ASFALT, BİTÜM EMÜLSİYONU ATAKENT MERKEZ SAMSUN FİRMALARI

Asfalt, bitüm emülsiyonu

sektörüne ait

Atakent Merkez Samsun firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ÖZGÜR BAYRAK)

    Anadolu Bulvarı Timco Sokak İş Merkezi Ş Blok No :1 Gimat, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - GİMAT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 236 00 32
    Şirket Web Sitesi: www.anovis.com.tr
    Anovis epoksi zemin kaplama, Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplaması uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplamaları alanında profesyonel çözümler üretmektedir.
    ANOVİS Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1998 yılında Ankara'da kuruldu. Ticari yaşamına başlamasıyla beraber Almanya merkezli Dr. Schutz firmasının Türkiye genel distribütörlüğünü alarak Dr. Schutz Türkiye olarak Türkiye ve Ortadoğu pazarında satışa ve hizmetlerine başlamış oldu.
    Epoksi, Poliüretan PVC gibi endüstriyel zemin kaplamalarını döşemekle beraber tüm bu zeminlerin, Dr. Schutz temizlik ve cila sistemleri ile ana bakım ve cilası yapılarak zeminlerin ömrünün 30 yıla kadar uzatılması sağlanmaktadır. Firma olarak amacımız zeminin kalıcılığını ve güzelliğini sürekli kılmaktır.
    Kuruluşundan günümüze hızla gelişen Anovis Kimya, zemin kaplama sistemleri ve uygulamaları konusunda sektörde geniş bir müşteri portföyüne ulaşmıştır. Epoksi ve Poliüretan malzemesi üreten dünya çapında önde gelen kaliteli ve profesyonel olan Duratek, Sika, Basf ve Thomsit ile çalışmaktadır.Anovis epoksi olarak ilkemiz en üst kalite ürünleri kullanarak zemin kaplamalarının çok uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlamaktır.
    Doğru ve kaliteli yapılan zemin kaplamalarının para, zaman, sağlık ve konfor olduğunu bilen firmamız, uzman ekibi, kaliteli ürün yelpazesi ve teknik çözümleriyle hizmet vermektedir. Firmamız zemin sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, uygulama alanlarına üstün başarı ile taşımaktadır.
    Verdiğimiz Hizmetler
    • Pvc, epoksi, poliüretan ve diğer zemin kaplama malzemelerinin maliyet, esneklik, dekoratif görünümünü dikkate alarak profesyonel ekibimiz tarafından zemine uygulanması.
    • Endüstriyel zemin kaplamalarının temizlik ve bakım ürünlerimizle korunmasının sağlanarak zeminlerin ömrünün uzatılması.
    • Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde belirleyerek, doğru zemin ürününün seçilmesi konusunda müşterilerimize destek verilmesi.

    Epoksi, Epoksi nedir, Epoksi uygulama , Epoksi fiyatı , Epoksi fiyat , Epoksi fiyat listesi , Epoksi fiyatları , Epoksi fiyat metrekare , Epoksi fiyatlar, Epoksi ankara , Epoksi zemin kaplama ankara , Epoksi kaplama ankara , Epoksi uygulama ankara , Epoksi kaplama , Epoksi kaplama nedir,
    Epoksi kaplama nasıl yapılır , Epoksi kaplama birim fiyat, Epoksi kaplama m2 fiyatı , Epoksi kaplama fiyat, Epoksi kaplama fiyatları, Epoksi kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama , Epoksi zemin kaplama nedir , Epoksi zemin kaplama fiyat , Epoksi zemin kaplama fiyatları , Epoksi zemin kaplama m2 fiyatları, Epoksi zemin kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama istanbul , Epoksi zemin uygulaması , Zemin kaplama , Zemin kaplama çeşitleri , Zemin kaplama firmaları, Zemin kaplama malzemesi , Zemin kaplama türleri , Zemin kaplama ürünleri , Zemin kaplama fiyatları , Zemin kaplaması , Zemin kaplamaları , Zemin kaplaması epoksi, Zemin kaplama epoksi
  • (HARUN OĞUZ)

    Şerefiye Mah. Güney sok. İstanbul Evleri Apt. no:43/A İPEKYOLU Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.432 226 00 91
    Şirket Web Sitesi: www.bettonex.com
    DELTAKİM: 20 Yılı aşkın yapı kimyasalları ve su yalıtımı tecrübesi
    DELTAKİM, yapı kimyasalları, su yalıtımı ürünleri ve sistemleri konusunda yılların getirdiği uzmanlığı, bundan böyle markasıyla sürdürmeye devam edecektir.
    Uygulama yapılacak proje ister eski bir bina, ister yeni bir binanın su izolasyonu, ister ıslak hacim, teras veya bodrum yalıtımı ya da dilatasyon olsun, geniş ve çözüme yönelik ürün yelpazesi ile Bettonex size en uygun çözümleri sunar.

    Geniş ürün yelpazesi,yapı kimyasalları, su yalıtımı ve izolasyon ürünleri, epoksi zemin kaplamalar, endüstriyel zemin sertleştirici, teras yalıtımı ve ıslak hacim su yalıtımı ürünleri, dış cephe ısı yalıtımı (mantolama) sistemleri, beton katkıları ve tamir harçları, nem ve rutubet yalıtımı ürünleri, poliüretan mastik ve polisülfit derz dolguları, dilatasyon bantları, filiz ekme ve ankraj harçları, epoksi harçlar, enjeksiyon reçineleri gibi çok çeşitli ürün grupları bulunmaktadır.

    Çevre dostu ve yüksek kalitede üretim anlayışı
    Bettonex, sorumlu bir üretici olarak üretimin her aşamasında çevre dostu hammaddeler kullanmaya özen gösterir.
    Yapı kimyasalları, su yalıtımı, zemin kaplamaları ve diğer ürünlerimizin kalite belgeleri, bağımsız teknik laboratuarlardan alınmaktadır.
    Yapıda güvenilir ortağınız.

    Başarılı bir su yalıtımı uygulamasında dikkat edilmesi gereken birçok faktör vardır;
    Bettonex, yapı sektöründe doğru analiz, kaliteli ürün ve yerinde uygulama seçenekleri ile her zaman tüketicinin yanında güvenilir bir ortak olarak olmaktadır.

    Bölgemizde Bettonex ;
    Bettonex bir DELTAKİM Ltd. Şti. markasıdır.
    Van'da ki çalışmalarına 1994 yılında başlayan Bettonex, su yalıtımı ve yapı kimyasalları sektöründeki yerini her geçen gün genişletmektedir. Türkiye çapında satış, bölge genelinde satış ve uygulama alanında hizmet veren Bettonex Van Organize Sanayii bölgesinde 3.000 m2. alan üzerine kurulu modern üretim tesislerinde Bettonex ürünlerinin üretimini yapmaktadır.

    Türkiye'de ki faaliyetlerimiz İstanbul merkez olmak üzere Van, Kars, Ağrı, Hakkari, Muş, Bitlis sürdürülmekteyiz.

    Başlıca ürün gruplarımız şunlardır ;

    Çimento Esaslı Su Yalıtımı Ürünleri

    Bitüm - Kauçuk Esaslı Su Yalıtımı Ürünleri

    Balkon ve Teras Su İzolasyonu Ürünleri

    Islak Hacimler için Su İzolasyon Ürünleri

    Dış Cephe Isı Yalıtımı (Mantolama) Sistemleri

    Dış Cephe Boyaları ve Sıvaları

    Dış Cephe Su İzolasyonu Ürünleri

    Tamir Harçları , Beton Katkıları

    Hazır Harçlar, Epoksi Esaslı Harçlar ve Yapıştırıcılar

    Epoksi Esaslı Zemin Kaplamaları

    Endüstriyel Zemin Kaplamaları

    Polisülfit ve Poliüretan Esaslı Mastikler

    Dilatasyon Bantları

    Bina Güçlendirme Ürünleri, Epoksi Enjeksiyon Reçineleri

    Filiz Ekme ve Ankraj Harçları

    Poliüretan Esaslı Enjeksiyon Reçineleri ve Dübelleri

    Nem ve Rutubet Yalıtımı Ürünleri, Rutubet Sıvaları

    Uygulama Aletleri, Aksesuarlar

    Yenilikçi ve kesin çözüm sunan su yalıtımı ürünleri ve etkin teknik desteği ile bölgedeki yapı kimyasalları sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Bettonex gelecekte de bölge 'de ki yatırımlarını arttırarak sürdürme amacındadır.
  • (AZAT İLKER)

    Beşevler Mah. Beşevler Cad. Zambak Kent Sitesi G Blok No:112 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 451 91 99
    Şirket Web Sitesi: www.teknikyapi16.com
    2001 yılında TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ adıyla kurulan firmamız, ısı, ses, su ve yangın izolasyonu alanında faaliyet göstermekte olup, bu alanda satış ve uygulama yapmaktayız.
    Uygulama personeli kendi elemanlarımız olduğundan iş verenlerimiz olan toplu konut yatırımları müteahhit firmaları ve devlet, kamu kuruluşları ile çalışmalarımızda devamlılık avantajını korumaktayız.
    Sektörün en yaratıcı ve gelişmeye, değişime açık firmalarının bayilik ve uygulamalarını sürdürüyoruz.TERRACO gibi dev ve profesyonel üreticiler ile hareket etmekteyiz.
    Firmamız, konusunda uzman satış ve teknik personeli ile, sizlerden gelecek talep doğrultusunda her türlü izolasyon problemlerinize en uygun çözümleri sunmaktadır.
    TERRACO markasını temsilcisi olarak, ürünlerinin satışı, uygulanması ve her türlü teknik hizmet, danışmanlığı firmamız tarafından sağlanmaktadır.
  • (MEHMET N. TAŞKIN)

    Anafartalar Mah.Rüzgarlı Cad.Çaparİşmerkezi No:16/68 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 312 40 70
    Şirket Web Sitesi:
    2003 yılında inşaat sektöründe MN TAŞKINLAR İNŞAAT adıyla müteahhit olarak faaliyete başlayan firmamız bugüne kadar Türkiye’nin başta Ankara olmak üzere birçok ilinde başarılı projelere imza atmıştır.
    MN TAŞKINLAR İNŞAAT olarak, Ankara Etimesgut bölgesinde birbirinden bağımsız, toplamda 70 daire ve 1000 m2 dükkan yapımını tamamladıktan sonra MNT GROUP İNŞAAT olarak çıtasını yükselterek yine Ankara ili Etimesgut - Eryaman bölgesinde 72 dairelik ACAT Konutları projesini taahhüt ederek bitirmiştir. Buna ek olarak Sincan bölgesinde 124 dairelik Florya Park Evleri projesini yüklenici firma olarak tamamlamıştır. Bunun yanında inşaat yapım, onarım ve restorasyonu ile ilgili burada sayamayacağımız kadar çok projeye imza atan şirketimiz 2011 yılında profesyonel kadroları ile izolasyon ve yalıtım alanında da hizmet vermeye başlamıştır. Firmamız halen konut ve işyeri yapımını, özel kişi ve kamu kuruluşlarının taahhüt işlerini, izolasyon, restorasyon ve onarım alanlarındaki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.
  • demirciler sitesi Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 579 66 37
    Şirket Web Sitesi:
  • Şirinyalı Mh. Sinanoğlu Cd. Ayşe Eceoğlu ap.36/6 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 334 29 29
    Şirket Web Sitesi: www.ereyinsaat.com
  • KARACAİBRAHİM MAH. MUSTAFA KEMAL BULVARI NO:62/A Merkez, Kırklareli
    KIRKLARELİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.288 212 76 73
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapimuhendislik.com
  • demirciler sitesi 242 sk. no:17 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 353 53 29
    Şirket Web Sitesi:
  • (BARBAROS KOYUNCU)

    liman mah. 2.cad Bahçelievler, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 426 96 25
    Şirket Web Sitesi: www.izobos.com
  • 2. ANAFARTALAR MAH. ATATÜRK BULVARI BAŞARI APT. KAT:2 NO:19/3 Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.236 233 75 57
    Şirket Web Sitesi:
  • 19 MAYIS MAH. UZAY SOK. 9/8 KAZASKER Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOZYATAĞI
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 410 43 80
    Şirket Web Sitesi: www.kemmayapi.com
  • (ŞAHAP EKİCİ)

    Soğanlı cad No:26 Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 556 56 33
    Şirket Web Sitesi: www.ekiciinsaat.com.tr
  • (HÜSEYİN TAŞKIRAN)

    Adnan Kahveci Mah. İnönü Cad. Kural Sok. No:17/1 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 880 56 61
    Şirket Web Sitesi: www.kutayyapi.net
  • 1202sk no:148/115 Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Eylül 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 467 20 61
    Şirket Web Sitesi:
  • (RECEP ÖNCEL)

    ATAKENT MAH MİTHATPAŞA CADD. NO101/B Atakent, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ATAKENT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 505 02 08
    Şirket Web Sitesi: www.oncelcncmakine.com
  • (OLCAY BEY)

    5812 sokak no:8/a Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 453 44 46
    Şirket Web Sitesi: www.bossyalitim.com
  • (İZBOY TEKNİK)

    1. SANAYİ ÇARŞISI 12.BLOK NO:11 Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 212 09 19
    Şirket Web Sitesi: www.izboyteknik.com
  • (YAVUZ KOCASARAÇ)

    FEVZİ ÇAKMAK MAH. MODESA SAN. SİT. 10739. SK. nO : 14/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 346 13 20
    Şirket Web Sitesi: www.alternatifizolaston.com
  • (CAFER EKSİOGLU)

    G.o.pm.Fevzipasa Caddesi no44/3 Tekirdağ
    TEKİRDAĞ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.282 726 35 13
    Şirket Web Sitesi: www.eksiogluizolasyon.net
  • (İBRAHİM DAVULCU)

    şişli/mecidiyeköy/beşiktaş/levent/etiler/4.lrvrnt/ulus/kabataş/ortaköy/maslak/istinye/kadıköy/üküdar/bostancı/bağdat cad.. İstanbul
    İSTANBUL
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Nisan 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 213 25 12
    Şirket Web Sitesi: www.masaltesisat.com