ALIŞVERİŞ SEKTÖRÜ ULUKENT MENEMEN İZMİR FİRMALARI

Alışveriş sektörü

sektörüne ait

Ulukent Menemen İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Midyat, Mardin
    MARDİN - MİDYAT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.suryanievsarabi.com
    Aromalı, klasik şarap üreticisi Süryani Ev Şarabı www.suryanievsarabi.com, Mardin Midyat (Turabdin) mezopatamya bölgesinde en kaliteli, egzotik şarapları doğal, organik ürünlerle üretmektedir.
    Süryaniler için bir kültür olan şarap, günümüzde yaygınlaşarak talep haline gelmiştir. Bugün 2 ayrı süryani şarabı fabrikası yılda onbinlerce litre kapasiteyle süryani şara üretimi yapmaktadır.
    Süryani şarabı ev yapımı şaraptır. Fabrika şarabı da yapılmaktadır. Süryani ev yapımı şarap organik, katkısız ürünlerle doğal ortamlarda yapılır. Hiçbir makine ve fabrikasyon olmaksızın el yapımı süryani ev şarabıdır.
    Süryani şarabı fiyatları ev yapımı olanlar daha uygun fiyatlandırılır. Süryani fabrika şarabı ev şarabına göre daha yüksek fiyattadır. Süryani şarabı sipariş vermek için web sitemizden ulaşabilirsiniz. İstanbul, izmir, antalya, ankara ve tüm Türkiyeden süryani şarabı sipariş ederek satın alabilrisiniz.
    Türkiyenin her yerinde süryani şarabı satışı yapmaktayız. Bize telefon, mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Süryani ev şarabı organik öküzgözü, boğazkere üzümlerin kerküş, mezrona üzümleri kullanılarak yapılır.
    Süryani şarapları; klasik ev şarabı kırmızı, beyaz, mahlep aromalı kırmızı ev şarabı, butik kırmızı şarap, kustan şarap, turabdin, manastir, dara, classic, ninve, kustan, mezopatamya, matiat, levy şarap ürünlerimiz bulunmaktadır. Mardin Şarap denilince akla süryani şarabı gelir. Kimileri Midyat şarap olarak bilinsede asıl adı süryani şarap olarak bilinmelidir.
    Ev yapımı şarap, evde şarap yapımı koşullarında hazırlanır, tamamen bitkisel, doğal ürünler kullanılarak yapılır.
  • (MEHMET ALİ DÖNMEZ)

    şelale mah 7301sok no 5/ kepez Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.242 221 56 51
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.
  • (RESUL OKUTAN)

    merkez mh. menekşe sk. no:26/A Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mart 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 590 23 55
    Şirket Web Sitesi: www.okutangayrimenkul.com
  • Toptan Manifaturacılar Çarşısı Bayırözü Sk. No:15 Selçuklu - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 238 79 79
    Şirket Web Sitesi: www.yucelefe.com
    YÜCEL EFE;iş kıyafeti,iş üniforması,iş üniformaları,iş elbiseleri,iş elbisesi,iş kıyafetleri,iş kıyafetleri fiyatları,iş elbiseci,is elbiseler,isci elbise,işci elbisesi,iscielbise,işçi uniforma,iş önlük,iş önlüğü,isci elbiseleri,işçielbiseleri,işçi elbiseleri,işgiyim,isgiyim,iş giyimi,personel kıyafetleri, personel kıyafeti,işbaşı, kıyafetleri, işbaşı, takım,İş Önlükleri,bahçıvan tulumları,iş tulumu,iş tulumları,hastane Kıyafetleri,hastane kıyafeti,Aşçı kıyafetleri,aşçı kıyafeti,garson kıyafetleri,garson kıyafeti,otel kıyafetleri,otel kıyafeti,güven görevlisi kıyafetleri,güvenlik üniforması üniformaları,iş pantolonları,iş tişörtleri,iş lakosları,iş yelekleri,iş yeleği, iş montları,iş montu
  • Ek Sanayi Sitesi 14. Cadde No: 4 Nizip - GAZİANTEP Kocatepe, Nizip, Gaziantep
    GAZİANTEP - NİZİP - KOCATEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 220 59 35
    Şirket Web Sitesi: www.hizmettanker.com
    HİZMET;Akaryakıt tankeri,yakıt tankeri,petrol tankeri,yeraltı kazanı kazanları,silo tankı tankları,depolama stok kazanı,depolama stok tankı,geri dönüşüm tesis tankları,atık yağ tankı tankları,yer altı tankeri,çift cidarlı yakıt tankı,petrol tankı,yer altı tankı,akaryakıt tankı,yer üstü tankı,gıda tankı,kimyasal tanklar,su tankları,gıda silosu,toz beton silosu,asfalt tankları,zift tankı,basınçlı kaplar,kızgın yağ tankı, akümülasyoın Tankı,Fuel-oil Tankı,stok tankı,paslanmaz tank,gıda silosu,asfalt tankları,zift tankı,mobil yakıt tankı
  • Mevlana Çarşısı Zemin Kat No: 19 – F Karatay - KONYA Sızma, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - SIZMA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 502 00 44
    Şirket Web Sitesi: www.zekamedical.com.
    ZEKA MEDİKAL;112 acil kıyafetleri,112 acil hemşire,doktor ve şoför kıyafeti,boks önlüğü,hemşire,doktor kıyafeti,doktor vizit önlüğü,112 acil kıyafetlerinin imalatı,112 acil hemşire,doktor ve şoför kıyafeti imalatı,boks önlüğü,operasyon önlüğü,doktor vizit önlüğü,doktor forması ve hemşire forması imalatı,doktor ve hemşire kıyafetleri imalatı, hasta önlüğü, 112 acil yelek,yağmurluk,112 acil kazak,swith,112 acil tişört,112 acil kıyafeti,kıyafetleri,doktor forması,doktor önlüğü,doktor üniforması,hemşire forması,hemşire formaları,hemşire önlüğü,boks önlüğü,boks önlükleri, 112 acil yelek,yağmurluk fiyatı,112 acil kazak,swith fiyatı,112 acil tişört fiyatı112 acil kıyafeti,kıyafetleri,
  • İkitelli osb heskoop sanayi sitesi sinpaş iş modern blokları j blok no j25 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 438 34 29
    Şirket Web Sitesi: www.tekstape.com
    Tekstape Konveyör Bant (KAYIŞ) , PTFE Kaplı Cam Kumaş ve Termo Plastik firması olarak İstanbul merkezli olarak konveyör bant firmaları başta olmak üzere taşıma bandı imalatı ve konveyör bant toptan satışı, Textape yapışkanlı yapışkansız teflon® kaplı cam kumaş, ısıya yüksek sıcaklığa dayanıklı teflon bant, pvc konveyör bant, poliüretan konveyör bant , teflon ve polyester örgü kurutma bantları, saf ptfe-teflon® levha ürünlerinde ambalaj ,gıda, lojistik, makina üreticileri gibi birçok sektörde değerli firmaları ve şirketleri hedef alarak toptan ve perakende satış ve konveyör taşıma bandı imalat hizmeti veriyoruz. Firmamız büyük ölçekli üretim yapan gıda firmaları, ambalaj ve plastik firmaları, tekstil ve sanayi firmalarını müşteri portföyüne katarak konveyör taşıma bandı , ptfe-teflon kaplı cam kumaş bantlar ve kurutma-fikse bantları konusunda Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan sektörlerinde önemli bir rol oynamaktadır.Kendi imalatımız bitmiş ürünlerin yanısıra çeşitli markalarında satışını yapmaktayız.

    PTFE Kaplı Cam Kumaş Bant
    Yapışkanlı PTFE Yanmaz Bant ,PTFE Kaplı Yanmaz Cam Kumaş ,kendinden yapışkanlı teflon cam kumaş ve bantlar konusunda hizmet veren Tekstape Türkiye de konusunda öncü , yenilikçi ve kaliteye önem veren lider firmalardan birisidir.Özellikle shrink ambalaj paketleme makinası, poşet ağzı yapıştırma makinası, poşet pres makinası ,torba ağzı kapama makinası gibi uygulamalarda ambalaj ve poşet sektöründe , pvc kapı pencere sektöründe pvc kaynak makinası teflonu, gıda işletmelerinde pişirme fırınlarında , gıda ambalaj makinelerinde ve kauçuk üretim tesisleri Teflon (PTFE) ürünleri konusunda ürünlerimizi başarı ile kullanmaktadır. 2016 yılına kadar hızla gelişen internet erişimi ile artık perakende olarak Türk sanayi işletmelerine direk olarak satış yapmak ve son kullanıcılara büyük maliyet avantajları sağlamak ana hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
    2014 yılı için diğer hedeflerimiz ise İstanbul Anadolu yakasında, Tekirdağ Çorlu, Bursa, Denizli, Sakarya ve Gaziantep illerinde konveyör bant ve yapışkanlı teflonlar konusunda yeni şubelerimizi açarak son kullanıcı alanında müşteri portföyümüzü arttırmaktır. Şu anda ikitelli konveyör bant atölyesi ile hizmet veriyoruz. Firmamız yurtiçi ve yurtdışı firmalarla Türkiye'de bir Dünya markası olarak üretim yapmak üzere modern bir tesis kurulması için anlaşma ve görüşmelerine devam etmektedir.
    Ürünlerimiz tamamen üretici markaların kalite standartları altında dünyanın konusunda sayılı üreticilerinin sıkı kontrolleri ile birinci sınıf hammaddeler ile üretilmektedir.

    Konveyör bant Çeşitleri
    Konveyör bant PVC-POLİÜRETAN-KAUÇUK Konveyör(Taşıma sistemi)yük taşıyıcı bandı, Düz ve Grip desenli taşıyıcı konveyör bantlar, Ambalaj makinası ptfe-teflonu, PVC kaynak makinası ptfe-teflonu, yapışkanlı yapışkansız Textape PTFE kaplı cam kumaş ihtiyaçlarınız için TEKSTAPE hizmete hazır.
    Tüm sanayi ve ticari işletmeler için , konveyör bant , ambalaj ve plastik sektörü için ptfe kaplı cam kumaş bantlar, kurutma ve yıkama örgü bandı, saf ptfe film ve levha ile hizmetinizdeyiz..
  • (ORAL EROĞLU)

    kayışdağı mahallesi nasır caddesi gültekin sokak no:18 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 420 91 94
    Şirket Web Sitesi: www.evdenevetasimafirmasi.com
  • (SAİT EMEKTAR)

    kumlubel mah esenli sk no68 Çifteler, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ÇİFTELER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.222 222 02 13
    Şirket Web Sitesi: www.axatemizlik.com
  • NİLÜFER TİCARET MERKEZİ 69.SOK.NO:19 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 441 99 20
    Şirket Web Sitesi: efeoglucelik.com.tr
  • (FEHMİ BAĞDATLI)

    ARAPTEPE MEVKİİ SANAYİ BÖLGESİ 5006 SK. NO:10 Ortaköy, Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ - ORTAKÖY
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 723 74 00
    Şirket Web Sitesi: www.aksamotor.com
  • Anadolu Mh.Ova Sk.N.32 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 362 93 88
    Şirket Web Sitesi:
  • İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 376 81 07
    Şirket Web Sitesi:
  • Kırmızı Cadde Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa, İzmir
    İZMİR - KEMALPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 877 03 78
    Şirket Web Sitesi: www.renksanltd.com.tr
  • Yavuz Selim Mh.Yüksek Sk. No:24/A Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 261 02 70
    Şirket Web Sitesi:
  • FEVZİPAŞA BUL.1315 SOK. NO.9/6 KIZILIRMAK İŞHANI ÇANKAYA-İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 484 26 73
    Şirket Web Sitesi:
  • KUBİLAY CAD. NO.132 ORG.NAFİZ GÜRMAN MAH. KARŞIYAKA-İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 363 34 06
    Şirket Web Sitesi:
  • ATA CAD. NO:112/A BALÇOVA İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 278 20 20
    Şirket Web Sitesi: