TAŞYÜNÜ DİLOVASI KOCAELİ FİRMALARI

Taşyünü

sektörüne ait

Dilovası Kocaeli firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    [email protected]
    [email protected]

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • (MURAT MARAL)

    Samanyolu caddesi Görkemli sokak no 16/2 Çavuşoğlu, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - ÇAVUŞOĞLU
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 488 14 14
    Şirket Web Sitesi: www.polyureakaplamalar.com/
    Polyurea yalıtım olarak biz Türkiye de ilk polyurea uygulaması yapan firmayız. Binlerce metrekare püskürtme sistem projeleri teslim ettik. Polimer ürünlere ve püskürtme makinelerine hakimiyetimiz müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde memnuniyet oluşturmasını sağlar.
    PÜSKÜRTME SİSTEMLERLE ISI, SU VE SES YALITIMLARI VE ENDÜSTRİYEL KAPLAMALAR YAPILIR.
    İlk olarak sprey poliüretan köpük ile başlayan püskürtme sistem uygulamaları, makinelerin gelişmesiyle beraber polyurea, likit poliüretan ve epoksi uygulamalarında da aktif hale gelmiştir. Yalıtım ve endüstriyel kaplama uygulamaları tüm klasik sistem yalıtım ve kaplamaların yerini alacaktır.
  • 5844 SOKAK NO:2 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 253 90 31
    Şirket Web Sitesi: www.demtasyapi.com.tr
    DEMTAŞ Türkiye de VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ (DIŞ CEPHE KAPLAMA) konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan birisidir. Ege Serbest Bölgesi-Gaziemir adresinde başlamış olduğu Ticari Hayatına Eski Aydın Yolu Üzeri, 5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR Adresinde devam etmektedir. Şirketimizin Uygulamasını Yaptığı işlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

    AMERİKAN SİDİNG Dış Cephe Kaplama Sistemleri
    Dış Cephe Mantolama Sistemleri - XPS, EPS VE TAŞ YÜNÜ
    Çelik Çatı Yapımı ve Çatı Kaplama Sistemleri
    Her Türlü Binanın iç ve Dış Dekorasyonu ile Bina Tadilatları
    Sprey poliüretan ısı, poliürea su yalıtım sistemleri Faaliyet Alanını İnşaat olarak belirlemiş olan şirketimiz İnşaat işleri ile ilgili her konuda çalışmalar yapmaktadır.

    Ege Bölgesinde en Fazla VİNİL SİDİNG DIŞ CEPHE KAPLAMASI yaparak kendine haklı bir yer edinmiş olan firmamız; bir çok Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalat ve Montajı, Çatı Kaplaması, Mantolama sistemleri alanında da uygulamalar yapmıştır.

    Türkiye de son 15 yıldır uygulanmakta olan AMERİKAN SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile MANTOLAMA SİSTEMLERİ şirketimizin ana konularından biri olup bu konuda gerek eğitimli ekipleri, gerekse idari kadrosu ile kendi alanında haklı bir unvana sahiptir. Kuruluşundan bu yana 1500’ün üzerinde Villa ve evin, 250’nin üzerinde Apartmanın, İki Üniversite’nin (Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin tüm blokları) 10’un üzerinde Otelin Dış cephe Kaplamasını VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile kaplamış bulunmaktayız.

    Uygulama sahasında olduğumuz her işte öncelikli hedefimiz MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve işin devamlılığıdır. İyi ve kaliteli yapılan bir işin şirketimiz için devamlılık içeren bir kazanç olduğu ana prensibimizdir.

    Şirketimiz Kuruluşundan bu yana uygulama sahasında olduğu her işi en iyi şekilde yaparak standartlarını sürekli yükseltmeye özen göstermiş ve yaptığı her işte TOPLAM KALİTE ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'Nİ kendisine hedef seçmiştir.

    Yapmakta olduğumuz her işte kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak takip etmekte ve ekiplerimizi sürekli bu yönde eğitime tabi tutmaktayız.
  • (YAHYA KAYA)

    Cevatpaşa Mah Pirireis Cad No:59/8 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 992 50 53
    Şirket Web Sitesi:
    19 YILDIR BU SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYIZ.
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA İŞLERİ 60 AYA VARAN TAKSİTLERLE YAPILIR. KULANMIŞ OLDUĞUMUZ MALZEME VE İŞCİLİK , 5 YIL FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTNDADIR.10 YIL RENK SOLMAMA GARANTİMİZ VARDIR. İSTEĞE BAĞLI OLARAK ENERJİ KİMLİK BELGESİ DE VERMEKTEYİZ.DIŞ VE İÇ CEPHE ISI YALITIM VE MANTOLAMA İŞLERİNDE 19 YILDIR HİZMET VERMEKTEYİZ. ŞEHRİMİZİN MİMARİ YAPISINA UYGUN OLARAK DEKORATİF DIŞ CEPHE ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ VE UYGULAMASINI YAPMAKTAYIZ. MÜŞTERİLERİMİZİN BÜTÇELERİNE GÖRE ÖDEME PLANI HAZIRLAMAKTAYIZ.PRENSİPLERİMİZ KALİTE, GÜVEN,ARZU EDİLEN MARKA ÜRÜNÜ KULLANARAK,İSTENİLEN SÜREDE VE UYGUN FİYATA ÇANAKKALELİ EKİBİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ..
  • (ADEM ARSLAN)

    Selimiye Mahallesi 121 sokak No.66 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.536 888 17 24
    Şirket Web Sitesi:
    Guvenli yalıtım ve yalitim sorununda çözümün adresi
  • (YİĞİT DOĞAN)

    1643/8 Sok. No:14A Adalet Mah. Bayraklı Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 484 24 30
    Şirket Web Sitesi: www.rosyapi.com
    “Dış Cephe Mimarisi ve Mühendisliği” olarak adlandırdığımız ve yapıların dış cephelerinin ömrünü uzatacak teknik iyileştirilmelerin yapıldığı yalıtım ve mimari tasarım işlemleri olarak özetlediğimiz iş sahamıza girmeden önce, uzun süre sektör, ürün/hizmet ve pazar bazında ciddi araştırma, gözlem ve öğrenme sürecinden geçtik. Devamı...
    Öncelikli hedef kitlemiz olan daire, müstakil, işyeri, vb. gibi yapı sahipleri, apartman yöneticileri, sokak sakinleri ile empati yaptık. Yerinde gözlemledik, tanıştığımız/bildiğimiz apartman yöneticileri ve kat malikleri ile bol bol sohbet ettik. Problemleri, ihtiyaçları, kısaca durumu yerinde, birinci kanaldan (ilk elden) öğrendik.

    Bu arada bu konuda daha erken/hızlı yol almış, ilerlemiş büyük şehirlere, İstanbul’a baktık. Kurumsallaşmış uygulayıcı firmalar ile tanıştık. Avrupa’da neler oluyor, neler olmuş diye baktık, bu konuda meğer ne kadar geride kalmışız diye üzüldük.
    “Ama bu konuda bir bilinçlenme olduğunu gördüğümüzde; yasal zorunluluk ve teşviklerin etkisiyle çok hızla yol alabileceğimize inandık.”
    İş güvenliği ve uzmanlığı ile ilgili eğitimler aldık, danışman firmalar ile tanıştık. Sahadaki uygulayıcılar ile taşeronlar ile görüştük, uygulamaları yerinde gördük. Ürünleri inceledik, çeşitli ürün gruplarının içinden yeni nesil EPS grubunu seçtik. Dış cephe iyileştirmelerinde kullanacağımız EPS başta olmak üzere bir çok ürünün İzmir ve Ege Bölge bayiliğini aldık. ROS YAPI, verdiği düzgün, doğru ve profesyonel hizmetine slogan/söz olarak; “Yapınıza Değer Katar” belirledi. ROS YAPI; bu sözünün arkasında durmasını sağlayan gerekli profesyonel/kurumsal yapıya, teknik ekibe, kaliteli ve ekonomik ürünlere ve yaratıcı kadrolara sahiptir.
  • (NECATİ ÇAKICI)

    Hürriyet Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No:42/A Güneşli Güneşli Hürriyet, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ HÜRRİYET
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 555 15 30
    Şirket Web Sitesi: www.babadagcati.com
    www.catiizolasyoncu.gen.tr

    www.catifirmalari.info

    www.caticilar.gen.tr

    www.catikaplama.gen.tr

    www.terasustukapama.org

    www.catici.gen.tr

    En iyi çatı işleri, izolasyon, membran, teras izolasyonu, şıngıl çatı, ahşap çatı, tüm çatı işleri yapılmaktadır.
  • güzel hisar mah. 41 sok. no.14 /A Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Aralık 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.256 212 22 09
    Şirket Web Sitesi: www.tekcareizolasyon.com
    su,ses,ısı, bizim işimiz bir binanın tüm yalıtım işlerini yapmaktayız temel,perde,havuz,su depoları,teras,çatı ve çatı aktarımı ,mantolama ve kapla işleri iç ve dış dekorasyon işleri.
  • (YASİN SABUNCU)

    Orhangazi Caddesi Kardeş Sokak No:23/1 Cevizli / İSTANBUL Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 399 39 91
    Şirket Web Sitesi: www.karyayapi.com
    ŞİRKET PROFİLİ
    1996 yılından itibaren devam etmekte olan çalışmalar 1999 yılında Karya Yapı olarak inşaat sektöründeki yerini almıştır. 2007 yılına kadar şahıs firması olarak faliyet gösteren Karya Yapı 2007 yılında Karya Yapı San. Tic. Ltd. Şti. olarak şirketleşmiştir.Şirketin ana konuları: beton kesme sistemleri satışı ve uygulamaları, her tip kimyasal dübel ve ankraj sistemleri satış ve uygulaması, yapı güçlendirme, beton ve betonarme temeller, çelik konstrüksiyon ve ağır makine montajı, özel ankraj uygulamaları.Negatif basınçlı su yalıtımında kalıcı ve kesin çözüm için poliüretan reçine, enjeksiyon sistemleri tecrübeli ve profesyonel uygulama ekipleri ile devam etmektedir. Şirketimiz ağır sanayi ve endüstri makinaları montajları, endüstriyel vinç ve vinç raylarının montajları, ankrajları, ray altı groutları ve montajları yanında bazı firmaların bayiliklerini yürütmektedir. Şirketimiz, güçlü ve araştırmacı markaların ürünleri, tecrübeli ve profesyonel uygulama ekipleri ile hizmet sunmaktadır. Kuruluşumuzdan bugüne prensibimiz satışı yapılan ürünlerle ilgili teknik desteği tam olarak müşteriye sağlamak ve koşulsuz müşteri memnuniyetidir.
    HİZMET VERDİĞİMİZ KONULAR:
    •Hidrolik raylı sistemler ile beton kesme işleri
    •Halatlı beton kesme işleri
    •Kimyasal dübelle ankraj uygulamaları
    •Sanayi makinaları montajları
    •Endüstriyel vinç rayları ankrajları ve montajları
    •Karot makineleri ile Beton delme işleri
    •Montaj sistemleri
    •Mevcut betonlara çelik konstrüksiyonların ankrajlar ile montajı
    •Proje değişikliklerinde mevcut betonların yeniden filizlendirilerek güçlendirilmesi
    •Deprem sonrası hasarlı yapıların, kimyasal ankraj ve filizlendirme ile onarılması ve yeniden yapılandırılması
    •Epoxsi ile çatlak enjeksiyonu uygulamaları
    •Yüksek basınçlı veya yüksek akımlı tazyikli su sızıntılarına karşı poliüretan enjeksiyon uygulamaları
  • (RAMAZAN DÖNMEZ-HALİL HAK)

    ATATÜRK CADDESİ YUKARI MAHALLE NO:28/A Gündoğan/BODRUM Gündoğan, Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM - GÜNDOĞAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.252 387 73 35
    Şirket Web Sitesi:
  • afyon merkez Işıklar, Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ - IŞIKLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.553 354 37 05
    Şirket Web Sitesi: www.resulogullariinsaat.com
  • HATİPOĞULLARI İŞHANI ÇARŞI İÇİ Adilcevaz, Bitlis
    BİTLİS - ADİLCEVAZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.434 311 37 00
    Şirket Web Sitesi: www.hatipogullariyapi.com
  • Sahibi Ata Cad. Sahibi Ata Mah. No:97/b Meram KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.300 351 00 66
    Şirket Web Sitesi: www.biryapiyalitim.com
  • (SAVAŞ DEMİRTAŞ)

    İNÖNÜ MAH. 7. SOK.NO:47 Merkez, Erzincan
    ERZİNCAN - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.446 223 48 81
    Şirket Web Sitesi: zumrutinsaat24.tr.gg
  • (SEVKET VURAL)

    hatay alyınözü altınkaya beldesi Altınkaya, Altınözü, Hatay
    HATAY - ALTINÖZÜ - ALTINKAYA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.326 323 20 38
    Şirket Web Sitesi:
  • LALE SK NO 104 M.Kemal Paşa, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - M.KEMAL PAŞA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 423 23 67
    Şirket Web Sitesi: www.lidersove.com
  • KERESTECİLER SİT ÇANDAR SOK NO;10 BATIKENT ESKİŞEHİR Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.222 335 85 96
    Şirket Web Sitesi: www.cemizolasyon.com.tr
  • (ALİ OSMAN ÇİMEN)

    feritpaşa mah. kerkük cad. no:3/d Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 241 16 35
    Şirket Web Sitesi:
  • (HALDUN ÇANDIR)

    yelken sok no 3 Cihangir, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - CİHANGİR
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 676 55 08
    Şirket Web Sitesi: www.gururproje.com/
  • (ÖZDEMİR DİNÇ)

    Kaynarca Küçük Sanayi Sitesi Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ocak 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.542 260 70 60
    Şirket Web Sitesi: www.yapihavalandirma.com