BAHÇE DUVARI İSTANBUL FİRMALARI

Bahçe Duvarı

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ÖMER ULUDAĞ)

    İstanbul Silivri Gümüşyaka Gümüşyaka, Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ - GÜMÜŞYAKA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2023 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 727 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.archomergroup.com
    Merhabalar,
    Archomer Grubu olarak sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
    Firmamız yaklaşık olarak 50 yıldan beri inşaat sektöründe sayısız yapılara imza atmıştır. Sadece gümüşyaka bölgesinde 200 adet villa inşaatıyla ve gümüşyaka değirmenköy çanta mahallelerinde 15 adet toplu site şeklinde konut projeleriyle insanlarımızı yuva sahibi yaptık. Silivri, m. ereğlisi,çerkezköy, çorlu keza olmak üzere anahtar teslim projelerle müşterilerimize hizmet ettik. Sağlam dürüst temiz çalışan ekibimizle işlerimizi hızlı ve bir o kadar titiz düzenli olarak yapmaktayız. Sizlerin de Anahtar teslim yapılarınıza talibiz. Her türlü mimarlık mühendislik işlemleri, proje ve resmi evrakların da takibini firmamız üstlenmektedir. deneyimli mimar ve mühendis arkadaşlarımız yapıların 3 boyutlu görsselini videosunu hazırlayıp sizden onay almadıkça inşaata ilk kazmayı vurmuyoruz. Tüm inşaat sürecini beraber konuşup hesap çıkarıyor ve kar oranını ise pazarlık yapmak üzere sizinle konuşuyoruz.tüm açıklık ve şeffaflık ile süreci beraber yönetiyoruz. yapmış olduğumuz yüzlerce eserden sizlere örnekler gösterip gerektiği takdirde inşaatını teslim ettiğimiz ailelerle sizleri görüştürüyoruz. memnun kalıp kalmadıklarını buyurun onlar söylesin. Unutmayınız, malzeme seçimi sizin bütçeniz belirleyecektir. Bizim burada yaptığımız iş, işçilik ve mimari mühendislik çalışmalarıyla para kazanmaktır. müteahhitlerden farkımız sizin cebinizden çıkan ekstra paraları tekrar sizin cebinize koymak.
    ÖzSilivri İnşaat ve emlak a.ş. 2018 yılında modern çağa ayak uydurmak ve global firmalarla belirli anlaşmalar yapmak, işbirliğini artırmak adına isim değişikliğine gitmiştir. Yeni yapılanan firmamız Archomer Group adı ile özellikle yabancı sermayelerle ortak projelere imza atmıştır. detaylı bilgiler resmi web sitesinde mevcuttur.
    Archomer Group İnşaat sektöründe yenilikçi modern akıllı ev ve teknolojiyi yakından takip ederek sizleri modern yaşama alanına kavuşturuyor. topraktan villa satışları, bitmiş halde villa satışları, daire satışları sizleri bekliyor. Gümüşyakada toplu villa satışlarına başlanmış ve kısa sürede villaların yüzde 70 i lansmanda satılmıştır. Yeni projelerde sizleri de görmek dileğiyle.
  • (İBRAHİM ÇİÇEK)

    Çilingir Mah. Sündüs Sokak No:13 Arnavutköy, İstanbul
    İSTANBUL - ARNAVUTKÖY
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2021 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 683 10 04
    Şirket Web Sitesi: www.hurtasbeton.com
    Firmamızın temeli 1986 yılında İstanbul'da Nebioğlu İnşaat olarak başladı ve beton boru sektöründe 1996 yılına kadar en iyi hizmeti vermeye çalışırken aynı zamanda sektöre tecrübeli personeller kazandırdı. 1996 yılından sonra Hürtaş İnşaat adıyla revize edilip müşterilerine daha teknolojik makinalarla üretilen ürünleri sunmaya başlamıştır ve müşteri portföyünü büyütmüştür.

    Yöneticileri, personelleri ve çalışanlarıyla kalitede ve müşteri memnuniyetinde sınır tanımamayı benimseyen anlayışıyla daima ilerlemekte ve hızla büyümektedir. Altyapı grubunun yanı sıra çevre düzenleme ürünlerini de büyük titizlikle ve kalitede üreten firmamız müşterilerinin istek ve önerilerini dikkate almış, dostluk sağlamış ve devamlılığını başarmıştır.

    Türkiye'de devrim yaratan projelere ürünler vermeyi başarmış ve markalaşmak yolunda hızla adımlar atmıştır.
  • (MEHMET UZUNOĞLU)

    ORTA MAH YALNIZ SELVİ CAD. NO : 5 Soğanlık, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - SOĞANLIK
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2020 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 385 83 23
    Şirket Web Sitesi: www.parketasi.net
    Firmamız 2008 yılından bu yana, peyzaj alanlarının tüm ihtiyacı olan iş kalemlerinin hem satışı hemde uygulaması konusunda faaliyet göstermektedir. Peyzaj alanlarında satışını ve uygulamasını yaptığımız iş kalemleri şu şekildedir ; Beton parke taşları, sert zemin endüstriyel beton, renkli ve desenli baskı beton, doğal döşeme taşları, doğal kaplama taşları, örme taş duvar, bahçe duvarları ve kaplamaları, bitkilendirme, rulo çim uygulaması, sulama sistemi, ağaçlandırma, çocuk oyun parkları, ahşap kamelya ve ahşap desenli kompozit deck satış ve uygulamalarını yapmaktayız.
  • (ABDURRAHMAN)

    esentepe mah. keskin kalem sok. Esentepe, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - ESENTEPE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2020 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 658 68 83
    Şirket Web Sitesi: https://akbayrakpeyzaj.com
    peyzaj - rulo çim - rulo çim istanbul - peyzaj firmaları
    +90 535 658 68 83
  • Osmangazi Mah. Ziya Sok. No:728 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Kasım 2019 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 410 94 46
    Şirket Web Sitesi: www.arcevyapipeyzaj.com
    Çevre düzenleme hizmetlerimizde uzun yıllardır İstanbul'da bir çok başarılı projeye imza atmış olan firmamız küçük büyük demeden tüm taleplerinizde sizlere en yüksek kalitede çözümler üretmeye devam etmektedir. Peyzaj işlerinden, Taş duvar uygulamalarına, Bordür döşeme işlerinden, Beton sert zemin uygulamarına ve Dikey Peyzaj uygulamasına kadar bir çok alanda çözüm ortağınız konumundayız. Firma bünyemizde yer alan tüm personellerimiz alanından en yüksek tecrübeye sahip deneyimli uzmanlardan oluşmaktadır. Arçev Yapı Peyzaj’a İstanbul ve çevre bölgelerden bizlere ulaşan her talebiniz çok değerli olup küçük büyük proje demeden en iyi işçilik kalitesi ile sonuçlar ortaya çıkarmaktayız.

    Firmamıza ulaşarak uygulama yaptırmayı düşündüğünüz alanlarınız için ücretsiz keşif desteği alabilirsiniz.
    Kaliteli işçilik, nitelikli personel desteği ve uygun fiyatlarımızla sizlere projeye göre en iyi fiyat teklifini vermekteyiz.

    Kaliteyi arayanlar için ARÇEV YAPIyı tercih edin.

    Saygılarımızla
  • (SAVAŞ KALENDER)

    Mimar sinan mahallesi fevzi çakmak caddesi payas sok no.2 sultanbeyli Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 498 72 14
    Şirket Web Sitesi: www.gulsainspeyzaj.com
    2008 den bugüne deneyimli ve tecrübeli kadromuz ile müşteri memnuniyeti en temel ilke edinip, ekolojik dengeyi korumayı esas alan çevreci yaklaşımımız ile siz müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.
    Uygulamalarımız:
    Peyzaj uygulamalarında danışmanlık ve planlama
    Yol teras ve dinlenme alanları yapımı
    Bahçe duvarları yapımı...
    Taş uygulamalarımızda; kilitli parke taşı, karo taşı, granit plaka taşı, doğal granit taşı, bazalt plaka taşı, andezit taşları, kayrak taşı, begonit taşı, çim taşı, çalışmaları yapılmaktadır...
  • İLYAS MAH SEBZE PAZARI NO:14 Hayrabolu, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - HAYRABOLU
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 315 53 01
    Şirket Web Sitesi: www.murcaktarim.com
    ŞUBE: HÜKÜMET CAD. NO:311/A TEKİRDAĞ 282 262 50 50

    www.tekirdagsulamasistemleri.com/

    Özel sektörde tarımsal sulama ve araştırma kuruluşu statüsüne sahip olan MÜRÇAK TARIM 1987 yılında kurulmuştur.
    Mürçak Tarım İthalatı ve ticareti konusunda kaliteden ödün vermeden uzmanlık alanını sulama olarak belirlemiş, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ürünlerini sunmaktadır. Merkezi TEKİRDAĞ\Hayrabolu olmak üzere, çeşitli bölgelerde bayileri ile sektördeki konumunu,teknolojilerini ve birimlerini kullanarak sektörünün en iyi ürünlerini Türk Çiftçisine sunmaktadır. Sektörünün en kaliteli su pompalarını, yağmurlama ve damla sulama ekipmanlarını,benzinli ve dizel su motorlarını,alt ve üst yapı gruplarını, park bahçe peyzaj ürünlerini geniş bir yelpaze ile piyasaya sunan MÜRÇAK TARIM, sektöründe her geçen gün pazar payını arttırarak; müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir..
  • (NİYAZİ BİLGİN)

    MEHMET AKİF MAH. FATİH BULVARI NO:2/8 SULTANBEYLİ / İSTANBUL Fatih, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - FATİH
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 419 96 99
    Şirket Web Sitesi: www.bilginpeyzaj.com
    Peyzaj çalışmalarının profesyonel kişilerce yapılmasını misyon edinen firmamız, uzman ekibi ile bütçenize ve zevklerinize uygun projeleri üreterek uygulamasını yapmaktadır.
  • (NİHAT SEVÜK)

    Çarşamba/Samsun Çarşamba, Samsun
    SAMSUN - ÇARŞAMBA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.546 214 81 18
    Şirket Web Sitesi: ayvacik55.com/tr-tr/alt-sayfalar/182/secim-peyzaj
    Seçim Peyzaj Karadeniz Bölgesinin ilk kültür çimi yetiştiricisi olan bir firmadır. Karadeniz Bölgesinin tamamına hizmet verecek altyapısının yanı sıra deneyimli teknik kadrosu ile de hizmet kalitesini benzersiz hale getirmektedir.
  • (MEHMET ÇİTLİ)

    FATSA ORDU YOLU ÜZERİ BOLAMAN MEVKİ İKİNCİ KÖPRÜ CIKIŞI MUSET İNŞAAT. Bolaman, Fatsa, Ordu
    ORDU - FATSA - BOLAMAN
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.452 423 75 11
    Şirket Web Sitesi: muset inşaat
  • HALİL RIFAT PAŞA MAH.DEREBOYU SOK. NO:17 Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 220 92 69
    Şirket Web Sitesi: www.ufukkaucuk.com
  • (ZEKİ DEGİRMENCİ)

    HÜRRİYET MAH.ŞEHİT YALÇIIN AYDIN CAD. NO: 15/D İskenderun, Hatay
    HATAY - İSKENDERUN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 323 24 57
    Şirket Web Sitesi: www.degirmenciemlak.com
  • urfa yolu 1 km velat 2 apt altı no 62 Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.412 237 15 15
    Şirket Web Sitesi: www.meleni.com.tr
  • AYDINLI ORHANLI DERİ SANAYİ YOLU ÜZERİ KUS KONMAZ SOK NO25 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 393 29 58
    Şirket Web Sitesi: www.yukselİstİcaret.com
  • BAĞCILAR CAD.NO:48/A GÜNGÖREN İSTANBUL Haznedar, Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN - HAZNEDAR
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 653 64 98
    Şirket Web Sitesi: alturkgida.com
  • (ERHAN ŞATIR)

    Ağaç İşleri Sanayi Sitesi 28.Cad. No:96 Mimarsinan, Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ - MİMARSİNAN
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 311 32 18
    Şirket Web Sitesi: www.parkconsept.com
  • (OKTAY GÜLEÇ)

    Cevizlidere Mah. 1238. Cad 1/7 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 472 85 70
    Şirket Web Sitesi: www.tepedizayn.com.tr
  • bey mah Ş.kemal yüzgec blv no 154/a fındık kıran resyorant karşısı Seyhan/ADANA Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 361 44 51
    Şirket Web Sitesi: www.ertel.com
  • İVEDİK ALTINARI SAN.SİT.26.CAD.659.SOK.NO:57 OSTİM Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 395 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.basergrup.com
  • (MUSTAFA ÇELİK)

    7100 sokak no 24 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Elektrik Tesisatı, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2010 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 479 05 99
    Şirket Web Sitesi: www.nursanaydinlatma.com.tr