AHŞAP AKUSTİK TAVAN SOĞANLI BAHÇELİEVLER İSTANBUL FİRMALARI

Ahşap akustik tavan

sektörüne ait

Soğanlı Bahçelievler İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MURAT MARAL)

    Samanyolu caddesi Görkemli sokak no 16/2 Çavuşoğlu, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - ÇAVUŞOĞLU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 488 14 14
    Şirket Web Sitesi: www.polyureakaplamalar.com/
    Polyurea yalıtım olarak biz Türkiye de ilk polyurea uygulaması yapan firmayız. Binlerce metrekare püskürtme sistem projeleri teslim ettik. Polimer ürünlere ve püskürtme makinelerine hakimiyetimiz müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde memnuniyet oluşturmasını sağlar.
    PÜSKÜRTME SİSTEMLERLE ISI, SU VE SES YALITIMLARI VE ENDÜSTRİYEL KAPLAMALAR YAPILIR.
    İlk olarak sprey poliüretan köpük ile başlayan püskürtme sistem uygulamaları, makinelerin gelişmesiyle beraber polyurea, likit poliüretan ve epoksi uygulamalarında da aktif hale gelmiştir. Yalıtım ve endüstriyel kaplama uygulamaları tüm klasik sistem yalıtım ve kaplamaların yerini alacaktır.
  • İVEDİK OSB. MELİH GÖKÇEK BULV. 1476. CAD. NO : 8/21 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 51 41
    Şirket Web Sitesi: www.ipekogluyalitim.com
    Isı, Su Ses ve Yangın yalıtım uygulamalarında başarısına her geçen gün yenilerini ekleyen İPEKOĞLU YALITIM İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. Ankara merkezli, uygulama faaliyetlerine başlamış ve siz değerli müşterilerine kalite ve memnuniyeti uygun fiyata yakalamayı amaçlamıştır. Kuruluşundan günümüze teknolojiyi yakından takip ederek, uzman teknik ve mühendis kadrosu ile inşaatın her alanında, yalıtımda çözümler üreterek, teknik detayların oluşturulması ile yalıtım imalatlarının; doğru, güvenilir, kaliteli ve uzun ömürlü olmasını ilke edinmiştir. Doğru ve kaliteli yalıtımın ülke ekonomisine, çevreye, iklime, insan sağlığı ve bina ömrüne katkılarının bilinciyle, Yalıtımda Çözümlerin ilk adresi olmayı hedeflemektedir. Kaliteli malzeme ve doğru işçilikle gelen başarının adresi, İPEKOĞLU YALITIM İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.
  • (SİNAN TAŞTAN)

    Nilüferköy Nilüfer Cad. No:104 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 244 87 29
    Şirket Web Sitesi: www.hakeyapi.com.tr
    Firmamız 1974 yılından beri kusursuz hizmet vermektedir.
    Her türlü inşaat malzemesi satışı , boya, alçı işleri, cam mozaik işleri, taş döşeme, havuz imalat ve dekorasyonu...
  • (mehmet güney)

    Adres:Altıparmak Cad No 39 Petek İş Hanı Kat 6 Biro 39 Altıparmak, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALTIPARMAK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 220 12 33
    Şirket Web Sitesi: www.mgyapiinsaatyalitim.com
    2000 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdürmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran mg.yapı ısı yalıtım üst üste sağladığı büyüme oranlarıyla 2012 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
    Güney Yapı Mimarlığın kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.
    Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında MG yapı ısı yalıtım iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı alanında dokunduğu tüm binalarda bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir.
    Yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiği müşterilerinin en değerli varlıklarının evleri olduğunun bilinciyle, ısı yalıtımı alanında yaptığı birincil görevin, müşterilerinin zor hayat şartlarında en önemli korunakları olan evlerini mg yapı ve inşaat güvencesiyle öncekinden daha korunaklı bir hale getirmek olduğuna inanmaktadır.
    Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede ısı yalıtımı sektöründe lider firma konumuna yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan mg yapı inşaat yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.
  • (ALİAKBAR REZAEİ)

    Şahinali mah. Cumhuriyet bl. 7 1 Aktaş, Merkez, Niğde
    NİĞDE - MERKEZ - AKTAŞ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.388 233 14 90
    Şirket Web Sitesi: www.ekberticaret.com.tr
    Ekber Ticaret İnşaat İthalatİhracat
    İşinin ehli usta ekiplerimiz ile tüm Türkiyede hizmet vermekteyiz. Yılların ticari tecrübesi ile müşterilerimize piyasada hiçbir yerde bulamayacakları bir kaliteli hizmeti sunmak en büyük gayemiz. Mantolama,yalıtım ve inşaat işleriniz için hadi hemen sizde bizimle iletişime geçin.
    NİĞDE, KAYSERİ, AKSARAY, ANKARA, KONYA, NEVŞEHİR illerine ÖZEL FIRSATLAR
    -GRANİT TAŞ DÖŞEME-
    Firmamız tarafından yurtdışından getirtilen Granit Taşlar müşterilerimize ulaştırılır.
    Ülkemizin neresinde olursanız olun Granit taş döşeme işlemleriniz profesyonel ekiplerimiz tarafından özenle yapılır.
  • KEÇİDERESİ CAD. NO:52/B Yahya Kemal, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - YAHYA KEMAL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 280 88 05
    Şirket Web Sitesi: www.belekyapi.com
    İnşaat sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Belek Yapı Sistemleri, kaliteli projelere imza atan firma kimliğiyle, sektörel gelişmeleri yakından izleyerek, müşteri memnuniyetini önceleyen yatırımlar yapan bir firmadır. İnşaat sektörünün son yıllardaki inanılmaz gelişimi, beraberinde, profesyonel servis üretebilecek firma ihtiyacını da doğurmuştur.
    Uluslararası standartlara Sektörel beklentileri yakından takip eden ve sürekli yatırımlarla büyüyen firmamız, müşteri beklentilerini karşılayacak titiz servislerle hizmet üretmektedir.
    Tercih edildiğimiz hizmetlerde, ürettiğimiz titiz davranışlar ve teknolojiye yapılan yatırımlarla, sürekli büyüyen bir firma olmamın
    mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimlerimizle sektörel bilgi güncellemesi alan insan kaynağımızın, kaliteli çalışma ortamlarından aldıkları enerjiyle ürettikleri müşteri memnuniyeti sayesinde, hizmet ürettiğimiz tüm sektörlerde, tercih edilen firma kimliğimizi standartlarımızı yükselterek koruyoruz.
    Ürettiğimiz nitelikli tüm projelerimizde, çevreye ve doğaya karşı hassas ve duyarlı yaklaşımımız, yatırımlarımızın tüm olanaklarını kullanarak yapı güvenliğine maksimum önem veren bakış açımızla ve kaliteye odaklanarak işini seven insan kaynağımızla tercih edilen firma kimliğimizi oluşturmanın gururunu yaşıyoruz.
    Belek Yapı Sistemleri olarak, bizleri tercih eden tüm müşterilerimiz, çözüm ortaklarımız ve firmalarımıza teşekkür ederiz.
    BAYİLİKLERİMİZİN BAZILARI:

    www.insaatfirmalarim.com
  • (AYDIN BEY- AHMET SEYİT KESKİN)

    Pazar mah. Jandarma Sk. No:4 Ondokuz Mayıs, Samsun
    SAMSUN - ONDOKUZ MAYIS
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.362 511 24 88
    Şirket Web Sitesi: www.biryapi.org
    Firmamız Alçıpan, Kartonpiyer, Taşyünü tavan, Metal tavan, Dış cephe mantolama, Isı yalıtım, Fayans döşeme, laminat parke uygulama, Tüm taş uygulamaları, Boya Badana işleri, Tüm mimari plan proje hizmeti ve danışmalığı, Tamirat-tadilat ve anahtar teslim hizmeti vermekteyiz.
  • (İSMAİL SEFA)

    SOK NO83 Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: essizinsaat.com
    izmir ses izolasyon
  • Mersin merkez Merkez, Mersin
    MERSİN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.553 354 37 05
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • (RAFET TÜRKOĞLU)

    E5 ÜZERİ İNÖNÜ CD. NO:15/46 B.ÇEKMECE İSTANBUL Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Cephe Kaplama, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 881 71 19
    Şirket Web Sitesi: www.armimproje.com
  • BODRUM,FETHİYE,MERKEZ Yeşilyurt, Merkez, Muğla
    MUĞLA - MERKEZ - YEŞİLYURT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.533 603 96 21
    Şirket Web Sitesi: http://www.isguvenlikmalzemeleriizmir.com
  • (AYHAN ENGÜLEÇ)

    Birmes San.Sitesi B3 Blok No:15 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 644 24 70
    Şirket Web Sitesi: www.gulecboya.com
  • A.MENDERES BULV.G. HİSAR MAH.KIBRIS CAD.NO:59/A AYDIN Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.256 214 49 13
    Şirket Web Sitesi: www.tekcareizolasyon.com
  • gülbahçe 2,cevizli cd no60 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 251 06 05
    Şirket Web Sitesi: www.sivaperbursa.com
  • HOROZLUHAN MAHALLESİ ERKAN CADDESİ NO;10-12 SELÇUKLU KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 235 53 20
    Şirket Web Sitesi: www.ilkeyalitim.com
  • (EKO MANTOLAMA)

    KIZTAŞI CD NO 13/5 Kıztaşı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - KIZTAŞI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 621 24 74
    Şirket Web Sitesi: www.ekomantolama.com
  • peyas mahlesı kayapınar caddesı 430 sokak sönmez 1 sitesı b blok altı d.bakır Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.412 257 44 90
    Şirket Web Sitesi: www. dogansovecenter.com
  • (YUSUF BEŞİKTEPE)

    mehmet akif mh. zembilli cad. no:47/A KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 246 24 82
    Şirket Web Sitesi: www.marininsaat.com
    dış cephe ısı yalıtımında site ve block lara toplu yapımda 12 ay taksıt
  • (İRFAN SELEK)

    MOLA FENARİ CAD. ÖĞRETMEN EVİ CİVARI .RAUF DENKTAŞ MAH. NO:39 Merkez, Karaman
    KARAMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.338 214 79 08
    Şirket Web Sitesi:
    İNCİ YAPI GRUBU büromuz molla fenari cad. ögretmen evi karşısında çok yakında hizmetinizde..
  • Adnankahveci mah.Yavuzsultanselim Blv.Uyum plaza No:17/80 Beykent/İSTANBUL Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 855 15 67
    Şirket Web Sitesi: www.cakillaryapi.com
    Tüm Mantolama ve Cephe kaplamada 2011 yılına özel kampanya 28 TL.ile 38 TL. Arasında 0 faiz ile 6 ay veya kredi kartınıza 12 ay ile 18 aya kadar vade yapılır.