BORNOVA İZMİR İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Bornova İzmir İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • ışıkkent Işıkkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - IŞIKKENT
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    cephe sistemleri, kompozit kaplama, güneş kırıcılar, paslanmaz krom uygulamaları
  • Kazım Dirik Mahallesi 185.sok. No:23 Kat:1 Daire:1 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 388 38 35
    Şirket Web Sitesi: www.izokopuk.com
    KIRŞEHİR TEL: 0386 213 18 04 -- GSM: 0546 875 38 38
    ANKARA TEL: 0546 614 64 47
    AKSARAY TEL. 0505 433 97 38
    KONYA TEL. 0530 405 89 51
    ÇANKIRI TEL. 0532 477 63 63
    ------------------------------------------------------------------------------------
    İzoköpük, ısı, ses ve su yalıtımında hizmet vermek için 2002 yılında kurulmuştur.
    Sprey poliüretan köpük izolasyonunda son teknolojiyi kullanan firmamız adımlarını sağlam temeller üzerine atmak için çaba göstermektedir.
    Müşterileri ile birlikte gelişim ve büyüme felsefesini kendine ilke edinmekte ve hizmet ağını tüm Türkiyeye yayarak satış ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir. İzoköpük, uzman ve tecrübeli kadrosu ile sprey poliüretan sektörünün en iyilerinden birisi olmuştur.
    Her geçen Ar-ge ve gelişim çalışmaları ile izolasyon ve yalıtım sektöründe yeni ürünler ve yeni çözümler araştırmaktadır. Müşterinin hak ettiği kalite ve uygulamayı uygun fiyata, haksız rekabete yol açmadan sunmaktadır.
    Tüm Türkiyede çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, poliüretan sprey köpüğün uygulanması konusunda tüm tecrübeyi edinmiştir. Çalışmalarını yenilikçi bakış açısı ile sürdüren firmamız, gelişimini ve uygulama sahasını her geçen gün büyütecektir...
  • (AYDIN YILDIRIM)

    ANKARA CAD.NO 163 Özkanlar, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÖZKANLAR
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 348 03 42
    Şirket Web Sitesi: www.egcenerji.com
    EGC Enerji Çözümleri A.Ş., sahip olduğu çeşitli güçteki jeneratörlerden oluşan jeneratör parkı ve mobil gaz tribünlerinden oluşan kiralama filosu ile 5kVA’dan 25 MW’a kadar değişen güçte enerji çözümleri sunmaktadır.
    EGC Enerji Çözümleri A.Ş. (“EGC Enerji”), payları EGLYO kodu ile Borsa İstanbul’da işlem gören, Türkiye Sermaye Piyasaları Kurumu (“SPK”) tarafından denetlenen ve düzenlenen Egeli Co. Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (“EGC Girişim”) şirketinin 100 bağlı ortağıdır.
    Enerji Çözümleri:
    EGC Enerji, FT8® Mobilepac® mobil gaz tribünlerinden oluşan kiralama filosu ile dünyanın her yerine maliyeti düşük, etkinliği yüksek güvenilir enerji sağlamaktadır.
    Afet yardımları, tamamlayıcı ek kapasite sunma, mevsimsel kesintilerden etkilenmeme, programlı veya programsız kesintiler için yedekleme, özel endüstriyel gücü destekleme için geliştirilmiş olan FT8® Mobilepac® ürünü ile EGC Enerji bütün dünyada, taşınabilir anahtar teslimi geçici enerji sistemleri çözümleri sunmaktadır. Detaylı bilgi için
    Jeneratör Satış ve Kiralama:
    EGC Enerji, sahip olduğu jeneratör parkının kiralanması, jeneratör ithalatı ve yurt içi piyasalarda satışı konularında faaliyet göstermektedir.
    Endüstriyel, ticari, konut ve eğlence sektörlerinin kesintisiz güç ihtiyaçlarını karşılayan EGC Enerji, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde bulunan satış noktaları ile Türkiye’nin her noktasına jeneratör kiralama ve satış hizmeti vermektedir.
    EGC Enerji, kiralama ve satış fonksiyonları için geliştirdiği jeneratör parkında, 5 kVA’dan 2.000 kVA’ya kadar değişen güçte, sabit ve mobil ürünlerle hizmet vermektedir. Bu anlamda konutlar, konut projeleri, sanayi siteleri, üretim kompleksleri, oteller, büyük alışveriş merkezleri, yarışlar, konserler, büyük etkinlikler, hastaneler, tarım, madencilik ve inşaat projeleri, vb. gibi farklı müşteri grubunun ihtiyaçlarına çözüm üretmekte, kiralık mobil jeneratörlerle acil enerji ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
    EGC Enerji’yi rakiplerinden ayıran en önemli nokta; hiçbir müşterisini ayırt etmeden, her birine hak ettiği butik hizmeti vermesidir. Bunu sağlamak için bünyesinde deneyimli personel bulunduran EGC Enerji, güvenilir müşteri ilişkilerine inanmaktadır. Bu anlayış çerçevesinde hizmet sunarken de deneyimli personeline ve etkin müşteri ilişkileri politikalarına güvenmektedir.
    EGC Enerji’nin bir numaralı önceliği kaliteli ürün ve etkin müşteri ilişkileriyle müşteri beklentilerinin üzerine çıkabilmektir.
  • 1410 SOK NO:10/A HURDACILAR SİTESİ Doğanlar, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - DOĞANLAR
    İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 479 19 51
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    İlkesi; kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

    SADIKLI METAL BİR İZMİR İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ FİRMASIDIR
  • (ORHAN ÖZDEN- OĞUZ AKIN)

    2813 Sk. No:17 K:4 D:4 Mersinli Mersinli, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - MERSİNLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 736 35 35
    Şirket Web Sitesi: www.oguzvincyapi.com
    Firmamız İzmir bornovada vinç hizmetleri, alüminyum doğrama işleri,cephe giydirma işleri, taahhüt işleri, komple dekorasyon işleri, alçı, alçıpan işleri, alçı saten işleri, kaba inşaat, ince inşaat, boya badana işleri, zemin döşeme, seramik , fayans işleri, parke döşeme işleri, inşaat taahhüt işleri, izolasyon işleri, su yalıtımı, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, teras yalıtımı, temel yalıtımı işleri yapmaktadır.
    Özellikle vinç hizmetlerinde tecrübeli deneyimimiz, iddialı kadromuz ve geniş araç parkumuzla halkımıza hizmet etmekteyiz.
  • Gazi Osman Paşa Mah. Refik Tulga Cad. No:35 / 12 - 1 Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 135 01 78
    Şirket Web Sitesi:
    Başarının anahtarının verimli, disiplinli ve planlı olarak çalışmak olduğuna inanır.Çalışanlarına değer katar; mesleki eğitim ve gelişime olanak tanır; başarıyı ödüllendirir.Saygın, istikrarlı ve güçlüdür, dürüst ve güvenilir bir kurumdur.

    Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak için çalışır.Sonuca odaklanır üründe ve hizmette kaliteden ödün vermez.Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime, kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyona sahiptir.

    Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmada, takımruhunun, ortak sinerjinin ve iletişimin gücüne inanır.Müşteri odaklıdır, pazarın talep ve beklentilerini tespit ederk, üretimini ona göre yönlendirir.Temizlik ve düzene değer verir, tutumluluğu teşvik eder, israfın karşısındadır.
    İnsana değer verir, paylaşımcılığı destekler; bencillik ve açgözlülüğü reddeder.

    Vizyonumuz
    Yağmur Pen Çatı Kaplama olarak vizyonumuz; kalite ve müşteri odaklı bir yaklaşımla üretici, bayii ve tüketici nezdinde oluşturduğumuz güven, istikrar, saygı ile sektörün ve pazarın dengeleyici ve itici unsuru olmaktır.
    Türkiyede ve bölgede hizmet sektöründe yer aldığımız markalarla lider grup konumuna erişmektir.

    Misyonumuz
    Üretici, bayii, tüketici ve çalışanlarımızın beklenti ve memnuniyetlerinde kalite odaklı, sürekli geliştirme ve iyileştirme anlayışı çerçevesinde ürettiğimiz etkin çözümler ve yarattığımız katma değer ile başta kendi sektörümüz olmak üzere, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.
  • (RECEP GÜLEÇ)

    4380 Sokak No:49 zafer mahallesi altındağ bornova Altındağ, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ALTINDAĞ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 529 13 29
    Şirket Web Sitesi: www.gulecyapi.net
    Hazır sıva hazir beton kum cimento çakıl tuğla hafriyat
  • İnönü Mah. Turgut Reis Cad. No:131 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.537 374 93 37
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız İzmir Bornovada Klima, doğalgaz döşeme, ısıtma soğutma işleri, inşaat işleri, anahtar teslim inşaat, kat karşılığı inşaat, taahhüt işleri, ısı pompası satış ve montajı, viessman bayiliği, vaillant bayiliği bulunmaktadır. Ayrıca sıhhi tesisat döşeme işleri yapmaktayız.
  • KAZIM DİRİK MAH 402 SOKAK NO:11/101 Pınarbaşı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - PINARBAŞI
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 435 35 54
    Şirket Web Sitesi: https://www.facebook.com/sonarjeoteknik/
    Firmamız 2016 yılında kurulmuş olup, bünyesindeki Jeoloji ve Jeofizik Mühendisleri ile yeraltı suyu araştırmaları, zemin etüdleri, jeolojik etüdler, Jeofizik etüdler, Afet işleri onaylı imar planına esas jeolojik etüdler, Rüzgar enerji santralerinin zemin etüdleri , yol güzergah etüdleri, baraj etüdleri, yeraltı suyu sondajları, D.S.İ onaylı arama ve kullanma belgeleri konularında uzman kadrosuyla mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Su Etüdü, Su arama, Jeotermal, Kuyu ruhsatı, rezistivite, kuyu logu, sismik, tatlı su, tuzlu su, yerlesim planı, mikrotremor ölçümü gibi mühendislik hizmetleri vermekteyiz.
  • 7236 SOK. NO:19 AYKOOP SAN.SİT. Pınarbaşı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - PINARBAŞI
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 479 77 88
    Şirket Web Sitesi: www.tansonyangin.com
    TANSON YANGIN ,elektronik ve mekanik yangın alarm ve söndürme sistemlerini ithal eden, uluslararası onaylara sahip, sektöre hitap eden yazılımları kullanan ve üreten, montajlarını ve bakımlarını kendi ekibi ile gerçekleştiren, yangın söndürme sistemleri sektöründe uluslararası ve çok uzun süreli deneyime sahip bir kadroyla çalışmalarını sürdürmektedir.

    Aktif ve pasif yangın sistemleri ve ürünlerinin tasarımlarını, mühendislik hizmetlerini, özel yazılımlarla hidrolik hesaplarını yapmakta, ithal edilen sertifikalı ürünlerin montaj, devreye alma, eğitim ve bakım hizmetlerini sağlamaktadır.
  • izmir Bornova 2.sanayii sitesi Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mart 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.545 569 19 25
    Şirket Web Sitesi: www.egeyolcizgi.com
    İzmir ve çevresinde küçük ve orta ölçekli otopark , yol , farbika içi güvenlik çizgileri , yaya geçitleri , kort çizgileri basketbol sahası çizgileri voleybol sahası çizim çizgi işlerinizde ve bunların projelendirilmesinde bilgi birikim ve Tecrübemizle yanınızdayız Ege Yol çizgi izmir
  • Kazım Dirik Mh. Gediz Caddesi No:20 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 374 19 36
    Şirket Web Sitesi: www.teknozenbilisim.com
  • (VEDAT BOZKÖYLÜ)

    5329 SOKAK NO:3 TAKSIM 1 SAHIN APARTMANI BORKOP SITESI Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.530 510 83 03
    Şirket Web Sitesi: www.vedatvinc.com
    www.izmirvinckiralama.org
    www.izmirsepetlivinc.net
    www.izmirvinc.gen.tr
    www.izmirkiralikvinc.net/
    www.izmirsepetlivinckiralama.com

    Vinç kiralama hizmetleri, gelişen teknolojiye uyumlu ve paralel olarak zaman içerisinde gelişimine devam etmiş, ayrıca gereksinimlerin artması sonucuda çeşitli vinç modelleri ortaya çıkmıştır. İnsanoğlunun ihtiyaç gereksinimlerinin olduğu sürece de bu gelişim devam edecektir. Özellikle ağır sanayi başta olmak üzere, fabrikaların kurulum ve taşınmalarında, çok ağır makina ve teçhizatların kaldırılma, kurulum ve taşınmalarında, tersane ve gemilerin yükleme-boşaltılmasında, reklam ve elektrik direklerinin montajında, inşaat sektöründe ve yol yardım gibi bir çok konuda kullanılan vinçler, artık günlük yaşantımızda olmazsa olmazlarımız arasına girmiştir. Biz Vedat Vinç olarak başta İzmir ve ilçeleri olmak üzere, İzmir çevresinde vinç kiralama hizmetleri vermekteyiz. Bünyemizde barındırdığımız, sepetli, bomlu, teleskopik ve makaslı vinç çeşitleri ile haftanın 7 gün - 24 saati hiç durmadan kesintisiz olarak İzmir bölge halkına ve komplike iş yerlerine hizmet vermekteyiz. İzmir Vinç Kiralama Hizmetleri olarak, vinç hizmetlerini sunarken, müşteri memnuniyetini asla elden bırakmadan, bütçesel ekonomik fiyat politikamız ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz. 1 (bir) tondan - 300 (üçyüz) tona kadar ağırlık kaldıran son sistem vinç yelpazemiz ile ve konusunda uzman profesyonel kadromuz ile usta işi vinç hizmetleri vermekteyiz. İzmir ve çevresinde vinç ve yol yardım gibi konularda desteğe ihtiyacınız olursa çekinmeden firmamız Vedat Vinç'i arayabilir, profesyonel vinç ve yol yardım gibi tüm hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Biliniz ki, İzmir Vinç Kiralama olarak sizlere en iyi vinç hizmetini, en cazip fiyat politikası ile sunacağımızdan emin olabilirsiniz.
    İzmir Vinç Kiralama : 0530 510 83 03
  • Egemenlik mh. 6088 Sk. NO:11 İşkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - İŞKENT
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 436 15 10
    Şirket Web Sitesi: www.erdogduas.com
    Kaba ve ince İnşaat malzemeleri toptan ve perakende satışı. Mobilya imalatı üretim ve montajı.Kamu ve özel sektör taahhüt işleri. Dekorasyon . Hafriyat ve nakliyat hizmetleri.
  • (VEDAT BOZKOYLU)

    5329 SOKAK NO 3 TAKSIM 1 SAHIN APARTMANI BORKOP SITESI CAMDIBI IZMIR Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 486 12 07
    Şirket Web Sitesi: www.izmirvinc.gen.tr
    VİNC ÇEŞİTLERİ
    Hareketli ve seyyar vinç, Kamyon üzerine monte edilmiş hiyap yürü mobil vinçler, kamyon üstü vinçler, Kamyon üstü hidrolik, teleskopik ve katlanır bumlu vinçler,
    Kule vinçler, Mobil vinç (gezer vinç), Lastik tekerli vinçler, Paletli vinçler, Teleskopik bumlu, kafes bumlu vinçler, endüstriyel işlerde kullanılan vinçler;
    Portal vinçler (ray üzerinde hareket eden), Portal taşıyıcı üzerine yerleştirilmiş vinçler (ray üzerinde taşıyıcılara yerleştirilmiş), Köprü vinçler (baş üstü vinçler),
    Belirli bir yere tespit edilmiş sabit vinçler (tek halatlı basit vinçler), Dağıtım ve montaj vinçler (konveyör taşıyıcı ve istifleme),
    Özel maksatlı vinçler, Yoldışı vinçler, Pilonlu ve kablolu vinçler, El vinci (el çıkrığı), Liman vinci, Rıhtım vinci, Gemi vinci, Deniz vinci, Yüzer vinç, Dubalı vinç,
    Kuyu, sondaj vinci, Pergel vinç, Sabit sütunlu döner vinç, şeklinde çeşitlerini sayabiliriz, bu çeşitlere ilaveler yapılabilir.
    Örnek vinç resimleri görmek için www.izmirvinc.gen.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • (ERDAL ÇALAR)

    Mürselpaşa Bulvarı no:18 Mithat Postacı İş Merkezi Kat:5/9 Kahramanlar Konak İzmir Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 373 43 74
    Şirket Web Sitesi: www.bornovaemlak.com
  • Çınar mahallesi 5003/1 sokak no: 9 EMZ Plaza Kat:1 D:11 BORNOVA/İZMİR Çınarlı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇINARLI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.535 898 76 14
    Şirket Web Sitesi:
    Yağ fabrikaları kurulumu-silo temelleri ve kurulumu- fabrika ofislerinizin tüm tadilatları- saha betonları- betonarme işlemler- seramik- sıva- boya-alçı vs işlemleriniz Mühendislik kontrolünde itinayla yapılır.
    pis su atma tesisleri
  • 7108 sk. no:4 Pınarbaşı 5. Sanayi Bölgesi Bornova İZMİR Pınarbaşı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - PINARBAŞI
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 479 05 45
    Şirket Web Sitesi: www.polisport.com.tr
    Firmamız Epoksi, Poliüretan ve Akrilik spor zemini kaplama malzemeleri üretimi alanında faaliyet göstermekte olup Ayrıca uygulama talebi durumunda bayileri kanalıyla hizmet vermektedir.
  • (ÖMER KANTEPER)

    Kızılay Mahallesi 513 Sk No:32/8 Heykel, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - HEYKEL
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 360 32 25
    Şirket Web Sitesi: www.seyyidogluinsaat.com.tr
    987 yılında SEYYİDOĞLU İNŞAAT olarak kurumsallığa adım attığı ilk günden bu yana benimsediği kalite ve güven ilkelerine sadık kalarak inşaat alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir Bornova ilçesi başta olmak üzere birçok bölgede çeşitli konut projelerine imza atmış, yapmış olduğu tüm çalışmaların anahtar teslimini başarıyla gerçekleştirmiştir. Sektöründe tercih edilen bir isim olmuştur. Teknolojik yeniliklere olan duyarlılığı ve güçlü teknik kadrosuyla kaynakları en etkin verimli şekilde kullanarak, yaşam standartlarının gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda doğru yer ve zamanda kaliteli modern yapılar üretmektedir.Her türlü inşaat taahhüt işleriniz itina ile yapılır, zamanında teslim edilir.
  • 1765 Sk. No:22 Doğanlar, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - DOĞANLAR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 743 13 80
    Şirket Web Sitesi: www.viravinc.net
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır..
    KİRALIK MOBİL VİNÇ SEPET, MİNİ EKSKAVATÖR, MİNİ YÜKLEYİCİ, DAMPERLİ KAMYONLAR, TÜM İŞ MAKİNALARI