ZEMİN ARAŞTIRMA ORTAKENTYAHŞİ BODRUM MUĞLA FİRMALARI

Zemin araştırma

sektörüne ait

Ortakentyahşi Bodrum Muğla firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (DİDEM ÇOBANOĞLU)

    Altıntop Mah.836 sok. Şengün İş Merkezi No.9 Kat.2 Daire:50 Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.258 242 05 66
    Şirket Web Sitesi: http://www.geosound.net/
    Mesleki etik ve ilkelere bağlı, prensipli, bilimselliğe ve güncel mühendislik teori ve uygulamalarına uygun çalışmayı ilke edinmiş firmamız bugüne kadar elde ettiği bilgi ve deneyimlerle 17.06.2014 tarihinde Denizli’de kurulmuştur.

    Zemin araştırmaları konularında uzmanlaşmış olan firmamız özellikle problemli zeminlerin iyileştirilmesi çalışmalarında çözümler üretmektedir. 1999 Marmara depremi sonrasında önem verilen zemin araştırmaları aradan geçen zaman içinde değerini yeniden yitirerek önemsenmez hale gelmiştir.

    Ancak gerek artan yapılaşma ve gerekse buna bağlı olarak farklı litolojik koşullar üzerinde yapılaşmaya ihtiyaçların doğması, ağır ve yüksek katlı binaların teşkil edilmesi, zemine verilmesi gereken haklı önemi ortaya koymaktadır.
  • Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:3 Beycity A Blok D:9 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 225 57 20
    Şirket Web Sitesi: www.estanbulyapidenetim.com
    29 Haziran 2001 kabul tarih ve 4708 sayılı no ile yürürlüğe giren Yapı Denetimi Hakkında Kanun, ülkemizde yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur.
    Kanunun amacı; can ve mal güvenliğini teminen, imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamak ve yapı denetimine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.
    Bu amaç doğrultusunda kurulan ESTANBUL YAPI DENETİM MERKEZİ LTD.ŞTİ. ; T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAPI DENETİM KOMİSYONU BAŞKANLIĞI tarafından verilmiş olan yetki belgesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
    ESTANBUL YAPI DENETİM MERKEZİ LTD.ŞTİ. 14 yılı aşkın mesleki tecrübeye sahip kurucusu ve mesleklerinde uzman teknik kadroları ile denetim kalitesinden ödün vermeden, dürüstlük başta olmak üzere etik değerlere bağlı hizmet vermeyi amaçlamıştır.
    Yapı denetim yasasının uygulama esaslarında yapılmakta olan düzenlemelerle yaygınlaşan yapı denetimi faaliyetlerimizle topluma çok daha faydalı olacağımıza, insanlarımızın konut ve binalarında doğal afetlerden endişe etmeden, sağlıklı bir yapıda huzur içinde yaşamasına daha uzun yıllar boyunca katkıda bulunacağımıza inanıyoruz.

    HİZMETLERİMİZ:
    1. Yapı Denetim Hizmetleri.
    A. Proje inceleme aşamasındaki hizmetlerimiz.
    B. Ruhsat aşamasındaki hizmetlerimiz.
    2. Kentsel Dönüşüm.
    A. Mevcut yapıların güçlendirilmesi.
    B. Binaların depreme dayanıklık testlerinin yapılması.
    3. Laboratuvar Hizmetleri.
  • (GÖKÇE ŞANLIALP)

    Atatürk Caddesi No:16/B Karaburun İzmir Karaburun, İzmir
    İZMİR - KARABURUN
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 731 20 20
    Şirket Web Sitesi:
  • İSTİKLAL MAH.YALAMAN SOK.LATİFBEY APT.KAT:4 NO:8 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.222 230 71 79
    Şirket Web Sitesi: www.ngmuhendislik.com
    Ng Zemin Etüt Eskişehir de faaliyetlerini sürdürmektedir.
    Zemin etüdü çalışmalarımızda inşaası planlanan veya tamamlanmış binaların oturduğu zeminlerin yeraltı haritalanması yapılmaktadır.
    Etüd çalışmalarında zemin ile ilgili yetersiz taşıma gücü, zemin büyütmesi, sel, heyelan, fay, ayrışma, karstik boşluklar, oturma, şişme sorunlarının tam tanımları yapılmaktadır.
    Raporlama çalışması ise, varsa, bu problemlere çözümler getirecek şekilde hazırlanmaktadır.
  • (CEMAL ERSİN EVCİN)

    Süleyman Bey Mah. İstiklal Cad. Turnalar Pasajı No:24/C Merkez, Yalova
    YALOVA - MERKEZ
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.226 814 17 73
    Şirket Web Sitesi: www.evtekzemin.com
    EV-TEK uzun seneler Türkiye, Rusya Federasyonu, Beyaz Rusya, Gürcistan, Ukranya ve İtalya ülkelerinde ülkemizin büyük inşaat şirketleri bünyesinde Jeoteknik uygulamalar, Sondaj, Fore Kazık, Jetgrouting, ankraj, Diyafram Duvar ve tüm Geoteknik konularında uluslararası deneyim kazanan, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Mezunu Cemal Ersin Evcin tarafından 2015 yılında kurulmuş ve bugün sektöründe öncü taahhüt firmalarından olma yolunda donanım, bilgi birikimini, makine parkı, hızlı çözüm sağlama yolunda günden güne gelişim göstererek Türkiye’de uluslararası arenada temsil etmektedir.
    Günümüzde denizde ve karada olmak üzere çok sayıda; deniz yapıları, hidrojeolojik çalışmalar, maden araştırma çalışmaları, güzergâh çalışmaları ve mühendislik yapılarına ait sanayi tesisleri, toplu konut sahaları, çevre bütünleşmiş projeleri vb. birçok zemin etüt Geoteknik uygulamalar ve inşaat projeleri kapsamında, Türkiye, Rusya Federasyonu ülkelerinde üstlenmiş olduğu mühendislik jeolojisi, jeofizik ve jeoteknik hizmetlerini başarıyla tamamlanmış ve yeni projeler kapsamında size hizmet verecektir.
    EV-TEK, zemin etüt çalışmalarını üstlendiği projelerde, uzman teknik personeli ve konusunda tecrübe sahibi saha ekibi ile ulusal ve uluslararası alanlarda faaliyetini devam ettirmektedir.
  • ESKİ SANAYİ Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.242 345 37 54
    Şirket Web Sitesi: www.turmakbetondelmekesme.com
    1989 yılında Antalyada’da ilk kurulan şirketimiz; Beton delme/kesme alanında hizmetlerine başlamıştır.
    Şirketimiz kısa sürede artan müşteri portföyü sayesinde makine donanımını güçlendirerek sermaye artışı ile birlikte yurtdışında da hizmetlerine başlayarak teknolojideki yeniliklerin takipçisi olarak modern ekipmanlar ile her zaman daha iyi bir hizmet anlayışını korumuştur.
    Şirketimiz giderek ihtisaslaşan personel ve teknik alt yapı yeterliliği ile lider firma özelliğini korumuştur. Güçlü sermaye yapısı ve makine parkı ile uzun yıllara dayanan bilgi birikimi sayesinde sektöründe örnek ve lider olma iddiamız; varlığımız süresince devam edecektir.
    TURMAK inşaat olarak amacımız; hizmet ağırlıklı anlayışımızla, her zaman önceliğimizin siz müşterilerimiz olduğunu bilmeniz; sizlerin gelişen yatırım ihtiyaçlarınıza katkıda bulunmak üzere ürünler ve çözümler üretmektir.
  • (BÜLENT ATEŞ)

    MEYDAN MAHALLESİ 39001 SOKAK EV NO:23 Meydan, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - MEYDAN
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.546 416 61 70
    Şirket Web Sitesi:
    ATEŞ JEOFİZİK
  • YENİ MAH. 137 SOK NO:14 KAT:4 (FİNASBANK ARA SOKAĞI-HASKAR FOTOKOPİ ÜSTÜ) NAZİLLİ/AYDIN Nazilli, Aydın
    AYDIN - NAZİLLİ
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.256 313 26 19
    Şirket Web Sitesi: www.zeminsu.tk
    HER İŞİN ZEMİNİNDE BİZ VARIZ...
    ZEMİN VE JEOTEKNİK ETÜDLER
    BİLGİSAYARLI SU ARAMA ETÜDLERİ VE SONDAJ YERİ TESBİTİ
    (JEOFİZİK ETÜD)
    SU VE ZEMİN SONDAJLARI
    MADEN VE MERMER ETÜDLERİ
    DSİ RUHSATLARI VE KULLANMA BELGESİ
    ÇED RAPORLARI
    SICAK SU (JEOTERMAL) ETÜD VE DANIŞMANLIK

    Firmamız 06.06.2005 tarihinden itibaren NAZİLLİ de yer altı araştırmaları konusunda çalışmakta olup yeni iş ortamımızda ilgili tüm konularda tarafınızla yapılacak çalışmalardan büyük gurur duyacağımızı bildirir yapılacak çalışmaların tarafımıza bildirilmesini rica ederiz. Firmamız gereken tüm ekip ve ekipman desteğini uygun ekonomik şartlarda hizmetinize sunacaktır.
    SAYGILARIMLA
    HAKAN ŞENGÖZ
    JEOFİZİK MÜHENDİSİ
  • (OĞUZHAN EMRE)

    Gazipaşa bulvarı 53/6 Cemalpaşa, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - CEMALPAŞA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 457 13 86
    Şirket Web Sitesi: www.emirli.com.tr
    Firmamız Emirli İnşaat 2002 yılında kurulmuş olup, Fore kazık,Mini Kazık,Ankraj,Jet Grouting ve her türlü zemin iyileştirme konularında faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamız bu anlamda birçok referensa sahip olup gerek yurtiçi gerekse yurtdışında çalışmalarını devam ettirmektedir.

    Emirli İnşaat firma yöneticilerinden firma alt personeli dahil zemin iyileştirme konularında tecrübeli bir ekibe sahip olup fore kazık, mini kazık, ankraj, enjeksiyon, zemin çivisi konularında çok çeşitli iş bitirmelere sahiptir.

    Emirli inşaat fore kazık işleri olarak büyük projelerin bitirilmesinde rol almış, yurtiçinde fore kazık imalatlarında alışveriş merkezlerinin inşasında, metro hatlarının zemin iyileştirme işlerinin yapımında, bina güçlendirme işlerinde referanslara sahiptir. Fore Kazık,Mini kazık imalatları başta Adana, Mersin, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Türkiye nin dört bir yanında devam etmektedir. Emirli inşaat bu anlamda bünyesine yeni makinalar alarak yoluna devam etmekte olup zemin iyileştirme konularında en ekonomik, kalıcı çözümlerin yapımında kendini kanıtlamıştır.
  • Şirinyalı Mah. 1511 Sok. No:5/B Lara, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - LARA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 329 10 50
    Şirket Web Sitesi: www.in-tek.com.tr
    İN-TEK Kalite Kontrol Laboratuvar AŞ., 2000 yılında 4 Mühendis tarafından kurulmuş olup, 20.01.2001 tarihinden itibaren Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın (Çevre ve Şehircilik Bakanlığı) 10 No’lu belgesi ile Beton, Demir, diğer Yapı Malzemeleri ile Karot ve Zemin ile ilgili arazi ve laboratuvar deneylerini yapmak ve rapor vermekle yetkilendirilmiştir.
    Firmamızın ana çalışmaları özetle aşağıdadır;
    · Taze beton deneyleri ( İnşaatı devam eden yapılarda beton mukavemeti testi )
    · Çelik çubuk ve betonarme demiri ile ilgili kesit, çekme, akma, kopma deneyleri
    · Mevcut binaların Depreme Dayanıklılık test ve hesaplarının yapılması.
    · 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanununa göre Riskli Yapıların Tespiti.
    · Sertleşmiş beton deneyleri ( Mevcut binalardan karot alınıp beton mukavemetinin tespiti )
    · Zemin ile ilgili deneyler ( Zemin mekaniği deneyleri )
    · Diğer yapı malzemelerine ait deneyler
  • (ŞUAYİP KIRAŞ)

    BEŞEVLER SANAYİ SİTESİ 75.BLOK NO 64 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 441 20 26
    Şirket Web Sitesi: www.gks.com.tr
  • TEPECİK MAH. CUMHURİYET CAD. NO: 250 KOÇ İLKÖĞRETİM OKULU KARŞISI Merkez, Bolu
    BOLU - MERKEZ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.374 220 11 11
    Şirket Web Sitesi: www.kalites.com.tr
  • (ADNAN KILIÇOĞLU)

    Zübeyde Hanım Cad. No:35 K:1 Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 369 60 97
    Şirket Web Sitesi: www.tekatemel.com
  • ÇETİN EMEÇ BULVARI 1322. CADDE NO:39/6 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 473 50 01
    Şirket Web Sitesi: www.epotek.com.tr
  • (CAN ÇOBANYILMAZ)

    ş.aycan aksoy cad.no:26 izmir Menemen, İzmir
    İZMİR - MENEMEN
    Elektrik Tesisatı, İş ve İnşaat Makinaları, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 832 55 42
    Şirket Web Sitesi: www.canbobinaj.com.tr
  • ceyhun atıf kansu cad.1387 sok.dölek apt.no:1/8 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 284 41 55
    Şirket Web Sitesi: www.3jmuhendislik.com
  • ŞİRİNEVLER MAH. MAHMUTBEY CAD. SAKARYA ÇIKM. NO1/31 B.EVLER/İST İstanbul
    İSTANBUL
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 552 05 44
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulzemin.com.tr
  • (ERTAN TEKİN)

    KAZIM KARABEKİR CAD. EFELER İŞ MERKEZİ NO:89/72 İSKİTLER ANKARA İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 322 30 14
    Şirket Web Sitesi: www.soneksan.com
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 512 30 20
    Şirket Web Sitesi: www.ylcicgiyim.com
  • Eminönü, İstanbul
    İSTANBUL - EMİNÖNÜ
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 522 95 44
    Şirket Web Sitesi: www.itimatticas.com