BETON KAPLAMA ANKARA FİRMALARI

Beton kaplama

sektörüne ait

Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (RÜSTEM DOĞAN)

    Saray Mah. Saraykent Sanayi Sitesi 74 Sk. No:15 Kazan, Ankara
    ANKARA - KAZAN
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 746 36 58
    Şirket Web Sitesi: RD PRECAST Web Sitesini Ziyaret Et
    RD Precast markamızla precast GRC Takviyeli Beton cephe kaplamaları üretimi ve uygulaması yapmaktayız. İnşaat sektöründe, son yılların en çok tercih edilen cephe kaplama malzemelerinden olan GRC takviyeli beton, mimarlar tarafından hem özel hem kamu binalarında sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır.

    Müşterilerden gelen teklif taleplerine konu olan projeler, proje departmanımızdaki teknik ofis tarafından detaylı bir şekilde incelenir ve metrajlar hesaplanır. Projenin tasarımı, konumu ve işin süresine göre yapılan değerlendirmeler sonucu müşterinin teklifi hazırlanıp gönderilir. Olumlu yanıt sonrası karşılıklı anlaşmaların imza altına alındığı sözleşme sonrası, ölçüm ekibi binanın yerinde rölevesini alır. Bu röleve sonucu teknik ofis tarafından hazırlanan uygulama projeleri işverenin onayına sunulur. Onay sonrası fabrikada imalata başlanır. İmalatı yapılan ürünlerin şantiyeye sevkiyatıyla birlikte de montaj ekipleri tarafından binaya uygulama aşamasına geçilir. Ve uzman ekipler tarafından montajı tamamlanan cepheler boyaya hazır bir halde işverene teslim edilir.
  • Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2023 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: ravza.insaat
    İçten dışa temelden başlayıp anahtar teslimine kadar sizinle beraber projeye uygun çalışıyoruz. Projeye ve isteklere göre ürün ve marka portföyümüz değişiklik göstermektedir. Bütün ağır işçilik gerektiren dış ve iç çephe işleriniz için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.
  • Zübeyde hanım caddesi No:42 Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2021 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    ÇATI YALITIMI ANKARA POLİÜRETAN KÖPÜK ANKARA ÇATI YALITIMI POLİÜRETAN KAPLAMA POLYUREA KAPLAMA POLİÜRETAN İZOPOL YALITIM 0543 474 2118
    Sprey Poliüretan Köpük Ankara | Poliüretan Köpük Ankara
    Poliüretan Köpük Ankara 'da! Poliüretan Köpük Ankara modelleri, Ankara poliüretan Köpük özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile ankarapoliuretan.org 'da.
    Sprey Poliüretan ve Polyurea ISI-SU-SES Yalıtım Uygulama Sistemleri olarak 2009 yılında kurulmuş olup, Ankara ve Türkiye genelinde tam teşekkül mobil sistem izolasyon araçlar ile faaliyetlerimizi başarılı bir şekilde sürdürmekteyiz.

    Müşterinin beklentilerinin üzerinde, yüksek standartları sunuyoruz ve korumak için gayret gösteriyoruz. Uzun yıllar sektörda tecrübe kazanmış olan personelle çalışmaktayız. Yeni teknolojileri ve gelişmeleri takip etmekte, personelini düzenli olarak kurslarla, seminerlerle ve tecrübeli personelinin katkılarıyla eğitmektedir.Şirketimiz, sürekli olarak eğitim, performans değerlendirme ve ödüllendirme yöntemleriyle sektörün önemli isimlerini yetiştirmeye ve büyümeye devam etmektedir.

    Sprey Poliüretan Polyurea hammadde imalatında en güçlü firmalarıyla çalışmakta olup uygulama noktasında da Sprey Poliüretan-Polyurea çıtasını en yüksek seviyeye çıkaran yalıtım sektöründe her geçen gün kararlılıkla ilerleyen çatı yalıtımı ankara , poliüretan köpük ankara , müşteri memnuniyetini çok iyi bilir,bununla birlikte uygulamış olduğu ürünlerin hizmet öncesi teknik verilerini müşterilerimize sunarak şeffaf ticaret politikamızı kaliteli işçilikle pekiştiririz.Bu sayede her işimizde kaliteyi yakalamayı başarırız.
    Poliüretan Köpük Ankara | Çatı Yalıtımı Ankara Mandıra Tavuk & Mantar Çiftlik Yalıtımı
    POLİÜRETAN KÖPÜK ANKARA | ANKARA SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK YALITIM ANKARA Poliüretan Köpük Ankara | Poliüretan Ankara & Ankara Çatı Yalıtımı Sprey poliüretan & Ankara poliüretan köpük , Çatı Yalıtımı Ankara & Ankara poliüretan köpük Yalıtımı , poliüretan sprey köpük ankara , Çatı arası poliüretan köpük Ankara Poliüretan Köpük, poliüretan köpük ankara, sprey poliüretan ankara, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sprey köpük ankara, #Poliüretan köpük ankara, poliüretan köpük ankara, çatı ankara, #sprey poliüretan, #poliüretan ankara, #çatı yalıtımı ankara, #köpük yalıtımı ankara
    Sprey Poliüretan Köpük Ankara
    Ankara Poliüretan Köpük, poliüretan köpük ankara, sprey poliüretan ankara, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sprey köpük ankara, #Poliüretan köpük ankara, poliüretan köpük ankara, çatı ankara, #sprey poliüretan, #poliüretan ankara, #çatı yalıtımı ankara, #köpük yalıtımı ankara, uygulaması en performanslı ısı yalıtım uygulamasıdır. Binalarda çatılar enerji kaybının en yoğun olduğu yerlerdir. Çatı üzerinde enerjinin %25 kaybedilmektedir. Bunun önüne geçmek için çatı arası zemin izolasyonları önem arz etmektedir. Poliüretan köpük ankara uygulama sayesinde en performanslı çatı arası zemin poliüretan kaplama ankara işlemi yapıldığı gibi uzun yıllar boyunca bakım gerektirmeden güvenle kullanılabilmektedir. Profesyonel bir şekilde uygulandığında ısı verimliliği maksimize edilmiş olur.
    Poliüretan Köpük Ankara püskürtme Ankara Poliüretan Köpük, poliüretan köpük ankara, sprey poliüretan ankara, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sprey köpük ankara, #Poliüretan köpük ankara, poliüretan köpük ankara, çatı ankara, #sprey poliüretan, #poliüretan ankara, #çatı yalıtımı ankara, #köpük yalıtımı ankara ile elde edilen izolasyon ısı yalıtımının yanı sıra su yalıtımı ve ses yalıtımında da yardımcı olmaktadır. Tamamen su ve ses geçirmez olmasa da büyük ölçüde yalıtım sağlamaktadır. Köpürmesi istenilen poliüretan köpüklerin tek komponentli olanları genel de dolgu malzemesi olarak kapı çerçevelerine pencere çerçeve boşlukları gibi yerlere uygulanır. Havadaki nem ile kürlenen bu yöntemde ısı yalıtımında katkı sağlasa da en etkili ısı yalıtımı sprey püskürtme ile uygulanan poliüretan sayesinde sağlanabilmektedir. Uygulandığı yüzeyin dış etmenlerle temasını büyük ölçüde kestiği için yüzeylerin kullanım ömürlerini de uzatması yan faydalarından birisidir. Bakım gerektirmeyen özelliği ile en uygun fiyat / zaman performansını sağlamaktadır.

    DETAYLI BİLGİ İÇİN: 0543 474 2118 Ankara Poliüretan Köpük, poliüretan köpük ankara, sprey poliüretan ankara, ankara poliüretan, poliüretan ankara, poliüretan sprey köpük ankara, #Poliüretan köpük ankara, poliüretan köpük ankara, çatı ankara, #sprey poliüretan, #poliüretan ankara, #çatı yalıtımı ankara, #köpük yalıtımı ankara DETAYLI BİLGİ İÇİN 0543 474 2118
  • (ERKAN SATILMIŞ)

    BAHÇEKAPI MAHALLESİ 2535.SOKAK NO:24/A Şaşmaz, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ŞAŞMAZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 394 72 70
    Şirket Web Sitesi: www.erbayalitim.com
    Kurulduğu günden itibaren yaklaşık 10 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile yalıtım sektöründe kendine önemli ölçüde yer edinmiş ERBA YALITIM ERKAN SATILMIŞ, 2017 ’den itibaren ERBA YALITIM İZOLASYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak merkezi Ankara ’da bulanan şirketimiz Türkiye ’nin her bölgesinde hizmet vermeye devam etmektedir. Kuruluşundan bugüne kadar geçen zaman içinde yalıtım sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla alanında eğitimli kadrosu ile çalışmalarını yürütmektedir. Uzman teknik kadrosu ısı yalıtımı, su yalıtımı, epoksi ve polüretan zemin kaplamaları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek uygulama alanında üstün hizmet çalışmalarına devam etmektedir. Müşterilerimizin talep ve beklentilerini tam ve zamanında, dünya standartlarına uygun kaliteli güvenilir hizmet verebilmek için sürekli yenilikçi yönetim sistemi anlayışı ile yalıtım sektöründeki kurumsal yapısını korumaktadır.
  • (YÜKSEL TEKBAŞ)

    Saraykent Sanayi Sitesi 32. sokak No:49 Saray-Kazan/ANKARA Kazan, Ankara
    ANKARA - KAZAN
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 815 30 75
    Şirket Web Sitesi: www.beyazbeton.com
    GFRC/Fiberbeton/Prekast cephe kaplama sektöründe 20 yıla yakın tecrübesi ile minimum maliyetle maximum fayda sağlayan, pratik ve akılcı çözümleri ile sektöre yön veren idari ve teknik kadrosu ile projelerinizde profesyonel çözüm ortağınız olarak hizmet vermekteyiz.
  • (HAYATİ KESKİN)

    Gazi Üniversitesi, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - GAZİ ÜNİVERSİTESİ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.academymimarlik.com
    İnşaatlarınızın Cephe , iç mimari tasarımları 3 boyutlu olarak özenle hazırlanır isteklerinize göre özel tasarımlar yapılır 3 boyutlu firma katalogları hazırlanır. Hizmet verdiğimiz alanlar :Her türlü cephe tasarımı, iç mekan; ofis içi, daire mağaza tasarımları ve 3 boyutlu katalog, insan karakter modelleme...
  • (ABDURRAHMAN ATALAY)

    m kemal mah ziya gökalp cad no 9/19/A Yenikent, Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN - YENİKENT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 277 58 72
    Şirket Web Sitesi:
    firmamızda işlerimiz itinalıdır iş alanımız betopan cephe kaplama, sıding cephe, matolama cephe iç dekorasyon, prekas Amerikan çatı yağmur inişleri dekoratif yapay taş
  • (MUHAMMET)

    şehitlik mh. günsazak sk. no :4 Basri, Polatlı, Ankara
    ANKARA - POLATLI - BASRİ
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 624 20 21
    Şirket Web Sitesi:
    UZMAN KADROMUZLA İNŞAAT,ŞANTİYE VE ZEMİN BETONLARI ATILIR
  • meşrutiyet cad 11/5 kızılay Ziya Gökalp, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ZİYA GÖKALP
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 418 11 98
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraevdenevenak.com
  • Çankaya ANKARA Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 349 08 68
    Şirket Web Sitesi: www.fibroart.com
  • (MEHMET ALİ AĞAR)

    Ankara Ankara
    ANKARA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.537 204 19 36
    Şirket Web Sitesi: www.agaryapi.com
  • (METE KONUKCU)

    demetgül mah. 408. cad 53\1 demetevler Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 336 12 90
    Şirket Web Sitesi: www.berkangrup.com.tr
  • Küçükesat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KÜÇÜKESAT
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 433 44 79
    Şirket Web Sitesi:
  • Güven Evleri Mah. Kıbrıs. Sok. 18/1 Aşağı Ayrancı, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - AŞAĞI AYRANCI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 468 60 91
    Şirket Web Sitesi: www.izobar.com
  • Yukarı Sancak Mah. Kahire Cad. Ali Haydar Feroğlu Sok. No: 12 / 1-2 Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 438 29 86
    Şirket Web Sitesi: www.2dtasarim.com
  • Çetin Emeç Bulvarı Sokullu Cad. No: 3/A Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 481 43 00
    Şirket Web Sitesi:
  • Şair Nedim Sok. No:19/2 Aşağı Ayrancı, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - AŞAĞI AYRANCI
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 440 28 81
    Şirket Web Sitesi: www.vdk.com.tr
  • Hirfanlı Sok. No:7/2-3 Gaziosmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - GAZİOSMANPAŞA
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 446 70 87
    Şirket Web Sitesi:
  • Birlik Sanayi Sitesi, Birlik 1 İş Merkezi, Kat:2 No:2008 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 858 20 99
    Şirket Web Sitesi: www.poliva.com.tr
    Prekast İmalatı
    Polyester ve Silikon Kalıp
    Prekast imalatı ve fabrikada satışı
    İzolasyonlu cephe panelleri
    prekast imalat ve montaj
  • Mimarsinan mah. 119. Sok. No:6/3 atakum /SAMSUN Atakum, Samsun
    SAMSUN - ATAKUM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.036 437 45 15
    Şirket Web Sitesi: netizolasyon.info