YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ PURSAKLAR ANKARA FİRMALARI

Yüzey koruma sistemleri

sektörüne ait

Pursaklar Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Merve Mahallesi Atatürk Bulv. Harita Cad.No:310 yenidoğan Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 311 58 24
    Şirket Web Sitesi: www.beldebeton.com
    Tüzel kişilik olarak 1994 yılında kurulan Belde Beton Elemanları Limited Şirketi, beton elemanları imalatı, montajı, kent mobilyaları ve çevre güvenlik sistemleri aktivitelerine profesyonel anlamda 1989 yılından itibaren başlamış bulunmakta; sınırlı ürün çeşidi ile başladığı üretim faaliyetini bugün 70'i aşkın ürün sayısına çıkarıp,piyasa şartlarında alışılagelmiş üretim modellerinden, standartlara uygun TSE belgeli ürün üretim modellerine geçerek sektör içinde önemli bir pazar payına ve güçlü bir konuma ulaşmıştır.
    Gelişimcilik ve yenileşme ruhuyla hareket eden Belde Beton kendi makineleşme sürecine katkı sağlayarak başlayan makine birimini oluşturarak zaman içerisinde Belde Makina markasının doğuşunu gerçekleştirmiştir. Kendi makina ihtiyacı yanında ve piyasa taleplerini de karşılamak için açılım hazırlığını devam ettiren Belde Makina bu dalda üretim standardı oluşturmayı hedeflemektedir.
    Kent mobilyaları ve altyapı ürünlerinde piyasa taleplerini en üst düzeyde karşılamaya çalışan Belde Beton bundan sonraki aşamada yeni ürün çeşitleri ve kaliteli üretim biçimleri ile sektöre yeni açılımlar sağlamaya devam edecektir. Prefabrik Beton Elemanları konusunda sektörünün öncü kuruluşu olmayı hedefleyen Belde Beton sahip olduğu dinamik yapısı ve gelişimci ruhunu kullanarak bu hedefini yakalayacak ve yarınların 'DÜNYA MARKASI FİRMA' kimliğine en kısa zamanda kavuşacaktır.
  • Alsancak Mah. 2152 Sokak No:7/C Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.543 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Hataloğlu Yapı, şirket ortaklarının profesyonel yaşamlarında edindikleri engin tecrübelerden hareket ederek üstlendikleri çeşitli pozisyonlardaki bilgi ve birikimleri üzerine atılan temellerle kurulmuş bir firmadır. Uzun yıllar yurt içinde tamamladığımız çeşitli projelerdeki çalışmalarımızı sentezleyerek Ankara'da bilgi ve birikimlerimizi müşterilerimize sunmaktayız. Ankara dekorasyon , inşaat , mimari uygulama ve taahhüt hizmetleri için bizi arayıp fiyatlarımızı karşılaştırın.
    Bütün tadilat tamirat ve dekor işlerinizde bizi arayabilirsiniz.
  • (HAKAN ALTUN)

    Seyitnizam Mah. Demirciler Sanayi Sitesi 8.Yol No:75 Galaxy İş Merkezi A/129 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 510 11 45
    Şirket Web Sitesi: www.hakanpanelcit.com
    www.hakanpanelcit.com.tr
    www.hknpanelcit.com.

    Sektörde uzun yıllardır hizmet veren Hakan Panel Çit, yaşam alanlarınızın güvenilirliğini en üst düzeye çıkaracak çalışmaları ile yanınızda yer almakta.

    Yurtiçi hizmetlerinin yanında farklı dünya ülkelerini de kapsayan bir ağa sahip olan kurumumuz hedeflerini gelişim ve değişim çerçevesinde belirlemiştir.

    Teknolojik ve kültürel değişimleri takip ederek en yeniyi ve moderni sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Proje, yapım ve anahtar teslimine kadar her türlü sorununuzda bizlere kolaylıkla ulaşma imkanına sahipsiniz. Tenis, basketbol ve hentbol sahalarından, tel çit ve dış cephe kaplamalarına kadar dünya standartlarında uygulamalar alanında uzman ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.

    Ürünlerimiz TSE ve ISO 9001 belgeli olup uzun yıllar dayanıklı yapıya sahiptir. Müşterilerimiz proje hakkında en ince ayrıntıya kadar bilgilendirilmektedir. Fiyat teklifi aşamasından sonra Hakan Panel Çit güvencesi ile en ekonomik ve kaliteli ürünlerle yapım aşamasında geçilir. Eksiksiz ve zamanında anahtar teslimi her zaman ilk hedefimiz olmuştur.

    Uzman ekibimiz, titiz çalışma prensibimiz ile gittikçe yükselen bir grafiğe sahip olmamızın da doğal sonucu olarak referans ağımız gittikçe genişlemekte. Uygun fiyatlarla müşteri odaklı çalışmalarımız adımızı bu sektörde duyurmak için öncelikli rotamızı oluşturuyor.
  • mimar sinan mah. mimar sinan cad. no:34 Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 728 86 66
    Şirket Web Sitesi: www.gurbuzleryapi.com
    Gürbüzler Yapı 30 yılı aşan toptan ve perakende ticaret hayatı boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın gururunu duymaktadır. Kurulduğu günden itibaren iç dekorasyon sektöründe hizmet veren uzman kadroya sahip olan şirketimiz; Seramik, Granit, Yapı kimyasalları, Mutfak dolapları, Duş tekneleri, Bataryalar, Laminant parke gibi çeşitli alanlarda hizmet vermektedir. Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk günden itibaren kaliteye verdiği önem ve ilkeli fiyat politikasıyla kısa sürede inşaat sektöründe tanınmış bir firma haline gelmiştir.
    Firmanın değişmez prensipleri daima; kaliteli hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. ‘Sektörde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir’, prensibiyle çalışan Gürbüzler Yapı’ya gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederiz. Sizlere bugün ve gelecekte hizmet verecek olmaktan mutluluk duymaktayız.
    Murat Gürbüz
  • 462.Sokak Özzümrüt Sitesi Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 206 98 98
    Şirket Web Sitesi: www.polteksan.com
    Enerjinin üretilmesinden çok korunmasına olan acil ihtiyacın farkında olan firmamız, sprey poliüretan izolasyon ve polyurea uygulamaları konusunda birçok sektöre başarılı hizmet sunmanın haklı gururunu sizlerle paylaşmaktadır.
    Firmamız için müşteri, sadece ekonomik bir değer değil; izolasyonla ilgili ihtiyacı karşılandığında, ülkemiz ve dünyamız için çok büyük bedeller ödenerek elde edilen enerjinin korunması hususundaki sorumluluğunu yerine getirmenin huzurunu yaşatan bir aracı niteliğindedir.
    Polteksan, yurt içi ve yurt dışında her türlü ısı, ses, su yalıtımı, sprey poliüretan ısı yalıtımı, polyurea su yalıtımı ve zemin kaplama uygulamaları ile ileri teknoloji yalıtım sistemleri, yerinde uygulama ve bunun için gereken tüm malzemelerin toptan perakende alım satımı ve ithalatını, ihracatını yapmaktadır. Her türlü izolasyon ihtiyacınızın karşılanması konusunda uzman ekibimizle her an çözüm ortağınız olmaya hazır olduğumuzu saygılarımızla bilgilerinize sunarız.
    Ayrıca firmamızın diğer iş kolu olan bilgisayar, bilgisayar tüketim malzemeleri ve yan ürünleri, bilgisayar yedek parçaları, bilgisayarlı otomasyon ve diğer alanlarda her türlü yazılım ve donanım dahil toptan ve perakende alım satımı, ithalatını ve ihracatını da yapmaktadır.
  • (ÖZKAN BİNGÖL)

    İnönü Mah. Gülbahçe Sok No:7 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 482 19 26
    Şirket Web Sitesi: www.pvcdoseme.net
    ŞENKAYA ZEMİN ; Uzman kadrosuyla müşterilerine sağlıklı ve kaliteli hizmet vermektedir. Malzeme kalitesi kadar önemli olan diğer bir husus da uygulama kalitesidir. Uygulamalarda en iyi sonuca ulaşabilmek için zamanı iyi değerlendirebilmek ve çalışma programındaki titizlik çok önemlidir. Firmamız için en önemli unsur Müşteri Memnuniyeti'dir. Müşteri memnuniyetinin sadece satış ile değil, satış sonrası uygulama kalitesinde mükemmeliği sağlayarak mümkün olduğunun bilincindeyiz. Müşteri memnuniyeti ancak bu unsurların tümünün bir araya toplanması ile mümkündür.
    ŞENKAYA ZEMİN olarak çalışmalarımız esnasında ve sonrasında tüm ekibimizle hoşgörü ve güleryüzle hizmetinizdeyiz.
    Yapı ve zemin kaplama (yer döşemeleri) ürünlerimizin tümü kaliteli, dayanıklı ve firma tarafından garantilidir.
    Ürün Gruplarımız
    PVC Zemin Kaplama (Yer Döşemeleri) Malzemeleri / Homojen - Heterojen - Kondaktif

    Linoleum Zemin Kaplama Malzemeleri / Doğal Malzemeler

    Parke Zemin Kaplama Malzemeleri / Lamine - Laminat Parkeler

    Halı Sistemleri / Karo ve Rulo Halılar

    Epoksi Zemin Kaplamaları

    Henkel , Uzin, Quatro , Seflevelling ve Tesviye Şabları

    Spor Saha Zemin Kaplamaları

    Kauçuk Zemin Kaplamaları
  • .SAYFA BEDELÄ°NÄ° ÖDEMEDİĞİ İÇİN ÇALIŞMASI KALDIRILMIŞTIR İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Özgüven İnşaat endüstriyel tesisleri inşaat kumlama, epoksiboya uygulama epoksi zemin kaplama inşaat tadilat taahhüt işlerinin yanı sıra anahtar teslimi frebabrik bina şantiye binaları prefabrik konut villa sektöründe faaliyet göstermektedir. Verdiğimiz hizmetler doğrultusunda edindiğimiz tüm tecrübeleri, teknik destek ve ekibimizle paylaşımlarımız sonucu işletmelerin ihtiyacı olan ve uzmanlık gerektiren konularda ÖZGÜVEN İnşaat İşletmenin tüm ihtiyaçlarını tek bir elden organize eder
    Uzmanlık konularımız doğrultusunda firmaların ve/veya endüstriyel işletmelerin ihtiyaçlarının yanında işlerin hızlı olarak devam etmesi için gerekli tavsiyelerde bulunarak danışmanlık hizmetlerimizden’de yararlanırlar.
    ÖZGÜVEN İnşaat Bünyesinde çalışan teknik kadro periyodik eğitimlerden geçtiği için günün şartlarına en uygun hizmetleri sunmaktadırlar. ÖZGÜVEN inşaat , kuruluşundan itibaren geçen süre içinde, gerek teknik deneyim, gerekse makine parkı ve tecrübe açısından bir önceki yıldan daha başarılı olma prensibi doğrultusunda sektöründe önder kurum haline gelmiştir.
    Yurtiçinde birçok önemli mühendislik yapısının altında ÖZGÜVEN inşaat imzası vardır. Kısa sayılabilecek bir sürede eriştiğimiz insan ve makine gücü, bilgi birikimi ve teknik kapasite gurur vericidir.
    Hedefimiz, kurumsallaşmasını büyük ölçüde tamamlamış ve dünya çapında tanınan, cirosunun önemli bir bölümünü çelik imalat montaj sektöründen sağlayan saygın bir şirket olmaktır.
    Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla yürümekteyiz.
    Bu başarı tüm çalışanlarımızındır.
    .
  • (YALÇIN HAN)

    telefon Hürriyet, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - HÜRRİYET
    Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
  • GÜL SK NO 4 Çatalçam, Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ - ÇATALÇAM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • GÜL SK NO 4 Merkez, Kayseri
    KAYSERİ - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • maltepe litros yolu güldallar sasnayi sitesi kat:1 no:72 Orta Mahalle, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - ORTA MAHALLE
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 674 11 12
    Şirket Web Sitesi:
  • (FATİH FETULLAH DUMLU)

    206/66 Yıldız, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - YILDIZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ayfet.com
  • (BOZKURT DEMİRAL)

    KULELİ SOKAK 49/14 G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 436 00 75
    Şirket Web Sitesi: www.karearti.com
  • Buğday Pazarı Mah. Acı Çay Sokak Ulu Kardeşler Apt. No:4/15-16 Merkez, Çankırı
    ÇANKIRI - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.376 213 79 84
    Şirket Web Sitesi:
  • sanayi sitesi bşk.lığı bitişiği no:11 Nizip, Gaziantep
    GAZİANTEP - NİZİP
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 513 08 90
    Şirket Web Sitesi: www.merkadyapi.com
  • BUCAK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Bucak, Burdur
    BURDUR - BUCAK
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.248 317 13 50
    Şirket Web Sitesi: www.hazmermarble.com
  • (SADIK BIYIK)

    SEYRANTEPE MH. NATO CD. NO 37/B Seyrantepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - SEYRANTEPE
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 278 56 11
    Şirket Web Sitesi: www.biyikogluboya.com
  • Ankara Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 600 00 87
    Şirket Web Sitesi: www.epoksiuzmani.com
  • (BURHAN ALPAR)

    GÜLLÜBAĞLAR MAHALLESİ AZİZOĞLU CADDESİ NO 71 PENDİK İST Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 307 50 80
    Şirket Web Sitesi: alpar yapi.com tr
  • (AK - PR DANIŞMANLIK)

    Koşukırı Mevkii İzmir - Ankara asfaltı üzeri Turgutlu, Manisa
    MANİSA - TURGUTLU
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.236 313 17 22
    Şirket Web Sitesi: www.vardarlitugla.com