YALI BASKI BEYAZIT EMİNÖNÜ İSTANBUL FİRMALARI

Yalı baskı

sektörüne ait

Beyazıt Eminönü İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MUHAMMED ATAKAN SERÇE)

    FİRMA ÖDEME YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.xxxxx.com/
    Dış cephe mantolama, iç-dış dekorasyon, inşaat ve yapı alanlarında hizmet veren Serdemir Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, sizlerin huzuru ve mutluluğu için siz değerli müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşamaktadır.
    Uzun süredir hizmet veren dinamik, insana, çevreye ve doğaya saygılı, alanında uzman ekibimizle sizlerin her türlü inşaat, iç-dış dekorasyon ve yapı alanlarındaki ihtiyaçlarınıza profesyonel çözüm bulmak için buradayız.
    Tüm Türkiyeye hizmet vermek için tüm gücümüzle çalışıyor, yaptığımız kaliteli ve sonuca odaklı işleri ve siz değerli müşterilerimizi referans alarak tam gaz devam ettiğimiz bu yolda sizleri de yanımızda görmekten gurur duyuyoruz.
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • (İBRAHİM KAVLAK - YAŞAR KAVLAK)

    Merkez, Kayseri
    KAYSERİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.380 526 00 17
    Şirket Web Sitesi: www.izomobil.com.tr
    İzomobil İzolasyon Telefon Numaraları:
    Kayseri : 0 352 320 41 95
    Sakarya : 0 264 278 92 68
    Bolu : 0 374 212 84 57
    Düzce : 0 380 526 00 17
    Türkiyenin her yerinden direk keşif hattı: 444 1 438
    1995 yılından beri poliüretan sektöründe hizmet vermektedir. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden firmamız, 1998 yılında ısı yalıtımında Sprey Poliüretan Köpük; su yalıtımı ve yüzey kaplamalarında Polyurea uygulamaları yapmaya başlamıştır. İzomobil; dünyada gelişen inşaat sektöründe kullanılan ürünlerin, Türkiye' deki inşaat pazarında kullanılmasına öncülük etmiştir.

    İzomobil; bir çok projenin çözüm ortağı olmuş, iş bitirme ve tecrübesi ile çözüm ortağı olmaya her zaman hazırdır.

    Kurulduğu günden bu yana, gerçekleştirdiği bir çok başarılı atılım, oluşturduğu büyük üretim tesisi ve gerek Türkiye geneline ulaşmış satış ve dağıtım ağı gerekse Türkiye dışında bir çok ülkede imza attığı başarılar ile "önce insan" prensibini benimseyen ve bu doğrultuda gelişimini sürdüren firmamız yalıtım sektörüne izomob markası ile 1998 yılında Kayseri'de Faaliyetlerine başlamıştır

    İzomob markası ile döküm ve poliüretan sünger imalatı ve üretime hazırlığı ile başlayan bu büyük serüven, daha sonrasında bünyesine kattığı İZOMOBİL markası ile poliüretan izolasyon sektöründe de uzmanlaşarak alanında önemli bir marka değerine ulaşmıştır.

    Amacımız; her gün büyüyen ve gelişen sektörlerimizde sektörün "zirvesinde" yer alarak büyüme ve gelişimimizi sürdürebilmek ve bu doğrultuda daha çok üretim, istihdam ve kurumsal gelişimler sağlayabilmektir.
  • Aydınlıkevler Mah. uluyayla cad. Gazidere Sk. No:28/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Konyada Yalıtım, Araç Kiralama, Gayrimenkul danışmanlık, inşaat işleriyle hizmet vermektedir.

    Teknolojinin olabildiğince dijitalleştiği, ekonominin elektronikleştiği, İnternetin dinamik bir biçimde hızla gelişip her sektörle ilişkili hale geldiği, ayrıca bağımsız büyük bir sektör halini aldığı günümüzde en iyi hizmeti en uygun koşullarda sağlayabilmek amacına sahiptir. Hizmet prensiplerinde dinamik, esnek, yenilikçi, teknoloji kullanımı, kazanımı, aktarımı konusunda öncü olma ilkesine sahip Bilişim, Tasarım, Yazılım, sağlayıcısı ve geliştiricisidir.

    En büyük ilkemiz; müşterinin vizyonuna uygun çözümler üretmek,müşteriyle sağlıklı, dürüst, hızlı iletişimler kurabilmektir. Çünkü müşterilerimizle ilişkilerimizi kısa vadede düşünmeyiz. Biz biliriz ki onlar ihtiyaçları olduğunda bizimle çalışmanın ne kadar güven verici olduğunu bilirler. Onlar bilirler ki biz her zaman onlar için daima en iyisini düşünürüz.

    "Her işimiz bizim için ayrı değerdir. Her yeni iş bizim için yeni bir heyecan demektir. Her yeni web sitesi bizlerinde yeni alanları tanımamıza katkıda bulunur. Üstlendiğimiz her işte yepyeni dünyalar keşfederiz."
  • (YILMAZ SEZER)

    Fatih Mahallesi Fırın Sokak No:14 Fatih, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - FATİH
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Haziran 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 341 89 00
    Şirket Web Sitesi:
    İSKELECİM üretici firması olarak İskele ve; Cephe iskelesi sektöründeki markalaşma ve ticari itibarını yüceltme konusundaki başarısıyla adından sıkça söz ettirerek, bugünlere gelmiş ve aydınlık bir geleceği vizyon edinmenin gururuyla, güçlükler karşısında yılmadan faaliyetlerine devam etmiştir.

    Geçmişten bu yana süregelen ve gelişmekte olan portföyümüz ve ilkelerimiz doğrultusunda sunduğumuz "kalite" , çalışmalarımızın ciddiyeti ve öneminin en güçlü kanıtıdır.

    Siz değerli müşterilerimizden aldığımız enerji ve ilhamın bizleri ileriye yönelik müspet hedeflerimize ulaştıracağına dair hiçbir şüphemiz yoktur.

    Sizlerle başladığımız bu yolculukta , kurmuş olduğumuz sağlam diyaloglar ve dostluk köprüleri, işbirliği çerçevesinde ilişkilerimizi gün geçtikçe kuvvetlendirmektedir.

    İSKELECİM Firması'na duyduğunuz güveni boşa çıkarmamışızdır. Bu güvene layık olmak için yorulmak bilmeden çalışacağımızı bilmenizi isteriz.

    Her şey için sizlere teşekkürü bir borç biliriz.
  • (KEMAL MENGÜBETİ)

    Denizciler caddesi Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.539 387 62 06
    Şirket Web Sitesi: www.mengubeti.com
    MENGÜBETİ İNŞAAT olarak uzun yılların verdiği tecrübe ile Kara Sıva, Alçı Sıva, Fayans,
    Kalebodur, Dış Cephe Mantolama, Boya ve Badana işlerinizi kısa sürede itina ile yaparak
    kullanımınıza sunuyoruz. İşinizi kusursuz ve zamanında teslim ederek memnuniyetinizi
    hedeflemekteyiz.
    Ücretsiz bilgi ve keşif için lütfen bizi arayın. 0539 387 62 06
  • (MÜLAYİMLER)

    Arı Sanayi Sitesi 4. Etap 24. Cadde 2284. (Eski 770. Sokak) Sokak No:94 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 394 73 46
    Şirket Web Sitesi: mulayimleraluminyum.com
    Giydirme Cephe ve Kompozit Kaplama Sistemleri
    Kompozit Panel Kaplama Sistemleri hayal gücünün sınırsız olduğu günümüz mimarisinde geniş kullanım alanları bulan cephe kaplamalarıdır. Modern mimarinin sınır tanımayan tasarımlarına cevap verebilmek amacıyla sunulan Kompozit Panel Cephe Sistemleri, sürekli artan taleplere yeni ufuklar açmaktadır. Eski yapıların restorasyonuna ya da yeni yapıların planlamasına yönelik zengin biçimlendirme olanakları sunar. Binanıza estetik görünüm kazandırması dışında rahatlıkla kullanılabilen bir yapı malzemesi haline gelmiştir. Alüminyum kompozit levha, dış yüzeylerdeki 0.5mm kalınlıkta iki alüminyum levhanın arasında özel dolgu malzemesi olacak şekilde birbirine çeşitli tekniklerle yapıştırılmasıyla oluşturulmaktadır. En fazla kullanım alanı bulan 4mm kalınlığındaki alüminyum kompoze levhalar çeşitli renk ve doku seçenekleriyle piyasada bulunmaktadır. Renk yelpazesi oldukça geniş olan ve standart birçok rengin yanı sıra ahşap desenli seçenekleriyle de cephe kaplamada kullanılmaktadır. Kolay şekillenmesi, hafif ve dayanıklı olması, iklim şartlarından ve ultraviyoleden etkilenmemesi gibi avantajlarıyla kaliteli alüminyum kompozit levha markalarını kullanmaktayız.
  • (FESİH AKAR)

    Süvari Mh. 1754. (344.) Sokak No:4 06930 Etimegut / Ankara / Türkiye Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 228 26 42
    Şirket Web Sitesi: www.karlayisiyalitim.com
    KARLAY LTD. ŞTİ
    Firmamız 2003 yılında Ankara Etimesgutta faaliyetine başlamıştır. Kurulduğu günden itibaren işinde kazandığı tecrube ile müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktadır. bir yıl içerisinde iş hacmini önemli derecede büyüterek büyük işler yapmaktadır.
    Misyonumuz;
    Küçük, orta, büyük ayırmadan tüm projelerde uzman kadromuzla pratik çözümler üreterek daima en iyiyi ve en kaliteliyi hızlı ve ekonomik bir şekilde sunmaktır.
    Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmak, kalite ve sağlamlığı temin etmek, değişik beklentilere en uygun çözümler üretip mükemmelliği yakalamak ve en önemlisi dürüst ve ilkeli bir şekilde çalışmaktır.
    Vizyonumuz;
    Karlay olarak en başta GÜVEN ve KALİTE felsefesi ile yenilikçi bakış açısı ve sorumluluk bilinci ile Türkiye de ve bölgede sektörümüzde yer aldığımız markalarla “LİDER” konumuna erişerek en çok tercih edilen firması olmak.
    Maksimum müşteri memnuniyeti ilkesi ile daima kendini ileriye taşımayı hedeflemektedir.
  • Toroslar Mah. 213 Cad. Mut Apt. Toroslar, Mersin
    MERSİN - TOROSLAR
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mart 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Mut Cephe, Alüminyum ve PVC Doğrama sektöründe, gelişen teknoloji ile ürün yelpazesini genişleterek alanında eksiksiz çözümler sunmakta ve projelerin altına ürün ve uygulama kalitesi ile imzasını atmaktadır. Sahip olduğu yüksek tecrübesi sayesinde hedeflerini ve standartlarını sürekli geliştirmektedir.
  • sarıcam sok. no 44 siteler ankara Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 351 31 80
    Şirket Web Sitesi:
  • Mimar Sinan Mah. 1430 Sokak No:1 D.2 Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Cephe Kaplama, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 463 63 19
    Şirket Web Sitesi: www.mytektermal.com
  • Esentepe mah. Milangaz cad. Dumankaya Vizyon A1 blok 13/75 Kartal, İstanbul Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 511 50 75
    Şirket Web Sitesi: www.orceproje.com
  • (HAZIR USTA HASAN USTA)

    ALTINKENT MAH. 29 EKİM CAD. NO:44/ 1 Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 346 76 49
    Şirket Web Sitesi: www.er-bulyapı.com.tr
  • (YUSUF DAG)

    maltepe mh topkapı maltepe cd no 15 uluğ işmerkezi kat4 no 41 Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 493 25 13
    Şirket Web Sitesi:
  • (BORA ÖZKAN)

    Bağdat Cad. No:82 Kızıltoprak/Kadıköy/İstanbul Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KIZILTOPRAK
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 550 99 12
    Şirket Web Sitesi: www.efesusstone.com
  • altıntepe mah.galipbeycad.no.74/23 küçükyalı maltepe istanbul Altıntepe, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTINTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 417 47 81
    Şirket Web Sitesi: www.fmzyapidekorasyon.com
  • (ASDASDASD)

    sdfsdfsdfsdfsdf Pehlivanlı, Tortum, Erzurum
    ERZURUM - TORTUM - PEHLİVANLI
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.234 234 34 53
    Şirket Web Sitesi: asdasdasd.com
  • (HAŞİM ATEŞ)

    Ulukavak Mah. Güneşevler 9. Sokak No: 1C Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 447 91 77
    Şirket Web Sitesi: www.atesizomarket.com
  • (AHMET MÜEZZİNOĞLU)

    MKP.MAH.ANADOLU SOK.NO:20 Fatsa, Ordu
    ORDU - FATSA
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.452 423 46 68
    Şirket Web Sitesi: www.fatisamuezzinogluinsaat.com
  • (ÖZKAN ÇOŞKUN - KAMURAN PAÇAL)

    seyitnizam mah. ambarlar cad. no:23/c zeytinburnu / ist Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 664 86 89
    Şirket Web Sitesi: www.cskreklam.com