YAPAY KAYA YEŞİLKÖY BAKIRKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Yapay Kaya

sektörüne ait

Yeşilköy Bakırköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (HASAN DEMİREZEN)

    Kayseri Merkez, Kayseri
    KAYSERİ - MERKEZ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.551 437 50 33
    Şirket Web Sitesi:
    Doğamıza uyumlu, çevreye duyarlı ve bir o kadar da zeminlerin şık görünmesini sağlayan parke taşları özellikle uzun, ince, farklı ebatlar ve görünüm ile sürekli karşımıza çıkmaktadır. Parke taşı yapay malzeme olarak özellikle apartman siteleri yer döşemesinde, büyük işletmelerin giriş zeminlerinde, her türlü açık ve kapalı alanlarda rahatlıkla yerlere döşenmektedir. Özellikle yenilikçi şehir anlayışı içerisinde hareket eden bir çok bölge belediyeleri parke taşlarını sokak ve cadde zemin uygulaması yaparak hem şehirlerin şık görünüm kazanmasını sağlamakta, hem asfalt gibi sürekli onarım istemediği için tercih edilmektedir.Diğer taraftan parke taşları genel olarak, hastane bölgeleri, iş merkezleri, okullar, bahçe içi dekore, yürüyüş ve park yollarında çok daha fazla tercih edilmektedir. Birçok alanda kullanılan parke taşı günümüzde çevre düzenlemesi olarak en şık görüntü sağlayan bir malzemedir. Dayanaklı olması, döşeneceği alan için istenilen ebatlarda kesilebilmesi ve çok çabuk zarar görmemesinden dolayı şehir planlamalarında ilk tercih sebebidir. Parke taşları her türlü zarif ve şık görüntüsünden ziyade her türlü doğa şartlarına uygun olması, çok fazla ağır yükleri üzerinde barındırabileceği, döşendiği alanda kayganlık ve iş kazası oluşturmayacağı için ayrı bir öneme sahiptir. Parke taşları döşendiği alandan istenildiği zaman sökülebilir ve değiştirilebilir. Parke taşlarının kolay şekilde değiştirebilme özelliği sayesinde, istenmesi halinde farklı renk döşenebilir ve yahutta yerde olacak tadilatlardan sonra tekrar yerine yerleştirilebilmektedir. Parke taşlarının bir özelliğini daha sizlere belirtelim bir site içinde bulunan yada büyük bir işletme içinde bulunan parke taşlarını söküp, bahçenize, yayla evinize, dağ evinize, yada herhangi bir yere tekrar döşemekte mümkündür, bu da parke taşının geri dönüşüm değeri taşıdığının en büyük örneğidir.Günümüz teknolojik üretim makinaları ile üretilen parke taşları bilgisayar gibi son sistem teknolojik gereçlerden faydalanılarak istenilen ebatlarda ve şekillerde üretilmektedir. Birçok parke taşı farklı renklerde üretildiği gibi de istenmedi halinde şehir planlamasına uygun mimari görünümle de üretilmesi mümkündür. Parke taşı fiyatları bir çok yer döşeme ürünlerine göre de çok uygundur bundan dolayı güvenle kullanabilir çevrenize şık görünüm verebilirsiniz.
  • Küçük Kovanağzı Mah. No: 2 Meram – KONYA Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.506 705 72 78
    Şirket Web Sitesi: www.konyabahceduzenleme.net
    İZGİ PEYZAJ;Konyada bahçıvan,bahçe düzenleme,Konya peyzaj,bahçe temizliği,yol temizliği,okul temizliği,villa bahçesi düzenleme ve temizleme,konyada bahçe bahçıvan,bahçivanlar Konya,konyada bahçıvan arayanlar,bahçıvan aranıyor bahçıvan eleman ilanları,bahçıvan arayan villalar,Konya Bahçe Hizmetleri,Konya Ağaç Budama,çim ekimi,çim ekme firması,çim ekme ustası,çim eken,bahçeye çim ektirmek istiyorum,Konya ağaç budama,fidan budama,fidan ağaç budayacak bahçıvan arıyorum,bahçıvan hizmetleri,profesyonel bahçıvan,bahçe sürme işi,bahçemi sürdürmek istiyorum,konya bahçe temizleme,yaprak temizleme,ağaç budama,bahçe gübreleme,meram bahçıvan,Selçuklu bahçıvan,Karatay bahçıvan
  • Köroğlu Caddesi Maçka Sokak No:13/4 Cevizli, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - CEVİZLİ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 473 92 14
    Şirket Web Sitesi: www.baskibeton.net
    1997 yılında kurulan firmamız, baskı beton ve beton ürünleri konusunda profesyonel ve eğitimli kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir. 15 yılı aşan tecrübe ile başta İstanbul olmak üzere, tüm Türkiye ve yurt dışını da kapsayan çok sayıda müteahhit ve kuruluşlara baskı beton uygulamaları yapılmıştır.
    Ece İnşaat Baskı Beton'a göre, başarılı ve güvenilir çalışmaların; en ekonomik, en pratik, en kalıcı faaliyetlerle en kısa sürede, baskı betonuygulamasının yapılmasından geçmektedir. 10 yıllık tecrübe içerisinde, merkez İstanbul olmak üzere; Marmara, Ege ve Karadeniz Bölgesi'nde çok sayıda müteahhit ve kuruluşlara baskı beton uygulama faaliyetlerinde bulunmuştur.
    Arazinizde, şantiyenizde, villanızda, parkınızda, bahçenizde uygulatmayı düşündüğünüz baskı beton ile ilgili genel igili içerikler sitemizde sunulmuştur. Ayrıntılı bilgiler, siz müşterilerimizin talebi doğrultusunda takdim edilecektir.
    Hedeflerimiz, sizlerin istekleri doğrultusunda kaliteli, güvenilir ve ekonomik bir şekilde baskı beton projelerinizi gerçekleştirmekteyiz.
    Ece İnşaat Baskı Beton firmamızla çalışmak istediğinizde irtibata geçmenizi temenni eder, saygılarımızı sunarız.
  • karargahtepe mah çamaltı sk 89-11 Kalaba, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KALABA
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 015 80 32
    Şirket Web Sitesi:
    Tüm şartlar altında mükemmelliği hedefleyen FATİH İNŞAAT, en alt kademeden tepe yönetime kadar tüm çalışanlarını ve iş ortaklarını sürekli gelişime, dürüstlüğe, verimli çalışmaya ve yaptığı işe değer katmaya teşvik edici mahiyette çalışmalar yürütür.
    Tüm faaliyetlerinde çevreye ve içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluklarını dikkate alarak hareket eden FATİH İNŞAAT, bu duyarlılığını çevreye minimum seviyede etki eden ürün ve teknolojileri kullanarak gösterir. Hassasiyet sahibidir..

    Uygulama Alanlarımız;
    Kilitli Parke Taşı
    Kanalizasyon
    Drenaj
    İnşaat Alt Yapı İşleri
  • (ÖMER SERDAR ASLAN)

    Aliersoy Mahallesi Eğribucak Sok No:11/1 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 353 70 44
    Şirket Web Sitesi: www.aslanpanjur.com.tr/
    ASLAN PANJUR KEPENK ALÜMİNYUM SANAYİ
    2003 yılından beri panjur kepenk, alüminyum sektörlerinde alanında en iyi personeliyle en kaliteli ürünlerini kullanarak sürekli müşteri memnuniyetini benimseyen hizmet anlayışıyla gururla hizmet vermektedir. Kurulduğu ilk günden beri Ankara’nın bir numaralı üreticisi olmuştur.
    En iyi malzeme , en mükemmel uygulama ve 100 müşteri memnuniyetine yönelik satış sonrası hizmetlerin bütününden oluşan kalite anlayışımızı yapı sektöründe çok geniş bir ürün yelpazesinde sürdürülmektedir.
    SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİNE KALİTELİ HİZMET VERMEKTEN GRUR DUYAR.
    “BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU”
  • 1202/4 SK. NO: 23/A Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 457 16 12
    Şirket Web Sitesi: www.egeceinsaat.com.tr
    Firmamız 2006 yılında, inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.
    Geniş ürün yelpazesi, kaliteli sorunsuz ürünleri, hızlı teslimat ve güvenirliği ile sektörde tercih edilen bir firmadır.
  • YENİKÖY KARŞIYAKA MAHALLESİ DENİZDİBİ SOKAK NO:1/1 Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 341 29 22
    Şirket Web Sitesi: www.kaymakbeton.com
    Yaşadığımız çevre ile bütünleşen, doğa ile iç içe olmasını seven beton altyapı elemanları günümüzde peyzaj mimarisinin ve inşaat sektörünün vazgeçilmez parçalarıdır. Kolay kullanımı ve uzun ömrü ve az masraflı oluşu, beton parke taşlarını en ekonomik malzeme haline getirmiştir.
    KAYMAK BETON şirketi olarak; genç ve dinamik kadrosu ile teknolojik gelişmelere açık, üretim ve üretim sonrasında insan odaklı çalışma yaklaşımı ve ürettiği ürünlerde önce kalite düşüncesi ile hareket etmekte ve bunu sürekli hale getirme gayreti içersindedir.
    Şirketimiz; Yol, kaldırım, meydan, otopark, Alışveriş Merkezleri, Apartman ve Site Çevreleri, Endüstriyel Tesis ve Depolama Sahalarının zeminlerinin düzenlenmesinde kullanılmak üzere beton parke, bordür , oluk taşı, şev elemanları, harpuşta, büz, logar aksamları, bahçe direkleri ve payanda v.b. ürünlerinin üretiminin yanında uygulamalarını da yapmaktadır. Firmamızın olmazsa olmaz, değiştirilemez prensipleri;
    Kaliteden ödün vermeden yüksek standartlarda uygun üretim,
    Kaliteli ve zamanında hizmet,
    Müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarmaktır.
    Bu prensipler çerçevesinde Şirketimizde üretilen tüm ürünlerde kalite anlayışını en üst düzeyde tutmakta bu doğrultuda tüm çalışmalarını ( kendi tesislerinde ve kendi teknik personeliyle ) yapmakta hammadde girişinden son ürün çıkışına kadar tüm aşamaları ciddiyetle takip etmektedir.
    KAYMAK BETON olarak her dönemde temel ilkemiz "mümkün olan en iyi kaliteyi, en uygun fiyatla" siz müşterimize sunmak olmuştur ve olacaktır.
  • (İSMAİL KARACA)

    AHİ EVRAN MAH. 185.SOK SİNCAN/ANKARA Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 269 62 89
    Şirket Web Sitesi: in-cekpeyzaj.blogspot.com/
  • (BEYTULLAH KARAASLAN)

    Yeni Sanayi Sitesi 6. Cadde 2. Sokak No: 17 Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.422 336 59 94
    Şirket Web Sitesi: www.tarimistel.com
  • (GİZEM ŞİMŞEK)

    Bahçelievler Mah. Mevlana Cad. No:10 İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.362 233 00 87
    Şirket Web Sitesi:
  • hüsamettın çelebi mah. tahran cad no 77. Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 246 62 37
    Şirket Web Sitesi: www.misozkanlarinsaat.com.tr
  • Arıköy Yapı Koop. İş Merkezi No: 628/11 Uskumruköy, Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER - USKUMRUKÖY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Eylül 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 203 09 22
    Şirket Web Sitesi: www.yorkainsaat.com
  • meltem mahallesi tarıkakıltopu caddesi antbelde sitesi 2.blok no:13 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 237 85 11
    Şirket Web Sitesi:
  • keyap sitesi e2 blok no :86 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 313 92 00
    Şirket Web Sitesi: www.ozturkcem.com
  • (ETHEM DAYIOĞLUGİL)

    Göksu Mah. Atatürk Cad. No:23 Sütlüoğlu Sitesi B-Blok Daire:1 Anadoluhisarı Beykoz Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Eylül 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 668 03 35
    Şirket Web Sitesi: www.tech-celik.com/
  • Şenlikköy Mah. Sevinç Sk. Özgür Apt. No.13 D.6 Florya Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 662 75 70
    Şirket Web Sitesi: www.cocukoyungruplari.com
  • 1307. Sok. 1/2 A.Öveçler Dikmen Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mayıs 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 472 41 92
    Şirket Web Sitesi: www.lesco-tr.com
  • (SERKAN ÜNAL)

    Çanakkale Merkez ve İlçeler Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.541 472 41 71
    Şirket Web Sitesi: www.sunakgrup.com
  • yeşilevler mah barış cad sınır sokak no:36/A engel camii civarı Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.322 421 29 26
    Şirket Web Sitesi: www.ozaltuntel.com
  • (MEHMET HAYRİ SAĞLAM)

    AKBAŞ MAH. FURGANDEDE CAD. NO :4/B MERAM Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.033 351 17 45
    Şirket Web Sitesi: www.yalizyapi.com.tr