TAŞIMACILIK ERENLER SAKARYA FİRMALARI

Taşımacılık

sektörüne ait

Erenler Sakarya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SAİT KESKİN)

    Özgü sokak No:34 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 348 66 19
    Şirket Web Sitesi: www.egeahsapdekorasyon.com
    Ankara Siteler’de Ahşap Dekorasyon,ahşap aksesuar,ahşap torna imalat ve satış hizmeti veren firmamız yılların verdiği iş tecrübesiyle ahşap dekorasyon sektöründe başarılı işlere imza atmıştır.
    İmalatını yaptığımız ahşap ürünler arasında Ahşap Teras Kapama, Pergole, Kamelya, Lambri, Rabıta, Ahşap Sedir, Ahşap Ev, Ahşap Merdiven, Ahşap Sauna, Ahşap Sandalye ve Masa, Ahşap Bank, Ahşap Piknik Masası, Ahşap Köpek Kulubesi, Ahşap Çiçek Saksısı, Ahşap Çöp Kovası ve Ahşap Çit, Ahşap Panjur,Ahşap Seperatör gibi ürünler mevcuttur.
    Bunun dışında manav, pastane, kafeterya, restaurant gibi iş yerlerine İç Tasarım ve Proje Dekorasyon hizmeti de sunan firmamız mağaza dekorasyonu ve ev ya da villalarınıza dekorasyon hizmeti de vermektedir. Mutfak dolapları ve banyo dolapları imalat ve dekorasyon hizmetimiz mevcuttur.
    Müşteri talepleri doğrultusunda ve müşteri memnuniyeti prensibi doğrultusunda çalışan firmamız verdiği hizmetlerde kaliteyi en ön planda tutarak çalışmaktadır.
    Ege Ahşap Dekorasyon İmalat ve Uygulama firması olarak, müşterilerimize vereceğimiz hizmetlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getiririz. Bu sayede müşterilerimiz tarafından takip edilen ve ilk tercih edilen firma haline gelmiş bulunmaktayız.
    Siz değerli müşterilerimize Ankara Siteler’deki mağazamızdan Ahşap Dekorasyon ve ahşap torna üzerine hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyarız.
    HAYALLERİNİZDEKİ SICAKLIĞI AHŞAP İLE BULUŞTURUN
  • halk cd no 50 kat 1 Pamukkale, Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ - PAMUKKALE
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.258 262 46 00
    Şirket Web Sitesi: https://www.facebook.com/mercangayrimenkul20/
    MERCAN GAYRİMENKUL YATIRIM ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ.
  • Demirciler Sanayi Sarayköy Sokak No:7 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 260 00 32
    Şirket Web Sitesi: www.konyakepenktamiri.com
    ŞAHİN;Konyada kepenk,sac kepenk tamiri,otomatik kepenk,motorlu kepenk Konya,Kepenk tamiri tamircisi,kepenk tamiri tamiratı,otomatik kepenk,galvanizli motorlu çelik kepenk,otomatik garaj kapısı,garaj iş yeri kepengi,dükkan mağaza kepenk,renkli kepenk,çelik kepenk,kepenk fiyatları,otomatik kepenk sistemleri,otomatik kepenk imalatı,kepenk arızası,garaj kepengi
  • Horozlu Han Mah. Selçuklu Cad. No: 30 Selçuklu - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 400 60 75
    Şirket Web Sitesi: www.konyaankaranakliyatambari.com
    BAŞKENT AMBAR;ankara konya nakliyat ambarı,konya ankara yük taşımacılığı,ankara konya yük taşımacılığı,konya nakliyat ambarı,ankara nakliyat ambarı,konya ambar firması firmaları,ankara ambar firması firmaları,konyadan ankaraya yük taşıma,ankaradan konyaya yük taşıma,konya ankara ambar kargo,konya ambar şirketi şirketleri,konya ambar şirketleri,konya ambar telefonu telefonları,konya nakliyat ambarı firması firmaları,selçuklu karatay ambar,meram ambar,konya ambar kargo,ambar taşımacılık,ambar kargo fiyatları,ambar kargo şirketleri,ambar kargo telefon numarası,konya ankara nakliyat ambarı,
  • TARLABAŞI CAD NO:61/D Tarlabaşı, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - TARLABAŞI
    Diğer Sektörler, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 244 42 42
    Şirket Web Sitesi: www.standartraf.com
    Standart Raf, işletmelerin ve depo sahiplerinin ürünleri ile ilgili bilgileri tek bir yerde derlemek ve mevcut müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla kurulmuş bir oluşumdur. Kalite anlayışımızın temel prensipleri müşterilerimize ve tedarikçilerimize sunulan ayrıcalıklarla desteklenmektedir. Ürün ve hizmetlerimizin kalitesini etkileyen tüm süreçleri çalışanlarımızın katılımıyla, sürekli iyileştirme çalışmalarımız AR-GE faaliyetlerimiz aracılığıyla devam etmektedir. Hedefimiz, sizin depolama sisteminize uygun en verimli Raf Sistemleri ile depolama faaliyetlerinizi arttırmak, kolaylaştırmak ve böylece depolama faaliyetlerinin iyi şekilde yapılması ile işletmelerin kazanacağı kar oluşumundan sizinde faydalanmanızı sağlamaktır.

    2000 m² alana kurulu imalat alanımızda, ülkemizin tüm bölgelerine nakliye ve montaj imkanı sunmaktayız. Montaj ekibimiz alanında uzmanlaşmış ve eğitimli bireylerden oluşmaktadır. Özellikle yükek iş gücü gerektiren çalışmalarda, elimizde ki imkanları sonuna kadar kullanmaktayız. Tonlarca ağırlıktaki raf sistemlerine deponuza kadar getiriyor, montajını yapıp kullanılır hale getiriyor ve gerekli testleri yapıp işimizi bitiriyoruz.

    Standart arşiv ve depo raf sistemleri 20 yılı aşkın tecrübesi ve kendi imalat alanıyla müşterilerine lojistik sektöründe rekabetçi avantaj elde etmekte yol göstermektedir. Depo içi kurulacak raf sistemleri ve depolama faaliyetleri konusundan alanında uzmanlaşmış bir firmadır. Depo tasarımı yapılırken mal kabul kısmından sevkiyata kadar geçen zamanda depo alanınızı en verimli şekilde nasıl kullancağınızı, deponun ilk kurulum maliyetlerinin minimize edilmesi, fiyatlar minimize edilirken güvenlik, iklim koşulları, çalışma koşulları, gelecekteki genişlemeler de göz önüne alınarak Standart Raf Sistemleri tarafından çalışmalar yapılmaktadır.

    Depoya yapılacak bir yatırımın özellikle de ilk kez depolama yapacak işletmeler için çok önemli bir rol oynamaktadır. Depolama işlevlerinde verimliliği arttırmak için kurulacak raf sistemlerinin mal kabul kısmından başlayarak sevkiyata kadar geçen zamanda ki tüm hareketleri önceden bilmek ve buna göre raf sistemleri tasarımları ve montajı yapılmalıdır.

    Özellikle ilk kez depo ve raf sistemleri kurduruyorsanız, işin bu pahalı maliyetlerinden sizi kurtarmak için Standart Raf Sistemlerinin profesyonel ekibi tarafından bu kuracağınız deponun kullanım amacı, hangi alanlarda hizmet vereceği, müşteri odaklı mı yoksa dağıtıcı olarak mı çalışacağı, araçların nerden gireceği, yüklemenin nerde yaplacağı gibi konular da değerli fikirlerinizi alıyor daha sonra da kendi tecrübemizle birleştirip sizleri her türlü gereksiz maliyetten kurtarıcak ve de gelecekte darboğazlar başlamadan önlemini alacak güvenli, seri bir dağıtım yapacağınız raf sistemleri üretiyoruz.
  • Uluyol Mh. Güven Sk No:8/A Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 251 91 45
    Şirket Web Sitesi: www.akdenizdalgicpompa.net
    AKDENİZ;bursa dalgıç pompa,dalgıç motoru,impo bursa servisi bayisi,sempa bursa bayisi servisi,bursa hidrafor,santrifüj,bursa dalgıç motoru sarımı sarılması,bursa dalgıç motor tamiri,bursa dalgıç pompa sökme,bursa dalgıç motoru sökme,bursa sondaj,bursa sondaj,bursada sondaj,bursa sondaj kuyusu temizleme,sondaj kuyusu temizliği,bursa dalgıç pompa arızası,dalgıç motoru arızası,Hidrofor, dalgıç pompa, yangın pompası, kuyu pompaları, pompası,foseptik dalgıç pompası bursa,dal gıç pompa firmaları,dalgıç pompa tamiri,dalgıç motoru tamiri,dalgıç motoru bobinaj,dalgıç motoru sarılması,dalgıç motoru tamir servisi,dalgıç pompa tamir servisi,impo bayisi bursa,sempa bayisi bursa,Bursada dalgıç pompa,bursada dalgıç motoru,bursa dalgıç pompa firması,firmaları,
  • (ABDÜLKADİR BÜYÜKARMUTCU)

    Şükran Mah. Esenlerli Sokak No: 21 Meram - KONYA Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 352 82 55
    Şirket Web Sitesi: www.armutcumest.com.tr
    ARMUTCU MEST;Mest,mest imalatı,erkek mest,bayan mest,erkek mesti,bayan mesti,toptan mest satışı,erkek deri mesti,bayan deri mesti,mest imalatcısı,mest imalatcı firmaları,çorap mesti,düz mest,Mevlevi mesti,mest lastiği içine giyilen deri mest,erkek çorap mesti,bayan çorap mesti,erkek mesti imalatı,bayan mesti imalatı,kadın mesti,Mest fiyatları,mest fiyatı,ucuz mest,kaliteli mest,deri erkek mestleri,bayan kadın deri mestleri
  • 100. YIL BULVARI 1234. SOKAK NO: 130 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 385 28 10
    Şirket Web Sitesi: www.emsmetal.com
  • Kardelen Mah. Çakırlar Çiftliği Mor Menekşe 39/E Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 566 04 00
    Şirket Web Sitesi: www.etimesgutkombiklimaservisi.com
  • (ERDEM KURT)

    zıraat mah kurtdereli sok 19.4 Dışkapı, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - DIŞKAPI
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.060 318 17 77
    Şirket Web Sitesi: www.kiralikambulans.com
  • 1200.sokak (eski 29) No:25-27-29 Ostim/ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 354 40 45
    Şirket Web Sitesi: www.akkayalar.com.tr
  • (ALTERNATİF KİTAP)

    Çobançeşme Mah. Mithatpaşa Cad. Çelik Sk. No:10 Yenibosna - Bahçelievler/İSTANBUL Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 515 18 55
    Şirket Web Sitesi: www.alternatifkitap.com
  • (YİGİT MERTKAN)

    22.cadde 690.sokak No :35 ivedik OSB Ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 395 62 48
    Şirket Web Sitesi:
  • ESKİ GEMLİK YOLU KAROSERCİLER SAN. SİTESİ 6. EGE SOKAK NO : 54 Veysel Karani, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - VEYSEL KARANİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 215 21 90
    Şirket Web Sitesi: www.bakanoglu.com.tr
  • (AYHAN İÇEN)

    Aligalipbey cad. No: 16 D:2 Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 545 45 73
    Şirket Web Sitesi: www.darkreklam.com
  • Yazır Mah. Çamlıköşk Sk. No: 4/32 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 255 20 61
    Şirket Web Sitesi: www.metehan.com.tr
  • 856 SK. NO.7/504 ASİL HAN İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 425 07 11
    Şirket Web Sitesi:
  • Küplüpınar Mh.Günaydın Sk.N.19 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 248 96 09
    Şirket Web Sitesi:
  • GAZİLER CADDESİ BATI İŞ MERKEZİ NO:369-L YENİŞEHİR İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 457 52 91
    Şirket Web Sitesi: