TEMEL İZOLASYONU 4. LEVENT BEŞİKTAŞ İSTANBUL FİRMALARI

Temel izolasyonu

sektörüne ait

4. Levent Beşiktaş İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Mehmet Ali Akman Mahallesi İnönü Caddesi No:678 K:1/2 Güzelyalı, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - GÜZELYALI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 285 92 85
    Şirket Web Sitesi:
    Hedefimiz, kaliteli ve prestijli yaşam alanları sağlayarak; güvenilir ve sağlam yapılar inşaa etmek. Sunduğu hizmeti her aşamasında müşteri beklentilerini arttıran, topluma ve çevreye saygılı, başarının sürekliliğini hedefleyen, pazar payını büyüterek, ekonomik çözümler sunan inşaat hizmeti sunmak. GRİNSA YAPI MİMARLIK sektörde gösterdiği büyüme ivmesi ile sektörün önde gelen cephe firmalarından biri olmuştur.

    GRİNSA YAPI MİMARLIK projelendirme kadrosu tecrübe ve yenilikle özdeşmiştir.
    Çalışma prensiplerimizde müşteri memnuniyeti kalite yönetimi sisteminin etkinliğini sürekli iyileştirmeyi, kalite politikası olarak benimsemiştir.Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz.

    Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır.Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir.

    Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakedersiniz.

    Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız.
  • (BÜLENT SİLVAN)

    Fatih Mah. Oğuz Cad. No:17 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 336 13 63
    Şirket Web Sitesi:
    Facebook Adresimiz İçin Tıklayınız

    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır

    ISI YALITIMINDA GÜVENİLİR FİRMA , GÜVENİLİR MARKALAR ve
    Taksit Seçenekleri..
  • (MURAT YANAR)

    Etiler mah. 1444 sok 20/13 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 433 85 00
    Şirket Web Sitesi: www.ebrugrup.com
    Ebru İnşaat Ticaret olarak şirketimiz kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Ankara merkezli firmamız gerek bölgemiz gerekse tüm Türkiye' de hizmet vermektedir. Teknolojik ve idari alt yapısı ile inşaat sektöründe lider pozisyonlar elde etmek için teknik personel sayısı ve idari personel sayısı ile belirgin farklılıklar yaratmıştır. Firmamız ısı yalıtım uygulamalarında yer aldığı projeleri zamanında ve eksiksiz teslim ederek başarılı bir deneyim yakalamıştır.

    Firmamız inşaat sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip etmektedir. Deneyimli teknik kadrosu ile müşterilerinin beklentilerini en iyi biçimde karşılamaktadır. En güvenli ve ekonomik çözümü en uygun zamanda üretmeyi kendisine amaç edinmiştir. Geniş kapsamlı danışmanlık ve proje hizmetleri verilmektedir.

    Dış cephe yalıtım, boya, çatı izolasyon işleri uygulama alanında ve Dış cephe Mantolama, boya, yol çizgi boyaları, çatı izolasyon ve yalıtım malzeme satışlarımızla uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.
  • (MUSTAFA BAKAŞ)

    FİRMA REKLAM BEDELİNİ ÖDEMEDİĞİ İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR. Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yılından beri hizmet vermekte olan Birlik Yapı kurulduğu günden bu yana Konya'da yalıtım sektöründe üstün performans ve dış cephe aksesuar işinin adresi olmuştur.

    Birlik Yapı olarak vizyonumuz sektöründe adı kalite ile birlikte anılan, toplumumuz ve geleceğimiz için daha kaliteli yaşam alanları izole eden sizlerden ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle gelecekte bunu tüm yurda yayan bir firma olmaktır.

    Misyonumuz

    Sektörde yasaların gerektirdiği tüm şartlara uymak, taahhüdümüz altına aldığımız projeleri zamanında teslim etmek müşterilerimizin memnuniyetlerini en üst seviyede tutmak, tedarikçiler işçilik konusunda kaliteyi her zaman en iyi seviyeye çıkartmak bunlarla beraber çalışanlarımızın sağlığı ve iş güvenliği konusunu her şeyden fazla önemsemektir.
  • Topçu Asım Mah. 3519 sk. No:7 d:3 Yunusemre Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.236 502 11 74
    Şirket Web Sitesi:
    firmamız aşağıdaki hizmetleri tam 17 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı olarak yerine getirmektedir:
    bina dış cephe ısı yalıtımı (mantolama)
    söve uygulamaları
    çatı yalıtımı
    shingle uygulamaları
    yeşil çatı sistemleri uygulamaları
    ses yalıtımı
    müşterilerimize tüm bu hizmetlerimizi 5 yıl garantili olarak ücretsiz keşif ve en uygun fiyat garantisiyle vermekteyiz
  • 462.Sokak Özzümrüt Sitesi Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 206 98 98
    Şirket Web Sitesi: www.polteksan.com
    Enerjinin üretilmesinden çok korunmasına olan acil ihtiyacın farkında olan firmamız, sprey poliüretan izolasyon ve polyurea uygulamaları konusunda birçok sektöre başarılı hizmet sunmanın haklı gururunu sizlerle paylaşmaktadır.
    Firmamız için müşteri, sadece ekonomik bir değer değil; izolasyonla ilgili ihtiyacı karşılandığında, ülkemiz ve dünyamız için çok büyük bedeller ödenerek elde edilen enerjinin korunması hususundaki sorumluluğunu yerine getirmenin huzurunu yaşatan bir aracı niteliğindedir.
    Polteksan, yurt içi ve yurt dışında her türlü ısı, ses, su yalıtımı, sprey poliüretan ısı yalıtımı, polyurea su yalıtımı ve zemin kaplama uygulamaları ile ileri teknoloji yalıtım sistemleri, yerinde uygulama ve bunun için gereken tüm malzemelerin toptan perakende alım satımı ve ithalatını, ihracatını yapmaktadır. Her türlü izolasyon ihtiyacınızın karşılanması konusunda uzman ekibimizle her an çözüm ortağınız olmaya hazır olduğumuzu saygılarımızla bilgilerinize sunarız.
    Ayrıca firmamızın diğer iş kolu olan bilgisayar, bilgisayar tüketim malzemeleri ve yan ürünleri, bilgisayar yedek parçaları, bilgisayarlı otomasyon ve diğer alanlarda her türlü yazılım ve donanım dahil toptan ve perakende alım satımı, ithalatını ve ihracatını da yapmaktadır.
  • site mah kayacan sok no:116 d:12 Soyak Yenişehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - SOYAK YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 533 02 98
    Şirket Web Sitesi: www.powersprey.com
    power sprey poliüretan köpük ısı su ses yalıtım merkezi
  • Cumhuriyet Mah. 1988. Sok. No: 4/99 Papatya Residence Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 852 50 32
    Şirket Web Sitesi: www.izocenteryapi.com.tr
    İzocenter yapı firmamızda mantolama, söve ve dış cephe kaplama hizmetleri vermekteyiz.Mantolama firmamız yüksek kalite uygun fiyat prensibini benimsemiştir.
    Isı yalıtımı size ciddi bir enerji tasarrufu sağlayacaktır.Su yalıtımı ve çatı izolasyonu henüz yaptırmadıysanız artık doğru yerdesiniz.
  • (ERDOGAN)

    OYACA MAH Oyaca, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - OYACA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 768 05 32
    Şirket Web Sitesi: www.eksizolukcu.net
    boyalı tek parca oluk
    EKSİZ MONO OLUK SİSTEMLERİ
    Eksiz oluk uzun ömürlü dekoratif görüntüsüve sağlamlıgı ile çok kısa süre içerisinde tüm binalarda görülmüye başlamıştır.Yerinde üretim teknolojisiyle Eksiz oluk farklı renk seçenegi ile gerçekten uzun ömürlü ve istenilen uzunlukta çatınıza montajlana bilir.
    Örnegin=Yarım yuvarlak oluk ile eksiz oluk kıyaslandıgında katında iki daire olan bir aparmanın ortalama 70 metre civarında yarım yuvarlak oluk oldugu oldugunu düşünürsek 25 adet civarında oluk ek yerleri mevcut olur oysa eksiz mono oluk’da sadece köşelerde ek yeri olur ve 4 adet oluk’da ek çatınızda mevcut olur.
    Tabiki montajlanan eksiz oluk malzemenin kalitesi yanı sıra çatıya montajlayan firmanında kaliteli ve işini iyi bilen bir firma olması dikkat edilmesi gereken en en önemli husustur firmamız EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ elemanları tarafından sizin isteginiz dogrultusunda renk ve kelepçe(
    (iç kelepçe veya)
    (dış kelepçe)
    isteginizle çatının hacmine ve yagmur iniş borularının iniş noktasına göre eyim verilerek çatınıza uygulanır firmamız tarafından uygulanan eksiz oluk
    MONO EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ
    tarafından (5) yıl firma garantisi altındadır.
    SİZDE GERÇEKTEN İŞİNİ İYİ BİLEN UYGUN FİYAT HİZMET SONRASI DESTEK BULABİLECEGİNİZ
    BİR FİRMA ARIYORSANIZ ?
    DOGRU ADRESTESİNİZ …

    FARKI BİZİMLE YAKALAYIN
    MONO EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ
  • NİYAZİ MISRI CAD LEBLEBİCİ 1.SOK Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
  • NİYAZİ MISRI CAD LEBLEBİCİ 1.SOK MALATYA Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
  • (FATİH TOPCUOĞLU)

    karatay san nefis sokak no 6 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 236 37 35
    Şirket Web Sitesi: enyalitim.com
  • GÜL SOK NO 4 Muradiye, Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ - MURADİYE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • GÜL SK NO 4 Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (İLKER)

    Cennet mahallesi Alparslan caddesi No:54/B Küçükçekmece Cennet, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - CENNET
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 580 55 80
    Şirket Web Sitesi: www.avm23.com
  • (YAŞAR GÖKDAŞ)

    fişekhane deresi caddesi no 17 kasımpaşa Piyale Paşa, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - PİYALE PAŞA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 253 21 72
    Şirket Web Sitesi: www.cmebranda.com
  • RÜZGARLI CAD.NO:11/22 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 309 10 95
    Şirket Web Sitesi:
  • HANÇERLİ MAH.İSKELE CAD.NO:21 İLKADIM SAMSUN İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.362 333 35 30
    Şirket Web Sitesi: www.alpkanyapi.com.tr
  • (NEDİM KARADAĞ)

    Horozluhan Mah. Kadife Kale Sok. No:26 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 237 26 27
    Şirket Web Sitesi: www.sinayalitim.com
  • lale sanayi sitesi 12.blok kar no:48 Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.384 212 92 52
    Şirket Web Sitesi: www.bimtas.net