TERAS İZOLASYONU UNKAPANI FATİH İSTANBUL FİRMALARI

Teras izolasyonu

sektörüne ait

Unkapanı Fatih İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Sanayi Sitesi 316/1 Sok. No:13 İskenderun, Hatay
    HATAY - İSKENDERUN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0532 708 31 36
    Şirket Web Sitesi: ANTİK İZOLASYON İMALAT VE İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    http://www.polystoneland.com/
    Antik İzolasyon Şirketimiz kurulduğundan bu yana ev dekorasyonu ile ilgili çalışmalar yapmış olsa da özellikle son dönemlerde son derece başarılı sınai ve her iki taraf içinde karlı projeleri hayata geçirmiştir.

    Hem müşteri şirketlere, hem de ithal malzeme ve teknolojiler dolayısıyla ülke ekonomisine büyük külfet getiren bir çok işi tamamen yerel ve özgün, ve hem doğal çevre hem de uygulayıcılar açısından sorun yaratan zehirli ithal malzemelerden daha başarılı sonuçlar elde ederek ev müşterilerine sunduğu kalite ve memnuniyeti sınai uygulamalarda da başarıyla sağlamıştır.

    Antik İzolasyon uygulamaları ile birlikte performans beton kalıpları ve işlemeleriyle elde edilen heykeltıraşları kıskandıracak sonuçlarla betona ruh ve güzellik kazandırmayı başardık.

    Muazzam bir sağlamlıkla, incelik ve estetiği bir arada sunma gururunu yaşıyoruz.
  • (MEHMET SICAKTER)

    YENİ MAH. İNKILAP CAD. NO:74/B Kuruçeşme, İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT - KURUÇEŞME
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 226 99 84
    Şirket Web Sitesi: www.kocaelimantolamafirmalari.com
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE İZOLASYON, YALITIM, MANTOLAMA, TADİLAT İŞLERİ, BOYA BADANA İŞLERİ, ALÇI KARTONPİYER İŞLERİ YAPMAKTADIR.
    AYRICA MANTOLAMA MALZEMESİ SATIŞI YAPMAKTAYIZ.
    AYRICA FAVORİ BOYA BÖLGE BAYİSİYİZ.
  • (GÜVEN GÜNAYDIN)

    Çapanoğlu Mah. 5.Sok. No:12 Merkez, Yozgat
    YOZGAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.354 333 31 11
    Şirket Web Sitesi: www.izoprof.com
    İZOPROF Mühendislik sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, uzman ekipler ile son teknoloji ürünleri siz değerli müşterilerimizle paylaşmanın haklı gururunu yaşar. İZOPROF Mühendislik Sprey poliüretan ve Sprey Polyurea konusunda uygulama ve ham madde satışı yapan firmamız kurulduğu ilk günden itibaren kaliteye, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
    İZOPROF Mühendisliğin değişmez prensipleri daima kalite, hizmette garanti, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Yapılan işlerden başarı,güven,sürekliliğin teminatı, dürüstlük ve teknolojik ürünleri uzman ekibiyle çalışan İZOPROF Mühendislik gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir. Kalite Politikamız • Yapmış Olduğumuz işlerdeki kalite asla tesadüf değildir, Akıllı, azimli ve dürüst çalışma gayretinin sonuçudur • Firmamız Her zaman “KALİTEYİ MÜŞTERİ TANIMLAR” ilkesiyle hareket eder. • Doğru ürün, dürüst hizmet müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat ile yaptığımız işte liderlik hedefimizdir. Kurumsal Değerlerimiz • Firma olarak üzerimiz düşen görev ve sorumluluğun bilincindeyiz • Rakiplerimize örnek olma ve onlara saygı göstermekteyiz • Hizmet verdiğimiz her konuda teknolojik ürünler ile konumumuzu güçlendirmek en büyük amacımızdır • Açık ve dürüst iletişim, Müşteri ve firma birlikteliği ile yolumuza devam edeceğiz.
  • (CEMAL DAYI)

    Ömerbey Mh. 2. Pınar Sk. No:7/A1 (Migros yanı) Mudanya, Bursa
    BURSA - MUDANYA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 544 56 05
    Şirket Web Sitesi: www.renalinsaat.com
    Bursada Mantolama işleri yapan firmamız kaliteye ve işgüvenliğine azami özen gösterir.

    - Tüm iskelelerimiz standartlara uygun ve güvenlik tedbirleri alınarak inşa edilir.markalar
    - Renal İnşaat Bilgemed İşsağlığı ve İşgüvenliği firması ile anlaşmalı olup, tüm çalışanlarımız sağlık kontrolleri peroydik olarak yapılmaktadır.
    - Tüm çalışanlarımızın çalışma sertifikaları mevcuttur.
    - Firmamız Çalışanlarının tüm İşgüvenliği kurallarına uyulması konusunda gereki eğitimleri ve kontrolleri düzenle olarak gerçekleştirir.
    - Mantolama ve diğer uygulamalarımızda 5 Yıl işçilik ve malzeme garantisi.
    - 8-36 Aya varan taksit imkanı ve cazip ödeme koşulları.
    - Site ve apartmanlar için Banka kredisi imkanı.
    - Malzeme seçme özgürlüğü.
    - Tüm Projelerimizde TSE Kalite belgeli ürünler kullanılmaktadır.
    - Ücretsiz Keşif
    - Anahtar teslimi tadilat işleri.
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    ÇEŞME Alaçatı, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.cesmedekorasyon.com/
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.

    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.

    Firmamız İzmir Karabağlarda Bugüne kadar Ses Yalıtım Malzemeleri ÇEŞME DEKORASYON Bayiliği ile birlikte uygulamada yapmaktadır.

    FİYATLARIMIZI SORMADAN KARAR VERMEYİN....
  • (EMİN ERCAN)

    atatürk bulvarı no 120 (fatih polis merkezi karşısı) Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.416 216 55 53
    Şirket Web Sitesi: www.ercanlarinsaat.com.tr
    inşaat,site,apartman,müstakil yapılarınızın mantolama izolasyon işlemlerinde Adıyamanda hizmet vermekteyiz.
  • (İSMAİL DEMİR)

    Mücahitler Mh. 55 Nolu sk.Özdinç Apt.Altı B Blok No:3 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.342 324 10 70
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ GAZİNTEPTE İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞI VE MANTOLAMA, YALITIM İŞLERİ, BOYA BADANA İŞLERİ, TADİLAT TAMİRAT İŞLERİ, ZEMİN DÖŞEME, ALÇI, ALÇIPAN, KARTONPİYER İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
    BİZDEN FİYAT ALMADAN KARAR VERMEYİN
  • (SAMİCAN)

    CUMHURİYET MAH. ÇEVİK SOK. CUMHURİYET İŞ HANI NO 76 KAT 6 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 232 54 54
    Şirket Web Sitesi:
    2009 YILINDA ISI YALITIMI BAŞTA OLMAK ÜZERE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HER TÜRLÜ YAPININ TADİLAT,DEKORASYON,BOYA VE İZOLASYONU İLE İLGİLİ ALANLARINDA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTE VE BÜTÜN BU HİZMETLERİNDE TEKNOLOJİ,KURUMSAL,GÜVEN VE KALİTE ÇERÇEVESİNDE VE KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ PRENSİPLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARAN BİR YAKLAŞIM SÜRDÜRMEKTEDİR...
    TÜM ÇÖZÜMLERİN VE ÜRÜNLERİN GİDEREK BİRBİRİNE BENZEDİĞİ VE DOLAYISIYLA TÜKETİCİLERİN SEÇİM YAPMAKTA ZORLANDIĞI ÇAGIMIZIN REKABET ORTAMINDA İZOKAY,İŞTİRAK ETTİĞİ BÜTÜN PROJELERDE MÜŞTERİLERİNE VE ÇÖZÜM ORTAKLARIYLA GÜVENE DAYALI İLİŞKİLER GELİŞTİRMEYİ VE TEMEL UZMANLIĞI OLAN ISI YALITIM ALANINDA DOKUNDUĞU TÜM BİNALARDA BİR DEĞER KATMAYI BİRİNCİ ÖNCELİĞİ OLARAK GÖRMEKTEDİR....

    SEKTÖRE GETİRDİĞİ KURUMSAL VEYA YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERLE İŞ YAPTIĞI MÜŞTERİ İLE GÜVENE DAYALI BİR İLİŞKİ TESİS EDEREK,KISA SAYILA BİLECEK BİR SÜREDE ISIYALITIMI SEKTÖRÜNDE REKABET EDİLEN FİRMA KONUMUNA YÜKSELEN,ANCAK BU KONUMUNU KORUYA BİLMENİN YOLUNU,KENDİSİNİ SÜREKLİ GELİŞTİRMEK VE YENİLEMEKTE ARAYAN İZOKAY,YAŞADIĞI DÖNÜŞÜMDEKİ EN BÜYÜK PAYA SAHİP OLDUKLARINI BİLDİĞİ MÜŞTERİLERİ VE İŞ ORTAKLARI İLE BU SÜRECİ PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK VE GURUR DUYMAYA DEVAM EDECEKTİR.
  • (ÖZKAN ERDOĞAN)

    Ayazlı Mah. Nilüfer Sok. No :23 Akçakoca, Düzce
    DÜZCE - AKÇAKOCA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.505 371 17 98
    Şirket Web Sitesi: www.izosera.com
    İzosera Mantolama Dekorasyon, 15 yıldır Türkiye nin en büyük ve kurumsal ölçekteki konut üretim firmasında teknik uzman olarak çalışarak önemli projelerin hayata geçirilmesinde kritik rol oynayan Özkan Erdoğan tarafından 2013 yılında kurulmuştur.
    İzosera Mantolama Dekorasyon, ısı yalıtımı (mantolama) sektöründe çok sayıda uygulayıcı bulunmasına rağmen bunların çok azının gerçek anlamda kaliteli ve uygun fiyata çözümler sunmasının bir nedeni olarak doğmuştur. Bu çerçevede en temel felsefemiz müşterilerimizin ve şirketimizin beraber kazandığı Kazan - Kazan Politikası nı hayata geçirerek sizlere yaşanabilir daha sıcak ve konforlu ortamlar sunabilmektir.
    Türkiye genelindeki mantolama, dekorasyon (alçıpan asma tavan - bölme duvar, vinil tavan, laminat parke vb) uygulama talebleriniz için bizimle internet sayfamız veya iletişim numaralarımızdan iletişime geçebilirsiniz. www.izosera.com
  • DURMAZ SOK NO 45 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (AYHAN KARATAŞ)

    Söğütlüçeşme Cad. Derici Zeynel Sk. No:19/3 KADIKÖY Hasanpaşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - HASANPAŞA
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 347 77 17
    Şirket Web Sitesi: www.kadikoyyapi.com
  • 526/3 sokak no 1/d güneşli mahl. Yağhaneler, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YAĞHANELER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Aralık 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 261 27 30
    Şirket Web Sitesi: www.vizyonhafifbeton.com
  • (AHAN ABUL)

    Atınşehir mah. erol sok. no 28 ÜMRANYE / İST Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 527 36 82
    Şirket Web Sitesi:
  • (SALİH MALAKOĞLU)

    küçük sanayi sitesi.D.blok.no .12.Bolu Yeniçağa, Bolu
    BOLU - YENİÇAĞA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.037 243 85 58
    Şirket Web Sitesi: www.koroglusove.com
  • 136/2 Sok. No:3 Koyundere, Menemen, İzmir
    İZMİR - MENEMEN - KOYUNDERE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 846 24 51
    Şirket Web Sitesi: www.softharc.com
  • (MEHMET ZEKİ YAVÇIN)

    VİŞNE 2 MAH 5 CAD. EĞRİSEL BLOK NO:16 Zekeriyaköy, Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER - ZEKERİYAKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 443 35 98
    Şirket Web Sitesi: www.mezyapi.com
  • (HİCABİ KURT ÜMİT KURT)

    23 nisan cad 14 sok no 21 Yeniçiftlik, Marmara Ereğlisi, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - MARMARA EREĞLİSİ - YENİÇİFTLİK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.282 644 35 42
    Şirket Web Sitesi:
  • HANÇERLİ MAH.İSKELE CAD.NO:21 İLKADIM SAMSUN İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.362 333 35 30
    Şirket Web Sitesi: www.alpkanyapi.com.tr
  • naci kasım sok no 10 Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 211 93 19
    Şirket Web Sitesi: www.kardeslerboya.com/
  • Çeliktepe Mah. Hoşgör Sok. 3 Çeliktepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇELİKTEPE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 227 24 47
    Şirket Web Sitesi: www.komakyalitim.com