yerine getirmeyi temel sorumluluğumuz olarak benimsemekte ve bunu prensip haline getirmekteyiz, sunduğumuz ürün ve hizmetlerde müşteri memnuniyetini ve dürüstlüğü ilk sırada tutmaktayız ,bize güvenebilirsiniz, biliyoruz ki en iyi referans müşteridir.
  • Toprak sarnıç Mah. Meram Sanayi civarı Müceddet Sokak No:43 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 342 39 62
    Şirket Web Sitesi: beton-kalip.com
    BAĞCILAR BETON KALIP SİSTEMLERİ olarak, 1992 yılından beri beton kalıp uygulama alanında hizmet vermekteyiz. 2010 yılı itibariyle uygulamada kullandığımız beton kalıpların tasarım ve imalâtını firmamız bünyesinde yapmaya başladık.

    Müşterilerimizden gelen olumlu tepkiler ve diğer uygulamacı meslektaşlarımızın beton kalıp taleplerini de göz önüne alarak; bildiklerimizi paylaşmak amacıyla yola çıktık.
    2012 yılı itibariyle geriye dönüp baktığımızda; 2 yıl kısa bir süre gibi görünsede bu süre zarfında 30 farklı kalıp modelini sektörümüze kazandırdık,içerisinde büyükşehir belediyelerininde bulunduğu onlarca belediye,resmi kurum,müteahhitler ve farklı illerden sayısız uygulamacıyı referanslarımız arasına aldık.

    Hayâl ettiğiniz herhangi bir model şekil ya da küçük bir kağıt parçası üzerine çizdiğiniz bir resim... Her ne şekilde olursa olsun tasarım düşüncenizi bizimle paylaşmanız yeterli.

    Siz hayâl edin, biz gerçekleştirelim.

    DUVAR KALIPLARI MEZAR KALIPLARI ÖZEL TASARIMLAR

    YARDIMCI ÜRÜNLER BETON ÇİT KALIPLARI

    PLYWOOD UYUMLU KALIPLAR DUVARÜSTÜ KORKULUK KALIPLARI
    2. EL TAKIMLAR ÇEŞME KALIPLARI
  • (ERMAN EROGLU)

    Taksım Yokusu Esentepe Mah. 401.Sok Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.462 321 49 50
    Şirket Web Sitesi: www.erogluferforje.com
    Güvenliğinizi artırırken dekoratıf zevkinize ve dekorasyonunuza da uygun apartman, villa yada cümle giriş kapıları, pencere cumbaları, merdiven, balkon korkulukları, bahçe duvarları ve dış mekan merdivenler.... Tüm ferforje ihtiyaçları için...
    ontrollü, otomatik ve emniyetli sistemlerle giriş çıkışları kontrol altına alıyoruz...
    Evinizi yada işyerinizi otomasyona sokmak iyi planlanması gereken bir süreçtir. Otomasyon konusunda uzun yıllardır deneyimi olan kadromuz size bu konuda yardımcı olacaktır. Kaliteli ürünlerimiz ve montaj servisimiz ile hizmetinizdeyiz. İsterseniz kendinizde evinizin planlamasını yapabileceğiniz gibi, uzman ekibimizde size ücretsiz keşif hizmeti sunmaktan mutluluk duyacaktır.
    Bahçe kapısı, garaj kapısı fotoselli kapı ve otopark bariyerleri
    Rahat ve konforlu bir yaşam için evlerinizi ve işyerlerinizi hem görsel hemde işlevsel ürünlerimizle güzelleştiriyoruz
  • (ARİF OLCAY)

    AĞAÇ İŞLERİ SANAYİ HOROZLUHAN MAHALLESİ BAŞKIŞLA SOKAK NO:53 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 237 01 07
    Şirket Web Sitesi: www.olcyapialuminyum.com
    Olc Yapı Alüminyum;2003 yılından bu yana Alüminyum ve krom korkuluk sistemleri yapı Sektöründe faaliyet göstermektedir. Estetiği ve konforu bir araya getirerek, dekoratif çözümler ile sizlerin hizmetine sunmaktayız. Alüminyum korkuluk sistemlerine duyulan ihtiyaca "Olc Yapı Alüminyum" kalitesi ve farkıyla cevap vermek için kurulan firmamız, geçen zaman içinde, pek çok konut, villa, otel, iş yeri ile kurum ve kuruluşlara başarı ile hizmet vermiştir.
    Yeniliğe daima açık olan; mekanlarınızın daha estetik bir yapıya kavuşması için çalışmakta olan firmamız zerafet ve estetiği mekanlarınızla buluşturmaya devam etmektedir.
  • Bağdat cad.gündüz apt.160-1 A Selamiçeşme, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SELAMİÇEŞME
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 467 85 65
    Şirket Web Sitesi: twinsdesign.biz
    İthal duvar kağıdı ,doğal taş ,perde , döşemelik kumaş , parke satış ve uygulaması.
    Ayrıca kişiye özel tasarım duvar kaplamaları modelleri ile hizmet vermekteyiz
  • Ereğli caddesi No.49/1 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 348 06 25
    Şirket Web Sitesi: www.ozberkmobilya.com
  • BELEDİYE ARKASI FAHRETTİN KERİM GÖKAY CADDESİ GİRNE İŞ MERKEZİ NO:37/8 Söğütlüçeşme, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SÖĞÜTLÜÇEŞME
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 414 14 45
    Şirket Web Sitesi: www.ggamimarlik.com
  • (CENK BULUT)

    KIBRIS SK. NO: 68 İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 592 00 17
    Şirket Web Sitesi: www.lizoryapi.com
  • showroom: esenler mh. yayalar cd.no:21 imalat : kavakpınar mh. kemer cd. no:8 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Şubat 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 396 57 17
    Şirket Web Sitesi: www.polatsanahsap.com
  • Hayrulllah mah.azerbaycan bul.no 36 Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.344 221 94 94
    Şirket Web Sitesi: www.ergidizayn.com
  • (HAKAN ARAS)

    7345 sok no: 22 Bostanlı, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BOSTANLI
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 366 12 29
    Şirket Web Sitesi: www.dekorasyonizmir.nett
  • 244/24 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 482 93 94
    Şirket Web Sitesi: www.celikkapiankara.web.tr
  • 1357 SOKAK NO:5 KAT:5 DAİRE:19 Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 421 92 47
    Şirket Web Sitesi: sgslaboratuvar.com
  • Fevzi Çakmak-2 Sk. No:32/13 Kızılay Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: